başlangıç kilo : 85
geçen hafta : 83.3
bu hafta : 83.6
gelen : 300 gr ( reglim ama )
toplamda giden 1.400
hedef : 75
yapılan spor : 1 saat
kaç beden giydiğiniz : 44
boyunuz : 1.65
kızları almaya gidiyorum akşam görüşürüz..
Yoruldummm imdaat diye çığlık atasım var ya
El kadar listede isimlerini bulamıyolar şaşırıyorum bu insanlara ben o kadar dosyayı soyada göre ayırdım kitapçık haline getirttim,en başlarına hangi harfler olduğunu yazdım alfabetik sıraya göre dizdim koskoca uyarılar yazdım 3 ayrı yere soyada göre sıralanmıştır diye
Ama ne hikmetse kimse adını bulamıyo
Genç bi çocuk geldi biraz önce bağırıyo çağırıyo liselilerde vardır ya serseri tipliler o kadar insanın içinde diyoki vatandaş neye göre bakıcak buna hiç kimse neden ilgilenmiyor burda harfler var ama bu harfler neye yarar nerden bilelim
3 tane yazı astım eğer 3 kez okumak yetmiyorsa dördüncüyüde asayım dedim nerde yazı diyo,1 metre yanında solda biri diğeri tam karşında ,üçüncüsü de kapı girişinde karşıda etrafa bakmak okumayı bilmek lazım dedim
Çok pardon diyo
Böylelerine hiç dayanamıyorum
Balim,bu yagi iyice sürerek yediriyorsun,ardindan streci sar.Varsa korseni de giyin, cok iyi olur. Akam konusuna gelince, hic zannetmiyorum hayatim. Sadece edindigim bilgilerde, kokusu karsidaki insani rahatsiz etmiyor, duyulmuyor ama sen hissediyormussun. Ama, öyle kötü degilmis.
Bakarsin canim bir gün denersin, edindigin bilgilerden de üzere bakdin öyle olmuyorsa gece yatmadan yaparsin tatlim.Hele yürüyüse cikman cok cok cok cok daha iyi, daha cok cok terler ve yag yakimini hizlandirirsin..
Heee bu arada Derya ve bu karisimi kullanicak olan arkadaslarim;
Mesela sürecek oldugunuz portakal ve susam yagini biberiye yagina bakarak daha fazla koyuyorsunuz.
Biberiyenin yakma özelligi cok fazladir. Bu sebepden, digerlerinden ne kadar koyuyorsaniz bir kaba , biberiyeden tam yarisi kadar az koymalisiniz.
Doktor termini almisdim kizlar, cikmam lazim.
Cok öpüyorum sizi, görüsürüz.[/COLOR][/B]
deryacım gidiyordur yağlardan merak etme sen
bizde pek düzenli yapmadık spor yada ben kendi adıma söyliyim
yani arada bir leslie ve hareket etmeye çalıştım 1 sene boyunca da 1buçuk ay kadar
düzenli salona gittim
gidiyor yaa verdikçe bi anda bakıcaksın düşüveriyor
birde biriken bölgeler en son ve en zor gidiyor benden söylemesi
aa ne güzel bir izmirli daha
buluşursak bi daha seni de çağırırız artık
deryacım gidiyordur yağlardan merak etme sen
bizde pek düzenli yapmadık spor yada ben kendi adıma söyliyim
yani arada bir leslie ve hareket etmeye çalıştım 1 sene boyunca da 1buçuk ay kadar
düzenli salona gittim
gidiyor yaa verdikçe bi anda bakıcaksın düşüveriyor
birde biriken bölgeler en son ve en zor gidiyor benden söylemesi
İzlemcim herkes diyetle kilo verirsen aynı şekil incelirsin yine basen kocaman kalır bacaklar kalın diolar.öyle korkunç bişey olmaz dimi?sonuçta kilo almadan önce basenim vardı ama bu kadar değil.vucuttaki en çok yağ basen ve baldır kısmımda...5 kiloda basenim 3 cm incelmiş...sence istediğim kiloya bu şekil devam edersem ne kadar sürede ulaşırım???şuan için 1 ayda 5 kilo gitti tabi her ay aynı olur mu emin değilim?
bir ayda beş kilomu süper nasıl verdin canım.baya güzel vermişsin.bende kilo vermek istiyorumda
olsun regl olduğun için öyle bende regl haftamda artı çıkmıştım sonraki hafta düzene girdi...başlangıç kilo : 85
geçen hafta : 83.3
bu hafta : 83.6
gelen : 300 gr ( reglim ama )
toplamda giden 1.400
hedef : 75
yapılan spor : 1 saat
kaç beden giydiğiniz : 44
boyunuz : 1.65
kızları almaya gidiyorum akşam görüşürüz..
ben onlara hazırcı diyorum,bide bakan kör diyorum...Yoruldummm imdaat diye çığlık atasım var ya
El kadar listede isimlerini bulamıyolar şaşırıyorum bu insanlara ben o kadar dosyayı soyada göre ayırdım kitapçık haline getirttim,en başlarına hangi harfler olduğunu yazdım alfabetik sıraya göre dizdim koskoca uyarılar yazdım 3 ayrı yere soyada göre sıralanmıştır diye
Ama ne hikmetse kimse adını bulamıyo
Genç bi çocuk geldi biraz önce bağırıyo çağırıyo liselilerde vardır ya serseri tipliler o kadar insanın içinde diyoki vatandaş neye göre bakıcak buna hiç kimse neden ilgilenmiyor burda harfler var ama bu harfler neye yarar nerden bilelim
3 tane yazı astım eğer 3 kez okumak yetmiyorsa dördüncüyüde asayım dedim nerde yazı diyo,1 metre yanında solda biri diğeri tam karşında ,üçüncüsü de kapı girişinde karşıda etrafa bakmak okumayı bilmek lazım dedim
Çok pardon diyo
Böylelerine hiç dayanamıyorum
off off iyiki bişey olmamış canım ya,bu çocuklardan hiç bişey yapamaz olduk,biraz bakıma ihtiyacımız var kuaföre gidemiyoruz bi rahat bırakında evde yapalım bari bakımımızı ya,yooookkkk ama olmaz anneye rahat yoookk ölene kadarsaçımı düzleştiriyorudm kayra geldi
iki tabakanın arasına elini koydu sıcaktıda bayaaa
allahtan çok bişiy olmadı
Günaydın kızlar
öncelikle sevgicim geçmiş olsun...bende kaç gündür niye gözükmüyorsun die merak etmitim.Allah sağlık versin canım
Dilek'cim ben avon un parfümlerini kullanıyorum.çok kalıcı değiller.ama fiyat olarak uygun değişik değişik kullanıyorum.celebre güzel hafif, incandessence biraz daha kalıcı,little black dress kalıcı...denediğim 2-3 tane daha var ama çok hafif hemen uçuyor.biri zaten üretindem kalktı evde azıcık kaldı o kokuyu çok seviyordum çok hafif...women of earth.tebrik ederim çok güzel gidiyorsun kilo veriminde:)
senacım bir doktora bağlı kalmaman güzel en azından fikir alır ona göre hareket edersin.inş.sonuçların güzel çıkacak....
kilo bildirimine gelince, kendime kızıyorum, daha çok vermem gerekiyordu. kaçamaklar, spor yok birde su az içtim.biliyorum hatalarımı haftaya telafi edeceğim inş.
başlangıç tarihi 18/02/2011
başlangıç kilosu-->83
geçen hafta -->78.5
bu hafta-->78
giden 500gr
spor yok
toplamda giden 5 kilo
ölçülerimde çok şükür incelme olmuş bir ayın sonucunda 98-85-117(baldır65)boy1.62
kıslar ben bu aralar pek giremiyorum işler yoğun inş. hepiniz iyisinizdir
sevgicim çok geçmiş olsun canım
sena sanadaçok geçmiş olsun umarım tahlillerin iyi çıkar canım
izlem nerelerdesin kuu arıyom yoksun topige geliyom bakıyom aşağıda varsın sonra kayboluyon
huri bence saçını tekrar boyamak için biraz zaman geçsin yoksa yanar saçların benden sölemesi:78:
ilkay gez bakalım oluşunla ne güzel hem yürüyüşte yapmış oluyosun
nilgün saçık güzel olmuş güle güle kullan
derya nasılsın eşin geldimi canım sabahtan geceye kadar dükkandasın haşatın çıkmıştıreşin gelince bol bol dinlenirsin artık :)
banucum sende sıkma canını şişliktir haftaya hepsi birden gider inş.
feryal nezaman geliyosun tekrar aramıza
tülay çok boşladın bizi ama yeter gel artık
burçin sende rahatsızdın galiba bebekle geçmiş olsun canım
unuttuklarım varsa kusura bakmayın kıslar bukadar aklımda kaldı valla
lilişşş
bugün kötü olmuş yaa
bol çayla göz kalabalığı yapmışsın
Arkadaşlarrr başımda bişey dolanıyor kızım okuldan geldi ona bişeyler hazırlıcaktım kaşar peynirinin paketini bıçakla keserken bıçak birden bileqime dik olarak saplandı ve saplanmasıyla oluk oluk kanlar fışkırmaya başladı bıçakta hani ucu ince ve uzun birazda yukarı doqru eqimli olan bıçaklardandı tam damarların olduqu yer nasıl kan akıyor oluk oluk şoka girmişim her yer kan oldu mutfak kolidor halılar banyo duvarlar o arada alttaki komşuma baqırıyorum şerife abla yetişş kan kaybediyorumm bir yandan kızıma tülbentle kolumu sıkıca baqla kan kaybımdan gidicem diye baqrıyorum diqer yandan kocaman havluyla basınç uyguluyorum yok durmuyo kan nasıl evden çıktık hatırlamıyorum en yakın özel hastaneye gittik daha bahçede görmüşler havlunun halini kapıda kolumdan tutup acil müdahale odasına aldılar bıçak dik olarak girdiği için yanlamasına deqil içine doqru derinliqi vardı doktor sinirler parçalanmış olabilir hemen cerrahpaşa tıp fakültesi sinir cerahi bölümüne sevkimi yaptı bu arada eşime haber vermişle yolda karşıladı bizi samatya daha yakın diye oraya gittik önce cerrah sonra ortopedi uzmanı gördü bilek ince olduqu için yapıştırma yaptılar olası bir tehlikeye karşı tetenoz aşısı vurdular önümüzdeki 2 gün uyuşma olursa vakit kaybetmeden hastaneye gitmemi söylediler eve geldik amannn yarabbim her yer kan içinde başımı nereye çevirsem kann kızımla beraber saqlam olan elimle temizledik halıları kaldırdık duvarları yerleri lavaboyu mutfaqı kızım sildi eşim Allah razı olsun bnm için hemen bir kurban kestirdi kursa baqışladı telefon üstüne telefon annemler köyde 2 gündür olanlardan dolayı çok üzgünler annem telde kendini tutamadı başaldı aqlamaya kendimi unuttum annemi rahatlatmaya çalıştım herşey bnm için bir anlıktı her taraf damar dolu Rabbim korudu başka izahı yok şuan parmaklarım hala uyuşuk ama çok şükür az çok hissediyorum kuvvetli bir aqrı var aşırı kan kaybı olduqundan eşim ne bulduysa yedirdi 1 ay boyunca diyet falan yok kanın yerine gelsin dedi kpca bir kavanoz pekmez çıkarmış yicekmişim bu akşam kolonoqrafi içinde 11de doktora gidicez anestesi olucam ama hemen deqil önce randevu vereceklermiş doktorumuz tanıdık nöbeti varmış bugece rahat rahat ilgileneyim geç gelin dedi şuan çok aqrım var sanki bileqimi komple kesip almışlar ..
Arkadaşlarrr başımda bişey dolanıyor kızım okuldan geldi ona bişeyler hazırlıcaktım kaşar peynirinin paketini bıçakla keserken bıçak birden bileqime dik olarak saplandı ve saplanmasıyla oluk oluk kanlar fışkırmaya başladı bıçakta hani ucu ince ve uzun birazda yukarı doqru eqimli olan bıçaklardandı tam damarların olduqu yer nasıl kan akıyor oluk oluk şoka girmişim her yer kan oldu mutfak kolidor halılar banyo duvarlar o arada alttaki komşuma baqırıyorum şerife abla yetişş kan kaybediyorumm bir yandan kızıma tülbentle kolumu sıkıca baqla kan kaybımdan gidicem diye baqrıyorum diqer yandan kocaman havluyla basınç uyguluyorum yok durmuyo kan nasıl evden çıktık hatırlamıyorum en yakın özel hastaneye gittik daha bahçede görmüşler havlunun halini kapıda kolumdan tutup acil müdahale odasına aldılar bıçak dik olarak girdiği için yanlamasına deqil içine doqru derinliqi vardı doktor sinirler parçalanmış olabilir hemen cerrahpaşa tıp fakültesi sinir cerahi bölümüne sevkimi yaptı bu arada eşime haber vermişle yolda karşıladı bizi samatya daha yakın diye oraya gittik önce cerrah sonra ortopedi uzmanı gördü bilek ince olduqu için yapıştırma yaptılar olası bir tehlikeye karşı tetenoz aşısı vurdular önümüzdeki 2 gün uyuşma olursa vakit kaybetmeden hastaneye gitmemi söylediler eve geldik amannn yarabbim her yer kan içinde başımı nereye çevirsem kann kızımla beraber saqlam olan elimle temizledik halıları kaldırdık duvarları yerleri lavaboyu mutfaqı kızım sildi eşim Allah razı olsun bnm için hemen bir kurban kestirdi kursa baqışladı telefon üstüne telefon annemler köyde 2 gündür olanlardan dolayı çok üzgünler annem telde kendini tutamadı başaldı aqlamaya kendimi unuttum annemi rahatlatmaya çalıştım herşey bnm için bir anlıktı her taraf damar dolu Rabbim korudu başka izahı yok şuan parmaklarım hala uyuşuk ama çok şükür az çok hissediyorum kuvvetli bir aqrı var aşırı kan kaybı olduqundan eşim ne bulduysa yedirdi 1 ay boyunca diyet falan yok kanın yerine gelsin dedi kpca bir kavanoz pekmez çıkarmış yicekmişim bu akşam kolonoqrafi içinde 11de doktora gidicez anestesi olucam ama hemen deqil önce randevu vereceklermiş doktorumuz tanıdık nöbeti varmış bugece rahat rahat ilgileneyim geç gelin dedi şuan çok aqrım var sanki bileqimi komple kesip almışlar ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?