80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Canlarim, Allah sizden razi olsun ya iyiki varsiniz
Simdi bi kagit isimi halletmem icin kizim ve esimle disari cikiyorum,
Allah kalbinizde ne varsa hepinize nasip etsin canlarim!!!!!!!!!!

Öyle bir şey olsaydı daha da gelmezdim bu topiğe

Bu arada hareket buydu

ne demek kız bi daha topiğe gelemezdim aşk olsun
internet bu ne olacağı hiç belli olmaz

gecikmeli olarak
aynı hareketten bahsediyormuşuz
bu süper bişiy topla yapıcada süper oluyor

İzloşum uğraşsam photoshopta yaparım aslında ama baya uğraştırır bu kadar gerçekçi yapmak
Güzel düşünmüşler ama
evet süper yapmış yapan
bende çok beğendim :82::82:

38e de girebileyim yeter kuşum 36 olamam ben

38 ağırlıklı 38-40 orantılı olur bana

filizkuzey erkekler annelerine daha düskünler canim,annelerde evlendikden sonra ogullarina bazen azda olsa düskünler,kendi ailesine söylenmemesini yapilmamasini istemedigi seyi baskasinin hele esinin ailesine yapmamasi yada söylememesi gerek.8yil olcak bu sene evliligimze 17 yasindaydim ben evlendimde ailem kesinlikle karsiydi ama gönül ferman dinlemedi bzirbirimizi büyüttük diyebilirim,bizimde ilk yillar senin ailen destek olmadi yok benim ailem oldu vs, tartismamalarimiz oldu,ama sonucta iki tarafda bisey yapmadi kendi kendimize yaptik,cok sükür o kavgalarda bitti simdi sadece cekirdek ailemiz var ondan sonra annem babam kardeslerim geliyor esim icinde öyle...zamanla oda anlar kimin daha yakin oldugunu,herkesin yeri farklidir icinde kimseyi kimsenin yerine koyamazsin koyamaz...

Son düzenleme:
deryaaa çok güldüm güzel düşünmüşler
izlemmm bakıyorum kaçamaksız bok sporlu bir haftayla istikrarını korumuşsun ama ya biz
menüm dehşetül vahşet tarzında
ortimmmm bu hafta sende ne var ne yok ikimizin verdiği kilo ile sıralamada yer alabilecekmiyiz

Bunu yapan o kadar çok insan var ki filiz özür dilerim bir an öyle zannettim
Evet erkekler zaman için de biraz değişiyor ama bu kadar olması,özel günleri unutması tabi ki hoş karşılanamaz.Biz kadınız,ince ruhluyuz bunları karşı taraftan göremezsek o ince ruhumuzda hemen kırılıveriyor işte.Konuşmayı mutlaka denemişsindir ama ciddi ciddi konuşsan bak ben böyle çok mutsuzum diye bilmiyorum anlar mı acaba :26:
Bu tip konularda konuşmaktan başka bir yöntem yoktur çünkü bence :26:

Ayyy sende mi gördün yaaaa :84::84::84::84:
İyi bari en azından güldürdüm hepinizi

Son düzenleme:

Ortim valla benim çok az kaçamağım var.Cumaya kadar eşim yok o yüzden akşamları sadece yanımda getirdiğim çorbayı içmeyi planlıyorum.Belki yanına bir dilim ekmek.Eğer başarabilirsem bu hafta 1. ciliğe oynamasamda hedefim olan bir kiloyu vermiş olurum gibime geliyor :44:

Ama ortim sen her yazdığında kaçamak yaptım diyorsun ben mi yanlış hatırlıyorum :26:

Ya makinem hala gelmedi..Kmisi iki haftadır bekliyor gelmemiş.Gümrüklerdeki sorun da benim hayalimin gerçekleşmesini bekledi sanki
İstisnasız her gece rüyamda görüyorum makineyi kullandığımı ya aynı bayramlık alan çocuk gibi sabırsızım
Bugün siparişin 6. günü..

allah allaahhh yaz görelim bakalım o vaşet menüyü

yaz geliyor kuzummm, biraz dikkat yanii

güvenilir bir satıcıdan almışsındır mutlaka, canını sıkma gelirr
kocan gelmeden gelirse onun yatağına koyup sarılır yatarsın artık makinaya

hurii
canım sen nerelerdesin,,fazla göremez oldum seni şu birkaçgündür herşey yolundamı??? tartıyı ne yaptın canım ..bana kalırsa git değiştir sorun çıkarabilir ya ilerde de...
iyiyim çok şükür canım herşey yolunda topikte genel bir durgunluk var,birde şu facebook zamanımı çok çalıyor
tartı konusunda çıkmadım üstüne cumayı bekliyorum cuma günü tartılıcam komşuda da tartılıcam eğer aynı çıkarsa devam farklı farklı çıkarsa tartıya bay bay yapcam canımı sıktı çünkü 100 gram bile moralimi bozabilir

:81:

Yaparım valla,çcuk gibiyim bu konuda
Evet izlemcim satıcının yorumlarının hepsi olumluydu,araştırdım güvenilir bir dükkandı.Genel bir problem ver gümrüklerde yani satıcınında suçu yok.Gitti gidiyor olduğu için para da güvende yani konu sadece benim sabırsızlığım

Huriiii komşun kovmuyor mu seni artık

kızlar listemi bir sabah bir akşam paylaşmamın sakıncası yok değilmi hatam fazlam olursa düzeltin diye sabahtan planlayıp koyuyorum akşamda artıları eksileriyle son halini ekliyorum

listemin son hali

sabah
2 dilim ekmek
1 haşlanmış yumurta
1 zeytin
1kk peynir

&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

öğlen
patates salatası yarım porsiyon
2 kaşık ezme

&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

akşam
yeşil mercimek yemeği yarım porsiyon
belki pilav 2 kaşık
roka domates salatası 1 demet roka 1 domatesten..
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

ara
1 elma

havuclu,kiymali pirasa yemegimi yedim,cocuklar acayip sevdi bayagi yediler masallah...ekmeksiz yedim cokta lezzetli olmus

bir-iki saat sonra süt icerim ,hic az yagli süt tüketmiyorum bu aralar,bölgesel yaglari eritirmis

Canım akşam menünü tamamladıktan sonra kesin sonuçlarla tek seferde paylaşsan daha iyi olur sanki

sürayyacım ne güzel bende çocuklar sebze yiyince çok seviniyorum

bende akşam taze fasülye yapmıştım deepfrizeden çıkarıp
canım istemedi, canım soğan kavurması istedi çok severim kuru soğanı yaa
1 büyük soğanı az yağda kavurdum üstüne yumurta kırıcaktım, baktım haşlanmış patates var
3-4 küçük parça onu koydum az daha kavurdum, 3-4 kaşıkta domates püresi koydum
soğan kavurması yiycektim bildiğin patatesli menemen oldu
e patatesi koydum birde yumurtanın kalorisini almıyım dedim onu kırmadım artık
öle yedim yoğurtla yedim ama süperdi yaa çok seviyorum böyle şeyleri

erginsena hatirladim seni, karbonhidrat sayfasinda gördüm nikini ordan dank etti :))
insallah busefer basarili olurum

pek girmek istemedim ruhen iyi degildim.. regl zamani cok duygusal olmaya basladim..
bakalimm.. hayirlisi :)

evet canim bi pirasa birde ispanagi yiyorlar,onun disinda kizim pek yemez oglan masallah yine ne verirsem yer.bende öyle yaparim sogani kavururum pul biberle ve naneyle,sonra haslamis patatesi ekler kavururm az püre gibi olur ama cok lezzetli oluyor....bu yaz valla kizartmalar bu patateslerden bol bol yicem insallah,yazin kizartma cok yapiyoruz yogurtlu felan patatesle karisik güzel oluyor cayla.gecen yaz hep tadimlik aldim.bu yaz yicem

Canım durumuna çok üzüldüm Rabbim selamete erdirsin tabiki nickini deqişip devam edebilirsin..

Canlarim, Allah sizden razi olsun ya iyiki varsiniz
Simdi bi kagit isimi halletmem icin kizim ve esimle disari cikiyorum,
Allah kalbinizde ne varsa hepinize nasip etsin canlarim!!!!!!!!!!

aminn cnm Allah seninde gönlünün muradını versinn

erginsena hatirladim seni, karbonhidrat sayfasinda gördüm nikini ordan dank etti :))
insallah busefer basarili olurum

pek girmek istemedim ruhen iyi degildim.. regl zamani cok duygusal olmaya basladim..
bakalimm.. hayirlisi :)

inşallah bu sefer başarırsın cnm bu arada hiç selinden haber alabildinmi

Senanın menüsü
kahvaltı
1 bardak su
2 kuru kayısı
1 simit
2 üçqen peynir
yeşilçay

ara
activia

öqlen
portakal soslu kereviz
1 ısırık kadayıf tatlısı
lipton form plus

ara
kiwi

akşam
yok sadece kayısılı form çay

3 litre su
3km yürüyüş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…