80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım o kişiden kişiye değişiyor inan kii
kiminde 2000 kiminde 200 kiminde hiç olmuyor
reglinin 3. gününden itibaren şişlik inmeye başlıyormuşş

bu dönemlerde kabuk tarçın üstüne kaynamış sıcak su dök tarçın içindeyken
o şekilde iç
ben canım bişiyler istediğinde öyle yapıyorum çok fayda ediyor
hemde tarçın kan şekerini düzenler ve canın tatlı istemez pek
tabii bu beyinlede alakalı sürekli abur cubur çikolata düşünürsen
tarçın değil ne yersen ye kafandan çıkmaz

boooll iradeli günler dilerim

Burcucum ben regli dönemimde 100 gr verebilmiştim sadece,sonraki hafta vücut toparlanınca 1300 gr verdim ki çok iyi bir rakamdı.Yani regl haftası veremezsen üzülme.Vücut sonra toparlıyor.

Canım bak fikir verdin bana tatlandırıcı deneyebilirim.Önerebileceğin bir marka var mı peki?
Ya ben kıyamıyorum öyle demeye çünkü ben 92 iken bile o bırak bir şey demeyi rahatsız bile olmadı hiç bir yönden.İkimizde dış görünüş konusunda takıntılı insanları yadırgarız hep.O yüzden şimdi ben ona öyle şeyler dersem sanki ben rahatsız oluyorum zannedecek diye korkuyorum.Halbuki rahatsızlık değil iki adım gidince nefes nefes kalmasına,ayakkabısını bile bağlayamamasına üzülüyorum :26:
Gerçi şakayla karışık diyorum birtanem sağlığın için eritmen lazım göbeğini diye.O da verdi biraz azmedip ama dediğim gibi şu şekere tuza karşı koyması lazım.Ben şu tatlandırıcıyı ikimiz için de alayım en iyisi Marka önerini bekliyorum canım

Ayy Tesekkür Ederim Cevapin Icin Ablacimm

$u Sicak Tarcin Icecegini Deniyecegim , Yarin Cikinca Carsiya Cubuk Tarcin Alayim Hele Bi ..
oh oh iyi ozaman 3.Günden Sonra Tartilirim Bende .. Haftaya Cumaya Kadar Ins. Gelir Misafirim

Bakalim Haftaya Kac Gram Verecegim .. Merakla Bekliyorumm :97:

kesinlikle canım, insan değişimin böylesine farkına varınca dili durmuyor söylüyor
belki onlarda benim hakkımda öle düşünüyorlardır amaaannn 30 kilo vermiş hıh diye
ama bakış açısı önemli olan kötü bakarsan kötü görürsün, iyi bakarsan iyi
herkese yaranamıyorsun işte

bizde seni sevdik deryacannn

deryacımm
bendee seni sevdim cnm nedne triplere girelimkii kuuu

izlemm
o gıcık hareketle ryapılıyor yaa klaisk laf vermek dgeil korumak önemli ulan sen bi verde korumak şurda kalsı n degilmi

deryacımm

izlemm
o gıcık hareketle ryapılıyor yaa klaisk laf vermek dgeil korumak önemli ulan sen bi verde korumak şurda kalsı n degilmi

Banucum demişler ya işte kadın kendi başarısını anlatmış,sonra izlem deyince de küçümsemiş. Bazıları sadece ben başardım edasıyla anlatıyor ve diğerlerini küçümsüyor onu demek istedim.Siz yapmıyorsunuz işte bunu dedim canım

Kızlar 1-2 saat giremedim 3 sayfa birikmiş maşallahınız var hızınıza yetişemiyorum sizinle kaynatmak istiyorum ama işyerinde imkanler kısıtlı oluyor malum

komşuda da tartıldım,evde de tartıldım kilo aynı çıktı kızlar...

bildirimim
başlangıç kilo:81.5

geçen hafta:76.5

bu hafta:75.8

giden:700

toplamda giden:5.700

hedef:65

yapılan spor: leslie ile 30 dakka ( yok bile diyebiliriz )

beden:46

boyunuz:1.67

Bildirimimi de yapayım

başlangıç kilo 87 kg

geçen hafta 85.2 kg

bu hafta 85.2 kg

giden 0 :84::84::84::84:

toplamda giden 1.8

hedef 65

yapılan spor 0

kaç beden giydiğiniz 44

boyunuz 170 cm

regl olduğum için sanırım bu hafta giden yok allahtan gelen de yok
Haftaya sporla birlikte gidenler olacak inşallahhhhh

çok geçmiş olsun.Allah esirgemiş..

teşekkürler tatlım.kilo da vermişsin oh tebrikler..

allah şifa versin.çabucak iyileşir inşallah.

hemen almak lazım vakit kaybetmeden sağol paylaşım için.

Selam Kizlaaar ...

başlangıç kilo: 88
geçen hafta: 88
bu hafta: 86
giden: 2
toplamda giden: 2
hedef: 65
yapılan spor: 180.dk
kaç beden giydiğiniz : 42-44
boyunuz: 1.68

Kızlar 1-2 saat giremedim 3 sayfa birikmiş maşallahınız var hızınıza yetişemiyorum sizinle kaynatmak istiyorum ama işyerinde imkanler kısıtlı oluyor malum

akşam kaynatırız biz de üzülme..

tebrikler canım benim..

regldendir kesin.sıkma canını..

başlangıç kilo : 85

geçen hafta : 83.3

bu hafta : 83.6

gelen : 300 gr ( reglim ama )

toplamda giden 1.400

hedef : 75

yapılan spor : 1 saat

kaç beden giydiğiniz : 44

boyunuz : 1.65

kızları almaya gidiyorum akşam görüşürüz..

Yoruldummm imdaat diye çığlık atasım var ya
El kadar listede isimlerini bulamıyolar şaşırıyorum bu insanlara ben o kadar dosyayı soyada göre ayırdım kitapçık haline getirttim,en başlarına hangi harfler olduğunu yazdım alfabetik sıraya göre dizdim koskoca uyarılar yazdım 3 ayrı yere soyada göre sıralanmıştır diye
Ama ne hikmetse kimse adını bulamıyo
Genç bi çocuk geldi biraz önce bağırıyo çağırıyo liselilerde vardır ya serseri tipliler o kadar insanın içinde diyoki vatandaş neye göre bakıcak buna hiç kimse neden ilgilenmiyor burda harfler var ama bu harfler neye yarar nerden bilelim
3 tane yazı astım eğer 3 kez okumak yetmiyorsa dördüncüyüde asayım dedim nerde yazı diyo,1 metre yanında solda biri diğeri tam karşında ,üçüncüsü de kapı girişinde karşıda etrafa bakmak okumayı bilmek lazım dedim
Çok pardon diyo
Böylelerine hiç dayanamıyorum

Son düzenleme:
Gülçincim bir şey soracağım mesela bunu sürüp yürüyüşe çıksam eşofmanıma filan akmaz mı :26:
Gerçi üzerine yarım korse giyerim ama yine de akarsa rezil olurum

Balim,bu yagi iyice sürerek yediriyorsun,ardindan streci sar.Varsa korseni de giyin, cok iyi olur. Akam konusuna gelince, hic zannetmiyorum hayatim. Sadece edindigim bilgilerde, kokusu karsidaki insani rahatsiz etmiyor, duyulmuyor ama sen hissediyormussun. Ama, öyle kötü degilmis.
Bakarsin canim bir gün denersin, edindigin bilgilerden de üzere bakdin öyle olmuyorsa gece yatmadan yaparsin tatlim.Hele yürüyüse cikman cok cok cok cok daha iyi, daha cok cok terler ve yag yakimini hizlandirirsin..

anladımmm cnmcımmm ne bileyim ya hiç bir zman o edayla konuşmadım gerçekten
ama bazne insanlar yanlış anlayabiliyorlar yani ben artık çevrmedki kimseye bişiy sölemiyorum
sorudklaırnda az yedim spor yaptım iyip geçiyorum

Kızlarrr hepinizi toptan tebrik ediyorummmmm
Ohhhh gitsin kilolar
Darısı biz gönderemeyenlerin başına inşallahhh

deryacımm

izlemm

bu 6.5 kilo veren demiyorda diğeri diyor, hani o da bişiymi ben 19 kilo vermiştim
bende o öle deyince 30a yakın verdim didim kıskandı sanırsam

sende izmirde oturuyordun dimi canım çiğli demiştin yanlış hatırlamıyorsam
hangi sektörde çalışıyorsun ismin nedir

yuuhhh

Kızlarrr hepinizi toptan tebrik ediyorummmmm
Ohhhh gitsin kilolar
Darısı biz gönderemeyenlerin başına inşallahhh

amiiiinn

herşeyi hazır bekliyorlar senin ne kadar emek verdiğini düşünen yok

Kesin kıskanmıştır bencede
Kıskananlar çatlasın

Evet canım çiğlideyim ismim eda ambalaj fabrikasında grafikerlik yapıyorum.

nilgünüm teşekkür ederim
bu kabuk tarçını ben suda içtiğim için kullanıyorum 2-3 kez
ama sütte nasıl olur bi daha kullanılırmı bilemiyorum canım yaa

bu hafta bayaa işe yaradı bende suda kabuk tarçın

aa ne güzel bir izmirli daha
buluşursak bi daha seni de çağırırız artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…