sağol ablacım sana da şimdiden iyi sporlar kolay gelsinbanu hoşgeldin canım
kızlar yarın bildirim yaparken boylarınızı da ekleyin bildirime
şablon şudur
başlangıç kilo
geçen hafta
bu hafta
giden
toplamda giden
hedef
yapılan spor
kaç beden giydiğiniz
boyunuz
kaç ay oldu lüften bu haftaki kilom şu diye yazmayın hanımlar
ben sizin geçen haftaki kiloonuzu hedefinizi aklımda tutamam ki yanlışlık olmasın
herkesin yüzü güler inşallah tartıda, yarın spora gidicem
spordan sonra gelirim
evet bende sinir oluyorum birde benimkinin boyu 1.85 mankendi neyseki yedirdim içirdin azıcık göbek yaptırdım ona ama öyle bir azim varki haftanın 3 günü spora gitmeğe başladı
Bogsak, bisy olurmu ki ? :95::95::95:
sesinetahammül edebiliyormusun leslienin hiç susmuyo yawsesini kısıp açıyorum metrofm mi daha güzel oluyo
Balim, ben direk sesini duymaya tahammül edemedigim direk kapatip o anda tv'de ne izliyorsan onu dinliyorum,yada tv kapali ise hemen güzel bir radyo acarak eslik ediyorum. Yoksa, cekemiyorum hatunu:89::89::89:
evettttt palette kesinlikle benimde favorim ve renk açmak istiyorsan palettenin röfle renk açıcısını al harikaa çok bekletme sakın benim koyu kumral saçlarım 15 ' da altın sarısı oldu üzerinede karamel boyadım herkes beğendi
canım arkadaşımdada erkek tipi dökülme vardı doktor minoxil erkek tipi olanını kullan dedi uzun süreli kullanıma devam ediyor
yyahu 1157 kalori nasıl oluyor ki bukadarcık menüyle suyla çaylamı
Iyigeceler hatunlar, hayirli uykular...
canım nevacolor tüplerden alıyorum ,normalde saçım koyu kahve neva color altın sarısı alıp saçımı karamele çevirdim çok hoş bir renk oldu daha sonra açık kumral vurmuştum tam kıvamına geldi,bir kuaför arkadaşım dibin gelince kumral vur rengi kalıcı ve güzel olur yine açık vurursan dipler sarı uçlar karamel halır demişti...kumral vurdum netice böle oldu...Hurim hangi marka boya kullandın?
Eğer kolestonsa zor akar ama başka boya ise çabuk akar üzülme
Ben hayatta koleston kullanmıyorum saçı mahvediyor.Benim boyam palette
paketinde renk ton resmi yok ben tekli tüpler halinde alıyorumevet kafasından duman çıkar adamın...
canım sık sık yıka saçını akar boyası bir dahakine eğer saçını açmak istiyorsan bir ton açığını al istediğin renkten,çünkü aynı paketin üstündeki gibi olmuyor sonuçlar..
al aynı kişilerin başka fotosu bunada yarın gülersinKızlar şu fotoya glüyorum sabahtan beri,ne hayal gücü varmış bu çiftte baksanıza
at-avrat-silah
Eki Görüntüle 162576
,kuruttum,fönledim neler ettim renk belli bariz ,zaten ben normalde boyarken hiç dikkat etmeden kafama alnıma kulağıma sürüyordum çünkü açık renk olduğu için tutmuyordu,bu boyada bütün yüzüm simsiyah oldu 10 dakka yüzümü fırçaladım yaaatühh yaa, o nasıl oldu aynı renk aldıysan
kuruyunca bak birde
Dinlemedin ki beni, gel ben boyiyim dedim sana
o kadar beklemem haftaya boyarım ben bu kafayıcanım yıkandıkça açılır bence
kızlar
hemen çıkacağım
erdem ameliyat olacak fıtık olmuş
hastanede uğraştım hep
stres oldum
sonra görüşürüz
iyi düşün iyi olsun sena ...olumsuz düşünme canım
sevgicim geçmiş olsun.insan kıyamıyor gerçekten
teşekkürler sağ olun..
canım sağol ben şu an avon incendensence kullanıyorum.memnunum ama arkadaşlar birşeyler önerirler yine..
kıyamam ya..allah şifa versin inşallah kötü bir şey çıkmaz.dualrım seninle.allah esirgesin seni hastalıktan..
canım koysana foto anlayalım biz de.ona göre öneri de bulunuruz.
çok salakça
resimlerini gördüm muhteşem.ciddi oranda yeşil çay içiyorsun 5 kupa mıydı neydi..azmini kıskandım be
amin cnm çok saqol Allah razı olsun
hay allah nazar mı değdi bize ya herkes hasta..çok geçmiş olsun..
koca hasreti yaşayan birine göre çok iyi.
süper gidiyorsun.
benim vücudum çok garip ya.reglim ama bir zayıf hissediyorum kendimi sormayın..normalde bu kadar hissetmem.millet zayıflıyorsun diyor.reglim bitsin istemiyom bu yüzdenbu ince hissetme fikri ne güzelmiş ya..acaba 20 kilo versem kendimi ip falan hisedeceğim herhalde
hoş geldin..
bu nasıl bi azim maşallah arkadaşıma
teşekkürler cnm..
ablacım sakın moralini bozma...iyi düşün ki sonuçların da iyi çıksın.sonuçta doktor da kesin bir şey söylememiş ki sana..güzel haberlerini bekliyoruz
elimden geleni yapmaya çalışıyorum cnm ne kadar rahat olunursa ancak okadar rahat olabiliyorum bakalım bugün 1-2 doktorla görüşücem biran önce olup bitsin istiyorum her geçne dakika ömrümden ömür gidiyor..
Kızlar şu fotoya glüyorum sabahtan beri,ne hayal gücü varmış bu çiftte baksanıza
at-avrat-silah
Eki Görüntüle 162576
kizlar dün aksam giremedim,esim dün aksam is yerinde parmagini kestirmishastaneye yollamislar,sabah doktor telasi felan derken tartilamadim,daha dogrusu unuttum.cok korktum parmagini kocaman bir sargiyla görünce tirnagin basladigi yerden kopmak üzereymis,son anda siyirmis.allahim korumus....
banu hoşgeldin canım
kızlar yarın bildirim yaparken boylarınızı da ekleyin bildirime
şablon şudur
kaç ay oldu lüften bu haftaki kilom şu diye yazmayın hanımlar
ben sizin geçen haftaki kiloonuzu hedefinizi aklımda tutamam ki yanlışlık olmasın
herkesin yüzü güler inşallah tartıda, yarın spora gidicem
spordan sonra gelirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?