Arkadaşlar doktordan şimdi geldim kilo vermemle ilgili yapılan tetkiklerin hepsi çok çok güzel çıktı tek bir deqer bile referans aralıqının dışına çıkmamış diyete başlamadan önce kansızlık demir eksikliqi kolesterol ve şeker sınırdaydı hepsi normale inmiş doktordan bunları duyunca hani insan sevinçten şapkasını havaya atar ya öyle bir mutluluk geldi içimee.. bnm 2-3 yıldır 5-6 ayda bir olan baqırsaklarımda şiddetli bir aqrım vardı aniden gelip bikaç saniyede geçiyordu ama bikaç saniye inanılmaz bir acı çekiyodum doktora bunu söyleyince Kolon Kanserinden şüphelendiqini söyledi anlattıqım olay bu kenserin belirtisiymiş ve tahlili çok zormuş narkozla tesbit edilebiliyormuş o anda varya herşey bitti sanki bnm için dünya başıma yıkıldı 15 dakikalık yolu 2 saatte gelmişim naptım nasıl geldim eve bilmiyorum ben bu hastalıktan halamı kaybettim şimdide amcam 5 yıldır bu hastalıkla mücadele ediyor moralim sıfır bpqazıma bişeyler düqümleniyor kendimi aqlamaktan alamıyorum sözün bittiqi yerdeyim....
Arkadaşlar doktordan şimdi geldim kilo vermemle ilgili yapılan tetkiklerin hepsi çok çok güzel çıktı tek bir deqer bile referans aralıqının dışına çıkmamış diyete başlamadan önce kansızlık demir eksikliqi kolesterol ve şeker sınırdaydı hepsi normale inmiş doktordan bunları duyunca hani insan sevinçten şapkasını havaya atar ya öyle bir mutluluk geldi içimee.. bnm 2-3 yıldır 5-6 ayda bir olan baqırsaklarımda şiddetli bir aqrım vardı aniden gelip bikaç saniyede geçiyordu ama bikaç saniye inanılmaz bir acı çekiyodum doktora bunu söyleyince Kolon Kanserinden şüphelendiqini söyledi anlattıqım olay bu kenserin belirtisiymiş ve tahlili çok zormuş narkozla tesbit edilebiliyormuş o anda varya herşey bitti sanki bnm için dünya başıma yıkıldı 15 dakikalık yolu 2 saatte gelmişim naptım nasıl geldim eve bilmiyorum ben bu hastalıktan halamı kaybettim şimdide amcam 5 yıldır bu hastalıkla mücadele ediyor moralim sıfır bpqazıma bişeyler düqümleniyor kendimi aqlamaktan alamıyorum sözün bittiqi yerdeyim....
değerlerinin güzel çıkmasına sevindim umarım tahlillerinde iyi çıkarda tedavisi hemencik olur,bir çok hastalık psikolojiden geçiyor canım sıkma canını iyi düşün iyi olsun güzel haberlerle gel inşallah...Arkadaşlar doktordan şimdi geldim kilo vermemle ilgili yapılan tetkiklerin hepsi çok çok güzel çıktı tek bir deqer bile referans aralıqının dışına çıkmamış diyete başlamadan önce kansızlık demir eksikliqi kolesterol ve şeker sınırdaydı hepsi normale inmiş doktordan bunları duyunca hani insan sevinçten şapkasını havaya atar ya öyle bir mutluluk geldi içimee.. bnm 2-3 yıldır 5-6 ayda bir olan baqırsaklarımda şiddetli bir aqrım vardı aniden gelip bikaç saniyede geçiyordu ama bikaç saniye inanılmaz bir acı çekiyodum doktora bunu söyleyince Kolon Kanserinden şüphelendiqini söyledi anlattıqım olay bu kenserin belirtisiymiş ve tahlili çok zormuş narkozla tesbit edilebiliyormuş o anda varya herşey bitti sanki bnm için dünya başıma yıkıldı 15 dakikalık yolu 2 saatte gelmişim naptım nasıl geldim eve bilmiyorum ben bu hastalıktan halamı kaybettim şimdide amcam 5 yıldır bu hastalıkla mücadele ediyor moralim sıfır bpqazıma bişeyler düqümleniyor kendimi aqlamaktan alamıyorum sözün bittiqi yerdeyim....
Ah kıyamam sana,tatlım okulun var e diyeti de bıraktın ya bu aralar uğrayamayacağını herkes tahmin ediyor da o yüzden sormuyordur
Ohh bizim içinde şöyle bol kalorili bir kahvaltı yap.Krepli mesela
2 martda diyetisyene gittim, 85 kilo olarak başladım bu serüvene.dün kontrole gittim 2 haftada 2,5 kilo verip 82,5 kilo olmuşum.bundan sonra burdan sizinlede bu serüvenimi paylaşmak istiyorum.hedef 1 eylüle kadar 60 kilo olmak... Herkese kolay gelsin.sevgilerimle
hoşgeldin canım
canım bende ismini bilmiyorum damla diyorum san ama :26::26:
en azından proteinle kh yi karıştırmadan yemişsin
vücudun kh yede ihtiyacı var basıları kh yiyerek daha hızlı veriyor
sende denemiş olursun sana neyin iyi yada kötü geldiğini
aneeeemmmmm uzun zamandır ilk kez tükanı ben açıyorumm
günaydıınnnnnn herkese kucak dolusu öpücüklerr
işleriniz yolunda gitsin hanımlar
Evet canım havalar çok güzel ve ben burada tıkılıyım
Güneşe baktıkça ağlayasım geliyor
İşin kötüsü tam başlayacağım bu seferde havalar aşırı ısınacak offf :84::84:
Ben de bu sabah 81.7 çıktım.Abartmadım da aslında bilmiyorum neden böyle oldu
Yarın inşallah daha fazla olur,umutsuzlukla bekleyeceğim.Ama bugün detoks misali çok az şey yemeyi düşünüyorum.Sebze meyveye yükleneceğim
Günaydın izloooşşş
Ay herkes simit krizne girmiş bu sabah
Bana da geçen gün gelmişti.Simitçi çocuk geldi bize oyun oynamaya simitleri de koydu bekleme masasının üzerine ahh çıtır çıtır içim gitti.Onlara baka baka tahıllı ekmeğimi kemirdim
Baaaaaaaaaaaaaaaa-yiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiillllllllllllll-diiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Alllah'im bana ve tüm isteyen arkadaslarima nasip eylesin
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin
Dün aksam esim ve kizimla devlet kagit islerini
halletmek icin cikmisdik.Islerimizi hallettikden sonra
kizimla ilk defa parka gittik aman ne oynadik ne oynadik
Minnak davsanin annesi olan ben, minnak inekde salandi salincaklarda
Esim de,87 kg ile iyiki buraya oturmamissin dediginde
düsünmeden edemedim. Bu herifim simdi iltifat mi, yoksa hakaret mi etmisdi
Saka bir yana, 3 saat yürüdük oynadik,kostuk cok güzel gecti elhamdülillah.
Tabi eve bi geldim, anaaaaaa disarida iyi olan kiz ( ben) nasil hastayim nasil
Aksam Muhtesem yy. bile uyuklayarak izledim, o bittikden sonra geldim buraya ama okuyamadan ciktim yattim.
Gününüz hayirli gecsin insAllah hatunlar..
Vücudum cok kirik ama ona hasta oldugunu unutturmam lazim
Sporla azicik aciliyim en iyisi.
3 yapar, 2 dinlenmek icin buraya ziplarim yine
çok takıntı yapıncada verilmiyo kg senin nekadar oldu diyete başlayalı 5kg verdikten sonra azcık duruyormuş kg verme bende o oldu ama şimdi veriyom çok şükür
bende bugün yemiycem içeçem
olsun mis gibi simit kokusu eşliğinde tahıllını yedin
canım benim bizimde korkmadan kalori hesabı yapmadan yiyeceğimiz günler gelir elbet vuslata kadar hasret ...
yok o günler gelemezse açlıktan şair olacağız heralde
Canım benim tam 5 kilo oldu,korkutma beni ya
Vallahi şair olacağız açlıktan doğru dedin
2 martda diyetisyene gittim, 85 kilo olarak başladım bu serüvene.dün kontrole gittim 2 haftada 2,5 kilo verip 82,5 kilo olmuşum.bundan sonra burdan sizinlede bu serüvenimi paylaşmak istiyorum.hedef 1 eylüle kadar 60 kilo olmak... Herkese kolay gelsin.sevgilerimle
çok geçmiş olsun canım seninde günün hayırla sağlık huzurla geçsin
havalar okadar güzel ki özlemişim
içim kıpır kıpır kızımla bizde dün park yaptık ben coşamasamda kızım çoştu garii
bu erkek milleti hep böyle benim ki de 8 kg verdim bi kez zayıflamışsın demiyo ya en son sordum farketmiyon mu bendeki değişikliği ne dese "evet ediyorum zayıflamışsın söylemiyorum ki böyle devam et " adama bak ya korkuyo diyetime zeval gelir diye
kızlar ben çıkıyorum annemi göz doktoruna bi göstercem ordanda sılahi rahim yaparız ancak akşam gelirim günlük sporumu yaptım 3 mil leslieyapmayanlara duyurulurrrr
bööööööö korkma kız
yarın baskülün üstünde sevinçten zıplayacan inşş
kızlar ben çıkıyorum annemi göz doktoruna bi göstercem ordanda sılahi rahim yaparız ancak akşam gelirim günlük sporumu yaptım 3 mil leslieyapmayanlara duyurulurrrr
Ahahahahah, alem bu herifler aleeem
Birde seeeyyyy, ben bu erkek milletini cok kiskaniyorum coookkk... Özellikle esimi
Erkeklerin, kadina nazaran vücutlarindaki yag oranlari düsük ve kas oranlari daha yüksek.
Bu sebepden, kilo vermeye basladiklarin da cok daha rahat veriyorlar..:84::84::84:
Pis mikroppppppppppppp
valla süpersin,ilk resimdeki kıyafetlerin çok hoş genel havan da öyle ondan beğenildi sanırım ki bende beğendim ikinci resimde de böyle giyin kuşan da çektir bir de öyle görek..maşallah çok hoşsun ,boylarımız da aynıymış senle..bende kısayımöncesi...
sonrası...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?