80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar bundan sonra nete sadece sabahları ve hafta içi girebilecegim oglum neti kestirdigimizi zannediyor oyüzdende o görmeden girmeliyim ders yapmıyor bunun başında oturmaktan bende sabah oglum baban neti iptal etmiş dedim başka care bulamadım

moralini boşuboşuna bozma cnm bir günümüz diqer günü tutmaz 3 ileri 1 geri gibi bişey yani bu bende yarın yöresel günler olur ya böyle birgüne gidicem cumaya birgün kala bu kaçamak hiç iyi olmıcak ucundan başından tadıcaz artık

kızlar moralim çok bozuk annem ve eşim arasında kaldım ikisinde geri adım atmıyor.Allah sonumuzu hayretsin hiç ii görmüyorum canım çok sıkkın...

Allah yardımcın olsun kardeşim çok zor bir durum ...

en iyisini yapmışsın selmacım okulların kapanmasına çok bişey kalmadı derslerin en yoqun zamanları güzel bir taktik

Kızlar kan verip geldim yarın 10.30ta sonuçları alıcam bakalım hayırlısı

Azmin daim olsun canim, insAllah hersey gönlünce olsun

Bende ayniyim, su gibi akan bir burun ve deli gibi hapsuran
kemikleri sizlayan bi neneye döndüm:2::2::2::2:

Hayir tatlim, yanlis hatirliyorsun.
Yesil mercimekdir degerleri cok yüksek olan.

kızlar moralim çok bozuk annem ve eşim arasında kaldım ikisinde geri adım atmıyor.Allah sonumuzu hayretsin hiç ii görmüyorum canım çok sıkkın...

Canim hayirdir, ne oldu yaa

slm bugünkü menümü yazayım

sabah
2 dilim ekmek
1 haşlanmış yumurta
1 zeytin
1kk peynir
tereyağını çıkardım hayatımdan sonunda

Bravoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Hadi hayirlisi olsun tatlim

sonuçlarında sorun çıkmaz inşallah hayırlısı

Kizimdan kapmis oldugum griple savasiyorum :2::2::2::2::2::2::2::2::2:
Alyadua'da 2 gün önce basladi hala devam ama
geceleri uyuyamiyor burun tikanikligi yüzünden.
Arkada olan 4 azi disini birden cikartiyor,
2 assagidan-2 yukaridan :84::84::84::84::84::84:

Esim sabah 6'da kalktigi icin, gecti iceride yatti
sabahi sabah ettim...

Hadi hayirlisi olsun tatlim

teşekkürler cnm özeline glicem cnm az bakarmısın

sonuçlarında sorun çıkmaz inşallah hayırlısı

amin cnm inşallah bende çok merak ediyorum çıkan sonuca göre diyeti doqru yada yanlış yaptıqın ortaya çıkıcak merak bekliyorum

Canım tekrar tekrar geçmiş olsun çok zor yaa...

Çok geçmiş olsun canım

geldimmmm kizlarrr
toparlanip geldim denilemez pek amaa neyse.. 4 gündür cok kötüydüm ruhen.. neyse
tartildim 1 kilo gitmis regl bittikten 48 saat sonra tartildim...
karbonhidrat rejimi yapicam, ama buradanda kopmuyorum.
izlem abla bilir o da yapiyordu... baslicam yine bakalim ise yaricakmi...

Çok geçmiş olsun canım

Cok tesekkür ederim canim, iste böyle anlarda insan ailesini yaninda ariyor

Çok geçmiş olsun canım

Tesekkür ederim tatlim, Allah sana da sabir versin az kaldi gelicek kocisin

Çok geçmiş olsun canım

Tesekkür ederim canim, Alllah'im herkesin yardimcisi olsun..

Hosgeldin canim, azimin daim oldugu sürece ise yaramayacak hic birsey yok

hoşgeldin aylin nerelerdesin yine kayboldun:26:

Sena inş. Sonuçların iyi çıkar canım

çok kötüyüm kızlar ya ilaç alıyorum bakalım inş. Fayda eder

Esmer Gülcin GEÇMİŞ OLSUN CANIM ALINTIYI TAM YAPAMAMIŞIM :)

İZLEM KUUU AŞAGIDA VARSIN TOPİKTE YOKSUN ....NERDESİN YAAAA İŞLER BİTMEDİMİ DAHA EGE NASIL SEN NASILSIN DÜN AKŞAM GİTTİNMİ SPORA

aylincim karbonhidrat diyetini beraber yapıyorduk ama sen beni hala hatırlamıyorsun o zamanda zor kilo veriyordun üzülüyordun hep haırlasana sudem aysebru selin ben sen hep beraberdik ..
hoşgeldin aylin nerelerdesin yine kayboldun:26:

Sena inş. Sonuçların iyi çıkar canım

çok kötüyüm kızlar ya ilaç alıyorum bakalım inş. Fayda eder

teşekkürler cnm bu arada çok geçmiş olsun..

KIZLARRRRR

SELAM,nasılsınız??????

yahu havalar çok güzelleşti insanın içi kıpır kıpır oluyor,ege de hep dışarı istiyor gezmek koşmak istiyor kerataaa :)) dün beni çok yordu gezdireyim dedim bi çıktık akşam saat yedi buçuğa doğru eve geldik babamızıda işten aldık geldik :)))) bugünde çıkarıcam,çocuk bir kış sadece beni gördü ,arada gezmelerimiz oldu giden gelenler ama genel olarak sadece beni gördü ee haliyle çok sıkılıyor vallahi dışardan eve gelirken köşeyi dönünce yaygarayı koparıyor eve gireceğimizi anlıyorda başlıyor ağlamaya..az sonra tekrar çıkarcam gezsin koşsun oynasın bakalım...

evet ya hakikaten hava güzelleşti kimseler yok hani azim hani şevk hani teşvikkkk bakın bugünde sabah börek yedim haaaaaaaa izlemmmmmmm gel artık

börek miii
neylii

wayy wayy wayyyy
36 beden haaa, birde benden habersizz

ya kaptan ya tamam yorgunsun tamam işin çok ta nirde bizim liste

listeyi cuma günü yapıcam canım yaa
bildirimler eksik :82:

öylebir geçer zamanki izle izle ağla çok ağlak bişiyim ben şu adama gıcık oluyorum babayım giye dolanıyo

hayırdır ben bşiymi kaçırdım
kaç yıllık evlisiniz yeniyseniz kişilikler anlaşılmadığı için
acemilikler yaşanıyor ama oturur zamanla inşallah önemli bişiy yoktur

derya

nasılsın canım,sanırım buraya en düzenli sen takılıyorsun şu anda arada böyle oluyor bazen yoğun bazen daha seyrek giriyoruz ,senin işin müsait olunca çocukta yok daha sık giriyorsun,aman negüzel topiğimize iyi bakıyorsun,kocacığın geldimi,arada gitmeleri iyi oluyordur kafa dinleme baabında :86::86:

banu

ev işleri bitti birde isafir mi ağırlayacaksın,maşallah sana iki çocuklar heryere yetişiyorsun vallahi allah sana güç kuvvet versin,aslında hepimize versin ...kadın olmak zor çünkü,herşeye yeten heryere koşan hayatın yükünü sırtlayan bizleriz...

sena

kız bende merak ettim sonuçlarını alır almaz paylaş bizimle,,bişey yoktur büyük ihtimalle dileğimiz bu yönde,,ama sen tiroit hastası olupta hızlı kilo verince aklıma hemen hipertiroidi gelmişti...şimdiden geçmişler olsun...

hurii

canım sen nerelerdesin,,fazla göremez oldum seni şu birkaçgündür herşey yolundamı??? tartıyı ne yaptın canım ..bana kalırsa git değiştir sorun çıkarabilir ya ilerde de...

izlem

kuşum,canım ortağım,arkadaşımmm,dostummmm neredesin özledim yahuuuu gel artıkk..yoksa spora o kadar daldın ki buraları unuttunmu...artıların ne kadar... bende de artılar vardı..sana da bildirim yaptım ya..bakalım bu hafta nasıl olucak,bende de banu gibi bu ara vc ye çıkamama sorunu başladı allahımmm yaaaa derrttt hiç bitmez miiiii allah beterinden saklasınnn

melocummm

küçük prensesin annesiiiii,nasılsın canımm arada görüyorum ama sana da bir merhaba diyemeden ya sen yada ben çıkıyoruz...o güzel sohbetlerinden mahrum etme bizi tabiii elvinin izin verdiği ölçüde,zaten artık helede bu çok küçüklük döneminde hayatın akışını tamamen onlar belirliyor,,allah sağlık sıhat versin gerisi oluyor canım..

sevgii

canımmmmmm,sen neler yapıyorsun de baaammmm herşey yolundamı..seni de çok öpüyrummmm

süreyya

burda kendin evi sigortalamassan kimse karşılamaz ,Türkiyede bu işler biraz ağır aksaktır,insan hayatı çok değedrli değildir,hele bu son dönemlerde çok değerlerimzi yitirdik canım...aydınlıki,çağdaş bir TÜRKİYE özlemi içindeyiz....

diğer tüm arkadaşlarımda selam eder yanaklarından öperimmmmmm.....

feryaallll özledik seni deeeeeeee
burçinnnnnn boşladın tamamennnn
tülayyyyyyy geri dön geri dönnnnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…