Arkadaşlar doktordan şimdi geldim kilo vermemle ilgili yapılan tetkiklerin hepsi çok çok güzel çıktı tek bir deqer bile referans aralıqının dışına çıkmamış diyete başlamadan önce kansızlık demir eksikliqi kolesterol ve şeker sınırdaydı hepsi normale inmiş doktordan bunları duyunca hani insan sevinçten şapkasını havaya atar ya öyle bir mutluluk geldi içimee.. bnm 2-3 yıldır 5-6 ayda bir olan baqırsaklarımda şiddetli bir aqrım vardı aniden gelip bikaç saniyede geçiyordu ama bikaç saniye inanılmaz bir acı çekiyodum doktora bunu söyleyince Kolon Kanserinden şüphelendiqini söyledi anlattıqım olay bu kenserin belirtisiymiş ve tahlili çok zormuş narkozla tesbit edilebiliyormuş o anda varya herşey bitti sanki bnm için dünya başıma yıkıldı 15 dakikalık yolu 2 saatte gelmişim naptım nasıl geldim eve bilmiyorum ben bu hastalıktan halamı kaybettim şimdide amcam 5 yıldır bu hastalıkla mücadele ediyor moralim sıfır bpqazıma bişeyler düqümleniyor kendimi aqlamaktan alamıyorum sözün bittiqi yerdeyim.... [/QUOTE
sadece anlatışına göre doktorun söylediği şey.test yaptırmadan bu kadar karamsar olma, kötü şeyler geçirme aklından.Allah herkese sağlıklı uzun ömürler nasip etsin.Çıkar aklından kötü şeyleri ağlayıp, düşünüp, iyice moralini bozma...kolonoskopi annemde çektirdi.bayıltarak yapıyorlar öyle korku içinde girdi ki odaya çok şükür hepsi temiz çıktı.şikayetlere göre doktor tahminde bulunuyor emin olmak için kolonoskopi yapıyor.gönlünü ferah tut.allah kimseye dermansız dert vermesin...
2 martda diyetisyene gittim, 85 kilo olarak başladım bu serüvene.dün kontrole gittim 2 haftada 2,5 kilo verip 82,5 kilo olmuşum.bundan sonra burdan sizinlede bu serüvenimi paylaşmak istiyorum.hedef 1 eylüle kadar 60 kilo olmak... Herkese kolay gelsin.sevgilerimle
kızları almaya gidiyorum saçımın resmini koydum derya istemişti.akşam geçmişi okurum ve yorum yazarım.hepinizi çok seviyorum..
Eki Görüntüle 161232 Eki Görüntüle 161275 Eki Görüntüle 161317
kızları almaya gidiyorum saçımın resmini koydum derya istemişti.akşam geçmişi okurum ve yorum yazarım.hepinizi çok seviyorum..
feryall
beni kimse sormamış diyerek ilkay ablana büyüüüüüük bir haksızlık ediyorsun..hemde daha iki gün önce sordum özledik gel dedim neyyyyyyyyyyyyyyyse
Günaydin canlarim,
kizim sabah cok erken saatte kalkti ve kaldirdi..
O hasta, ben hasta ooyyyhhh:2::2::2::2::2:
Minnak davsanin annesi olan ben, minnak inekde salandi salincaklarda
Esim de,87 kg ile iyiki buraya oturmamissin dediginde
düsünmeden edemedim. Bu herifim simdi iltifat mi, yoksa hakaret mi etmisdi
Gününüz hayirli gecsin insAllah hatunlar..
Vücudum cok kirik ama ona hasta oldugunu unutturmam lazim
Sporla azicik aciliyim en iyisi.
3 yapar, 2 dinlenmek icin buraya ziplarim yine
Bu arada canim nasil simit istiyor...
herkese günaydın kızlar
ceylancım çok hoş görünüyosun sporla verdin ya çok iyi toparlamışsın boyuna rağmen 68 den daha zayıf görünüyosun yani seni 5 lerde düşünüyorumda süper olursun
ay baharda geldi artık hava o kadar güzelki umarım cumarteside böyle olur gezerim bol bol pikniğe gitcez arkadaşlarımla son günlerde hiç kahvaltı yapmıyodum 2 tane grisini yiyiyodum o kadar bugün bi güzel kahvaltı yaptım özlemişim ya kahvaltıyı
Arkadaşlar doktordan şimdi geldim kilo vermemle ilgili yapılan tetkiklerin hepsi çok çok güzel çıktı tek bir deqer bile referans aralıqının dışına çıkmamış diyete başlamadan önce kansızlık demir eksikliqi kolesterol ve şeker sınırdaydı hepsi normale inmiş doktordan bunları duyunca hani insan sevinçten şapkasını havaya atar ya öyle bir mutluluk geldi içimee.. bnm 2-3 yıldır 5-6 ayda bir olan baqırsaklarımda şiddetli bir aqrım vardı aniden gelip bikaç saniyede geçiyordu ama bikaç saniye inanılmaz bir acı çekiyodum doktora bunu söyleyince Kolon Kanserinden şüphelendiqini söyledi anlattıqım olay bu kenserin belirtisiymiş ve tahlili çok zormuş narkozla tesbit edilebiliyormuş o anda varya herşey bitti sanki bnm için dünya başıma yıkıldı 15 dakikalık yolu 2 saatte gelmişim naptım nasıl geldim eve bilmiyorum ben bu hastalıktan halamı kaybettim şimdide amcam 5 yıldır bu hastalıkla mücadele ediyor moralim sıfır bpqazıma bişeyler düqümleniyor kendimi aqlamaktan alamıyorum sözün bittiqi yerdeyim....
2 martda diyetisyene gittim, 85 kilo olarak başladım bu serüvene.dün kontrole gittim 2 haftada 2,5 kilo verip 82,5 kilo olmuşum.bundan sonra burdan sizinlede bu serüvenimi paylaşmak istiyorum.hedef 1 eylüle kadar 60 kilo olmak... Herkese kolay gelsin.sevgilerimle
Tatli diyeeee kivraniyorum, eeennnnaaaammmm
Çok hoş olmuş ya güle güle kullankızları almaya gidiyorum saçımın resmini koydum derya istemişti.akşam geçmişi okurum ve yorum yazarım.hepinizi çok seviyorum..
canım değerlerinin iyi çıktığına çok sevindim. Umarım tahmin edilen konuda da iyi haberlerini alırız bence zaman kaybetmeden tahlillerini yaptır. İyi düşünelim iyi olsun
Sena çok geçmiş olsun,umarım bir şey çıkmaz.Önce bekle bir kesin belli olsun hemen kötü düşünme.
İnşallah başka bir şeydir...
değerlerinin güzel çıkmasına sevindim umarım tahlillerinde iyi çıkarda tedavisi hemencik olur,bir çok hastalık psikolojiden geçiyor canım sıkma canını iyi düşün iyi olsun güzel haberlerle gel inşallah...
gözlemeyle yaptım derya abla çok güzeldi valla haftaya geliyorum ama diyete tam gaz devam
sena abla çok geçmiş olsun ya umarım öyle değildir durum o yüzdenmi kilo kayıpların oluyomuş şimdi şaşırdım doğrusu
Senacım daha hiç birşey belli değilken böyle üzme kendini,önce tahlillerini yaptır hayırlısıyla hiç birşeyin çıkmaz inşallah
Allahım sen uzak et kanser ve bu tür hastalıları bizlerden senammm tahlillerini yaptır inş sonuç çok iyi olacak moralini yüksek tut bu doktorlarında bazıları mal oluyor insan bi gerekli tetkikleri ister emin olur sadece şikayet üzerine kanserden şüpheleniyorum denirmi
Canim benim sonuclarina cok sevindim, cok sükür.
Niye daha sadece bir süphe icin canini bu kadar sikan doktora kafa yoruyorsun ki ?
Hiiiic öyle düsünme, Rabbim öyle birsey varsa da sifani versin tatlim..
Allah'im esirgesin seni, hic kötü düsünme..
Rabbim, kafandaki o kötü düsüncelerini ve yanilgilari
insAllah bir hatira olarak hatirlanmasina sebep olacak boool boool sifa nasip eylesin sana ve
sifa bekleyen herkese..
Hosgeldin canim, Rabbim istedeigin kiloya saglikli bir sekilde kavusmani nasip eylesin
(bizlere de insAllah)
Ahahahahah, alem bu herifler aleeem
Birde seeeyyyy, ben bu erkek milletini cok kiskaniyorum coookkk... Özellikle esimi
Erkeklerin, kadina nazaran vücutlarindaki yag oranlari düsük ve kas oranlari daha yüksek.
Bu sebepden, kilo vermeye basladiklarin da cok daha rahat veriyorlar..:84::84::84:
Pis mikroppppppppppppp
valla süpersin,ilk resimdeki kıyafetlerin çok hoş genel havan da öyle ondan beğenildi sanırım ki bende beğendim ikinci resimde de böyle giyin kuşan da çektir bir de öyle görek..maşallah çok hoşsun ,boylarımız da aynıymış senle..bende kısayım
canım dur hemen panik yapma,geçmiş olsun diğer değerlerini,n yerinde olması da güzel.sen dr a dedin mi alede olduğunu bu hastalığın,erken teşhis çook önemli ne gerekiyorsa yap ciddiye al inşallah bişiy oktur ..tekrar geçmiş olsun
Arkadaşlar doktordan şimdi geldim kilo vermemle ilgili yapılan tetkiklerin hepsi çok çok güzel çıktı tek bir deqer bile referans aralıqının dışına çıkmamış diyete başlamadan önce kansızlık demir eksikliqi kolesterol ve şeker sınırdaydı hepsi normale inmiş doktordan bunları duyunca hani insan sevinçten şapkasını havaya atar ya öyle bir mutluluk geldi içimee.. bnm 2-3 yıldır 5-6 ayda bir olan baqırsaklarımda şiddetli bir aqrım vardı aniden gelip bikaç saniyede geçiyordu ama bikaç saniye inanılmaz bir acı çekiyodum doktora bunu söyleyince Kolon Kanserinden şüphelendiqini söyledi anlattıqım olay bu kenserin belirtisiymiş ve tahlili çok zormuş narkozla tesbit edilebiliyormuş o anda varya herşey bitti sanki bnm için dünya başıma yıkıldı 15 dakikalık yolu 2 saatte gelmişim naptım nasıl geldim eve bilmiyorum ben bu hastalıktan halamı kaybettim şimdide amcam 5 yıldır bu hastalıkla mücadele ediyor moralim sıfır bpqazıma bişeyler düqümleniyor kendimi aqlamaktan alamıyorum sözün bittiqi yerdeyim.... [/QUOTE
sadece anlatışına göre doktorun söylediği şey.test yaptırmadan bu kadar karamsar olma, kötü şeyler geçirme aklından.Allah herkese sağlıklı uzun ömürler nasip etsin.Çıkar aklından kötü şeyleri ağlayıp, düşünüp, iyice moralini bozma...kolonoskopi annemde çektirdi.bayıltarak yapıyorlar öyle korku içinde girdi ki odaya çok şükür hepsi temiz çıktı.şikayetlere göre doktor tahminde bulunuyor emin olmak için kolonoskopi yapıyor.gönlünü ferah tut.allah kimseye dermansız dert vermesin...
ooo eğlenceniz daim olsun, geçmiş olsun bu arada canım allah şifa versin
ben sana gönderemm, 1 kolii ısıtır ısıtır yersüünn
feryal sınava az kaldı hadi bakalım, aklına kalemine iradene kuvvet, güzel haberlerini bekliyoruz
geçmiş olsun, canını sıkma aklına getirme böyle şeyler
ne düşünürsen onu çağırırsın unutma, relax olmaya çalış
güzel pozitif şeyler düşün, ne zaman yapılıcak tahliller
ben hatırlıyorum seni, daha öncede gelmiştin
neden ayrılmıştın kii o zaman :26:
çok çok güzel olmuşş nilgünümm
işte böyle ol, mutlu ol, baharı güzel cıvıl cıvıl karşıla şekerim kii
herkesi kıskandır
sakın kendini salma
çok teşekkürler kızlar..
feryal
kilo kaybımla ilgisi yok cnm
izlem
tahlil en kısa zamanda yapılıcak şuan belli deqil..
üf yaaa karamel olan saçın kahve oldu yaaaa..
kumral aldım aynı renk kalsın die kahve yaptı saçlarımı nasıl uyuz oldum anlatamam yaa ben bu saçları yine nasıl açıcam ya üffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?