Öyle bir şey olsaydı daha da gelmezdim bu topiğe
Bu arada hareket buydu
evet süper yapmış yapanİzloşum uğraşsam photoshopta yaparım aslında ama baya uğraştırır bu kadar gerçekçi yapmak
Güzel düşünmüşler ama
kiz bazen öyle oluyor ...ogün ben gecelik aldim mesela 36 beden,simdi bi etek yaada pantolon alsam 36 olmaz daha.kesimler degisiyor malesef....insallah en kisa zamanda her girdimiz magazada direk 36-38 lere bakar cuk diye oturular üzerimizde insallah---42-44 bazen dar geldiginde o moral anini hatirlamak dahi istemiyorum
kızlar dinirlenip 2 dir yazıyorum sonra siliyorum.eşim bu siteye girmemi istemiyor.umarım bişeyler yazmıyorsundur dio.şimdi raslanto okursa ipler daha da kopar.ben ismimi değiştirip yeni bir üyelik alıp bu guruba tekrar katılacağım.o zaman detaylı anlatırım.deryacım tabiki eşimle aram düzelsin diye yapmadım bu çocuğu...Eşim tam 7 yıl bana teklif etti sonunda çok mutlu olacağımı beni hiç inciltmeyeceğini düşündüğüm için evlendim.Evlenince zaman içinde değişti.eskiden hiç bir özel günü atlamazdı çiçekler hediyeler şimdi unutuyor.daha neler neler.Bi erkek annesi ve eşi arasındaki dengeyi sağlayacak sağlayanmazsa bizim gibi olur...önce ailesi geliyor.belkide haklı benim içinde önce çocuğum ve annem olmalı...adımı değiştirsem aynen devam edebilirim değil mi....kendimi tanıtırım...
insAllah tatlim benim, Allah yoklugunu vermesin.
Bravo sana canim, azmin daim olsun hep.
Irade iste...
Deryaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
öldüm, öldümm gülmekden Allahim su hasta halimda mideme, kasiklarima kramp girdi
hele o resimden sonra yazilanlari görünce ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
deryaaa çok güldüm güzel düşünmüşler
izlemmm bakıyorum kaçamaksız bok sporlu bir haftayla istikrarını korumuşsun ama ya biz
menüm dehşetül vahşet tarzında
ortimmmm bu hafta sende ne var ne yok ikimizin verdiği kilo ile sıralamada yer alabilecekmiyiz
allah allaahhh yaz görelim bakalım o vaşet menüyüderyaaa çok güldüm güzel düşünmüşler
izlemmm bakıyorum kaçamaksız bok sporlu bir haftayla istikrarını korumuşsun ama ya biz
menüm dehşetül vahşet tarzında
ortimmmm bu hafta sende ne var ne yok ikimizin verdiği kilo ile sıralamada yer alabilecekmiyiz
Ya makinem hala gelmedi..Kmisi iki haftadır bekliyor gelmemiş.Gümrüklerdeki sorun da benim hayalimin gerçekleşmesini bekledi sanki
İstisnasız her gece rüyamda görüyorum makineyi kullandığımı ya aynı bayramlık alan çocuk gibi sabırsızım
Bugün siparişin 6. günü..
iyiyim çok şükür canım herşey yolunda topikte genel bir durgunluk var,birde şu facebook zamanımı çok çalıyorhurii
canım sen nerelerdesin,,fazla göremez oldum seni şu birkaçgündür herşey yolundamı??? tartıyı ne yaptın canım ..bana kalırsa git değiştir sorun çıkarabilir ya ilerde de...
midemi susturma çabaları içindeyim diyo bana niye yemek vermiyorsun ben alışkın değilim bende diyorum olmaz bundan sonra yemicen eskiden yarımdan fazla yediğim için guuuuuuuuu diye sesler çıkararak hadi ya bu ne bu kadarcık neyime yeter diyo ama yok mide kardeş bundan sonra hükmünü ben süreceğim hep aa acıktım hadi ye ohhh yarım ekmek sonra oldum un çavalı gibi maşşallah bundan sonra zayıf olcam kendime yakışanı giycem sana tamamen kulaklarımı kapattım diyorum sonra bi guuuuuuuuluyo bi susuyo savaşı ben kazanıyorum
allah allaahhh yaz görelim bakalım o vaşet menüyü
yaz geliyor kuzummm, biraz dikkat yanii
güvenilir bir satıcıdan almışsındır mutlaka, canını sıkma gelirr
kocan gelmeden gelirse onun yatağına koyup sarılır yatarsın artık makinaya
iyiyim çok şükür canım herşey yolunda topikte genel bir durgunluk var,birde şu facebook zamanımı çok çalıyor
tartı konusunda çıkmadım üstüne cumayı bekliyorum cuma günü tartılıcam komşuda da tartılıcam eğer aynı çıkarsa devam farklı farklı çıkarsa tartıya bay bay yapcamcanımı sıktı çünkü 100 gram bile moralimi bozabilir
:81:
kızlar listemi bir sabah bir akşam paylaşmamın sakıncası yok değilmi hatam fazlam olursa düzeltin diye sabahtan planlayıp koyuyorum akşamda artıları eksileriyle son halini ekliyorum
listemin son hali
sabah
2 dilim ekmek
1 haşlanmış yumurta
1 zeytin
1kk peynir
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
öğlen
patates salatası yarım porsiyon
2 kaşık ezme
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
akşam
yeşil mercimek yemeği yarım porsiyon
belki pilav 2 kaşık
roka domates salatası 1 demet roka 1 domatesten..
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
ara
1 elma
sürayyacım ne güzel bende çocuklar sebze yiyince çok seviniyorum
bende akşam taze fasülye yapmıştım deepfrizeden çıkarıp
canım istemedi, canım soğan kavurması istediçok severim kuru soğanı yaa
1 büyük soğanı az yağda kavurdum üstüne yumurta kırıcaktım, baktım haşlanmış patates var
3-4 küçük parça onu koydum az daha kavurdum, 3-4 kaşıkta domates püresi koydum
soğan kavurması yiycektim bildiğin patatesli menemen oldu
e patatesi koydum birde yumurtanın kalorisini almıyım dedim onu kırmadım artık
öle yedim yoğurtla yedim ama süperdi yaa çok seviyorum böyle şeyleri
Canım durumuna çok üzüldüm Rabbim selamete erdirsin tabiki nickini deqişip devam edebilirsin..kızlar dinirlenip 2 dir yazıyorum sonra siliyorum.eşim bu siteye girmemi istemiyor.umarım bişeyler yazmıyorsundur dio.şimdi raslanto okursa ipler daha da kopar.ben ismimi değiştirip yeni bir üyelik alıp bu guruba tekrar katılacağım.o zaman detaylı anlatırım.deryacım tabiki eşimle aram düzelsin diye yapmadım bu çocuğu...Eşim tam 7 yıl bana teklif etti sonunda çok mutlu olacağımı beni hiç inciltmeyeceğini düşündüğüm için evlendim.Evlenince zaman içinde değişti.eskiden hiç bir özel günü atlamazdı çiçekler hediyeler şimdi unutuyor.daha neler neler.Bi erkek annesi ve eşi arasındaki dengeyi sağlayacak sağlayanmazsa bizim gibi olur...önce ailesi geliyor.belkide haklı benim içinde önce çocuğum ve annem olmalı...adımı değiştirsem aynen devam edebilirim değil mi....kendimi tanıtırım...
Canlarim, Allah sizden razi olsun ya iyiki varsiniz
Simdi bi kagit isimi halletmem icin kizim ve esimle disari cikiyorum,
Allah kalbinizde ne varsa hepinize nasip etsin canlarim!!!!!!!!!!
erginsena hatirladim seni, karbonhidrat sayfasinda gördüm nikini ordan dank etti :))
insallah busefer basarili olurum
pek girmek istemedim ruhen iyi degildim.. regl zamani cok duygusal olmaya basladim..
bakalimm.. hayirlisi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?