80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Arkadaşlar doktordan şimdi geldim kilo vermemle ilgili yapılan tetkiklerin hepsi çok çok güzel çıktı tek bir deqer bile referans aralıqının dışına çıkmamış diyete başlamadan önce kansızlık demir eksikliqi kolesterol ve şeker sınırdaydı hepsi normale inmiş doktordan bunları duyunca hani insan sevinçten şapkasını havaya atar ya öyle bir mutluluk geldi içimee.. bnm 2-3 yıldır 5-6 ayda bir olan baqırsaklarımda şiddetli bir aqrım vardı aniden gelip bikaç saniyede geçiyordu ama bikaç saniye inanılmaz bir acı çekiyodum doktora bunu söyleyince Kolon Kanserinden şüphelendiqini söyledi anlattıqım olay bu kenserin belirtisiymiş ve tahlili çok zormuş narkozla tesbit edilebiliyormuş o anda varya herşey bitti sanki bnm için dünya başıma yıkıldı 15 dakikalık yolu 2 saatte gelmişim naptım nasıl geldim eve bilmiyorum ben bu hastalıktan halamı kaybettim şimdide amcam 5 yıldır bu hastalıkla mücadele ediyor moralim sıfır bpqazıma bişeyler düqümleniyor kendimi aqlamaktan alamıyorum sözün bittiqi yerdeyim....

canım değerlerinin iyi çıktığına çok sevindim. Umarım tahmin edilen konuda da iyi haberlerini alırız bence zaman kaybetmeden tahlillerini yaptır. İyi düşünelim iyi olsun

Sena çok geçmiş olsun,umarım bir şey çıkmaz.Önce bekle bir kesin belli olsun hemen kötü düşünme.
İnşallah başka bir şeydir...

değerlerinin güzel çıkmasına sevindim umarım tahlillerinde iyi çıkarda tedavisi hemencik olur,bir çok hastalık psikolojiden geçiyor canım sıkma canını iyi düşün iyi olsun güzel haberlerle gel inşallah...

Ah kıyamam sana,tatlım okulun var e diyeti de bıraktın ya bu aralar uğrayamayacağını herkes tahmin ediyor da o yüzden sormuyordur
Ohh bizim içinde şöyle bol kalorili bir kahvaltı yap.Krepli mesela

gözlemeyle yaptım derya abla çok güzeldi valla haftaya geliyorum ama diyete tam gaz devam

sena abla çok geçmiş olsun ya umarım öyle değildir durum o yüzdenmi kilo kayıpların oluyomuş şimdi şaşırdım doğrusu

2 martda diyetisyene gittim, 85 kilo olarak başladım bu serüvene.dün kontrole gittim 2 haftada 2,5 kilo verip 82,5 kilo olmuşum.bundan sonra burdan sizinlede bu serüvenimi paylaşmak istiyorum.hedef 1 eylüle kadar 60 kilo olmak... Herkese kolay gelsin.sevgilerimle

Hoşgeldin canım

Senacım daha hiç birşey belli değilken böyle üzme kendini,önce tahlillerini yaptır hayırlısıyla hiç birşeyin çıkmaz inşallah

dün gece nete bişiler oldu yazdım iletmedi koptu en sonunda bi iyigeceler diyemeden kapattım pc yi öyle kaçar gibi çıkmış oldum .
canım adım seher anladığım kadarıyla bu topikte seher bolca var damla diyelim karışmasın inş kh bi işe yararda kilo verdirir bu seferlik :18:

aneeeemmmmm uzun zamandır ilk kez tükanı ben açıyorumm

günaydıınnnnnn herkese kucak dolusu öpücüklerr

işleriniz yolunda gitsin hanımlar

sağol canım daim olsun dükkanın sensiz betibereketi kaçıyo pıkarma biziiiiiiiiii

çok takıntı yapıncada verilmiyo kg senin nekadar oldu diyete başlayalı 5kg verdikten sonra azcık duruyormuş kg verme bende o oldu ama şimdi veriyom çok şükür
bende bugün yemiycem içeçem

olsun mis gibi simit kokusu eşliğinde tahıllını yedin
canım benim bizimde korkmadan kalori hesabı yapmadan yiyeceğimiz günler gelir elbet vuslata kadar hasret ...
yok o günler gelemezse açlıktan şair olacağız heralde

çok geçmiş olsun canım seninde günün hayırla sağlık huzurla geçsin
havalar okadar güzel ki özlemişim
içim kıpır kıpır kızımla bizde dün park yaptık ben coşamasamda kızım çoştu garii
bu erkek milleti hep böyle benim ki de 8 kg verdim bi kez zayıflamışsın demiyo ya en son sordum farketmiyon mu bendeki değişikliği ne dese "evet ediyorum zayıflamışsın söylemiyorum ki böyle devam et " adama bak ya korkuyo diyetime zeval gelir diye

Son düzenleme:

Canım benim tam 5 kilo oldu,korkutma beni ya
Vallahi şair olacağız açlıktan doğru dedin

Allahım sen uzak et kanser ve bu tür hastalıları bizlerden senammm tahlillerini yaptır inş sonuç çok iyi olacak moralini yüksek tut bu doktorlarında bazıları mal oluyor insan bi gerekli tetkikleri ister emin olur sadece şikayet üzerine kanserden şüpheleniyorum denirmi

kızlar ben çıkıyorum annemi göz doktoruna bi göstercem ordanda sılahi rahim yaparız ancak akşam gelirim günlük sporumu yaptım 3 mil leslie yapmayanlara duyurulurrrr

Canim benim sonuclarina cok sevindim, cok sükür.
Niye daha sadece bir süphe icin canini bu kadar sikan doktora kafa yoruyorsun ki ?
Hiiiic öyle düsünme, Rabbim öyle birsey varsa da sifani versin tatlim..
Allah'im esirgesin seni, hic kötü düsünme..
Rabbim, kafandaki o kötü düsüncelerini ve yanilgilari
insAllah bir hatira olarak hatirlanmasina sebep olacak boool boool sifa nasip eylesin sana ve
sifa bekleyen herkese..

Hosgeldin canim, Rabbim istedeigin kiloya saglikli bir sekilde kavusmani nasip eylesin
(bizlere de insAllah)

Ahahahahah, alem bu herifler aleeem
Birde seeeyyyy, ben bu erkek milletini cok kiskaniyorum coookkk... Özellikle esimi
Erkeklerin, kadina nazaran vücutlarindaki yag oranlari düsük ve kas oranlari daha yüksek.
Bu sebepden, kilo vermeye basladiklarin da cok daha rahat veriyorlar..:84::84::84:
Pis mikroppppppppppppp

kızlar ben çıkıyorum annemi göz doktoruna bi göstercem ordanda sılahi rahim yaparız ancak akşam gelirim günlük sporumu yaptım 3 mil leslie yapmayanlara duyurulurrrr

Bravo sekerim, bende simdi melegimi uyuttum Leslie hatunla yürüyüse cikiyoruz.
Selamini getirdi zaten Leslie bacim, öpüyoruz seni :90::90::90::90:

bööööööö korkma kız
yarın baskülün üstünde sevinçten zıplayacan inşş

İnşallah canım,inşallah

Ahhh ona hepimiz uyuz oluyoruz

öncesi...

sonrası...
valla süpersin,ilk resimdeki kıyafetlerin çok hoş genel havan da öyle ondan beğenildi sanırım ki bende beğendim ikinci resimde de böyle giyin kuşan da çektir bir de öyle görek..maşallah çok hoşsun ,boylarımız da aynıymış senle..bende kısayım

canım dur hemen panik yapma,geçmiş olsun diğer değerlerini,n yerinde olması da güzel.sen dr a dedin mi alede olduğunu bu hastalığın,erken teşhis çook önemli ne gerekiyorsa yap ciddiye al inşallah bişiy oktur ..tekrar geçmiş olsun

feryall

beni kimse sormamış diyerek ilkay ablana büyüüüüüük bir haksızlık ediyorsun..hemde daha iki gün önce sordum özledik gel dedim neyyyyyyyyyyyyyyyse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…