80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Iyi Aksamlar Kizlaaaaar

Bugünkü Menümü Yazayim Hemencikk :82:

Sabah :
2.Kuru Kayisi

Kahvalti :
2.Dilim Kepekli Ekmek
2.kk Peynir
4.Yesil Zeytin
Domates - Salatalik
1.Tatli Kasigi Light Diyet Marmelat
2.Kupa Bitki Cayi

Ara :
Bir Avuc Kuru Diyet Misir Gevregi

Öglen :
1.5 Izgara Balik
Bol Marul Ve Rokka ile
1.Dilim Kepekli Ekmek
1.Bardak Light Cola

Ara :
1.Kuru Kayisi

Aksam :
2.Kivi

Bugün Spor Yapmaya Vakit Bulamadim
I$ten Gec Ciktim Yoksa Spor Salonuna Gidecektim
Eve Gel Yemek Yap Falan Filan Derken Kaynadi ..
Onun Yerine Ögünlerime Dikkat Ettim Bugün ..

Ya Kizlar Siz Su Icmeyi Nasil Aliskanlik Haline Getirdiniz ??
Ben Gün Icerisinde Unutuyorum Su Icmeyi ya :26:
Cay Falan Filan Iyi Hosta Su'yun Yerini Tutmuyor ..
1.5 Litre Icceksin Burcuuuu Diyorum Kendime Ama Olmuyor
Zorluyorum Ama Tik Yok Nasil Zorlaya Bilirim ve Aliskanlik Haline Getiririm Bu
Su Icme Olayini Acep :5
9:

kendine güzel bir şişe al :82:
iş yerindeki masanın en güzel köşesine koy
gözünün önünde bitmemiş şişeyi görünce yudum yudum içersin emin ol
yoksa kim bardak sayacak

tahlili aç karnına verdiqim için eve gelip kahvaltı yapasıya baya geç oldu akşamada sirayet etti akşamı geç yemek istemediqim için devre dışı bıraktım yani kısacası açıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııımmmmmmmmmmmmmmmm :84::84::84::84:

selam millet

filizciğim durumu anlattığın kadarıyla biliyoruz ama eşini biliyorsan alttan almaya çalış.ben de yapmaya çalışıyorum.çok taviz veriyorum ,hayır o yapsın birazda diyorum ama erkekler bu konuda çok inatçı.ilgi görmezse ilgi göstermiyor.kızgın konuşunca o da kızıyor.yani her şey bize bağlı.tabi mutlaka sınırlarını zorluyordur ama huyuna gitmeye çalış bakalım ne olacak.biz yanındayız yeni nick i haber ver dertleşelim yine.allah yardımcın olsun..

senacığım sonuçlar nasıl çıktı dr a gösterdin mi?hayırlı haberlerini bekliyorum.

izlem süpersin ne diyeyim keşke ben de böyle spor yapabilsem.en büyük artın sıkılmadan çeşit çeşit spor yapman.bir de toplulukla dışarda yapman.evde istediğin kadar aletin olsun dışarda daha iyi yürüyorsun yada salona gittiğinde daha disiplinli spor yapıyorsun.kolay gelsin iyi eğlenceler...

gülçin geçmiş olsun allah şifa versin..

nehir sana da geçmiş olsun canım.

burcu menün güzel bence ama ekmeği sadece sabah yemeye alış daha iyi olur.

gerbera tereyağından ayrıldın sonunda kurban keseceğim valla.daha güzel kilo vereceksin inan.

deryacığım allah kavuştursun ablam.resim çekeceğim ama pilleri şarj ediyorum şimdi.fönüm bozulmadan çekerim sana.ayrılık deyip bozama diyeti gerekirse hazır çorbalardan 2 paket iç eti form falan ye ama 1 paket yeme ha..kasiyer kızı hatırla.hem eşinle hasret gider ken ince bel daha makbul olur

Selam herkese nasılsınız bakalım
Bugün işler yoğundu nete bakmaya fırsatım olmadı bi fotoğraf olayı olmuş ama anlamadım cuma seçmen listeleri askıya çıkıcak onun yoğunluğu var şu seçim bitsede bende rahata ersem
İyiden iyiye şifayı kaptım sesim pek çıkmıyo,insanlarla zar zor iletişim kurdum elimden ıhlamur nane limon çayları düşmedi bütün gün
Mp3 işi hallolmadı ben gitmeden onlar aradı kız özür diledi haftasonuna ertelendiğini söyledi cevap vermeye vaktim yoktu o an bende tamam dedim haftasonu gittiğim kursa yakın o zaman uğrarım bide utanmadan burnumun dibinde bi yerde şube açtılar bugün sinir oldum
Diyeti bozmayı akıllarından geçirenler alışverişe çıksınlar benden tavsiye direkt insan sinir küpü oluyo iştah falan kalmıyo oturup ağlayasım geldi bugün valla ya
Ya arkadaşlar 46-48 bedenler tarihe karıştıda benimmi haberim yok hiç bişey olmuyo berbat bi duygu ya bi tane pantolon üstüne hafif uzun gömlek gibi bişey zar zor buldum
Haftasonu pendik pazarına gidip bakıcam bakalım
Pendik civarında oturup ben şurdan bulabiliyorum diye tavsiye edebilicek varmı acaba ?
Bugün ki menüm
Sabah
1 dilim çok tahıllı ekmek
4 yeşil zeytin
1 dilim peynir
Ara : Yok efenim vaktim olmadı
Öğle : 8 kaşık havuç kavurması
3 kaşık yoğurt
1 dilim çok tahıllı ekmek
Ara : Çok çay hemde çok en şekersizinden
Akşam : 1 orta boy patates az biraz yağla kızarttım
yarım dilimde çok tahıllı ekmek
Evde kimse yoktu geldiğimde çok yorulmuştum hazırda bişey bulamadım aklıma bu geldi
Spor yapmadım ama baya yürüdüm iş çıkışı bütün mağazaları alt üst ettim
Şimdi bisikletimi içeri götürüp hürremi izlerken binicem 1 saat
BurcummBenim suyum masamda tam karşımda duruyo kendimi ona karşı sorumlu hissedip bitiriyorum
ergin sena canım geçmişe fazla bakamadım tahlillerin sonuçları belli oldumu bi sorun yoktur inş
Ben kaçayım arkadaşlar yarın geçmişe tekrar döner okurum şimdi hiç halim yok görüşmek üzere

Son lafın bitirdi beni

Yok ablam dikkat ediyorum.Bu günü 1381 kaloriyle kapattım.Evet diğer günlere göre biraz fazla ama inan burada akşama kadar tıkılı kalmanın stresine göre çooook iyi.
Bu arada ankaradaki arkadaşları eşimi çok özlemiş efendim 1 gün daha kalabilir miyim dedi bugün.E o da özledi tabi nasıl kıyayım kal dedim.Cuma gecesi dönecek kısaca

Hadi bekliyorum fotoları :81::81:

Canım senin için soluksuz birgün olmuş bide hastasın çok geçmiş olsun cnm git dinlen sabah işer gidiceksin tahlil sonuçlarım yarın sabah çıkıcak cnm bende merakla bekliyorum

kronikciğim adın neydi canım? dünkü kızı müdürlerine şikayet ettin mi haber var mı oradan?

Adım dilek canım kız telefonda ikna etmek için bir sürü şey sıraladı ben arada kaldım kusura bakmayın yanlış anladınız die sanırım anladı şikayet ediceğimi tamam falan deyip tavrımı bozmadım ama o an başım kalabalıktı doğru düzgünde konuşamadım lütfen azarlamayın haftasonu gelicekmiş dedi neyse haftasonu müdürünüzle görüşmeye gelirim dedim
Bu kadar saçma sapan bi yerede ilk kez rastlıyorum
Dijital tartı almayı düşünüyodum kesinlikle buralardaki sözde alışveriş merkezlerinden almam artık

yarın bnm için tam bir fiyasko olucak güne gidicem ve menüyü öqrendim içinde yok yok yumulucam valla sınırsız yemiyeliçok uzun zaman oldu bu hafta 2 kilo artıda bile olsam yicem şuandada karnım aç zaten iyisimi gidip erkenden yatıyım by..

Iyi Aksamlar Kizlaaaaar

1.5 Litre Icceksin Burcuuuu Diyorum Kendime Ama Olmuyor
Zorluyorum Ama Tik Yok Nasil Zorlaya Bilirim ve Aliskanlik Haline Getiririm Bu
Su Icme Olayini Acep :59:

kız niye olmasın olur olur bal gibi olur 15 20 dk. da bir su iç bu şekilde zor olmayabilir bende annemi alıştırmaya çalışıyorumsevmiyorum susamadan su içmeyi diyor bir gün hiç su içmeden durabiliyor

Ya arkadaşlar 46-48 bedenler tarihe karıştıda benimmi haberim yok hiç bişey olmuyo berbat bi duygu ya bi tane pantolon üstüne hafif uzun gömlek gibi bişey zar zor buldum

Dilekçim maalesef sınır 44.Ondan sonrası ya çok pahalı mağazalarda bulnuyor ya da nene kıyafetleri
Ah ah ne ağladım ben o beden olayı için.Ama az kaldı bitiyor hepsi

Kızlar 29 nisanda eşimin en yakın arkadaşının nikahı var.O gün çok güzel olmak istiyorum
30 nisana 75 hedef koydum ama çok mu abarttım bilmiyorum :26:
O gün 78 olsam yeter bana.Nişanlarında bile çok güzel bulmuştum kendimi ki 87 kiloydum.Tabi üzerimde bol bir kıyafet vardı
Bu sefer biraz daha kalıplı bir şeyler istiyorum.Ahhhh hayaller hayaller

merhaba kızlar..bugün kalabalık iki posta misafir grubunu ağırladım
eşimin okulundaki bayanlar geleceğiz demişlerdi onları bekiyordum.sonra benim okuldaki arkadaşlar ar<dı biz geliyoruz diye.
sağolsun onlar ekmek almışlar kuru pasta falan..çok güzeldi oturduk muhabbet ...20 kişi falandı onlar çok özlemişim ama.

sonra eşimin okulundakier geldi.onlarla daha resmi ama güzeldi gene

yarın içinde kızıma bakacak olan teyzemiz ve onun 3kızı geleceklerdi.sonrada bizim okuldaki öğleci grup aradı biz de geleceğiz diye.yani yarın yine misafir var.

cuma günü günümüz var oraya gideceğim.cuma akşam da eşimin okulundan erkekli akşam misafir gelecek
bu kadar şeyle yalnız ve en çok da eşimin yardımıyla başediyorum sağolsun,bunun dışındaki zamanım elvinle geçiyor

boğazıma dikkat etmeye çalışıyorum
geçmişi okumaya çalışacağım umarım sizde yisinizdir

Canim Zaten Ekmegi Sadece Kahvaltida Yiyordum ..
Ama Balik Ekmeksiz Agir Geliyor Önce Denedim Ama Son Yarimda Mecbur Kaldim 1.Dilim Yemege ..
Hatta Öglenden Kalma Bir Migde Agrisi Cekmekteyim O Yüzden

QUOTE=kronik_unutkan;18204747]
Diyeti bozmayı akıllarından geçirenler alışverişe çıksınlar benden tavsiye direkt insan sinir küpü oluyo iştah falan kalmıyo oturup ağlayasım geldi bugün valla ya ben yıllardır ağlıyorum:84::84:ama artık gülme vakti geldi kaç kilosun bilmiyorum ama bana yakınsın sanırım 160 boyunda 86 kiloydum 84.9u gördüydüm dün bende 48 beden pantolon ve lcwdan bulabildiğim xxl üst giyiyorum gömlek tunik farketmez xxlden aşşaya düşmüyorama sorun onlarda deil bende un çavalı gibiyim onlar napsın
Ya arkadaşlar 46-48 bedenler işte benim bedenim yok anam yok zayıflamadan imkansız tek duam Allah zayıflamadan bida alışveriş nasip etmesin banabeddua gibi oldu tarihe karıştıda benimmi haberim yok hiç bişey olmuyo berbat bi duygu ya bi tane pantolon üstüne hafif uzun gömlek gibi bişey zar zor buldum [/QUOTE]

bu tepkiyi bekliyorum

ama lütfen,

hadi

hah şimdi oldu

Son düzenleme:
iyi geceleeeeeeerrrrrr kızlar yarın muhteşemi izliyorum,bu arada geçmiş birikmesin diye okudum yarına yazmaya şeyim olsun diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…