80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

umarım

seni nerden hatırlıyoum yoksa 8. takımdamısın sende:26:

...Unutmadan çalışmak zorundayım ev kira olduğu için eşimin maaşıyla geçinemeyiz...
evet gerçekten şanslıymışsın,benim annem anlayışsız,üstelik çalışıyor bir şirkette kütüphanede,85 yılından beridir istanbuldayız...falan yol yordamda bilir ama öyle işte,daha kafasına bir tas su dökmüşlükleri yoktur,40 ını bile kadınlar kulübünden bakıp okuyup tek başına çıkardım,pazar günü olmasına ramen...
bende çalışmaya başladığımda kreşe vereceğim işte..
ben peşpeşe çocuk istiyordum yaş araları olmasın ikisi birlikte büyüsün diye ama tek kaldığım için ikinci çocuk 3 sene sonraya falan kaldı...

öyle canım ya..
bilemiyoruz işte
kim bilir?
niyetleri kimse bilemez,yani yaşananları kimse bilemez,yorumlayamaz,içini bilemiyoruz,neticede silahlı saldırıya uğradı adam,kim bilir ne yaptı??!! kimin canını yaktı?? belkide kimsenin asla kabul edemeyeceği çok kötü bişey yaptı ki vuruldu,ama ne olursa olsun işte işin o tarafı beni ilgilendirmez..bana insan olması yetiyor..evet duamı ettim biraz rahatladım..kahvaltımı yaptım şimdi eve gireyim yoksa kötü olacamm..

sennle aynı düşünceleri paylaşıyorum canıım en nihaniyeti can tasıyo oglu kızıne durumda kimbilirr rabbim şifasını versin inşallah

Amin canım...

Arkadaşımın işi çıkmış gidemiyorum yürüyüşe bu bana yapılır mı ya bu havada.
Delireceğim offffffffffffff :95::95::95::95::95::95:

günaydin kizlar....sabaha birazda olsun durgun üzüntülü uyandik esimle,ibrahim tatlisese olanlair duyduk,esim cok seviyordu cok dinlerdi sarkilarini eskiden .bende birkac sarkisini begenirdim.allah sifa versin ailesine bagislasin rabbim onu.

Selam Kizlaaar

Sabah Erkenden Kalktim 45.Dakikka Carsiya Kadar Yürüdüm
Ve Form Cayi Aldim , Fiyati Biraz Tuzluydu Yengemle Bölüstük Parayi
Simdi Iciyorum Ve Cok Güzel Bir Tadi Varmis Ya .. Bikmistim Artik Sade Mate Cayi Ve Yesil Caydan
Icerisinde Mate Cayi- Zencefil- Yesilcay- Nane ve daha Türkcesini Bilmedigim Bir Iki Sey Daha Var ..
Ödem Atmaya Yariyormus Ve Aclik Hissini Gideriyormus .. Bakalim Nasil Fayda Etcek ..

Bide Demin Kanal D sitesinde haber bakmak icin actigimda
su doktorum pogramminda bugün diyet listesi vermis bir diyetisyen
Kiz 20.yasinda 120 kiloymus ve 4.5 ayda 22 Kilo vermis ..
Diyet Listesini Indirebiliyorsunuz demin baktim ama orada yazan yemekleri filan ben burada yapamam
cogu seyi almanyada bulunmuyor malesef
Ben Bildigim Yoldan Devam Edeyim Daha Kolayima Geliyor ..
Isteyen Bir Göz Atsin Diye Haber Vereyim Dedim :92:

ooo sen bu günlerin tadını çıkar
her zaman çavdarmı tükeiyorsun
tam buğday,tam tahıllı filan kullandınmı hiç
Her zaman kepek ekmeği tüketiyodum aslında bugün çavdar,tam tahıllı aramaya gidicem iş çıkışında yakınlardaki marketlerin hepsinde kepek ekmeği var ama bugün ekmeği değiştirmeye kararlıyım
Günaydın Dilek..
Eveeet bak nasıl bir mutluluk değil mi bu..Böyle böyle gidiyorlar işte
Merhaba canım harika bişeymiş ya bugün keyfim çok yerinde havada ışıl ışıl acayip mutluyum
tebrikler cnm bende ilk başladıqımda 90 la başlamıştım 86 85 80 derken sonuda 6lı rakamları görmek nasip oldu Rabbime şükürler olsun darısı başına cnm
İnşallah canım ya Allah o günleride göstersin bana
Dilekcim tebrik ederim 2 haftada 3,5 gayet ii devanımı diliyorummm.
Teşekkürler canım
günaydınnnn kıslar evimi su bastııı
bulaşık makinası su gideri tıkandı sanırım
Geçmiş olsun masumcum

kızlar aranızda pilates bandı yada topu kullanan var mı?birde kalça basen eritecek bir musli varmış internette okudum deneyeniniz var mı yada faydası var mı hiç duydunuz mu?
Müslinin hazırlanışı
Malzemeler
2 fincan yulaf tanesi
2 fincan kırılmış fındık
1 fincan buğday
1 fincan çekirdeksiz kuru üzüm
1 fincan ayçiçek tohumu
1 fincan badem
1 fincan ince kıyılmış kuru kayısı

Yapılışı

Bütün bu malzemeleri karıştırıp, blender'dan geçirin. Hazırladığınız karışımı tam 12 porsiyon olacak şekilde eşit parçalara ayırın. Her porsiyonda karışımı bir bardak soğuk diyet süt ilave ederek

tüketeceksiniz. Tabii üzerine yarım dilim muz da ekleyebilirsiniz. Bu karışım kişinin kilo kaybetmesini sağlarken aynı zamanda içeriğindeki maddeler sayesinde kişiyi enerjik tutuyor.

Her gün
Kahvaltı: Bir porsiyon müsli, bir fincan süt ve yarım dilim muz

Burcumm diyet listesini merak ettim ama siteyi açınca bu bilgisayar donup kalıyo,biraz uğraşınca indirmeyi denedi ama uzantısı çok farklı açılmadan yine dondu
Bugün öğle yemeğine gidiş geliş yolumu uzattım,akşam çıkıştada yürürüm biraz
Bi şu leslie yürüyüşü ve pilates işini düzene oturtamadım canım hiç yapmak istemiyo

Anaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Izloooooooooooooooooooooooooossssssssssssssssssssssss
seni gördüm assagidaaaaaa

Burcu bende Almanya'dayim.
Almis oldugun form cayinin adi nedir, nerden aldin bilgi verebilir misin ?

günaydınnnn kıslar evimi su bastııı
bulaşık makinası su gideri tıkandı sanırım

geçmiş olsun
kolay gelsin
bu kış günüde zor olur
kimse geldimi yardıma
vaktim olsa hemen koşacam sanada
biliyorsun durumları

Günaydin kizlar,
suanda kocaa bir kupa kayisili form cayimi iciyorum.
Herkese hayirli, mutlu ve saglikli günler diliyorum.

afiyet olsun

annenin kıymetini bil tatlım
benim annemde herşeye yetmeye çalışır
annemsiz bir hayatı düşünemiyorum

ağlasa anam ağlar diye boşa dememişler
gerisi yalan
boş ver eşini takma kafaya hele kaynanayı hiç

benim eşimde ölmüşüm kalmışım umursamaz
annemide emeklerinden dolayı hiç takdir etmez
napiim o öyle değişmiyor

Arkadaşımın işi çıkmış gidemiyorum yürüyüşe bu bana yapılır mı ya bu havada.
Delireceğim offffffffffffff :95::95::95::95::95::95:

deryaaa
tükanda işçi çalıştırıyormusunuz
eşinle bir saatliğine yürüyüşe çıksanız günlük
eşin kabul edermi
çok istediğini söylesen

AHAHA kızlar ne oldu...
eşim aradı ya ben 14 şubat günü nerdeydim ,ne yaptık biz o gün dedi..
hayrola dedim ..
beni o gün izinli yazmışlar ya hatırlamıyorum pazartesi günü ben niye izinliymişim ki ,hatırlasam ona göre izinli olup olmadığımı anlıycam dedi yanlış mı yazıldı acaba dedi..
dedim bende haturlamıyorum ama kesin ben o gün kk ya bişiyler yazmışımdır bir bakayım dedim..
geçmize baktım eşim izinliymiş cenaze için memlekete gitmiş..
aradım dedim böle böle bak dedim o beğenmediğin üff boşa zaman harcıyorsun dediğim kk işine yaradı dedim...

artık kk ya sonsuz saygı duyarmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…