80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bizimkide aynen sokak süpürgesi oldu resmen
addaaa süreklii addaa addaaaa kafama işliyor akşama kadar
kapıdan içeri girer girmez başlıyor
2 gündür sabah babası ben spora giderken parka götürüyor
beni alıp dönüyoruz ama çok yoruluyor iyi oluyor
gelir gelmez uyuyor
bi kayıyormuş ki sorma kaydıraktan, kendi çıkıp kayıyormuş babasının kontrolünde
ilkoşş ben gelince tramplene götürelim, heykelin ordaki önceki gelişimde gözüm kalmıştı
bizde zıplaruukk onlarla beraber

götürelim de erken değilmi oynayabilirler mi ki kuuuuuu...vallah dün baktı baktı çocuk içeride girmek istedi ama ben güvenemedim büyükleri alıyorlarsa daha iyi olur yanlarında olmamız,ama ben tek başıma girmem oraya dingil gibi :)))))))))))))) sen gel beraber girerik..sonra bilirsin silifyeyi erdal ilterin gelini tramplende zıplıyordu derler :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Aynen ilkaycım,işim olsa bile topik açık duruyor sürekli
Yok ya ben eşim gidince çok kötü oluyorum
Tabi ki özlemek ve hasret de güzel ama hem dükkan hem yalnızlık çok kötü
Kahvaltımı ettim biraz önce evden çorba ve ısıtacak kap da getirdim bakalım akşamı nasıl atlatacağım.Sıkıntıdan yemek istiyor insan dükkanda.Otur,kalk,biraz dolan,sevdiğin şeylerle ilgilen ama yine dönüp dolaşıp sıkılıyor insan.Elim hep bir şeylere gidiyor.Tabi en büyük etken şu çocukların gürültüsü

beyaz leblebi koy elinin altına birer birer atarsın ağzına hem susatuyor bol su içiyorsun hemde tokluk hissi veriyor hemde oyalıyor hemde çok lezzetliiii..

spor spor spor
kendimi o kadar iyi hissediyorum kii 3 gündür sıfır kaçamak artılarım da gidiyorr
çok mutluyumm
ilkayın diline düşerdim yoğsam

neden regl olamıyorum her ayın 14ünde olurdum demiştim yaa
ulen şubat kısa ya 28çekiyor o yüzden şaştı sanırım benim regl :82::82::82:
dün eşim hatırlattı yoksa hiç aklıma gelmedi yaa

plateste çok yol kattim kızlar topla hareket etmeyi bırak
topu kontrol eddemiyordum
bugün bayaa bayaa yapar olmuşum yaa bugün 4gün oldu plates yapalı
haftanın 1 günü plates günü
bu gidişle eve alıcam sanırım top ebru şallının yaptırdığı hareketleri yapıyoruz genelde
sadece bizim ısınma hareketleri ve bölgesel daha fazla
5nefes al 5 nefes ver hareketi var 80 kez yapabildim onu
ama boynum titredi resmen zorlamadan vücüdü ilerleyemiyosun
100yaptığım günlerde gelir inşallah

beni de metin boyarın gelini olarak silifkede pek tanıyan yok nasılsa
ben oğlanlarla zıplarım sen bizi yerden foto çekersin

bizim de derya gibi zıflayan bi fotomuz olur hilelide olsa
altı çekmeyiz görünmez

Son düzenleme:
midemi susturma çabaları içindeyim diyo bana niye yemek vermiyorsun ben alışkın değilim bende diyorum olmaz bundan sonra yemicen eskiden yarımdan fazla yediğim için guuuuuuuuu diye sesler çıkararak hadi ya bu ne bu kadarcık neyime yeter diyo ama yok mide kardeş bundan sonra hükmünü ben süreceğim hep aa acıktım hadi ye ohhh yarım ekmek sonra oldum un çavalı gibi maşşallah bundan sonra zayıf olcam kendime yakışanı giycem sana tamamen kulaklarımı kapattım diyorum sonra bi guuuuuuuuluyo bi susuyo savaşı ben kazanıyorum

aferin sana
biz o gurultudan çok mutlu olmayı öğrendik hatta ben midem çok şişkin olduğumda çok mutsuz oluyorum
hafif yediğimde acayip iyi hissediyorum kendimi
o gurultular midenin küçüldüğüne işaret yani doğru yoldasın
bu arada diteye başlayan birinin kahvaltıda ekmeğe yağ sürüp yediğinide sende gördüm illk kez
yanlış mı hatırlıyorum acaba :26::26:

İmdaaaaaaaaaattttttttt çeşit çeşit kadayıf tatlıları alıp gelmiş koçiş zorla yedirmeye çalışıyooo neymiş çok güzelmişş :84::84::84::84:

İzlem vallahi harika,okudukça özeniyor insan..
Keşke burada da düzenli sürekli yaptıran bir spor salonu olsaydı.Bence de eve top al hiç yapamasan zıplarsın çok zevkli
Sırtım oturmaktan ağrıdığı zaman topun üstünde bir geriniyorum offf ne ağrı kalıyor ne sızı
Birde neydi o deniz kabuğu hareketi mi ne vardı onu çok sevmiştim.Ebru şallının tv8 programlarının tümünü indirdim duruyor öyle evde,derya vakit bulacak da yapacak

beyaz leblebi koy elinin altına birer birer atarsın ağzına hem susatuyor bol su içiyorsun hemde tokluk hissi veriyor hemde oyalıyor hemde çok lezzetliiii..

Akıl edemedim be canım,diyet mısır gevreği meyve sebze allah ne verdiyse aldım dükkana bir görseniz dün savaşa hazırlanır gibi hazırlık yaptım

bizim de derya gibi zıflayan bi fotomuz olur hilelide olsa
altı çekmeyiz görünmez

Hadi çekin de görelim

Bana her şey yakışırı izlemekten buraya bakamıyorum daldım gittim geçen haftayı izliyorum.

İmdaaaaaaaaaattttttttt çeşit çeşit kadayıf tatlıları alıp gelmiş koçiş zorla yedirmeye çalışıyooo neymiş çok güzelmişş :84::84::84::84:
hahhhaah ye yeee
cumaya daha var nasıl olsa verirsin gene
yanına bir sade kahve yap ohh miss
benim dolapta da fıstıklı şöbiyet duruyor yemedim 2 gündür
bol bol çubuk tarçınlı sıcak su içiyorum harikaa hiç canım çekmiyor
ama kendimi frenlemesem sert bir kahve eşliğinde mükemmel gider

kızlar biz çıkıyoruz....görüşürz sonraa...izleeeemmmm tuzun kuru tabii sen zıpla ben çekerim...

siz gezin bakalım
biz sabah savdık gezmelerii

deryacan vallahi harika acaba hangi hareket o dediğin
ben de dizlerinin üstüne oturuyorsun
ellerini topa koyup gerilebildiğin kadar ileri doğru esniyorsun onu çok seviyorum
sırtı harika açıyor

birde topu ayaklarının arasına alıp dizler gergin ellerin belinin altına koyabilirsin
onu ilk günler yapamıyordum hiç bugün 10 tane filan yaptım
alt karın için mükemmel ötesi bir hareket
cumayı iple çekiyorum lastik günü o da süper bir spor

hayırdır ben bşiymi kaçırdım
kaç yıllık evlisiniz yeniyseniz kişilikler anlaşılmadığı için
acemilikler yaşanıyor ama oturur zamanla inşallah önemli bişiy yoktur

3 yıllık evliyiz herkes bebek olunca değişir bak eşin sana bebeğinize düşer ailesini 2.sıraya alır dedi ama değişen hiç bişey yok...en büyük sorunumuz senin annen benim annem...hiç laf söyletmiyor kendine gelince bıçak gibi kesip atıo...artık dayanamıyorum...

hımm yeniymiş bende 3 yıllık evliyim
canım tam detayı bilmiyorum ama aynı evde oturmuyorsunuzdur sanırım
seni annesi rahatsız ediyormu pekii davranışlarıı, konuşması
seni önemsiyormu yoksa umursamıyor mu :26:

İnsanların bu görüşünü anlayamıyorum...Ne demek bebek olunca düşer,ne kadar saçma.Ayrıca bebek yüzünden bana düşkün olacaksa hiç olmasın.Boşver sen herkesi.Çocuğu bu görüşlerden dolayı mı yapmıştın filiz?

İzloşum bak deniz kabuğu hareketi bu :

Senin topla anlattığını anlamadım.Görsel bulursan iyi olur
Gerçi evde 2 dvd sırf topla yapılan hareketler var ama.....

Son düzenleme:
dün spordan sonra sosyete pazarına gittim
1 hafta hiç gitmemiştim dün sporun üstüne 4 saatte yürüyünce
haşatım çıktı osmanı seyrettim uyuyakalmışıım
kocam gene beni kucağında taşıdıı
ay eskiden kaldıramıyordu yaa

pek bişiy almadım bu hafta pazardan
bi butikten kışlık mini siyah şort aldım
bakalım baharda giymek nasip olcak mı biraz sıkıyor ama
bu şekliyle giymem az bol durmalı kalın bir çorapla güzel durur
birde askılı bir etek aldım ilk kez böyle bişiy giyicem
60 liradan 10 liraya düşürmüşler 1 günlüğünee
hemen kaptım eteği askılarını da kullanırım yüksek bel olan pantolonumda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…