kizlar dün aksam giremedim,esim dün aksam is yerinde parmagini kestirmishastaneye yollamislar,sabah doktor telasi felan derken tartilamadim,daha dogrusu unuttum.cok korktum parmagini kocaman bir sargiyla görünce tirnagin basladigi yerden kopmak üzereymis,son anda siyirmis.allahim korumus....
günaydın kızlar..geçmişi okuyamadım 25 sayfa birikmiş...:85::85:iki gün annemlerde kaldım yatılı misafiri vardı..
kaçamak yaptım ama dengelemeye çalıştım..1 dilim kek yarım milföy börek yedim..:26:ama akşamına pilav yemedim...neyse önemli olan sonuç..
gittikçe yavaşlıyor kilo verişim..inşallah haftaya durmaz..
başlangıç--88
geçen hafta--83
bu hafta--82.3
bu hafta giden--700 gr
toplamda giden--5.7 kg
hedef--70
beden--48le başladım şimdi 46 oldum
boyum--162
sanırım özelden de bildirim yapmam gerekiyor
kizlar dün aksam giremedim,esim dün aksam is yerinde parmagini kestirmishastaneye yollamislar,sabah doktor telasi felan derken tartilamadim,daha dogrusu unuttum.cok korktum parmagini kocaman bir sargiyla görünce tirnagin basladigi yerden kopmak üzereymis,son anda siyirmis.allahim korumus....
günaydın kıslar nasılsınız ben bugün çok mutluyum aylardan sonra ilk defa 1 kg vermişim ya inanamadım tekrar tekrar çıktım tartıya
başlangıç kilo 81
geçen hafta 77,7
bu hafta 76,7
giden 1
toplamda giden 4,3
hedef 65
yapılan spor yok
kaç beden giydiğiniz enson 44 bedendi ama şimdi bilmiyorum pantolonları daralttım biraz ama :26:
boyunuz 1,60
kıslar ben bu aralar pek giremiyorum işler yoğun inş. hepiniz iyisinizdir
sevgicim çok geçmiş olsun canım
sena sanadaçok geçmiş olsun umarım tahlillerin iyi çıkar canım
izlem nerelerdesin kuu arıyom yoksun topige geliyom bakıyom aşağıda varsın sonra kayboluyon
huri bence saçını tekrar boyamak için biraz zaman geçsin yoksa yanar saçların benden sölemesi:78:
ilkay gez bakalım oluşunla ne güzel hem yürüyüşte yapmış oluyosun
nilgün saçık güzel olmuş güle güle kullan
derya nasılsın eşin geldimi canım sabahtan geceye kadar dükkandasın haşatın çıkmıştıreşin gelince bol bol dinlenirsin artık :)
banucum sende sıkma canını şişliktir haftaya hepsi birden gider inş.
feryal nezaman geliyosun tekrar aramıza
tülay çok boşladın bizi ama yeter gel artık
burçin sende rahatsızdın galiba bebekle geçmiş olsun canım
unuttuklarım varsa kusura bakmayın kıslar bukadar aklımda kaldı valla
evettttt palette kesinlikle benimde favorim ve renk açmak istiyorsan palettenin röfle renk açıcısını al harikaa çok bekletme sakın benim koyu kumral saçlarım 15 ' da altın sarısı oldu üzerinede karamel boyadım herkes beğendi
yahu 1157 kalori nasıl oluyor ki bukadarcık menüyle suyla çaylamı
canım nevacolor tüplerden alıyorum ,normalde saçım koyu kahve neva color altın sarısı alıp saçımı karamele çevirdim çok hoş bir renk oldu daha sonra açık kumral vurmuştum tam kıvamına geldi,bir kuaför arkadaşım dibin gelince kumral vur rengi kalıcı ve güzel olur yine açık vurursan dipler sarı uçlar karamel halır demişti...kumral vurdum netice böle oldu...
al aynı kişilerin başka fotosu bunada yarın gülersin
[/url][/IMG]
Kilo bildirimi
Başlangıç : 90
Geçen hafta : Belirsiz
Bu hafta : 85
Giden : 5
Toplam giden : 5
Hedef : 65
Spor : 210 dk bisiklet
Beden : 46
Boy : 1.69
günaydın kıslar nasılsınız ben bugün çok mutluyum aylardan sonra ilk defa 1 kg vermişim ya inanamadım tekrar tekrar çıktım tartıya
başlangıç kilo 81
geçen hafta 77,7
bu hafta 76,7
giden 1
toplamda giden 4,3
hedef 65
yapılan spor yok
kaç beden giydiğiniz enson 44 bedendi ama şimdi bilmiyorum pantolonları daralttım biraz ama :26:
boyunuz 1,60
başlangıç tarihi 18/02/2011
başlangıç kilosu-->83
geçen hafta -->78.5
bu hafta-->78
giden 500gr
spor yok
toplamda giden 5 kilo
ölçülerimde çok şükür incelme olmuş bir ayın sonucunda 98-85-117(baldır65)boy1.62
başlangıç kilo:81.5
geçen hafta:76.5
bu hafta:75.8
giden:700
toplamda giden:5.700
hedef:65
yapılan spor: leslie ile 30 dakka :26:( yok bile diyebiliriz )
beden:46
boyunuz:1.67
gnydn kilom 65.8
geçen hafta ile aynı yani sabitimm
aslında hfta içi 65.2 ye kadar inmiştim ama
hem wc ye çıkmadım hem egli olcam
hemde ugraştıgım su beni mahvettiii bunlardan kaynaklı olabilir yine aynı çıkmamm
Fistiklar, dün topikleri gezerken bir yerde denk geldim..
özellikle DERYA senin sormus oldugun seyle alakali:
Bölgesel incelme isteyenler :
-Biberiye yagi
-Portakal yagi
-Susam yagi = Bunlari karistirarak her gün düzenli bir sekilde sürüldügünde, incelme yapildigi herkes tarafindan denenerek onaylanmis.Mesela, aksam yatmadan önce sürüp 45 dk bekletip strec folya ile sarilarak, yada sabaha kadar kalinarak, yada gün icerisinde is yaparaken, spor yaparaken uygulanabilencek bir yöntemmis.
Dün okudum ve gercekden aklimda kaldi, 2 hafta icinde 5 cm kadar incelme yasayan cok fazlaydi...
Kızlar çizelgemdeki kız yolu yarılamış gözüküyor.Baktıkça nasıl hoşuma gidiyor..
Ben yolun yarısına mı geldim şimdi
Sadece biberiye yağıyla denemiştim geçen sene ama sürekli yapmadım tabi sıkılıp bıraktım..Bir deneyeyim canım teşekkür ederim
Kızlar çizelgemdeki kız yolu yarılamış gözüküyor.Baktıkça nasıl hoşuma gidiyor..
Ben yolun yarısına mı geldim şimdi
maşallah maşallah
Güzelim biberiye yaginin etkileri susam ve portakal yagi ile daha da fazlalasiyormus
Hep isyerindesin ya, mesela en güzel eve gidince yatmadan önce tv'ye bakarken sür, strec folyoya sar yat güzelim. Burda bulabilir miyim bilmiyorum ama, insaAllah bulabilirsem kesinlikle kullanacagim..
Denemekde fayda var..
Canim benimmmmmm
InsaAllah hayattaki her hedefine kavusursun canim, ama bu azimle de kavusulmamasi imkansiz gibi yahu
Kilo bildirimi yapan arkadaslar, wc'ye ciktiniz mi ?
Yani, wc'den sonra mi bildirim yapiyorsunuz ?
Her Cuma bende hep ayni terane yaa...
Aksama kadar beklesem de yine ayni...
Agzini burnunu dagittigim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?