80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

yeni başlayanlar için kolaylık sağlayabilir bunlar

Ara Öğün Alternatifleri

1 cay bardağı leblebi
1 bardak ayran
1bardak süt
1 elma
2 mandalın
1 portakal
1 havuc
1 tane piko
1 paket cubuk karaker
4 adet kuru kayısı
2 yemek kasıgı kuru üzüm
100 gr yoğurt
2 adet galeta
2 yemek kaşığı kuru üzüm

sağol ablacım sana da şimdiden iyi sporlar kolay gelsin
hadi öptüm hepinizi iyi geceler

Hurim hangi marka boya kullandın?
Eğer kolestonsa zor akar ama başka boya ise çabuk akar üzülme
Ben hayatta koleston kullanmıyorum saçı mahvediyor.Benim boyam palette
canım nevacolor tüplerden alıyorum ,normalde saçım koyu kahve neva color altın sarısı alıp saçımı karamele çevirdim çok hoş bir renk oldu daha sonra açık kumral vurmuştum tam kıvamına geldi,bir kuaför arkadaşım dibin gelince kumral vur rengi kalıcı ve güzel olur yine açık vurursan dipler sarı uçlar karamel halır demişti...kumral vurdum netice böle oldu...
paketinde renk ton resmi yok ben tekli tüpler halinde alıyorum

Kızlar şu fotoya glüyorum sabahtan beri,ne hayal gücü varmış bu çiftte baksanıza
at-avrat-silah

Eki Görüntüle 162576
al aynı kişilerin başka fotosu bunada yarın gülersin

tühh yaa, o nasıl oldu aynı renk aldıysan
kuruyunca bak birde
,kuruttum,fönledim neler ettim renk belli bariz ,zaten ben normalde boyarken hiç dikkat etmeden kafama alnıma kulağıma sürüyordum çünkü açık renk olduğu için tutmuyordu,bu boyada bütün yüzüm simsiyah oldu 10 dakka yüzümü fırçaladım yaaa

Dinlemedin ki beni, gel ben boyiyim dedim sana

sorma gülçinim ya bir dahakine gel yamacıma

canım yıkandıkça açılır bence
o kadar beklemem haftaya boyarım ben bu kafayı

[/url][/IMG]

aslında güzel oldu ama ben bu rengi kilomu verince yapacaktım,yani normalde bu renk beni daha genç kız gibin gösteriyor kilo verince saçlarıda kendi rengine çevirecektim tam özüme dönüş yapmış olacaktım,şu an eski rengimi daha çok beğeniyorum...bakalım yine o renge dönmeye çalışacağımmmm artık mısır püskülü gibin olurlar...

yarın kursum var,ama sabah gitmeden bildirimimi yaparım nasılsa benimde bir tartım var artık ne kadar abidik gubidik göstersede...
ben yinede akşam üstü komşuya uğrarım duramam

Son düzenleme:
günaydın kızlar..geçmişi okuyamadım 25 sayfa birikmiş...:85::85:iki gün annemlerde kaldım yatılı misafiri vardı..
kaçamak yaptım ama dengelemeye çalıştım..1 dilim kek yarım milföy börek yedim..:26:ama akşamına pilav yemedim...neyse önemli olan sonuç..
gittikçe yavaşlıyor kilo verişim..inşallah haftaya durmaz..
başlangıç--88
geçen hafta--83
bu hafta--82.3
bu hafta giden--700 gr
toplamda giden--5.7 kg
hedef--70
beden--48le başladım şimdi 46 oldum
boyum--162
sanırım özelden de bildirim yapmam gerekiyor

ayyy çizelgemi değiştiremiyorum...hata veriyor sürekli...
neyse sonra yaparım kızım evi savaş alanına çevirdi 2 dakikada...
fenalık geldi yaa..sabah 5buçuktan beri faaliyette...

Günaydın kızlar herkese hayırlı cumalar..

kızlar
hemen çıkacağım

erdem ameliyat olacak fıtık olmuş
hastanede uğraştım hep

stres oldum

sonra görüşürüz

çok geçmiş olsun cnm Allah şifa versin..

iyi düşün iyi olsun sena ...olumsuz düşünme canım

sevgicim geçmiş olsun.insan kıyamıyor gerçekten

teşekkür ederim cnm..

kilo bildirimi
başlangıç 90
geçen hafta 68.7
bu hafta 68.3
giden 400
t.giden 21.700
hedef 60
beden 42
spor 180dk..

Son düzenleme:
Günaydın herkese
Benim kilo bildirimim tuhaf olacak geçen hafta tartılmadım o yüzden,diyete başladığımdan bu yana bu ikinci tartılmam başlayalı 3 hafta oluyor
Tartı 84 le 85 arasında 84 e yakındı ama dijital olmadığından 85 kabul ediyorum
Sporda genelde yürüyüş yapıyorum ama hergün mutlaka yarım saatte olsa bisiklette çalışıyorum onu yazayım bu hafta daha düzenli tutarım ne kadar spor yaptığımı
Kilo bildirimi
Başlangıç : 90
Geçen hafta : Belirsiz
Bu hafta : 85
Giden : 5
Toplam giden : 5
Hedef : 65
Spor : 210 dk bisiklet
Beden : 46
Boy : 1.69

Son düzenleme:
kizlar dün aksam giremedim,esim dün aksam is yerinde parmagini kestirmis hastaneye yollamislar,sabah doktor telasi felan derken tartilamadim,daha dogrusu unuttum.cok korktum parmagini kocaman bir sargiyla görünce tirnagin basladigi yerden kopmak üzereymis,son anda siyirmis.allahim korumus....

Kızlar şu fotoya glüyorum sabahtan beri,ne hayal gücü varmış bu çiftte baksanıza
at-avrat-silah

Eki Görüntüle 162576

deyacım fotoğrafcının hayal gücü oluyor genelde:)) bizde şahsen öyle oldu.adam biara cozuttu damadı kucağına al dio manyak beni ne sandı ki yok daha neler dedim.öpüşün o zaman dio ..ii işimiz yok senin yanında öpüşücez.Biz sonra o resmi albumu millete nasıl göztereceğiz..daha neler neler çok direttim kısacası...bunlarda safmış demek ki, kızım kalksana, damadın sırtında işi ne boylu boyunca güzzelim gelinlikle uzanmış yere:))

Canım çok geçmiş olsun

günaydın kıslar nasılsınız ben bugün çok mutluyum aylardan sonra ilk defa 1 kg vermişim ya inanamadım tekrar tekrar çıktım tartıya

başlangıç kilo 81

geçen hafta 77,7

bu hafta 76,7

giden 1

toplamda giden 4,3

hedef 65

yapılan spor yok

kaç beden giydiğiniz enson 44 bedendi ama şimdi bilmiyorum pantolonları daralttım biraz ama :26:

boyunuz 1,60

Günaydın kızlar

öncelikle sevgicim geçmiş olsun...bende kaç gündür niye gözükmüyorsun die merak etmitim.Allah sağlık versin canım

Dilek'cim ben avon un parfümlerini kullanıyorum.çok kalıcı değiller.ama fiyat olarak uygun değişik değişik kullanıyorum.celebre güzel hafif, incandessence biraz daha kalıcı,little black dress kalıcı...denediğim 2-3 tane daha var ama çok hafif hemen uçuyor.biri zaten üretindem kalktı evde azıcık kaldı o kokuyu çok seviyordum çok hafif...women of earth.tebrik ederim çok güzel gidiyorsun kilo veriminde:)

senacım bir doktora bağlı kalmaman güzel en azından fikir alır ona göre hareket edersin.inş.sonuçların güzel çıkacak....

kilo bildirimine gelince, kendime kızıyorum, daha çok vermem gerekiyordu. kaçamaklar, spor yok birde su az içtim.biliyorum hatalarımı haftaya telafi edeceğim inş.

başlangıç tarihi 18/02/2011
başlangıç kilosu-->83
geçen hafta -->78.5
bu hafta-->78
giden 500gr
spor yok
toplamda giden 5 kilo
ölçülerimde çok şükür incelme olmuş bir ayın sonucunda 98-85-117(baldır65)boy1.62

kıslar ben bu aralar pek giremiyorum işler yoğun inş. hepiniz iyisinizdir

sevgicim çok geçmiş olsun canım

sena sanadaçok geçmiş olsun umarım tahlillerin iyi çıkar canım

izlem nerelerdesin kuu arıyom yoksun topige geliyom bakıyom aşağıda varsın sonra kayboluyon

huri bence saçını tekrar boyamak için biraz zaman geçsin yoksa yanar saçların benden sölemesi:78:

ilkay gez bakalım oluşunla ne güzel hem yürüyüşte yapmış oluyosun

nilgün saçık güzel olmuş güle güle kullan

derya nasılsın eşin geldimi canım sabahtan geceye kadar dükkandasın haşatın çıkmıştır eşin gelince bol bol dinlenirsin artık :)

banucum sende sıkma canını şişliktir haftaya hepsi birden gider inş.

feryal nezaman geliyosun tekrar aramıza

tülay çok boşladın bizi ama yeter gel artık

burçin sende rahatsızdın galiba bebekle geçmiş olsun canım

unuttuklarım varsa kusura bakmayın kıslar bukadar aklımda kaldı valla

günaydın arkadaşlar bugün tartılma günümüz galiba ama ben 15 günde bir diyetisyende tartılıyorum .1 nisanda kontrole gideceğim..o zamana kadar tartılmak yasak bana...sabah menüm 1 bardak çay 1 dilim peynir 2 dilim ekmek herkese hayırlı cumalar .. sevgiyle kalın.

izlemcim ben kaç beden giydiğimi malesef bilmiyorum hala hamilelik pantolonlarımı giyiyorum.sadece her ay mesroyla ölçüyorum incelmişmiyim die.bu yazını okumadığım için şablon için gerekli bilbileri tam vermemişim, başlangıç tarihimi bilerek yazdım çünkü ben sizler ne kaar sürede bu kilolara düştünüz görmek istiyorum.tekrar yazıyorum.

başlangıç kilo-->83

geçen hafta-->78.5

bu hafta-->78

giden-->500gr

toplamda giden-->5

hedef-->55

yapılan spor-->yok

kaç beden giydiğiniz?????

boyunuz-->1,62

günaydın güzel bayanlar...hemen bildirimimi (buraya) yapayım kursa gidiyorum...
buraya dedim çünkü tartıma tam güvenemediğim için dönüşte komşuda da tartılacağım aynı çıkarsa devam edeceğim...ama büyük ihtimalle doğru çünkü bu hafta tahmin ettiğim gibi çıktı kilom.

başlangıç kilo:81.5

geçen hafta:76.5

bu hafta:75.8

giden:700

toplamda giden:5.700

hedef:65

yapılan spor: leslie ile 30 dakka :26: ( yok bile diyebiliriz )

beden:46

boyunuz:1.67

tuvalet sorununa devam..
3 gündür activia yiyiyorum ,bitki çayları v.s. bir türlü netice alamıyorum masum bu konuyu senle bi konuşalım bacım sendede vardı aynı sorun delirimcem ...resmen zorlanmaktan kanama oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…