80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Bugünkü Menüm

Sabah

1 kupa çabuk çorba
1 kupa form çayı

Ara

1 halley

Öğle

2 dilim uno çok tahıllı
45 gr sürülebilir beyaz peynir
2 zeytin
3 dilim salam
1 şişe soda

Ara

70 gram diyet mısır gevreği
1 bardak yarım yağlı süt
1 portakal

Akşam

200 gr bezelye
50 gr beyaz peynir
Yarım porsiyon salata
1 şişe soda
1 kupa tarçın çayı
1 kupa form çayı
1 kupa yeşil çay

Nasıl akşam yemeğiyse bu

2 litre su

Toplam : 1221 kalori

Spor : 60 dakika yürüyüş.

2 gün menü yazamayabilirim

kızlar spordan geliyorum yine yorgun argın nasılsınız :)
bugün düzensiz yedim bi tuhaf oldu menü
sabah: yarım dilim k.ekmeği,kk peynir,1 haşlanmış yumurta beyazı
ara: 1 portakal
öğle: yarım gofret
akşam(17:30): 5 kaşık taze fasulye,1 dilim ekmek,limonlu maydanoz
(19:45): 1 kuru incir
gece:1 portakal,4 bardak yeşilçay

öylebir geçer zamanki izle izle ağla çok ağlak bişiyim ben şu adama gıcık oluyorum babayım giye dolanıyo

aranıza ikinci kez katılıyorum yaz döneminde sıkı bi sporla 8 kilo verip 73 e düşmüştüm fakat bu arada kullandıgım hormon ilaçları yüzünden tekrar kilo aldım önümüzdeki ay aşılama tedavisine baslayacagım ve bu arada 10 kilo vermem gerekiyor kabul edersiniz bende aranıza katılmak istiyorummmm suan 80 lerdeyim

slm kıslar nasılsınız valla ben pek iyi değilim şifayı kapmışım bugazım yanıyo başım ağrıyo burnum tıkanık nefes alamıyorum biran önce iyleşsem

bugün menüm
sabah
1 kase mercimek çorbası
yarım gevrek

ara 1 bardak limonlu çay

öğlen
3-4 dilim pide
1 fincan kuşburnu

akşam
1 dilim ekmek
1 kk peynir
1çk keçiboynuzu pekmezi
3 zeytin

2 litre suuu

günaydın kızlar..

gerbera teşekkür ederim ederim dediklerime uyduğun için...gülçinin dediği gibi ekmek daha az olursa iyi olur.tam buğday ekmeği yada tahıllı ekmek yesene.kepek yeme yiyorsan eğer.bi de ben dereotu maydonoz da seviyorum kahvaltıda iyi oluyor.ayrıca sofraya bi daha tereyağı koyma lütfen

gülçin halay başı oldun ha süper canım harikasın.

damlalar sen de istikrarlısın gerçi whooper lar götürülmüş ama neyse

banu misafier varmış kolay gelsin.

filizkuzey adını ynlış yazıyorsam kusura bakma alıntı yapmadım aklımda kalanları yaıyorum.uzun zamandır okuyorum seni izlem farketmiştir de listeye alır beki.bana bile slm göndermedi de sonrdadan gönderdi takılma yani.

nehir geçmiş olsun.

kronik şeker basmışsın fırçayı haketmiş slak nasıl konuşulacağını öğrensin.tüketici derneğine başvuracağım desene etkili oluyor gazetelere yazı yazacağım de
bu arada geçmiş olsun canım.

deryacığım güzel kararlı yemişsin yine.eşin olmasa da dikkati elden bırakma kasiyer kzıı hatirla

vardır unuttuğum kesin kusura bakmayın

ben de regl oldum.eşimle idare ederiz en azından daha umutluyum neyse ben de dün balyaj attırdım saçıma.karamel kahve üzerine bal sarısı balyaj.çok güzel oldu bi de vücudu güzelleştirsek iyi olacak.şimdi ki bahanem regl bi bitsin bakalım...

Günaydın canım bi konuş bakalım patronuyla belki işe yarar bu arada çok geçmiş olsun cnm annenin yağtıqı çay güzel bir karışım olmuş şifa olur inşallah bende şimdi polikliniqe gidip kan vericem :94:

Hoşgeldin cnm inşallah saqlıklı bir şekilde kilo verirsin aşılama bebek için sanırım Allah hayırlısıyla kavuştursun seni bu isteqine

geçmiş olsun
günaydın kızlarrrr gününüz güzel geçsin

günaydın amin inşallah hepimizin günü güzel geçer şimdi çıkmam lazım zaten kansızım hala kan alıcaz diyolar yaaa

Son düzenleme:
günaydın kızlar...
iki gündür giremedim..pc bozuktu..eşim götürdü ve dün gece getirdi..
ama hgiç kaçamak yapmadım
dün yedikleirimi yazayım
sabah
2 dilim t b ekmek
1 dilim peynir
5 zeytin
maydonoz domates
1 t k bal
ara
elma
öğle
1 tabak patatesli bezelye
4-5 kaşık bulgur pilavı
yoğurt
ara
elma
2 tane eti form
akşam
4 kaşık bulgur pilavı
1 tabak etsiz türlü
ayran
ara
1 kaşık krema(pasta yaptım)
2 lt su
40 dak tempolu yürüyüş

bu arada izlemmm hoşgeldin canım..
tatiline çok imrendim wallaa...anlattıklarının kokusu burnuma geldi sanki..

wisper eşinle durumuna çok üzüldüm..sabırlı ol canım dua et...Allah yardımcın olsun..inşallah yoluna girer herşey..

ayyyy bugün annemin misafiri var..yaş pasta yaptım gece anneme..o da börek yapacak..bi de kurabiye...off anam offff...
aslında bugünü kaçamak günü ilan etmiştim...1 haftadır yapmadım çünkü..ama sabah 82.8 gördüm moralim bozuldu...yiycem ama tadına bakarım sadece...

günaydın kızlar

dün akşam bi arkadaşa davetliydik

2 kıy.pide
2 gofret
2 kuru pasta yedim

umarım tartıda acısı çıkmaz öncesi ve sonraına dikkat ettim ama :26:

damlalar
yeşil değilde kırmızı mercimek diye biliyorum kırmızı et değerlerini taşıyan
yanlışmı hatırlıyorum
:44:

kızlar moralim çok bozuk annem ve eşim arasında kaldım ikisinde geri adım atmıyor.Allah sonumuzu hayretsin hiç ii görmüyorum canım çok sıkkın...

Hoşgeldin aramıza
Kabul etmek ne demek burası kilo vermek isteyen herkese açık.2 hafta her gün menülerini yaz cuma günleri sabah aç karna tartıl kilo bildirimi yap.Azmin daim olsun.

Günaydın ablam
Doğru dedin valla elim yanlış bir şeye giderse kasiyer kızı hatırlayacağım

Bu hafta veremeyebilirsin regl dönemi olduğu için sakın canını sıkma.
Ayy foto isteriz,foto isteriz
Geçen yaz çok özenmiştim karamele
Ama saçımın açma işlemi hem de parası durdurdu beni.
Çok merak ettim foto koy mutlaka

slm bugünkü menümü yazayım

sabah
2 dilim ekmek
1 haşlanmış yumurta
1 zeytin
1kk peynir
tereyağını çıkardım hayatımdan sonunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…