80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hele sonuncusunun simitleri var yandan mekik ve belhareketleri yapmasi gerek........ derya pilates topu ve bu görüntüyle güzel bibaglanti olmus canim

hafta sonu yada hafta başı olsaydı bir dilim yerdim zaten yarın güne gidicem bir ısırık yedim zor kurtuldum elinden koçişinde bi huyu var ne yerse bnmle beraber yicek üzülüyorumda bi yandan

:26: süper yapmışlar yaaa
bu hareketleri artık bu fotoları hatırlayarak daha şevkli yapmam lazım
plates toplarına dikkat

Pilates With Gerdavirus|virusElma+Alt+Shift

bende aksama pirasa yemegi yapicam ama ben salcali yapmiyorum,önce kiyma ve havuclari kavuruyorum sonra pirasalari atiyorum azda pirinc....inanin normal pirinc ve salcaliya bakarak cok cok fark var ve daha lezzetli,eskiden salcaliyi sevmezdi pirasa dedimi igrenirdim ama annemden yeni tarif bulup yapmis tabak tabak yemeye basladim ondan sonra sizede tavsiye ederim pirasayi birde böyle deneyin

kızlar inanamıyorum ya.....kıpkırmızı oldum burada bu ne ya
çok çok çok özür dilerim yemin ederim kontrol ettim yükledim siteye ebru şalı görünüyordu ay çok kötü oldum nedir bu anlayamadım ya :95::95::95:

çocuklar derya abla ne oldu dedi suratımı öyle görünce nasıl değişti ki bu resim offf

izlem sil mesajını ya rezil oldum

bende canim kücük beden aliyorum simdi baharlik gördüklerimi yani biraz dar gelenleri zayiflamak icin daha hirslaniyorum,zaten güzel ve indirimli olanlar genelde 36-38 bedenler

adamın simitlerine mi dikkat ettin kuuuu
alemsin süreyya yaa

öffff pisler

gülerek dikkatimi cekti...

deryacannn önemli değil kuzuumm

güleceğim yokken güldüm işte kızler da gülümsemiştir heralde

senin niyetini bilmiyormuyuz biz

bişiy değil önlerini dönük çıkmadı

olur canim öyle seyler,iyiki bu tarafa dönmediler ozaman daha kötü olurdu

neyse cok güldüm....ben bu mekige iyi alisdim yahu günde 200 de sarmadi beni 300 yapicam banu nerde acaba gelmedi bugün:26:

deryacannn önemli değil kuzuumm

güleceğim yokken güldüm işte kızler da gülümsemiştir heralde

senin niyetini bilmiyormuyuz biz

bişiy değil önlerini dönük çıkmadı

olur canim öyle seyler,iyiki bu tarafa dönmediler ozaman daha kötü olurdu

Öyle bir şey olsaydı daha da gelmezdim bu topiğe

Bu arada hareket buydu

ahhahha aynı şeyi bende yazmıştım

40 beden aldım süreyyaaa hala sıkıyor kız
ama kesin kalıbı dardır

kiz bazen öyle oluyor ...ogün ben gecelik aldim mesela 36 beden,simdi bi etek yaada pantolon alsam 36 olmaz daha.kesimler degisiyor malesef....insallah en kisa zamanda her girdimiz magazada direk 36-38 lere bakar cuk diye oturular üzerimizde insallah---42-44 bazen dar geldiginde o moral anini hatirlamak dahi istemiyorum

dün osmani izlerken fark ettim aylinde zayiflamis ilk bölümlerinde biraz vardi kilosu sanki evleri yandgiindaydi sanirim pantolon giymisdi orda fark etmisidm.ama biraz zayiflamis gibi....

kızlar dinirlenip 2 dir yazıyorum sonra siliyorum.eşim bu siteye girmemi istemiyor.umarım bişeyler yazmıyorsundur dio.şimdi raslanto okursa ipler daha da kopar.ben ismimi değiştirip yeni bir üyelik alıp bu guruba tekrar katılacağım.o zaman detaylı anlatırım.deryacım tabiki eşimle aram düzelsin diye yapmadım bu çocuğu...Eşim tam 7 yıl bana teklif etti sonunda çok mutlu olacağımı beni hiç inciltmeyeceğini düşündüğüm için evlendim.Evlenince zaman içinde değişti.eskiden hiç bir özel günü atlamazdı çiçekler hediyeler şimdi unutuyor.daha neler neler.Bi erkek annesi ve eşi arasındaki dengeyi sağlayacak sağlayanmazsa bizim gibi olur...önce ailesi geliyor.belkide haklı benim içinde önce çocuğum ve annem olmalı...adımı değiştirsem aynen devam edebilirim değil mi....kendimi tanıtırım...

Teşekkürler gülçincim,yarın gece geliyor inşallah..

insAllah tatlim benim, Allah yoklugunu vermesin.

Bravo sana canim, azmin daim olsun hep.
Irade iste...

Deryaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
öldüm, öldümm gülmekden Allahim su hasta halimda mideme, kasiklarima kramp girdi
hele o resimden sonra yazilanlari görünce ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

Ne kötüdür bu durum yaa...
Yok canim, degistir gel söylersin :5
9:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…