kızlar
hemen çıkacağım
erdem ameliyat olacak fıtık olmuş
hastanede uğraştım hep
stres oldum
sonra görüşürüz
derya
o resmi bendegördüm...gülemedim komik değilde acıdım daha çok ,cahillik çok kötü yaaaa..resmen dalga geçmişler sanki gelin damatla,ha yani çekene ne demeli onu ayrıca tartışmalı...
iyi düşün iyi olsun sena ...olumsuz düşünme canımArkadaşlar doktordan şimdi geldim kilo vermemle ilgili yapılan tetkiklerin hepsi çok çok güzel çıktı tek bir deqer bile referans aralıqının dışına çıkmamış diyete başlamadan önce kansızlık demir eksikliqi kolesterol ve şeker sınırdaydı hepsi normale inmiş doktordan bunları duyunca hani insan sevinçten şapkasını havaya atar ya öyle bir mutluluk geldi içimee.. bnm 2-3 yıldır 5-6 ayda bir olan baqırsaklarımda şiddetli bir aqrım vardı aniden gelip bikaç saniyede geçiyordu ama bikaç saniye inanılmaz bir acı çekiyodum doktora bunu söyleyince Kolon Kanserinden şüphelendiqini söyledi anlattıqım olay bu kenserin belirtisiymiş ve tahlili çok zormuş narkozla tesbit edilebiliyormuş o anda varya herşey bitti sanki bnm için dünya başıma yıkıldı 15 dakikalık yolu 2 saatte gelmişim naptım nasıl geldim eve bilmiyorum ben bu hastalıktan halamı kaybettim şimdide amcam 5 yıldır bu hastalıkla mücadele ediyor moralim sıfır bpqazıma bişeyler düqümleniyor kendimi aqlamaktan alamıyorum sözün bittiqi yerdeyim....
kızlar
hemen çıkacağım
hastanede uğraştım hep
stres oldum
sonra görüşürüz
derya
o resmi bendegördüm...gülemedim komik değilde acıdım daha çok ,cahillik çok kötü yaaaa..resmen dalga geçmişler sanki gelin damatla,ha yani çekene ne demeli onu ayrıca tartışmalı...
Aramıza hoşgeldin
Azmin daim olsun.
Ablam harika olmuş ışıl ışıl çok güzelSarının tonlarını da çok güzel tuutrmuşlar.
Güle güle kullan
sıhhatler olsun güzel olmuş saçların...
çok güzel olmuş güle güle kullan canım....:126:
Güle güle kullan canim, yüzünü göremedigim icin teninle tam uyumunu bilmiyorum ama
cok hos duruyor.
ooo eğlenceniz daim olsun, geçmiş olsun bu arada canım allah şifa versin
ben sana gönderemm, 1 kolii ısıtır ısıtır yersüünn
feryal sınava az kaldı hadi bakalım, aklına kalemine iradene kuvvet, güzel haberlerini bekliyoruz
geçmiş olsun, canını sıkma aklına getirme böyle şeyler
ne düşünürsen onu çağırırsın unutma, relax olmaya çalış
güzel pozitif şeyler düşün, ne zaman yapılıcak tahliller
ben hatırlıyorum seni, daha öncede gelmiştin
neden ayrılmıştın kii o zaman :26:
çok çok güzel olmuşş nilgünümm
işte böyle ol, mutlu ol, baharı güzel cıvıl cıvıl karşıla şekerim kii
herkesi kıskandır
sakın kendini salma
Çok hoş olmuş ya güle güle kullan
Selamlar herkese menümü yazıp bi soru sorup kaçayım
Sabah :
1 dilim ç.t. ekmek
1 dilimm peynir
3 yeşil zeytin
Ara : Yok vaktim olmadı
Öğle :
Tavuk
Salata
1 dilim çavdar ekmeği
Ara : Ihlamur,nane limon çayı şekersiz
Akşam :
1 küçük haşlanmış patates
1 dilim ç.tahıllı ekmek
Azıcık peynir
Yatmadan öncede yarım elma yarım portakal yerim
Spor yapmaya pek halim yok yine bu ara çok yorgun hissediyorum
Şimdi gelelim soruma
Ben şimdiye kadar hiç uçuk fiyatlarda parfüm kullanmadım bildiğimiz 10 liraya deodorant vs.kullandım
Geçenlerde tanınmış bi firmanın açık parfümlerinden aldım 2 tane ertesi gün hastahanelik oldum astım krizi geçirdim günü yüzümde oksijen maskesiyle tamamladım
Şimdi eskiden kullanmaya çalıştığım deodorantları kullanmak istersem boğazımda yanma hissediyorum direkt gripli gibi bi hal alıyorum nefes alamıyorum gibi geliyor
O yüzden kaliteli bişey almak istiyorum 100 liraya kadar verebilirim
Kokusu hem hafif hemde iz bırakan cinsten kalıcı birşey almak istiyorum
Güvendiğim bir makyaj bloğuna sordum nina ricci tavsiye ederim sıkıntı yaşamazsın dedi
Öncelikle nina ricci parfümlerinden kullanan varmı ?
Ağır olmayacak hem hafif,hem kalıcı hemde süper bi parfüm tavsiyesi olan varmı
Çok soru sordum
çok teşekkürler kızlar..
feryal
kilo kaybımla ilgisi yok cnm
izlem
tahlil en kısa zamanda yapılıcak şuan belli deqil..
kıyamam ya..allah şifa versin inşallah kötü bir şey çıkmaz.dualrım seninle.allah esirgesin seni hastalıktan..
üf yaaa karamel olan saçın kahve oldu yaaaa..
kumral aldım aynı renk kalsın die kahve yaptı saçlarımı nasıl uyuz oldum anlatamam yaa ben bu saçları yine nasıl açıcam ya üffff
canım koysana foto anlayalım biz de.ona göre öneri de bulunuruz.
Kızlar şu fotoya glüyorum sabahtan beri,ne hayal gücü varmış bu çiftte baksanıza
at-avrat-silah
Eki Görüntüle 162576
çok salakça
bugün kü menümü de paylaşayım spora kaçayım ben
sabah: kk peynir,yarım domates,1 dilim k ekmek
ara:2 form bisküvi,1 bardak yeşilçay
öğlen: 1 tabak mantar yemeği,1 bardak ayran,1 dilim k. ekmek
ara: 3 form bisküvi,2 bardak yeşilçay
akşam: 1 tabak tavuklu salata,limonlu maydanoz,1 kase çorba,yarım dilim k ekmek
gece: 2 bardak yeşilçay,1 portakal
şuana kadar 14 bardak ta su içtim kızlar şaşıyorum valla kendime pek su içmeyi sevmem de.doktor söyledi içeceğiz artık
resimlerini gördüm muhteşem.ciddi oranda yeşil çay içiyorsun 5 kupa mıydı neydi..azmini kıskandım be
KIZLARRRRR
iyi akşamlar kızlar
ilkay
çocuklarda olmasa hiç dışarı yüzü göremiycez sanırım
en azından benim için öyle erdemin sayesinde şöyle bi dolnıp gelebiliyorum ara sıra
sena inş korktuğun gibi değildir
hemen yaptır canım tahlillerini gecikmeden
aklına kötü şeylerde getirme lütfen
sakin ol
çok güzel olmuş güle gül kullan
benimde 3 tel saçım var
erkek tipi saç dökülmesi var
genetikmiş
bi çözüm bulsam
hep hayalim değişik rnklerle kullanmak
kızlar
hemen çıkacağım
hastanede uğraştım hep
stres oldum
sonra görüşürüz
hay allah nazar mı değdi bize ya herkes hasta..çok geçmiş olsun..
Bugünkü Menüm
Sabah
1 kupa tarçın çayı
1 kupa çabuk çorba
1 kupa form çayı
1 kupa yeşil çay
Ara
4 ceviz
Öğle
2 dilim uno çok tahıllı
50 gr sürülebilir beyaz peynir
2 yeşil zeytin
4 dilim salam
1 kupa meyve çayı
Ara
70 gram diyet mısır gevreği
1 bardak yarım yağlı süt
1 portakal
1 greyfurt
3 tane form portakal kremalı
1 şişe soda
Akşam
1 kase tavuk çorbası
1 şişe soda
1 kupa tarçın çayı
1 kupa form çayı
1 kupa yeşil çay
3 litre su
Toplam : 1157 kalori
Spor : yok
koca hasreti yaşayan birine göre çok iyi.
süper gidiyorsun.
benim vücudum çok garip ya.reglim ama bir zayıf hissediyorum kendimi sormayın..normalde bu kadar hissetmem.millet zayıflıyorsun diyor.reglim bitsin istemiyom bu yüzdenbu ince hissetme fikri ne güzelmiş ya..acaba 20 kilo versem kendimi ip falan hisedeceğim herhalde
bende bugün başladım diyete inş istediğimiz kilolara düşeriz az yemek 1 saat yürüyüş hayırlısı inş.
hoş geldin..
Kizlar bir yoorgunum ooooyyyyyhhhhhhhhhhh
Her tarafim agrio ama yooooook, Gülcin bunu yermi ?
Vücudumu ve nefsimi zorlaya zorlaya Leslie hatunumla 5 mile yürüdük 8 KM
Ama bu yorgun Gülcin yilmadi, simdi de mekik cekicem Fatmagül bacimi izlerken de..
Birde yan bacak yaptim mi ooohhhhhhhhhhhhh... :82:
Ama aynen su haldeyim,
Hadi kizlar diziler basliyor, dizi sporunda siraaaaa
Olmadi hicbirsey yapmiyorsaniz midenizi icine cekip birakin devamli 100 kez (en az)
bu nasıl bi azim maşallah arkadaşıma
derya nasılsın canım kalabalık mı cafe?eşin nasıl geziyormuymuş?
teşekkürler sağ olun..
canım sağol ben şu an avon incendensence kullanıyorum.memnunum ama arkadaşlar birşeyler önerirler yine..
kıyamam ya..allah şifa versin inşallah kötü bir şey çıkmaz.dualrım seninle.allah esirgesin seni hastalıktan..
canım koysana foto anlayalım biz de.ona göre öneri de bulunuruz.
çok salakça
resimlerini gördüm muhteşem.ciddi oranda yeşil çay içiyorsun 5 kupa mıydı neydi..azmini kıskandım be
hay allah nazar mı değdi bize ya herkes hasta..çok geçmiş olsun..
koca hasreti yaşayan birine göre çok iyi.
süper gidiyorsun.
benim vücudum çok garip ya.reglim ama bir zayıf hissediyorum kendimi sormayın..normalde bu kadar hissetmem.millet zayıflıyorsun diyor.reglim bitsin istemiyom bu yüzdenbu ince hissetme fikri ne güzelmiş ya..acaba 20 kilo versem kendimi ip falan hisedeceğim herhalde
hoş geldin..
bu nasıl bi azim maşallah arkadaşıma
Ne yapiyim be balim, mecburum
hem terleyerek daha cabuk biliyorum ki hastaligi vücudumdan atiyorum
hemde oturarak veremiyorum bu zikkim kilolari
Eki Görüntüle 162646
gülçin yüzüm bu herkes saçımın yakıştığını söyledi ama hep fön gerekecek sanırım..
Uuuuuuuuuuuuu karsilastirdigim zaman, kesinlikle mükemmel durduguna eminim teninin uyumuna.
Hayirli günlerde kullan canim,
hep mutlu ol insAllah!!
Rabbim herseyi kalbine göre versin
ooo eğlenceniz daim olsun, geçmiş olsun bu arada canım allah şifa versin
ben sana gönderemm, 1 kolii ısıtır ısıtır yersüünn
feryal sınava az kaldı hadi bakalım, aklına kalemine iradene kuvvet, güzel haberlerini bekliyoruz
geçmiş olsun, canını sıkma
teşekkür ederim izlem ablacım
Kızlar şu fotoya glüyorum sabahtan beri,ne hayal gücü varmış bu çiftte baksanıza
at-avrat-silah
Eki Görüntüle 162576
ay bu çok komik ya bende paylaştım facete
inşallah inşallah...tamam ben güzel cicilerimle çekilip eklerim buraya :))
teşekkürler
sağolun :)) yaz bi gelsin de bir de mini etekle çekilirim o zaman6 ay da düştüm bu kiloya :)
valla bilmem ki bana göre hala sorunlu bölgelerim var basenlerim,karnım ve kollarım... bir 60 ı göreyim de gerisine bakarız artıkbu arada 66 kiloyum şuan :)
amiiiiiiiiiinn hepimize nasip olur inşallahh
sağol kuzum ah ah bir görsek o 5 li rakamları daha ne isterim ki yaa :97:kız ben özledim seni ne zamandır konuşamıyoruz şu diyete başla da alayım seni takibe
evet ya ne zamandır konuşamıyoruz canım diyete başlıyımda ben haberleşiriz
kızlar
hemen çıkacağım
hastanede uğraştım hep
stres oldum
sonra görüşürüz
aa geçmiş olsun sevgi abla
İyiyim ablam sen nasılsın.. İşler çok durgun kaç gündür in cin top oynuyor
Eşim iyiymiş arkadaşları çok özlemiş beyefendiyi o yüzden yarın gece dönecek..
Beni soracak olursan yorgunluktan ölüyorum diyebilirim sadece
Ahahahahah, alem bu herifler aleeem
Birde seeeyyyy, ben bu erkek milletini cok kiskaniyorum coookkk... Özellikle esimi
Erkeklerin, kadina nazaran vücutlarindaki yag oranlari düsük ve kas oranlari daha yüksek.
Bu sebepden, kilo vermeye basladiklarin da cok daha rahat veriyorlar..:84::84::84:
Pis mikroppppppppppppp
sesinetahammül edebiliyormusun leslienin hiç susmuyo yawEsmer Gülci[/B .!.:n;18217223]
Bravo sekerim, bende simdi melegimi uyuttum Leslie hatunla yürüyüse cikiyoruz.
Selamini getirdi zaten Leslie bacim, öpüyoruz seni :90::90::90::90:
evettttt palette kesinlikle benimde favorim ve renk açmak istiyorsan palettenin röfle renk açıcısını al harikaa çok bekletme sakın benim koyu kumral saçlarım 15 ' da altın sarısı oldu üzerinede karamel boyadım herkes beğendiHurim hangi marka boya kullandın?
Eğer kolestonsa zor akar ama başka boya ise çabuk akar üzülme
Ben hayatta koleston kullanmıyorum saçı mahvediyor.Benim boyam palette
KIZLARRRRR
iyi akşamlar kızlar
ilkay
çocuklarda olmasa hiç dışarı yüzü göremiycez sanırım
en azından benim için öyle erdemin sayesinde şöyle bi dolnıp gelebiliyorum ara sıra
sena inş korktuğun gibi değildir
hemen yaptır canım tahlillerini gecikmeden
aklına kötü şeylerde getirme lütfen
sakin ol
çok güzel olmuş güle gül kullan
benimde 3 tel saçım var
erkek tipi saç dökülmesi var
genetikmiş
bi çözüm bulsam
hep hayalim değişik rnklerle kullanmak
canım arkadaşımdada erkek tipi dökülme vardı doktor minoxil erkek tipi olanını kullan dedi uzun süreli kullanıma devam ediyor
Bugünkü Menüm
Sabah
1 kupa tarçın çayı
1 kupa çabuk çorba
1 kupa form çayı
1 kupa yeşil çay
Ara
4 ceviz
Öğle
2 dilim uno çok tahıllı
50 gr sürülebilir beyaz peynir
2 yeşil zeytin
4 dilim salam
1 kupa meyve çayı
Ara
70 gram diyet mısır gevreği
1 bardak yarım yağlı süt
1 portakal
1 greyfurt
3 tane form portakal kremalı
1 şişe soda
Akşam
1 kase tavuk çorbası
1 şişe soda
1 kupa tarçın çayı
1 kupa form çayı
1 kupa yeşil çay
3 litre su
Toplam : 1157 kalori
Spor : yok
yyahu 1157 kalori nasıl oluyor ki bukadarcık menüyle suyla çaylamı
ablacım sakın moralini bozma...iyi düşün ki sonuçların da iyi çıksın.sonuçta doktor da kesin bir şey söylememiş ki sana..güzel haberlerini bekliyoruzArkadaşlar doktordan şimdi geldim kilo vermemle ilgili yapılan tetkiklerin hepsi çok çok güzel çıktı tek bir deqer bile referans aralıqının dışına çıkmamış diyete başlamadan önce kansızlık demir eksikliqi kolesterol ve şeker sınırdaydı hepsi normale inmiş doktordan bunları duyunca hani insan sevinçten şapkasını havaya atar ya öyle bir mutluluk geldi içimee.. bnm 2-3 yıldır 5-6 ayda bir olan baqırsaklarımda şiddetli bir aqrım vardı aniden gelip bikaç saniyede geçiyordu ama bikaç saniye inanılmaz bir acı çekiyodum doktora bunu söyleyince Kolon Kanserinden şüphelendiqini söyledi anlattıqım olay bu kenserin belirtisiymiş ve tahlili çok zormuş narkozla tesbit edilebiliyormuş o anda varya herşey bitti sanki bnm için dünya başıma yıkıldı 15 dakikalık yolu 2 saatte gelmişim naptım nasıl geldim eve bilmiyorum ben bu hastalıktan halamı kaybettim şimdide amcam 5 yıldır bu hastalıkla mücadele ediyor moralim sıfır bpqazıma bişeyler düqümleniyor kendimi aqlamaktan alamıyorum sözün bittiqi yerdeyim....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?