- 3 Mart 2011
- 2.647
- 12
- 108
artık kk ya sonsuz saygı duyarmış
artık kk ya sonsuz saygı duyarmış
Günaydın kızlarr
Senacımm tebrikler allah kazasın belasın kullanmak nasip etsin...Ehliyetin hayırlı olsun.Sınav sonucu bekleme stresini atlattın üstünden koca bir yük kalkmıştır...Ne kadar çok kullanırsan o kadar çabuk trafiğe çıkılıyor sakın erteleme...
sena ehliyetin hayırlı olsun canım kazasız belasız inş
filiz ve selma çok teşekkür ederim kızlar amin inşallah ..Hava inanılmaz güzel çıktım 3 km yürüyüş yaptımilaç gibi geldi ohhh bahar geldi ne güzell
deryaaa
tükanda işçi çalıştırıyormusunuz
eşinle bir saatliğine yürüyüşe çıksanız günlük
eşin kabul edermi
çok istediğini söylesen
çoook geçmiş olsun:97::97:tşk ederim kıslar ii dilkeleirniz için
halıları yıkamaya verdim
servis geldi baktı ykaken bardak kırılmıştı cam parçası içine gitmiş makinanınn
evde çok bişiy yok ama çmarşır havlu her taraf
bütün ne varsa sefer ber ettik gecee
umaırm birdahada olmas
Ahahhahahaahahaah ay ne güldüm ya
ilahi ömrünüz uzun olsun emi
tşk ederim kıslar ii dilkeleirniz için
halıları yıkamaya verdim
servis geldi baktı ykaken bardak kırılmıştı cam parçası içine gitmiş makinanınn
evde çok bişiy yok ama çmarşır havlu her taraf
bütün ne varsa sefer ber ettik gecee
umaırm birdahada olmas
Sevgicim eleman çalıştırmıyoruz kafede o yüzden eşim gelemez benimle
Teselli ediyor demin beni,eleman alınca her gün ben geleceği seninle söz diye
Bugünüm de sporsuz geçti ya offff,eve gitmek istemiyorum
İzloooooooşşşşş dalma geçmişe iki hafta daha bekleriz seni..Sonra tekrar bir o kadar birikir sen gene onları okuyayım derken ohhhhoooh boşver sen geçmişi gel özledik zaten
Merhaba Sevdemer
aynı kilodayken kilo verme kararı almışız sanırım bende 18/02/2011 de 83 kiloyla başladım hedefim 55 ama inş.sen ne kadar zamanda verdin bu kiloları...ben sanki çok yavaş veriyorum gibi geliyor bana ilk etaplarda çok gitmesi gerekiyor sonuçta bu kilolar hamilelikle 9 ay içinde geldi.bence son kilo zor gitmesi gerekiyor, yanılıyor muyum?
canım ,benim saçlarım yağlı değildir,bir fönü 3 gün kullanırım rahatlıkla..ancak kepek sorunum vardı benimde dönem dönem olur geçer...bende belirli bir şampuanı değil canım hangisini isterse onu alırdım,ancak;geçenlerde elseve aldım amanın çok memnun kaldım artık onu kullanıcam...çeşitleri var senin saç tipine uygun olanı al kullan..vallahi diğerleri arasında fark bulamazdım ama bu şampuanı çok beğendim bariz farke etti..dene derim..kızlar benim saçlarım çok kötü oldu
yaglı bir yapısı var saçımın ama krem kullanmazsam açılmıyor keçe gibi oluyor
kullanırsam kepek yapıyor ve daha çbk yaglnıyor ben ne ettcemm ya:26::26:
önerisi olan varmı şampuan degiştircem
hders shondus kullanıyorum yaklaşık 4 yıldır
sevgicim ben gecleri uyanır panikle yere bakardım egeyi alıp emzirdiğimi hatırlardım da geri koyduğumu hatırlamazdım uykusuzluktan,ve uyanırdım sıçrayarak düşürdüm sanırdım kucağımda olmadığını görünce hemde sürekli olurdu bu..emzirirken uyuklardım elimde olamadan ve hep korkardım uyuyukalırsam da ege düşerse elimden kucağımdan diye..emzirme işim bitince düzeldim..iyi geceler kıslar
ben kaçiim
şimdi ben yatarım az sonra kuzum uyanır
bazen emzirirken anlık uyuduğumu farkedip irkiliyorum
emzirme bitene kadar zor dayandığım oluyor ne yalan söyliim
bazende uykum kaçıyor
kuzumu kokluyorum kokluyorum doyamıyorum...
durumu iyiymiş,bende eski şarkılarından sevdiklerim vardır,ama kendisini sevmem hayata bakışımız ideolojilerimiz,ters yardım neyim ediyorda vallahi terör örgütlerine yadımlarıda konuşuluyor bilemiyorum..velakin şunu belirtiyim tanınmış biri olduğu için duyunca şok oldum şaşırdım ben sevmesemde garip bir şekilde etkilenirim bu durumlarda...günaydın kızlar
sizden öğrendim daha bakmadım habrlere
bu nasıl bir caniliktir
bi insanın canına nasıl kıyılır
ibrahim tatlıssi izlememde dinlmemde ama insan sonuçta
yazık ya nasıl kıyıyorlar
bunu yapanların ruh hali nasıldır aceba
yaşıyormu bilen varmı kızlar ntte bi haberlere bakiim
amanıııınnnnnnnnnnnnnnnnnngünaydınnnn kıslar evimi su bastııı
bulaşık makinası su gideri tıkandı sanırım
aman benimde ne kaynanamdan ne anamdan hayır yok başımın çaresine bakıyorum...en güzeli de bu heralde...çok çok mecbur kalırsak bırakırım oda en fazla bir saatliğine..annemde doğumumda geldi on gün kaldı sadece,,kal dedim kalmadı,o giderken çok üzülmüştüm yalnız hissetmiştim ama bi baktım ki on çocuk büyütmüşüm gibi kıvrak bakıyorum..ohh dedim..kaynanamda presedürleri yerine getir tamamdır..ama burdan şu çıkmasın kaynanamı severim doğumumda falan annemden çok emeği geçti allah razı olsun,
çok zıtız yavrum ya,bilmiyorum iyi bir şey değil ama kendimde merhameti görüyorum ben,iboyu dinlemem,sevmem,ama açtığı onca dükkanı bilirim,çalışanlarını bilirim,kaç bin kişinin ekmeğini veriyor,adını söylemeden gizliden yaptığı yardımları da biliyorum,çocukları sevenleri....
insanlar ne yaparsa yapsın kendilerini ilgilendirir,kadını dövmüş,ona sıkmış,buna küfür etmiş o onunla Allah arasında ki hesaplaşmadır,bana düşmez onun değerlendirmesi...
ben üzülürüm arkadaş,ailesine üzülürüm,çocuklarına üzülürüm,sevenlerine üzülüyürüm...
bugün temizlik günüm ,daha kahvaltı bile etmedim üzüntüme....
evet huysuz bir kaynana var da,tek başına olmuyor mu yani illa anne yada kaynana bakıma yardımcı mı olmalı?çalışıcakmısın yani seni çok takip edemedim ondan soruyorum...
o yerlere hiç girmemeliydik zira çok yaralıyım...:26:
sabah 4:30 da doğum yaptım 5 de annemi aradım ben doğurdum diye
"bu saatte ne yapabilirim ki,hayırlı olsun kızım" dedi geri uyumuş 8 de geldi hastaneye....(sırf onu doğum başlarken hastaneye giderken arayıp çağarmamışım diye tirip attı)
aynı gün hastaneden evime gelirken oda derneğimizin eğlencesine gitti hastane çıkışı...benimle eve gelmedi...
3 gün kaynanam kaldı bende, sonra evine gitti...4 günlük lohusa kadındım yalnız kaldım hala kızımla tek başımayım
şimdi bir kaç aydır kursa giderrken haftada 2 gün bırakıyorum kaynanama o kadar....ne anamdan ne kaynanamdan hayır yok ...aslında gerekte yok bu yaza artık kreşe verebilirim ...
AHAHA kızlar ne oldu...
eşim aradı ya ben 14 şubat günü nerdeydim ,ne yaptık biz o gün dedi..
hayrola dedim ..
beni o gün izinli yazmışlar ya hatırlamıyorum pazartesi günü ben niye izinliymişim ki ,hatırlasam ona göre izinli olup olmadığımı anlıycam dedi yanlış mı yazıldı acaba dedi..
dedim bende haturlamıyorum ama kesin ben o gün kk ya bişiyler yazmışımdır bir bakayım dedim..
geçmize baktım eşim izinliymiş cenaze için memlekete gitmiş..
aradım dedim böle böle bak dedim o beğenmediğin üff boşa zaman harcıyorsun dediğim kk işine yaradı dedim...
sen bizi kandır bakalım bebek doğurdum diyeeeeee,,,,,hani bebek nerde karın göbekkkkbugünlerde inanılmaz paspalım
banu gördü halimi
pasta cila yapınca komple çekim yaparım
Uploaded with ImageShack.us
Uploaded with ImageShack.us
ilkay
anlık dalmalarım düşer korkusuyla zati
irkilmelerimde hep bu yüzden
emzirmeyi n zaman bıraktın
ibo banada aykırı ama insan yinede insan olduğu için üzülüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?