- 3 Mart 2011
- 2.647
- 12
- 108
Zamanla hepsinden uzak durmayı öğreneceksin,börekleri hamur işlerini,kızartmaları hepsini hepimiz çok seviyoruz ama karşı koymak zorundayız hayallerimiz için.Umarım bu günün çok daha başarılı olur.
kızlar dünkü menüm
Sabah
[1] Kuru kayısı 2 adet 36
[2] Muz 1 ADET 100
Kahvaltı- Öğlen Yemeği
[3] Uno Light Ekmek 2 DİLİM 96
[4] Yumurta (yağsız pişmiş) 1 ADET 70
[5] Tulum Peyniri 50 GRAM 128.5
[6] Zeytin (Siyah) 30 GRAM 62.1
[7] Domates 0.5 ADET 7
[8] Bal 0.5 YEMEK KAŞIĞI 35
Akşam
[9] Kıymalı Pide 1 ADET 498
[10] Coca Cola Light 0.5 kutu 3.3
Toplam : 1035.9 kal.
yine dengesiz bir hafta sonu menüsü sabah tartıda 85.2 kg geldim yani 1 haftadır gram oynamadı. Bu hafta regl olucam etkisi var mıdır acaba
evet gerçekten şanslıymışsın,benim annem anlayışsız,üstelik çalışıyor bir şirkette kütüphanede,85 yılından beridir istanbuldayız...falan yol yordamda bilir ama öyle işte,daha kafasına bir tas su dökmüşlükleri yoktur,40 ını bile kadınlar kulübünden bakıp okuyup tek başına çıkardım,pazar günü olmasına ramen......Unutmadan çalışmak zorundayım ev kira olduğu için eşimin maaşıyla geçinemeyiz...
öyle canım ya..Huricim o zaman ekmeğini verdiği inşaat işçilerine "defolun gidin benden alacağınız yok,kafanıza sıkarım" dediğini de görmüşsündür mutlaka.
Saygı duyuyorum canım görüşlerine
Üzme kendini madem öyle düşünüyorsun dua et onun için ne diyeyim.
sennle aynı düşünceleri paylaşıyorum canıım en nihaniyeti can tasıyo oglu kızıne durumda kimbilirr rabbim şifasını versin inşallah
umarım
seni nerden hatırlıyoum yoksa 8. takımdamısın sende:26:
Her zaman kepek ekmeği tüketiyodum aslında bugün çavdar,tam tahıllı aramaya gidicem iş çıkışında yakınlardaki marketlerin hepsinde kepek ekmeği var ama bugün ekmeği değiştirmeye kararlıyımooo sen bu günlerin tadını çıkar
her zaman çavdarmı tükeiyorsun
tam buğday,tam tahıllı filan kullandınmı hiç
Merhaba canım harika bişeymiş ya bugün keyfim çok yerinde havada ışıl ışıl acayip mutluyumGünaydın Dilek..
Eveeet bak nasıl bir mutluluk değil mi bu..Böyle böyle gidiyorlar işte
İnşallah canım ya Allah o günleride göstersin banatebrikler cnmbende ilk başladıqımda 90 la başlamıştım 86 85 80 derken sonuda 6lı rakamları görmek nasip oldu Rabbime şükürler olsun darısı başına cnm
Teşekkürler canımDilekcim tebrik ederim 2 haftada 3,5 gayet ii devanımı diliyorummm.
Geçmiş olsun masumcumgünaydınnnn kıslar evimi su bastııı
bulaşık makinası su gideri tıkandı sanırım
Selam Kizlaaar
Sabah Erkenden Kalktim 45.Dakikka Carsiya Kadar Yürüdüm
Ve Form Cayi Aldim , Fiyati Biraz Tuzluydu Yengemle Bölüstük Parayi
Simdi Iciyorum Ve Cok Güzel Bir Tadi Varmis Ya .. Bikmistim Artik Sade Mate Cayi Ve Yesil Caydan
Icerisinde Mate Cayi- Zencefil- Yesilcay- Nane ve daha Türkcesini Bilmedigim Bir Iki Sey Daha Var ..
Ödem Atmaya Yariyormus Ve Aclik Hissini Gideriyormus .. Bakalim Nasil Fayda Etcek ..
Bide Demin Kanal D sitesinde haber bakmak icin actigimda
su doktorum pogramminda bugün diyet listesi vermis bir diyetisyen
Kiz 20.yasinda 120 kiloymus ve 4.5 ayda 22 Kilo vermis ..
Diyet Listesini Indirebiliyorsunuz demin baktim ama orada yazan yemekleri filan ben burada yapamam
cogu seyi almanyada bulunmuyor malesef
Ben Bildigim Yoldan Devam Edeyim Daha Kolayima Geliyor ..
Isteyen Bir Göz Atsin Diye Haber Vereyim Dedim :92:
günaydınnnn kıslar evimi su bastııı
bulaşık makinası su gideri tıkandı sanırım
Günaydin kizlar,
suanda kocaa bir kupa kayisili form cayimi iciyorum.
Herkese hayirli, mutlu ve saglikli günler diliyorum.
Ben çok şanslıyım oğlum ateşlendi ilk kez tek kaldım oğlumla ilk kez annem acil evine gitti su basmıştı.Aksilik o gece oğlum ateşlendi.Napacağımı bilemedim.Tabiki ılık duş, evi havanldır,ateş düşürücü ver bunları biliyorum yaptımda ama bi düşüyor bi çıkıyor havale geçirmesinden korktım çaresiz kaldım.annem fazla kalmadan ertesi gün geldi ve ben işe gidiyorum sürekli oğlan için uyanmak gerektiği için kendi odasına aldı günlerde uyumadı gece suş aldırdık.Kısacası benden daha ii bakıyor daha telaşlanıyor kaç kez doktora götürdük.Bazen bize kızıyor eşimin tavırlarına şimdiye çoktan giderdim de oğlanı bırakamıyorum dio.Ben annemim hakkını nasıl öderim.doğumun çok zor oldu sunni sancıyla, dikişim çok fazlaydı.oğlum sarılık geçirdi hastanede başımızdan 1 dk.ayrılmadı.ALlah uzun sağlıklı ömür versin anneme...kilomdan doalyı mutsuzum üzülüyorum die lut gölü tuzu ii geliyormuş dedim hemen aldı.mekik aleti aldı beni sürekli motive ediyor...havalar ısınsın birlikte yürüyüşe çıkacağız...Unutmadan çalışmak zorundayım ev kira olduğu için eşimin maaşıyla geçinemeyiz...
Arkadaşımın işi çıkmış gidemiyorum yürüyüşe bu bana yapılır mı ya bu havada.
Delireceğim offffffffffffff :95::95::95::95::95::95:
AHAHA kızlar ne oldu...
eşim aradı ya ben 14 şubat günü nerdeydim ,ne yaptık biz o gün dedi..
hayrola dedim ..
beni o gün izinli yazmışlar ya hatırlamıyorum pazartesi günü ben niye izinliymişim ki ,hatırlasam ona göre izinli olup olmadığımı anlıycam dedi yanlış mı yazıldı acaba dedi..
dedim bende haturlamıyorum ama kesin ben o gün kk ya bişiyler yazmışımdır bir bakayım dedim..
geçmize baktım eşim izinliymiş cenaze için memlekete gitmiş..
aradım dedim böle böle bak dedim o beğenmediğin üff boşa zaman harcıyorsun dediğim kk işine yaradı dedim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?