innnnşallahhhh senine öyle olsun biran önce kurtulalım kilolardan.
cumaya az kaldı unutmasırnaşık şey
demişsin ben kullanıyorum müthiş etkisi var inan bir ayda 6 kilo kadar verebiliyorsun öncede kullandım yine aynıydı insanı iştahını kesiyor herkese tavsiye derim fakat buna inanki faydasını görebilesin canımmerhabalar kızlar,aranızda beşibiryerde zayıflama çayı içen varmı ?? nasıl sonuç aldınız,önerirmisiniz .. sadece diyetle olmuyor bu iş,biraz hızlandırmak istiyorum artık..1 haftadır yürüyüşede çıkamıyorum,hava çokk soğuk :))
--------------------------------------------------------------------------------
merhabalar kızlar,aranızda beşibiryerde zayıflama çayı içen varmı ?? nasıl sonuç aldınız,önerirmisiniz .. sadece diyetle olmuyor bu iş,biraz hızlandırmak istiyorum artık..1 haftadır yürüyüşede çıkamıyorum,hava çokk soğuk :))
heheeee beni tam 1 kaşık recel yerke yakaladın
yaa bu lahana suyu beni patlıyacakmışım gibi şişiriyor
neyse ben soguk moğuk demiiim alayım oğluşu yürüyüşe çıkayım
demişsin ben kullanıyorum müthiş etkisi var inan bir ayda 6 kilo kadar verebiliyorsun öncede kullandım yine aynıydı insanı iştahını kesiyor herkese tavsiye derim fakat buna inanki faydasını görebilesin canım
evet ben kullanmıştım süper etkisi var şimdi yine başladım iyi bi diyetle ayda 5 yada 8 kilo verdiriyo
Slm kızlar şöyle sitede bir gezindimde diğer gruplara baktım birbirlerini en az motive eden yada en az yazan bizim grupmuş hadi kızlar canlanalımm bide ben bu kilo yerimi değiştiremiyorum 500gr gitmiş şimdiden buraya geldiğim günden beri başlasaydım baya gitmişti ama malesef bozdum bi ara şimdi tam gaz devam inş hadi kızlar gayrettt
arkadaşlar nerdesiniz ben 83 500 olmuşum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?