80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Son düzenleme:
tşk ederim kıslar ii dilkeleirniz için

halıları yıkamaya verdim
servis geldi baktı ykaken bardak kırılmıştı cam parçası içine gitmiş makinanınn
evde çok bişiy yok ama çmarşır havlu her taraf
bütün ne varsa sefer ber ettik gecee

umaırm birdahada olmas

adaçayı yaptım kendime faydası çokmuş 2 damla limon suyu ve baraz gülsuyu koydum 3 damla kadar

bitki çaylarını sevmiyordum ama gülsuyunun nötrleştirici etkisini keşfettikten sonra deli gibi bitki çayı içeceğimden eminim

deryaaa
tükanda işçi çalıştırıyormusunuz
eşinle bir saatliğine yürüyüşe çıksanız günlük
eşin kabul edermi
çok istediğini söylesen

Sevgicim eleman çalıştırmıyoruz kafede o yüzden eşim gelemez benimle
Teselli ediyor demin beni,eleman alınca her gün ben geleceği seninle söz diye
Bugünüm de sporsuz geçti ya offff,eve gitmek istemiyorum

İzloooooooşşşşş dalma geçmişe iki hafta daha bekleriz seni..Sonra tekrar bir o kadar birikir sen gene onları okuyayım derken ohhhhoooh boşver sen geçmişi gel özledik zaten

çoook geçmiş olsun:97::97:

Merhaba Sevdemer

aynı kilodayken kilo verme kararı almışız sanırım bende 18/02/2011 de 83 kiloyla başladım hedefim 55 ama inş.sen ne kadar zamanda verdin bu kiloları...ben sanki çok yavaş veriyorum gibi geliyor bana ilk etaplarda çok gitmesi gerekiyor sonuçta bu kilolar hamilelikle 9 ay içinde geldi.bence son kilo zor gitmesi gerekiyor, yanılıyor muyum?

Bununla geçmiş olsun masumm hiç beklenmedik işler umarım hasta olmazsınız.Bu soğukta suyla uğraşmak zor.

Hoşgeldin izlemm

Ahahhahahaahahaah ay ne güldüm ya
ilahi ömrünüz uzun olsun emi

amin seninde

umarım olmaz
çoluk çocuk nasıl yapın sen o kaa işi yaw

ne zaman leman alacaksınız çok uzamasa bari
yazın kavurucu sıcakta sabah 5 te çıkardım ben
sıcaktan etkilenmiim bi de oksijenin bol olduğu saat diye

yaza kalma yani zor oluyor

2,5 ay oldu canım bana
doğru ilk başlarda fazla gidiyor
sonra yavaşlıyor

hemen hormonlarına baktır
endokrine git bence
gebelik doğum hormonları etkiliyor

canım ,benim saçlarım yağlı değildir,bir fönü 3 gün kullanırım rahatlıkla..ancak kepek sorunum vardı benimde dönem dönem olur geçer...bende belirli bir şampuanı değil canım hangisini isterse onu alırdım,ancak;geçenlerde elseve aldım amanın çok memnun kaldım artık onu kullanıcam...çeşitleri var senin saç tipine uygun olanı al kullan..vallahi diğerleri arasında fark bulamazdım ama bu şampuanı çok beğendim bariz farke etti..dene derim..
sevgicim ben gecleri uyanır panikle yere bakardım egeyi alıp emzirdiğimi hatırlardım da geri koyduğumu hatırlamazdım uykusuzluktan,ve uyanırdım sıçrayarak düşürdüm sanırdım kucağımda olmadığını görünce hemde sürekli olurdu bu..emzirirken uyuklardım elimde olamadan ve hep korkardım uyuyukalırsam da ege düşerse elimden kucağımdan diye..emzirme işim bitince düzeldim..
durumu iyiymiş,bende eski şarkılarından sevdiklerim vardır,ama kendisini sevmem hayata bakışımız ideolojilerimiz,ters yardım neyim ediyorda vallahi terör örgütlerine yadımlarıda konuşuluyor bilemiyorum..velakin şunu belirtiyim tanınmış biri olduğu için duyunca şok oldum şaşırdım ben sevmesemde garip bir şekilde etkilenirim bu durumlarda...
günaydınnnn kıslar evimi su bastııı
bulaşık makinası su gideri tıkandı sanırım
amanıııınnnnnnnnnnnnnnnnnn canım benim çok geçmişler ola...iki çocukla...neyseki sonraki yazdıklarında durum o kadar vahim değilmiş..geçmiş olsun
aman benimde ne kaynanamdan ne anamdan hayır yok başımın çaresine bakıyorum...en güzeli de bu heralde...çok çok mecbur kalırsak bırakırım oda en fazla bir saatliğine..annemde doğumumda geldi on gün kaldı sadece,,kal dedim kalmadı,o giderken çok üzülmüştüm yalnız hissetmiştim ama bi baktım ki on çocuk büyütmüşüm gibi kıvrak bakıyorum..ohh dedim..kaynanamda presedürleri yerine getir tamamdır..ama burdan şu çıkmasın kaynanamı severim doğumumda falan annemden çok emeği geçti allah razı olsun,

belge bunlar hep belgeeeee :)))))))))

:119: izleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeemmmmmmmmmmm hoşgeldin izleeeemmmmmmmmmmm hoşgeldinnnnn....çarım çarım çatladık ayol....nerde kaldın...

ilkay

anlık dalmalarım düşer korkusuyla zati
irkilmelerimde hep bu yüzden
emzirmeyi n zaman bıraktın

ibo banada aykırı ama insan yinede insan olduğu için üzül
üyor

bugünlerde inanılmaz paspalım
banu gördü halimi
pasta cila yapınca komple çekim yaparım

Uploaded with ImageShack.us

Uploaded with ImageShack.us
sen bizi kandır bakalım bebek doğurdum diyeeeeee,,,,,hani bebek nerde karın göbekkkk benegeyi doğuralı birbuçuk yıl oldu halaaa şöyle görünemedim..sana maşallahhhhhhhhh
ilkay

anlık dalmalarım düşer korkusuyla zati
irkilmelerimde hep bu yüzden
emzirmeyi n zaman bıraktın

ibo banada aykırı ama insan yinede insan olduğu için üzül
üyor

8 ayı doldurduk ve ege bıraktı..üstünde durdum emzirmek istedim fakat bir sabah kafasını çevirdi çeviriş o çeviriş...emmedi daha..çok üzülmüştüm..benden ayrlıyor gibi ne bilim grip hissetmiştim...tabi tabi iboya insan olduğu için üzülüyorum canlı olduğu için...gökşinde az önce beni bir kandırdı msn den ilkayyy ibo ölmüş diye hemen hürrüyete baktım yok öyle bişey ama asparagas haber çıkıyormuş bu yönde..

listemi yazayım

sabah

3 dilim ekmek tareyağlı

2 çatal sucuk

&&&&&&&&&&

sütlaç

&&&&&&&&&&

sütlaç

&&&&&&&&&&

adaçayı

&&&&&&&&&&

maydonoz suyu

&&&&&&&&&&

yoğurt çorbası 1 kase

bamya 2 kaşık

taze fasulye 2 kaşık

ekmeği bırakmaya karar verim

&&&&&&&&&&

form çayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…