- 20 Şubat 2007
- 3.968
- 7.240
- 683
QUOTE=kronik_unutkan;18204747]
Diyeti bozmayı akıllarından geçirenler alışverişe çıksınlar benden tavsiye direkt insan sinir küpü oluyo iştah falan kalmıyo oturup ağlayasım geldi bugün valla yaben yıllardır ağlıyorum:84::84:ama artık gülme vakti geldi kaç kilosun bilmiyorum ama bana yakınsın sanırım 160 boyunda 86 kiloydum 84.9u gördüydüm dün bende 48 beden pantolon ve lcwdan bulabildiğim xxl üst giyiyorum gömlek tunik farketmez xxlden aşşaya düşmüyor ama sorun onlarda deil bende un çavalı gibiyim onlar napsın
Ya arkadaşlar 46-48 bedenler işte benim bedenim yok anam yok zayıflamadan imkansız tek duam Allah zayıflamadan bida alışveriş nasip etmesin banabeddua gibi oldu tarihe karıştıda benimmi haberim yok hiç bişey olmuyo berbat bi duygu ya bi tane pantolon üstüne hafif uzun gömlek gibi bişey zar zor buldum
İstediğin gibi bi kıyafet bulursun inş canımDilekçim maalesef sınır 44.Ondan sonrası ya çok pahalı mağazalarda bulnuyor ya da nene kıyafetleri
Ah ah ne ağladım ben o beden olayı için.Ama az kaldı bitiyor hepsi
Kızlar 29 nisanda eşimin en yakın arkadaşının nikahı var.O gün çok güzel olmak istiyorum
30 nisana 75 hedef koydum ama çok mu abarttım bilmiyorum :26:
O gün 78 olsam yeter bana.Nişanlarında bile çok güzel bulmuştum kendimi ki 87 kiloydum.Tabi üzerimde bol bir kıyafet vardı
Bu sefer biraz daha kalıplı bir şeyler istiyorum.Ahhhh hayaller hayaller
öncesi...
sonrası...
aneeeemmmmm uzun zamandır ilk kez tükanı ben açıyorumm
günaydıınnnnnn herkese kucak dolusu öpücüklerr
işleriniz yolunda gitsin hanımlar
çizelgede nokta değilde virgül kullanıyorum ondan belki bi ayarlamasına bakarım
sporun yok dimi hava güzel senin imkanın olsa eminim tabanların kopana kadar yürürsün
yasak bişey yiyince o günüm vasat geliyor bana aslında gün içinde dengeliyorum ama senin kalorinde iyi bakalım neolacak cumaya 1 gün kaldı :18::18:
çok teşekkür ederim kızlar.darısı kilo vermek isteyen herkesin başına
öncesine niye takıldınız yav ben hiç beğenmiyorum artık eski fotolarımıbana kalsa silip atarım bile ama aradaki farka bakınca ara sıra motive ediyor insanı :))
öncesi...
sonrası...
yok kııız biz hergün birlikteyizabartmıyorum her gün...
onun oğlu var 4 yaşında bendede kız oynuyorlar birlikte yaşlarımızda yakın,ya o bende ya ben onda...bugün saç boyayacaktım çocukların uyku saatleri tutmadı bugünlük kaldı kocişi kandırabilirsem ona boyatcam
aneeeemmmmm uzun zamandır ilk kez tükanı ben açıyorumm
günaydıınnnnnn herkese kucak dolusu öpücüklerr
işleriniz yolunda gitsin hanımlar
Baaaaaaaaaaaaaaaa-yiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiillllllllllllll-diiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Alllah'im bana ve tüm isteyen arkadaslarima nasip eylesin
Huris, gel bacim bana ben boyarim
insAllah hatunum, insAllah..
Günaydin canlarim,
kizim sabah cok erken saatte kalkti ve kaldirdi..
O hasta, ben hasta ooyyyhhh:2::2::2::2::2:
Dün aksam esim ve kizimla devlet kagit islerini
halletmek icin cikmisdik.Islerimizi hallettikden sonra
kizimla ilk defa parka gittik aman ne oynadik ne oynadik
Minnak davsanin annesi olan ben, minnak inekde salandi salincaklarda
Esim de,87 kg ile iyiki buraya oturmamissin dediginde
düsünmeden edemedim. Bu herifim simdi iltifat mi, yoksa hakaret mi etmisdi
Saka bir yana, 3 saat yürüdük oynadik,kostuk cok güzel gecti elhamdülillah.
Tabi eve bi geldim, anaaaaaa disarida iyi olan kiz ( ben) nasil hastayim nasil
Aksam Muhtesem yy. bile uyuklayarak izledim, o bittikden sonra geldim buraya ama okuyamadan ciktim yattim.
Gününüz hayirli gecsin insAllah hatunlar..
Vücudum cok kirik ama ona hasta oldugunu unutturmam lazim
Sporla azicik aciliyim en iyisi.
3 yapar, 2 dinlenmek icin buraya ziplarim yine
Boyum 1.69 canım kilomda dün baktığımda 85 gösteriyodu ibre ama çizelgemi yarın sabaha göre değiştiricem
Gömleklerde banada xxl oluyo ya oda bulunmuyo parasında falan değilim varya doğru düzgün hiç bişey bulamıyorum sanki etrafımdakiler bana acıyarak bakıyolarmış gibi geliyo nefret ediyorum
İstediğin gibi bi kıyafet bulursun inş canımbende mayısta arkadaşımın abisinin düğünü var o zamana kadar 15 kiloyu üzerimden atabilirmiyim acaba diye düşünüyorum Allahım o günleride görelim ya
ceylannnharikasın Allah nazarlardan saklasın her halin ayrı güzel
İzlemm günaydın
Bugün işe geç kalıyodum eskiden olsa yoldan poğaça alır bişey olmaz derdim bu kez evden 1 dilim ekmek 1 dilim peynir 2 zeytin koydum saklama kabına geldm kahvaltı ediyorum şimdi
Aceleyle çıktım evden hırkamı almamışım,normalde tunik ya da hırka giymeden dışarı çıkmam yolun yarısına geldiğimde farkettim manyakmıyım neyim yadün aldığım uzun tunik gibi gömlek siyah pantolon var üstümde acaba nasıl görünüyorumdur ya arkadaşımı çağırıyımda gelsin fikrini söylesin bari
mrb 88 kiloyum ben de aranıza kaltılmak istiyorum
öncesi...
sonrası...
herkese günaydın kızlar
ceylancım çok hoş görünüyosun sporla verdin ya çok iyi toparlamışsın boyuna rağmen 68 den daha zayıf görünüyosun yani seni 5 lerde düşünüyorumda süper olursun
hiç kimseler sormamış beni aşk olsun neyse ben geldim gene yani bırakmam burayı sınava kadar diyet yapmıcam ama bugünde okula gitmedim sabah kalktım ensemde kolumda bide midemde bi ağrı anneme gitmeyim bugün dedim haftaya zaten tatil
ay baharda geldi artık hava o kadar güzelki umarım cumarteside böyle olur gezerim bol bol pikniğe gitcez arkadaşlarımla son günlerde hiç kahvaltı yapmıyodum 2 tane grisini yiyiyodum o kadar bugün bi güzel kahvaltı yaptım özlemişim ya kahvaltıyı
selam kızlar,nasılsınız,ben birazdan kahvaltı yapiicğim yumurta haşlıyorum...domatesss,mis gibi peynür zeytün..11 e kadar yaptım yaptım yoksa 11 de simitçi geçiyor sokağımdan dayanamam ,yaz geldi simitçim geçmeye başladı yavvv
mrb 88 kiloyum ben de aranıza kaltılmak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?