Yok ortim yer miyim hiç..
Mısır gevreği hep yiyordum canım sen görmemişsin hiç :26:
Diyete başladığımdan beri yiyorum.Ama gramına kalorisine dikkat et.Arkada 1 porsiyon dedikleri 30 gr..Bir kasenin 4'de biri
Benim ufak mutfak tartım var onla ölüyorum sen de öyle bir şey alabilirsin.Bunun dışında çok tutucu ve lezzetli.Özellikle meyveli olanları.
gevrek bende alıym değişilik olur 30 gr neye yetcekseee söylediğin iyi oldu ben doldurudunm garii
Hoşgeldin aramıza
Emin ol o ilaçların hiçbirinden fayda göremeyeceksin ki buradaki herkes ilaç kullanımına karşı zaten.Dönüp dolaşıp yine çarenin diyet ve sporda olduğunu anlayacaksın.Parana ve kaybettiğin zamana yazık.İnan bunları hepimiz yaşadık.O yüzden o yolda boşa vakit ve belki de sağlık kaybetme derim.
bende bende seviyorum özellikle peynirletşkr ederim
4:30 da nereden andevu aldın
hastanye gitmicenmi
tıp mrkzlerinde oluyormu tüm herşey
İstanbul eqitim ve araştırma hastanesinin polikliniqi açıldı buraya herşeyi yapıyorlar yarın sabah gidip tetkikler için kan vericem çok geniş çaplı inceleme yapıcakmış doktor bende heyecanla bekliyorum..[/B]
evet çok büyük velinimet samatyaya gitmek çok tersti yalnız duyduğum kadarıyla tahlilleri polikilinik yapamayıp samatya merkeze gönderiyormuş doğrumu ?
bende şimdi geldim cnm 4.5tan sonra oqlumla yemeqe çıktık yeni geldim sabah aç karnına tahlil vericem veee dönerken kahvaltı niyetine simit alıcammsimiti okadar çok seviyorumki yediqim günler dünyanın en mutlu insanı ben oluyorum :119::119: ağzım sulandı yaww
erginsena alıntı yapmayı beceremedim
Çok teşekkürler canım,ben çok çabuk sinirlenirim ters bi söz anında çileden çıkartır ama karşımdakine belli etmem çalıştığım yerde günde en az 100 kişiyle muhatap oluyorum bu minimum sınır
Bugün mesela amcanın birine tam 10 dk ( abartmıyorum ) sokağın çıkışındaki caddeden minibüse binmesi gerektiğini anlattım dalga geçer gibi defalarca sordu kapıya çıktım tabela gösteriyorum kocaman adam hala çarşıya inipte binicem dimi diyohattımın tarifesi çğr başı 40 kr arkadaşımla konuşuyodum ona bekle demiştim ben burda baygınlık geçirdim bu kadarına pes dedi
Saçma sapan şeyler için ben sabır gösteriyorken,o kızın tavrı beni deli etti 2 haftayı geçti tek çekim parayı ne iade ediyorlar ne ürün getiriyorlar birde üste çıkıyor
Gereksiz yerede rahatsız etmedim en geç cuma dediyse o kadar yolu boşa gitmiyim die cuma aradım en geç die die 4 kez ertelemekte abes bi durum
Yarın patronuyla görüşmeye kararlıyım
Bugün ki menüm
Sabah :
1 dilim çok tahıllı ekmek
1 dilim peynir
4 yeşil zeytin
Ara :
1 portakal
Öğle :
Kıymalı kabak yemeği 6 kaşık
Ara :
2 kupa yeşil çay
Akşam :
Izgara balık
Salata
Yarım kase mercimek çorbası
Spor yok
Fena şifayı kaptım annem kuşburnu,ıhlamur,kırçayı karıştırmış çay yapmış gidip onu içer yatarım
Burcummm tebrikler canım eşitlendik yine
aranıza ikinci kez katılıyorum yaz döneminde sıkı bi sporla 8 kilo verip 73 e düşmüştüm fakat bu arada kullandıgım hormon ilaçları yüzünden tekrar kilo aldım önümüzdeki ay aşılama tedavisine baslayacagım ve bu arada 10 kilo vermem gerekiyor kabul edersiniz bende aranıza katılmak istiyorummmmsuan 80 lerdeyim
slm kıslar nasılsınız valla ben pek iyi değilim şifayı kapmışım bugazım yanıyo başım ağrıyo burnum tıkanık nefes alamıyorum biran önce iyleşsem
bugün menüm
sabah
1 kase mercimek çorbası
yarım gevrek
ara 1 bardak limonlu çay
öğlen
3-4 dilim pide
1 fincan kuşburnu
akşam
1 dilim ekmek
1 kk peynir
1çk keçiboynuzu pekmezi
3 zeytin
2 litre suuu
günaydın kızlarrrr gününüz güzel geçsin
kızlar moralim çok bozuk annem ve eşim arasında kaldım ikisinde geri adım atmıyor.Allah sonumuzu hayretsin hiç ii görmüyorumcanım çok sıkkın...
aranıza ikinci kez katılıyorum yaz döneminde sıkı bi sporla 8 kilo verip 73 e düşmüştüm fakat bu arada kullandıgım hormon ilaçları yüzünden tekrar kilo aldım önümüzdeki ay aşılama tedavisine baslayacagım ve bu arada 10 kilo vermem gerekiyor kabul edersiniz bende aranıza katılmak istiyorummmmsuan 80 lerdeyim
günaydın kızlar..
deryacığım güzel kararlı yemişsin yine.eşin olmasa da dikkati elden bırakma kasiyer kzıı hatirla
vardır unuttuğum kesin kusura bakmayın
ben de regl oldum.eşimle idare ederiz en azından daha umutluyum neyse ben de dün balyaj attırdım saçıma.karamel kahve üzerine bal sarısı balyaj.çok güzel oldu bi de vücudu güzelleştirsek iyi olacak.şimdi ki bahanem regl bi bitsin bakalım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?