80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kıskanmıştır izloş ku kesinnnnnn
bide şu ben istesem veririmmm ma ugraşmıyorum derler ya ona gıcık olurum bende

akşama ev görmeye giidyoruz kızlar
pazarda kahvaltıyaa bugünde zaten yaptım kaçamakkk pöffffffffff

ama ben anlaıdmki ben kaçamk yapınca mutsuz oluyorum gerçekten ya
mutlu etmiyor beni yeidkleirm diyet yaparken ölçülü yirken daha mutluyum
bitki çaylarımlaa filan bi kez daha anladımm

Tebrik ederim ablam,regl dönemine göre çok çok güzel bir sonuç

İnsanlarla uğraşmak kadar zor bir şey yok,inan seni çok iyi anlıyorum..
Ben de onların ufaklarıyla uğraşıyorum işte. Bunlar hiç anlamıyor laftan sözden
Kazan ettiler başımı 2 saattir

Tamam canım,baya aklıma yattı eşim gelsin de hemen aktara koşayım.Yürüyüşe çıkarken denerim,eğer çok rahatsız ederse akşamları yatarken takarım,tabi eşimin itirazı olmazsa

Bu arada bunu düşünenlere ben de bir şey diyeyim.Sakın ucuz streç filmle yapayın bu işi.Onlar naylon gibi zaten sıyrılıp çıkıveriyor.Teninize yapışacak kaliteli bir şey olması lazım maalesef..

Kızlar sabah bir şey sormuştum ama gümbürtüye gitti.Ben şimdi güzel güzel kilo düşüyorum ya göbek bölgemde böyle 6 kilo vermiş kadar bir küçülme yok.Eski kotum üzerimde bollaştı ama hala girebiliyorum yani.6 kiloya beden düşmem gerekmez mi :26:
Yani kısaca ben sporsuz veriyorum ama kendimi mi kandırıyorum, yağlardan gitmiyor mu bu meretler acaba

deryacım gidiyordur yağlardan merak etme sen
bizde pek düzenli yapmadık spor yada ben kendi adıma söyliyim
yani arada bir leslie ve hareket etmeye çalıştım 1 sene boyunca da 1buçuk ay kadar
düzenli salona gittim
gidiyor yaa verdikçe bi anda bakıcaksın düşüveriyor

birde biriken bölgeler en son ve en zor gidiyor benden söylemesi

Ya beden takıntım yok sabırlı biriyim.Ben kendimi çok iyi hissediyorum daha şimdiden.İstediğim kiloya düşünce bölgesel çalışmaya başlarım zaten.Böyle kilo verince hemen karnımın dümdüz olması gibi bir beklenti saçma olur tabi.İyi madem böyle devam edelim zaten kısmetse bu hafta düzenli spor var.Tabi hayat gene karşıma bir aksilik çıkarmazsa

saçımı düzleştiriyorudm kayra geldi
iki tabakanın arasına elini koydu sıcaktıda bayaaa
allahtan çok bişiy olmadı

İzlemcim herkes diyetle kilo verirsen aynı şekil incelirsin yine basen kocaman kalır bacaklar kalın diolar.öyle korkunç bişey olmaz dimi?sonuçta kilo almadan önce basenim vardı ama bu kadar değil.vucuttaki en çok yağ basen ve baldır kısmımda...5 kiloda basenim 3 cm incelmiş...sence istediğim kiloya bu şekil devam edersem ne kadar sürede ulaşırım???şuan için 1 ayda 5 kilo gitti tabi her ay aynı olur mu emin değilim?

bir ayda beş kilomu süper nasıl verdin canım.baya güzel vermişsin.bende kilo vermek istiyorumda

bir ayda beş kilomu süper nasıl verdin canım.baya güzel vermişsin.bende kilo vermek istiyorumda

canım ben 3 ana 3ara öğün yedim kesinlikle meyvayı süt yada yoğurtla tükettim.ekmek esmer ekmek yedim günde 3-4 dilimi geçmedi.saatlerimi şaşmadım zamanında bol su içtim ve sebze yemeklerini susuz olarak tükettim.eti ise genelde ızgara yada haşlama yedim...sabahları sirkeli ılık su içtim...

olsun regl olduğun için öyle bende regl haftamda artı çıkmıştım sonraki hafta düzene girdi...

ben onlara hazırcı diyorum,bide bakan kör diyorum...

saçımı düzleştiriyorudm kayra geldi
iki tabakanın arasına elini koydu sıcaktıda bayaaa
allahtan çok bişiy olmadı
off off iyiki bişey olmamış canım ya,bu çocuklardan hiç bişey yapamaz olduk,biraz bakıma ihtiyacımız var kuaföre gidemiyoruz bi rahat bırakında evde yapalım bari bakımımızı ya,yooookkkk ama olmaz anneye rahat yoookk ölene kadar

bu akşam maç var ,komşumun kocası ile benim koca maç izleyecek bizde bayanlar bizim evde takılcaz,komşum değil artık ev arkadaşım işe gider gibi haftanın beş günü birlikte hafta sonu tatilinde ayrıyız bi maaş verenimiz yog Allah bozmasın

:87: Bugünkü Menüm :87:

Sabah

1 kupa tarçın çayı
1 kupa form çayı
1 kupa yeşil çay
1 kupa çabuk çorba

Öğle

Yarım karışık tost
1 ayran

Ara

1 kupa nescafe
1 salatalık
3 tane eti form portakal kremalı

Akşam

2 dilim uno çok tahıllı
40 gr pınar beyaz
4 dilim salam
1 yeşil zeytin
1 kupa meyve çayı
1 şişe soda
1 kupa tarçın çayı
1 kupa form çayı
1 kupa yeşil çay

3 litre su

Toplam : 839 kalori

Spor : yok

Allah razı olsun arkadaşlar çok saqolun..

lilişşş
bugün kötü olmuş yaa
bol çayla göz kalabalığı yapmışsın

Canım sabah tost yedim ya,e şimdi mısır gevreği yesem çok karbon olacak,2 porsiyon meyve yedim ben de.Kalorimin az olmasına aldırmadım tost yedim diye ceza verdim kendime
Öyle karnımda acıkmadı açıkçası
Ay ben meyveleri yazmadım galiba :44:

Bugünkü Menüm

Kahvalti:
2.Dilim Kepekli Ekmek
2.kk Peynir
4.Yesil Zeytin
1.Tk Bal
Domates -Salatalik - Kirmizi Biber
2.Kupa Siyah Cay
1.Kupa Bitki Cayi

1.5 Saat Spor Salonunda Spor

Ara :
1.Havuc

Öglen :
2.Etsiz Biber Dolmasi
1.Kase Diyet Yogurt
1-2 Catal Makarna
1.Kupa Bitki Cayi

Ara :
Yok

Aksam :
Meyveli Diyet Yogurt

Hepinize Iyi Aksamlar Kizlaaaaar

İzloşum meyveleri unutmuşum ya mesajı da düzenleyemiyorum şimdi.
1 portakal,1 greyfurt suyu içtim.
Onlarla birlikte toplamda 949 kalori etti :78:

Arkadaşlarrr başımda bişey dolanıyor kızım okuldan geldi ona bişeyler hazırlıcaktım kaşar peynirinin paketini bıçakla keserken bıçak birden bileqime dik olarak saplandı ve saplanmasıyla oluk oluk kanlar fışkırmaya başladı bıçakta hani ucu ince ve uzun birazda yukarı doqru eqimli olan bıçaklardandı tam damarların olduqu yer nasıl kan akıyor oluk oluk şoka girmişim her yer kan oldu mutfak kolidor halılar banyo duvarlar o arada alttaki komşuma baqırıyorum şerife abla yetişş kan kaybediyorumm bir yandan kızıma tülbentle kolumu sıkıca baqla kan kaybımdan gidicem diye baqrıyorum diqer yandan kocaman havluyla basınç uyguluyorum yok durmuyo kan nasıl evden çıktık hatırlamıyorum en yakın özel hastaneye gittik daha bahçede görmüşler havlunun halini kapıda kolumdan tutup acil müdahale odasına aldılar bıçak dik olarak girdiği için yanlamasına deqil içine doqru derinliqi vardı doktor sinirler parçalanmış olabilir hemen cerrahpaşa tıp fakültesi sinir cerahi bölümüne sevkimi yaptı bu arada eşime haber vermişle yolda karşıladı bizi samatya daha yakın diye oraya gittik önce cerrah sonra ortopedi uzmanı gördü bilek ince olduqu için yapıştırma yaptılar olası bir tehlikeye karşı tetenoz aşısı vurdular önümüzdeki 2 gün uyuşma olursa vakit kaybetmeden hastaneye gitmemi söylediler eve geldik amannn yarabbim her yer kan içinde başımı nereye çevirsem kann kızımla beraber saqlam olan elimle temizledik halıları kaldırdık duvarları yerleri lavaboyu mutfaqı kızım sildi eşim Allah razı olsun bnm için hemen bir kurban kestirdi kursa baqışladı telefon üstüne telefon annemler köyde 2 gündür olanlardan dolayı çok üzgünler annem telde kendini tutamadı başaldı aqlamaya kendimi unuttum annemi rahatlatmaya çalıştım herşey bnm için bir anlıktı her taraf damar dolu Rabbim korudu başka izahı yok şuan parmaklarım hala uyuşuk ama çok şükür az çok hissediyorum kuvvetli bir aqrı var aşırı kan kaybı olduqundan eşim ne bulduysa yedirdi 1 ay boyunca diyet falan yok kanın yerine gelsin dedi kpca bir kavanoz pekmez çıkarmış yicekmişim bu akşam kolonoqrafi içinde 11de doktora gidicez anestesi olucam ama hemen deqil önce randevu vereceklermiş doktorumuz tanıdık nöbeti varmış bugece rahat rahat ilgileneyim geç gelin dedi şuan çok aqrım var sanki bileqimi komple kesip almışlar ..

Son düzenleme:

Çok büyük geçmiş olsun,şok oldum okuyunca...Kurban kesmeniz yerinde olmuş.Umarım en kısa zamanda sinirler düzelir.

Canimm Gecmis Olsunnn Ya ..
Allahim Seni Korumus .. Umarim Agrinda Gecer ...
Agri Kesici Vermedilermi Aksam 11.Kadar Nasil Dayancaksin O Agriya :/
Bencede Diyetine Ara Ver Sagligin Daha Önemli .. Zaten Migden Kücülmüstür
Otomatikmen Iradeli Yersin .. Umarim Hersey Yoluna Girer ..

Canim.. Allahim sifani versin güzelim..
Yazini okurken sok oldum..
Ama anne kisimina gelince, ben benlikden ciktim............. ((((((
Lal oldu aklim, beynim,dilim, parmaklarim... ((

Allah'im seni yavruna, esine ve sevdiklerine bagislasin canim.
Hersey iyi olucak, hic korkma Allah'imin izni ile..
Esinden de, yavrunda da Rabbim razi olsun.
Allah'im yüzüne baksin Sena'm....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…