80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Boyum 1.69 canım kilomda dün baktığımda 85 gösteriyodu ibre ama çizelgemi yarın sabaha göre değiştiricem
Gömleklerde banada xxl oluyo ya oda bulunmuyo parasında falan değilim varya doğru düzgün hiç bişey bulamıyorum sanki etrafımdakiler bana acıyarak bakıyolarmış gibi geliyo nefret ediyorum

İstediğin gibi bi kıyafet bulursun inş canım bende mayısta arkadaşımın abisinin düğünü var o zamana kadar 15 kiloyu üzerimden atabilirmiyim acaba diye düşünüyorum Allahım o günleride görelim ya
ceylannnharikasın Allah nazarlardan saklasın her halin ayrı güzel
İzlemm günaydın
Bugün işe geç kalıyodum eskiden olsa yoldan poğaça alır bişey olmaz derdim bu kez evden 1 dilim ekmek 1 dilim peynir 2 zeytin koydum saklama kabına geldm kahvaltı ediyorum şimdi
Aceleyle çıktım evden hırkamı almamışım,normalde tunik ya da hırka giymeden dışarı çıkmam yolun yarısına geldiğimde farkettim manyakmıyım neyim ya dün aldığım uzun tunik gibi gömlek siyah pantolon var üstümde acaba nasıl görünüyorumdur ya arkadaşımı çağırıyımda gelsin fikrini söylesin bari

öncesi...

sonrası...

ceylan maşallah canım çok güzel olmuşsun tebrikler
aneeeemmmmm uzun zamandır ilk kez tükanı ben açıyorumm

günaydıınnnnnn herkese kucak dolusu öpücüklerr

işleriniz yolunda gitsin hanımlar

günaydın izlemcim birazdan tahlil sonuçlarımı almaya gidicem bakalım ne çıkıcak :44: off ya bide bugün arkadaşa gidicem gün var akşam menüyü sordum off hiç duymayın siz yarında bildirim günü en gıcık olduqum şeyy perşembe günü kaçamak yapmakk :84::84: ama nedense içimde bugün sınırsız yeme isteqim var buna raqmen sabah ekmeksiz bir kahvaltı yaptım ne kadar dengeler bilmiyorum ama Allah sabır versede ucundan başından yesem :18: iyisimi evden çımadan güzelce karnımı doyurup çıkmak

Son düzenleme:
3 gündür menü yazmaya aralık verdim farkındayım

pazartesi bebek görmeye komşumuz gelmişti ona hazırkı yapmış azbiraz kaçamak yaptım

sabah
sirkeli ılıksu +peynirli tost
arada
portakal
öğle
bakla+yoğurt+1 dilim t.b ekmeği
arada
1 bardak süt+2 grissini
akşam
patetesli kek+un kurabiyesi+browni+havuçlu yoğurt azar azar yedim
arada
greyfurt+süt
salı günü
sirkeli ılık su +kk beyaz peynir+2 zeytin+1 dilim ekmek
arada
elma
öğle
yarım pide kıymalı+ayran
arada
elma
akşam
kabuska+patatesli kek
arada
greyfurt
çarşamba
ılık sirkeli su
haşlanmış yumurta +1 dilim kepek ekmeği+1 kk beyaz penir
arada
armut+süt
öğle
ızgara köfte+salata+ayran
arada
armut
akşam
haşlanmış tavuk+nohutlu pilav 3ymek kaşığı+komşu getirdi patatesli börek 1küçük dilim
arada
greyfurt

bu hafta hamurişi kaçamağı çok yaptım bakalım kaç gram oynayacak...işin en kötüsü spor yapamıyorum.baş ağrısı yorgunluk eve gidince zorunlu işlerimi yapıp yatıyorum.canım bişey istemiyor.sadece yatmak istiyorum.bu saat oldu başımın ağrısı geçmedi.

Herkesin ilgisine ayrı ayrı teşekkür ederim.İnsan paylaşınca birilerine sorunlarını anlatınca daha çabuk rahatlıyor.ilk kızgınlığı, öfkesi, üzüntüsü kalmıyor.bugün daha iyiyim...allah herkese sağlık, mutluluk ve huzur versin...

Evet canım havalar çok güzel ve ben burada tıkılıyım
Güneşe baktıkça ağlayasım geliyor
İşin kötüsü tam başlayacağım bu seferde havalar aşırı ısınacak offf :84::84:

Ben de bu sabah 81.7 çıktım.Abartmadım da aslında bilmiyorum neden böyle oldu
Yarın inşallah daha fazla olur,umutsuzlukla bekleyeceğim.Ama bugün detoks misali çok az şey yemeyi düşünüyorum.Sebze meyveye yükleneceğim

Günaydın izloooşşş

Ceylancım öncekindeki havan bi başkada o yüzden herkes takıldı mini kot eteğin, gözlüklerin,saçının dağnıklığı kilolu birini bu kadar uyumlu görmeye alışık değiliz... ikinci resimde çok güzel incelmişsin tebrik ederim.devamını dilerim.darısı bize inş.2 resimde sadeb düz siyaj diz altı bir elbise giymişsin,aynı şekilde giyinmiş olsan kesin zayıf olan halin daha da dikkat çeker:)ne kadar sürede verdin bu kiloları...

Ceylancım bu arada söylemeyi unuttum bu 68 kiloluk halinse daha düşme derim
Gerçekten çok zayıfsın daha da zayıflarsan kötü durur gibime geliyor,sen bilirsin tabi ki nasıl mutlu olacaksan

kızlar dünkü menümü yazayım

Kahvaltı 180 cal.
simit 0.5 ad. 140 cal.
pınar üçgen peynir (light) 12.5gr 2 ad. 40 cal.
İlk Ara Ogun 29 cal.
ülker mavi yeşil peynirli kepekli kraker 0.2 paket 29 cal.
Öğle Yemeği 424 cal.
pırasa - zeytinyağlı 0.5 por. 112 cal.
bulgur pilavı 0.5 por. 160 cal.
danone doğal yoğurt 200 gr. 152 cal.
İkinci Ara Öğün 143 cal.
elma 1 ad. 60 cal.
ülker mavi yeşil kayısılı kepekli biskuvi 0.5 paket 83 cal.
Akşam Yemeği 621 cal.
çorbalar 0.5 kase 100 cal.
pirinç pilavı 2 yemek kaşığı 70 cal.
izmir köfte 0.5 por. 174 cal.
biber dolma - zeytinyağlı 0.5 por. 132 cal.
ızgara tavuk 0.25 por. 33 cal.
yoğurt (yağlı) 100 gr. 95 cal.
salatalar (yağsız) 0.25 por. 17 cal.
TOPLAM KALORİ 1397 cal.

akşam kayınvalidemdeydik akşam yemeği biraz fazla kaçtı :26:

öncesi...

sonrası...

Baaaaaaaaaaaaaaaa-yiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiillllllllllllll-diiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Alllah'im bana ve tüm isteyen arkadaslarima nasip eylesin

Huris, gel bacim bana ben boyarim

aneeeemmmmm uzun zamandır ilk kez tükanı ben açıyorumm

günaydıınnnnnn herkese kucak dolusu öpücüklerr

işleriniz yolunda gitsin hanımlar

insAllah hatunum, insAllah..

Günaydin canlarim,
kizim sabah cok erken saatte kalkti ve kaldirdi..
O hasta, ben hasta ooyyyhhh:2::2::2::2::2:

Dün aksam esim ve kizimla devlet kagit islerini
halletmek icin cikmisdik.Islerimizi hallettikden sonra
kizimla ilk defa parka gittik aman ne oynadik ne oynadik

Minnak davsanin annesi olan ben, minnak inekde salandi salincaklarda
Esim de,87 kg ile iyiki buraya oturmamissin dediginde
düsünmeden edemedim. Bu herifim simdi iltifat mi, yoksa hakaret mi etmisdi

Saka bir yana, 3 saat yürüdük oynadik,kostuk cok güzel gecti elhamdülillah.
Tabi eve bi geldim, anaaaaaa disarida iyi olan kiz ( ben) nasil hastayim nasil
Aksam Muhtesem yy. bile uyuklayarak izledim, o bittikden sonra geldim buraya ama okuyamadan ciktim yattim.

Gününüz hayirli gecsin insAllah hatunlar..
Vücudum cok kirik ama ona hasta oldugunu unutturmam lazim
Sporla azicik aciliyim en iyisi.
3 yapar, 2 dinlenmek icin buraya ziplarim yine

Canım geçmiş olsun

selam kızlar,nasılsınız,ben birazdan kahvaltı yapiicğim yumurta haşlıyorum...domatesss,mis gibi peynür zeytün..11 e kadar yaptım yaptım yoksa 11 de simitçi geçiyor sokağımdan dayanamam ,yaz geldi simitçim geçmeye başladı yavvv

Ay herkes simit krizne girmiş bu sabah

Bana da geçen gün gelmişti.Simitçi çocuk geldi bize oyun oynamaya simitleri de koydu bekleme masasının üzerine ahh çıtır çıtır içim gitti.Onlara baka baka tahıllı ekmeğimi kemirdim

bende aynı durumdayım ama takmıyorum artık zayıflıyorum dışarı bile pek çıkmıyorum evde rahat raha zayıflayımda sonra salına salına gezerim

al benden de o kadar. Gene senin bana göre boyun varmış arkadaşım artık bende takmıyorum diyordum ama ne zamanki kızımın yaş günü fotolarınde kendimi görünceye kadar o ne görüntüydü öyle ... boyum 1,56 kilo 88 tahmin edersin artık nasıl 1 şey.neyse başlama karar verdim umarım birlikte başarırız arkadaşlar

herkese günaydın kızlar

öncesi...

sonrası...

ceylancım çok hoş görünüyosun sporla verdin ya çok iyi toparlamışsın boyuna rağmen 68 den daha zayıf görünüyosun yani seni 5 lerde düşünüyorumda süper olursun

hiç kimseler sormamış beni aşk olsun neyse ben geldim gene yani bırakmam burayı sınava kadar diyet yapmıcam ama bugünde okula gitmedim sabah kalktım ensemde kolumda bide midemde bi ağrı anneme gitmeyim bugün dedim haftaya zaten tatil

ay baharda geldi artık hava o kadar güzelki umarım cumarteside böyle olur gezerim bol bol pikniğe gitcez arkadaşlarımla son günlerde hiç kahvaltı yapmıyodum 2 tane grisini yiyiyodum o kadar bugün bi güzel kahvaltı yaptım özlemişim ya kahvaltıyı

Ah kıyamam sana,tatlım okulun var e diyeti de bıraktın ya bu aralar uğrayamayacağını herkes tahmin ediyor da o yüzden sormuyordur
Ohh bizim içinde şöyle bol kalorili bir kahvaltı yap.Krepli mesela

simiti bende çok seviyorum sabahları yarım simit yiyorum

mrb 88 kiloyum ben de aranıza kaltılmak istiyorum

hoşgeldin canımmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…