KIZLARRRRR
SELAM,nasılsınız??????
yahu havalar çok güzelleşti insanın içi kıpır kıpır oluyor,ege de hep dışarı istiyor gezmek koşmak istiyor kerataaa :)) dün beni çok yordu gezdireyim dedim bi çıktık akşam saat yedi buçuğa doğru eve geldik babamızıda işten aldık geldik :)))) bugünde çıkarıcam,çocuk bir kış sadece beni gördü ,arada gezmelerimiz oldu giden gelenler ama genel olarak sadece beni gördü ee haliyle çok sıkılıyor vallahi dışardan eve gelirken köşeyi dönünce yaygarayı koparıyor eve gireceğimizi anlıyorda başlıyor ağlamaya..az sonra tekrar çıkarcam gezsin koşsun oynasın bakalım...
bizimkide aynen sokak süpürgesi oldu resmen
addaaa süreklii addaa addaaaa kafama işliyor akşama kadar
kapıdan içeri girer girmez başlıyor
2 gündür sabah babası ben spora giderken parka götürüyor
beni alıp dönüyoruz ama çok yoruluyor iyi oluyor
gelir gelmez uyuyor
bi kayıyormuş ki sorma kaydıraktan, kendi çıkıp kayıyormuş babasının kontrolünde
ilkoşş ben gelince tramplene götürelim, heykelin ordaki önceki gelişimde gözüm kalmıştı
bizde zıplaruukk onlarla beraber
derya
nasılsın canım,sanırım buraya en düzenli sen takılıyorsun şu anda arada böyle oluyor bazen yoğun bazen daha seyrek giriyoruz ,senin işin müsait olunca çocukta yok daha sık giriyorsun,aman negüzel topiğimize iyi bakıyorsun,kocacığın geldimi,arada gitmeleri iyi oluyordur kafa dinleme baabında :86::86:
Aynen ilkaycım,işim olsa bile topik açık duruyor sürekli
Yok ya ben eşim gidince çok kötü oluyorum
Tabi ki özlemek ve hasret de güzel ama hem dükkan hem yalnızlık çok kötü
Kahvaltımı ettim biraz önce evden çorba ve ısıtacak kap da getirdim bakalım akşamı nasıl atlatacağım.Sıkıntıdan yemek istiyor insan dükkanda.Otur,kalk,biraz dolan,sevdiğin şeylerle ilgilen ama yine dönüp dolaşıp sıkılıyor insan.Elim hep bir şeylere gidiyor.Tabi en büyük etken şu çocukların gürültüsü
spor spor spor
kendimi o kadar iyi hissediyorum kii 3 gündür sıfır kaçamak artılarım da gidiyorr
çok mutluyumm
ilkayın diline düşerdim yoğsam
neden regl olamıyorum her ayın 14ünde olurdum demiştim yaa
ulen şubat kısa ya 28çekiyor o yüzden şaştı sanırım benim regl :82::82::82:
dün eşim hatırlattı yoksa hiç aklıma gelmedi yaa
plateste çok yol kattim kızlar topla hareket etmeyi bırak
topu kontrol eddemiyordum
bugün bayaa bayaa yapar olmuşum yaa bugün 4gün oldu plates yapalı
haftanın 1 günü plates günü
bu gidişle eve alıcam sanırım top ebru şallının yaptırdığı hareketleri yapıyoruz genelde
sadece bizim ısınma hareketleri ve bölgesel daha fazla
5nefes al 5 nefes ver hareketi var 80 kez yapabildim onu
ama boynum titredi resmen zorlamadan vücüdü ilerleyemiyosun
100yaptığım günlerde gelir inşallah
götürelim de erken değilmi oynayabilirler mi ki kuuuuuu...vallah dün baktı baktı çocuk içeride girmek istedi ama ben güvenemedim büyükleri alıyorlarsa daha iyi olur yanlarında olmamız,ama ben tek başıma girmem oraya dingil gibi :)))))))))))))) sen gel beraber girerik..sonra bilirsin silifyeyi erdal ilterin gelini tramplende zıplıyordu derler :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
midemi susturma çabaları içindeyim diyo bana niye yemek vermiyorsun ben alışkın değilim bende diyorum olmaz bundan sonra yemicen eskiden yarımdan fazla yediğim için guuuuuuuuu diye sesler çıkararak hadi ya bu ne bu kadarcık neyime yeter diyo ama yok mide kardeş bundan sonra hükmünü ben süreceğim hep aa acıktım hadi ye ohhh yarım ekmek sonra oldum un çavalı gibi maşşallah bundan sonra zayıf olcam kendime yakışanı giycem sana tamamen kulaklarımı kapattım diyorum sonra bi guuuuuuuuluyo bi susuyo savaşı ben kazanıyorum
derya
nasılsın canım,sanırım buraya en düzenli sen takılıyorsun şu anda arada böyle oluyor bazen yoğun bazen daha seyrek giriyoruz ,senin işin müsait olunca çocukta yok daha sık giriyorsun,aman negüzel topiğimize iyi bakıyorsun,kocacığın geldimi,arada gitmeleri iyi oluyordur kafa dinleme baabında :86::86:
sena
kız bende merak ettim sonuçlarını alır almaz paylaş bizimle,,bişey yoktur büyük ihtimalle dileğimiz bu yönde,,ama sen tiroit hastası olupta hızlı kilo verince aklıma hemen hipertiroidi gelmişti...şimdiden geçmişler olsun...
teşekkür ederim ilkaycım açıkçası bende çok merak ediyorum keşke diyete başlarkende bu tetkikleri yaptırsaydım karşılaştırıp daha iyi anlardık diyete başlamadan 3 ay öncesinin tetkikleri var elimde yine az çok bir fikir verir yarın 10.30da gidicem gelince hemen paylaşırım cnm
midemi susturma çabaları içindeyim diyo bana niye yemek vermiyorsun ben alışkın değilim bende diyorum olmaz bundan sonra yemicen eskiden yarımdan fazla yediğim için guuuuuuuuu diye sesler çıkararak hadi ya bu ne bu kadarcık neyime yeter diyo ama yok mide kardeş bundan sonra hükmünü ben süreceğim hep aa acıktım hadi ye ohhh yarım ekmek sonra oldum un çavalı gibi maşşallah bundan sonra zayıf olcam kendime yakışanı giycem sana tamamen kulaklarımı kapattım diyorum sonra bi guuuuuuuuluyo bi susuyo savaşı ben kazanıyorum
spor spor spor
kendimi o kadar iyi hissediyorum kii 3 gündür sıfır kaçamak artılarım da gidiyorr
çok mutluyumm
ilkayın diline düşerdim yoğsam
neden regl olamıyorum her ayın 14ünde olurdum demiştim yaa
ulen şubat kısa ya 28çekiyor o yüzden şaştı sanırım benim regl :82::82::82:
dün eşim hatırlattı yoksa hiç aklıma gelmedi yaa
plateste çok yol kattim kızlar topla hareket etmeyi bırak
topu kontrol eddemiyordum
bugün bayaa bayaa yapar olmuşum yaa bugün 4gün oldu plates yapalı
haftanın 1 günü plates günü
bu gidişle eve alıcam sanırım top ebru şallının yaptırdığı hareketleri yapıyoruz genelde
sadece bizim ısınma hareketleri ve bölgesel daha fazla
5nefes al 5 nefes ver hareketi var 80 kez yapabildim onu
ama boynum titredi resmen zorlamadan vücüdü ilerleyemiyosun
100yaptığım günlerde gelir inşallah
beyaz leblebi koy elinin altına birer birer atarsın ağzına hem susatuyor bol su içiyorsun hemde tokluk hissi veriyor hemde oyalıyor hemde çok lezzetliiii..
bizim de derya gibi zıflayan bi fotomuz olurhilelide olsa
altı çekmeyiz görünmez
hahhhaah ye yeeeİmdaaaaaaaaaattttttttt çeşit çeşit kadayıf tatlıları alıp gelmiş koçiş zorla yedirmeye çalışıyooo neymiş çok güzelmişş :84::84::84::84:
kızlar biz çıkıyoruz....görüşürz sonraa...izleeeemmmm tuzun kuru tabii sen zıpla ben çekerim...
hayırdır ben bşiymi kaçırdım
kaç yıllık evlisiniz yeniyseniz kişilikler anlaşılmadığı için
acemilikler yaşanıyor ama oturur zamanla inşallah önemli bişiy yoktur
3 yıllık evliyiz herkes bebek olunca değişir bak eşin sana bebeğinize düşer ailesini 2.sıraya alır dedi ama değişen hiç bişey yok...en büyük sorunumuz senin annen benim annem...hiç laf söyletmiyor kendine gelince bıçak gibi kesip atıo...artık dayanamıyorum...
hayırdır ben bşiymi kaçırdım
kaç yıllık evlisiniz yeniyseniz kişilikler anlaşılmadığı için
acemilikler yaşanıyor ama oturur zamanla inşallah önemli bişiy yoktur
3 yıllık evliyiz herkes bebek olunca değişir bak eşin sana bebeğinize düşer ailesini 2.sıraya alır dedi ama değişen hiç bişey yok...en büyük sorunumuz senin annen benim annem...hiç laf söyletmiyor kendine gelince bıçak gibi kesip atıo...artık dayanamıyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?