80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

innnnşallahhhh senine öyle olsun biran önce kurtulalım kilolardan.
cumaya az kaldı unutmasırnaşık şey

heheeee beni tam 1 kaşık recel yerke yakaladın
yaa bu lahana suyu beni patlıyacakmışım gibi şişiriyor

neyse ben soguk moğuk demiiim alayım oğluşu yürüyüşe çıkayım

merhabalar kızlar,aranızda beşibiryerde zayıflama çayı içen varmı ?? nasıl sonuç aldınız,önerirmisiniz .. sadece diyetle olmuyor bu iş,biraz hızlandırmak istiyorum artık..1 haftadır yürüyüşede çıkamıyorum,hava çokk soğuk :))

selam kızlar.. Ben bugün öğlen kaçırdım ama akşam daha fazla spor yapıp yakacağım. Cuma gunu kilolarımın azaldığını görmek istiyorum.. Akşam da brokoli haşlama falan yer geçiştiririm. Çünkü Öğlen kaçamağımı azaltmam lazım. çok heyecanlıyım çokk. Ben de 2 sene önce herbal life ile 13 kilo vermişrtim. Bırakınca zamanla 10 kılosunu aldım. Ama şimdi hem çok aç kalmıyorum hem de kendimi daha mutlu hissediyorum .Akşam olup da kalori hesabında birde 1200 kaloriyi geçmediysem sormayın keyfime.. Şimdilik hoşçakalın..

herkese selam bende aranıza katılmak istiyorum başlangıç kilom 89 senağlama diyete yarın başlıcam allah kolaylık versin önce bana sonra sizlere :Saruboceq: hepinize bol hareketli az kalorili günler kaydirigubbakcemile2

merhaba kızlar sık gelemiyorum ve motivasyonum düştü inş. bilgisayarımdaki sorun çözülürse haftaya daha iyi takip edebilicem sizi, tek başına olmuyo sizlerle daha iyi gidiyordu.

demişsin ben kullanıyorum müthiş etkisi var inan bir ayda 6 kilo kadar verebiliyorsun öncede kullandım yine aynıydı insanı iştahını kesiyor herkese tavsiye derim fakat buna inanki faydasını görebilesin canım

evet ben kullanmıştım süper etkisi var şimdi yine başladım iyi bi diyetle ayda 5 yada 8 kilo verdiriyo

heheeee beni tam 1 kaşık recel yerke yakaladın
yaa bu lahana suyu beni patlıyacakmışım gibi şişiriyor

neyse ben soguk moğuk demiiim alayım oğluşu yürüyüşe çıkayım

haftaya geçiyormuyuz 70-79 kilo arası olanlar grubuna?a.ssırnaşık şey:1hug:

ayy çok sevindim canım, bir ayda 5-6 kilo çok iyi..peki bu hazır karışımlar var o mu daha iyi,yoksa aktardan alıp taze demlemek mi iyi acaba..

evet ben kullanmıştım süper etkisi var şimdi yine başladım iyi bi diyetle ayda 5 yada 8 kilo verdiriyo

inşallah hep beraber etkilerini görürüz canım...pekii sen kendin mi demliyorsun,hazır satılanlardan mı aldınn..nasıl alsam kii

canım tektek al sen karıştır 5 bardak suyu kaynat bu karışımdan 1 yemek kaşığı at demle 5 dakika demlensin öyle içinşallah hepberaber tığ gibi oluruz aminn

yarın tartılma günü hanımlar valla çok heyecanlıyım inşallah kilo vermişizdir hepimiz ben diyete baya alıştım hatta bazen yediklerim fazla bile geliyor,bende liptonun form plus çayını aldım baya etkisi oldu daha bi rahatlattı sanki bu bitince birde şu bahsettiğiniz beşi biyerde çaına başlıyacağım bakalım her yolu deniyoruz valla deneme tahtasına döndükkaydirigubbakcemile3 yarın sabah görüşmek üzre hepinize kocaman öpücüklerŞeniz

Slm kızlar şöyle sitede bir gezindimde diğer gruplara baktım birbirlerini en az motive eden yada en az yazan bizim grupmuş hadi kızlar canlanalımm bide ben bu kilo yerimi değiştiremiyorum 500gr gitmiş şimdiden buraya geldiğim günden beri başlasaydım baya gitmişti ama malesef bozdum bi ara şimdi tam gaz devam inş hadi kızlar gayrettt

evet canım bende şöyle bir göz attım fazla katılım olmuyor.bende dahil tabii.fazla giremiyorum ama bundan sonra daha çok katılmaya çalışıcam. bu arada bugün istanbuldan 13 yıllık arkadaşım geldi.duruşması varmış bursada avukat kendisi. itiraf ediyorum onunla öyle bir yedimki inanamazsınızklava: sonra pişman oldum ama çok geçti. yarın tartılsamda bugünün etkisiyle pek değişiklik olacak gibi değil inşallah fazla çıkmam:1no2:

evet arkadaşlar bencede hic motivasyon yok insanda şevk olmuyorbencede daha fazlakatılalım ceren canım öptüm aramıza hoş geldin

tartıldım tartıldımm.. Yaşasın 1 haftada 1 kilo vermişim. Çok mutluyum çok.. Bu arada bugün biberiye+elma sirkesi karışımına başladım. Bakalım.. Haftaya cumaya kadar ne kadar etkisi olacak .. Daha çok motivasyona ben de varım. Hadi arkadaşlar....mutluyum ben mutluyum mutluyum mutluyum..

arkadaşlar nerdesiniz ben 83 500 olmuşum

selma 'cım bu arada seni de tebrik ederim. Sen biz yenilere nazaran daha tecrübelisin. Ama bizde arkadan sen takipteyiz. Bu hafta kilo veren herkese kucak dolusu sevgiler.. Ama kilo veremeyip üzülenler olmasın.. Pes etmek yok. Bu yola baş koyduk hep beraber devam ediyoruz.. Sakın bizi yalnız bırakayım demeyin. Grupla ilgili yoklama mı alsak ne ..
Hani eskiden kimler var kimler yok liste yapıyordu bir arkadaş. Bakınırken görmüstüm.. nirdesiniz?

günaydınnnnn çok mutluyum 2 kilo daha vermişim 3 haftada 5 kilo fazla değil demi arkadaşlar çok mutluyum ya hihoyyytburası bana azim verdi gerçekten bu kez inşallah başaracağım :lepi::lepi:

selam kızlar bende aranıza katılmak istiyorum. bende 85 kiloyum aslında dogumdan sonra 95 idim geçen yaz 80 olmuşdum şimdi yine 85 çıkmışım bir hafta oldu diyetet başlayalı bakalım nolacak şuan bir kilo vermişim ama canım çok sıkılıyor çok kafaya takıyom bu kiloları sizleri burda görünce yanlız olmadıgımı anladım buda beni mutlu etti kızlar nasıl diyetler yapıyonuz anlatsanıza ben sadece ekmekden kesdim ya ne yiyeceyimi pek bilemiyom diyet yemek çeşidi aklıma hiç gelmiyo yardım edin kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…