Tebrik ederim ablam,regl dönemine göre çok çok güzel bir sonuç
İnsanlarla uğraşmak kadar zor bir şey yok,inan seni çok iyi anlıyorum..
Ben de onların ufaklarıyla uğraşıyorum işte. Bunlar hiç anlamıyor laftan sözden
Kazan ettiler başımı 2 saattir
Tamam canım,baya aklıma yattı eşim gelsin de hemen aktara koşayım.Yürüyüşe çıkarken denerim,eğer çok rahatsız ederse akşamları yatarken takarım,tabi eşimin itirazı olmazsa
Bu arada bunu düşünenlere ben de bir şey diyeyim.Sakın ucuz streç filmle yapayın bu işi.Onlar naylon gibi zaten sıyrılıp çıkıveriyor.Teninize yapışacak kaliteli bir şey olması lazım maalesef..
Kızlar sabah bir şey sormuştum ama gümbürtüye gitti.Ben şimdi güzel güzel kilo düşüyorum ya göbek bölgemde böyle 6 kilo vermiş kadar bir küçülme yok.Eski kotum üzerimde bollaştı ama hala girebiliyorum yani.6 kiloya beden düşmem gerekmez mi :26:
Yani kısaca ben sporsuz veriyorum ama kendimi mi kandırıyorum, yağlardan gitmiyor mu bu meretler acaba
saçımı düzleştiriyorudm kayra geldi
iki tabakanın arasına elini koydu sıcaktıda bayaaa
allahtan çok bişiy olmadı
Arkadaşlarrr başımda bişey dolanıyor kızım okuldan geldi ona bişeyler hazırlıcaktım kaşar peynirinin paketini bıçakla keserken bıçak birden bileqime dik olarak saplandı ve saplanmasıyla oluk oluk kanlar fışkırmaya başladı bıçakta hani ucu ince ve uzun birazda yukarı doqru eqimli olan bıçaklardandı tam damarların olduqu yer nasıl kan akıyor oluk oluk şoka girmişim her yer kan oldu mutfak kolidor halılar banyo duvarlar o arada alttaki komşuma baqırıyorum şerife abla yetişş kan kaybediyorumm bir yandan kızıma tülbentle kolumu sıkıca baqla kan kaybımdan gidicem diye baqrıyorum diqer yandan kocaman havluyla basınç uyguluyorum yok durmuyo kan nasıl evden çıktık hatırlamıyorum en yakın özel hastaneye gittik daha bahçede görmüşler havlunun halini kapıda kolumdan tutup acil müdahale odasına aldılar bıçak dik olarak girdiği için yanlamasına deqil içine doqru derinliqi vardı doktor sinirler parçalanmış olabilir hemen cerrahpaşa tıp fakültesi sinir cerahi bölümüne sevkimi yaptı bu arada eşime haber vermişle yolda karşıladı bizi samatya daha yakın diye oraya gittik önce cerrah sonra ortopedi uzmanı gördü bilek ince olduqu için yapıştırma yaptılar olası bir tehlikeye karşı tetenoz aşısı vurdular önümüzdeki 2 gün uyuşma olursa vakit kaybetmeden hastaneye gitmemi söylediler eve geldik amannn yarabbim her yer kan içinde başımı nereye çevirsem kann kızımla beraber saqlam olan elimle temizledik halıları kaldırdık duvarları yerleri lavaboyu mutfaqı kızım sildi eşim Allah razı olsun bnm için hemen bir kurban kestirdi kursa baqışladı telefon üstüne telefon annemler köyde 2 gündür olanlardan dolayı çok üzgünler annem telde kendini tutamadı başaldı aqlamaya kendimi unuttum annemi rahatlatmaya çalıştım herşey bnm için bir anlıktı her taraf damar dolu Rabbim korudu başka izahı yok şuan parmaklarım hala uyuşuk ama çok şükür az çok hissediyorum kuvvetli bir aqrı var aşırı kan kaybı olduqundan eşim ne bulduysa yedirdi 1 ay boyunca diyet falan yok kanın yerine gelsin dedi kpca bir kavanoz pekmez çıkarmış yicekmişim bu akşam kolonoqrafi içinde 11de doktora gidicez anestesi olucam ama hemen deqil önce randevu vereceklermiş doktorumuz tanıdık nöbeti varmış bugece rahat rahat ilgileneyim geç gelin dedi şuan çok aqrım var sanki bileqimi komple kesip almışlar ..
Arkadaşlarrr başımda bişey dolanıyor kızım okuldan geldi ona bişeyler hazırlıcaktım kaşar peynirinin paketini bıçakla keserken bıçak birden bileqime dik olarak saplandı ve saplanmasıyla oluk oluk kanlar fışkırmaya başladı bıçakta hani ucu ince ve uzun birazda yukarı doqru eqimli olan bıçaklardandı tam damarların olduqu yer nasıl kan akıyor oluk oluk şoka girmişim her yer kan oldu mutfak kolidor halılar banyo duvarlar o arada alttaki komşuma baqırıyorum şerife abla yetişş kan kaybediyorumm bir yandan kızıma tülbentle kolumu sıkıca baqla kan kaybımdan gidicem diye baqrıyorum diqer yandan kocaman havluyla basınç uyguluyorum yok durmuyo kan nasıl evden çıktık hatırlamıyorum en yakın özel hastaneye gittik daha bahçede görmüşler havlunun halini kapıda kolumdan tutup acil müdahale odasına aldılar bıçak dik olarak girdiği için yanlamasına deqil içine doqru derinliqi vardı doktor sinirler parçalanmış olabilir hemen cerrahpaşa tıp fakültesi sinir cerahi bölümüne sevkimi yaptı bu arada eşime haber vermişle yolda karşıladı bizi samatya daha yakın diye oraya gittik önce cerrah sonra ortopedi uzmanı gördü bilek ince olduqu için yapıştırma yaptılar olası bir tehlikeye karşı tetenoz aşısı vurdular önümüzdeki 2 gün uyuşma olursa vakit kaybetmeden hastaneye gitmemi söylediler eve geldik amannn yarabbim her yer kan içinde başımı nereye çevirsem kann kızımla beraber saqlam olan elimle temizledik halıları kaldırdık duvarları yerleri lavaboyu mutfaqı kızım sildi eşim Allah razı olsun bnm için hemen bir kurban kestirdi kursa baqışladı telefon üstüne telefon annemler köyde 2 gündür olanlardan dolayı çok üzgünler annem telde kendini tutamadı başaldı aqlamaya kendimi unuttum annemi rahatlatmaya çalıştım herşey bnm için bir anlıktı her taraf damar dolu Rabbim korudu başka izahı yok şuan parmaklarım hala uyuşuk ama çok şükür az çok hissediyorum kuvvetli bir aqrı var aşırı kan kaybı olduqundan eşim ne bulduysa yedirdi 1 ay boyunca diyet falan yok kanın yerine gelsin dedi kpca bir kavanoz pekmez çıkarmış yicekmişim bu akşam kolonoqrafi içinde 11de doktora gidicez anestesi olucam ama hemen deqil önce randevu vereceklermiş doktorumuz tanıdık nöbeti varmış bugece rahat rahat ilgileneyim geç gelin dedi şuan çok aqrım var sanki bileqimi komple kesip almışlar ..
Kilo bildirimi yapan arkadaslar, wc'ye ciktiniz mi ?
Yani, wc'den sonra mi bildirim yapiyorsunuz ?
Her Cuma bende hep ayni terane yaa...
Aksama kadar beklesem de yine ayni...
Agzini burnunu dagittigim
cok sagolun kizlar...evet sadaka vericez bizde insallah.dünden kararlastirmisdik arkadas gelecekti caya bir baska arkadasla,bugün ögleden sonra gelecekler...bende hazirlik yapiyorum,izlem ben bildirim yapamamdim nolcak simdik haftayami girerim yine listeye???
gerçekten diyete başladım başlayalı aynı şeyleri ben de hissediyorum..kıskanmıştır izloş ku kesinnnnnn
bide şu ben istesem veririmmm ma ugraşmıyorum derler ya ona gıcık olurum bende
akşama ev görmeye giidyoruz kızlar
pazarda kahvaltıyaa bugünde zaten yaptım kaçamakkk pöffffffffff
ama ben anlaıdmki ben kaçamk yapınca mutsuz oluyorum gerçekten ya
mutlu etmiyor beni yeidkleirm diyet yaparken ölçülü yirken daha mutluyum
bitki çaylarımlaa filan bi kez daha anladımm
Kızlar ben bunu nasıl yazacağımı bilmiyorum deminden beri
Ya eşim geldi yarım saat önce annem en sevdiğim börekten yollamış.Hiç dayanamam o böreğe
Kıymalı ıspanaklı bir sürü yedim ya
Çok özür dilerim,bu vicdan azabından nefret ediyorum
koca bir damacanaya dönmüşsün:87: Bugünkü Menüm :87:
Sabah
1 kupa tarçın çayı
1 kupa form çayı
1 kupa yeşil çay
1 kupa çabuk çorba
Öğle
Yarım karışık tost
1 ayran
Ara
1 kupa nescafe
1 salatalık
3 tane eti form portakal kremalı
Akşam
2 dilim uno çok tahıllı
40 gr pınar beyaz
4 dilim salam
1 yeşil zeytin
1 kupa meyve çayı
1 şişe soda
1 kupa tarçın çayı
1 kupa form çayı
1 kupa yeşil çay
3 litre su
Toplam : 839 kalori
Spor : yok
kalbim yerinden çıkacak gibi çarptı,tüylerim diken diken oldu,acil şifalar diliyorum canım,çok geçmiş olsun kan yapıcı şeyler tüket,kızının ve senin psikolojini düşünemiyorum,kısa sürede atlatırsın inşallahArkadaşlarrr başımda bişey dolanıyor kızım okuldan geldi ona bişeyler hazırlıcaktım kaşar peynirinin paketini bıçakla keserken bıçak birden bileqime dik olarak saplandı ve saplanmasıyla oluk oluk kanlar fışkırmaya başladı bıçakta hani ucu ince ve uzun birazda yukarı doqru eqimli olan bıçaklardandı tam damarların olduqu yer nasıl kan akıyor oluk oluk şoka girmişim her yer kan oldu mutfak kolidor halılar banyo duvarlar o arada alttaki komşuma baqırıyorum şerife abla yetişş kan kaybediyorumm bir yandan kızıma tülbentle kolumu sıkıca baqla kan kaybımdan gidicem diye baqrıyorum diqer yandan kocaman havluyla basınç uyguluyorum yok durmuyo kan nasıl evden çıktık hatırlamıyorum en yakın özel hastaneye gittik daha bahçede görmüşler havlunun halini kapıda kolumdan tutup acil müdahale odasına aldılar bıçak dik olarak girdiği için yanlamasına deqil içine doqru derinliqi vardı doktor sinirler parçalanmış olabilir hemen cerrahpaşa tıp fakültesi sinir cerahi bölümüne sevkimi yaptı bu arada eşime haber vermişle yolda karşıladı bizi samatya daha yakın diye oraya gittik önce cerrah sonra ortopedi uzmanı gördü bilek ince olduqu için yapıştırma yaptılar olası bir tehlikeye karşı tetenoz aşısı vurdular önümüzdeki 2 gün uyuşma olursa vakit kaybetmeden hastaneye gitmemi söylediler eve geldik amannn yarabbim her yer kan içinde başımı nereye çevirsem kann kızımla beraber saqlam olan elimle temizledik halıları kaldırdık duvarları yerleri lavaboyu mutfaqı kızım sildi eşim Allah razı olsun bnm için hemen bir kurban kestirdi kursa baqışladı telefon üstüne telefon annemler köyde 2 gündür olanlardan dolayı çok üzgünler annem telde kendini tutamadı başaldı aqlamaya kendimi unuttum annemi rahatlatmaya çalıştım herşey bnm için bir anlıktı her taraf damar dolu Rabbim korudu başka izahı yok şuan parmaklarım hala uyuşuk ama çok şükür az çok hissediyorum kuvvetli bir aqrı var aşırı kan kaybı olduqundan eşim ne bulduysa yedirdi 1 ay boyunca diyet falan yok kanın yerine gelsin dedi kpca bir kavanoz pekmez çıkarmış yicekmişim bu akşam kolonoqrafi içinde 11de doktora gidicez anestesi olucam ama hemen deqil önce randevu vereceklermiş doktorumuz tanıdık nöbeti varmış bugece rahat rahat ilgileneyim geç gelin dedi şuan çok aqrım var sanki bileqimi komple kesip almışlar ..
zaten 893 kalori almışsın doğru düzgün bişeyde yememişsin bişey olmaz canım börekten arada kaçamaklar olabilir bayan damacana seniiiKızlar ben bunu nasıl yazacağımı bilmiyorum deminden beri
Ya eşim geldi yarım saat önce annem en sevdiğim börekten yollamış.Hiç dayanamam o böreğe
Kıymalı ıspanaklı bir sürü yedim ya
Çok özür dilerim,bu vicdan azabından nefret ediyorum
arada bir olur lilişşş üzülmeee
bende köyde yarım tepsi otlu börek yedim
hatırlayacağın güzel anılar bunlar tadını keyfini çıkar
sen bilinçlendin artık telafi edersin
bu arada gözün aydın
bugün tükanıı erken kapatın artıkın
Çok büyük geçmiş olsun,şok oldum okuyunca...Kurban kesmeniz yerinde olmuş.Umarım en kısa zamanda sinirler düzelir.
Canimm Gecmis Olsunnn Ya ..
Allahim Seni Korumus .. Umarim Agrinda Gecer ...
Agri Kesici Vermedilermi Aksam 11.Kadar Nasil Dayancaksin O Agriya :/
Bencede Diyetine Ara Ver Sagligin Daha Önemli .. Zaten Migden Kücülmüstür
Otomatikmen Iradeli Yersin .. Umarim Hersey Yoluna Girer ..
Canim.. Allahim sifani versin güzelim..
Yazini okurken sok oldum..
Ama anne kisimina gelince, ben benlikden ciktim.............((((((
Lal oldu aklim, beynim,dilim, parmaklarim...((
Allah'im seni yavruna, esine ve sevdiklerine bagislasin canim.
Hersey iyi olucak, hic korkma Allah'imin izni ile..
Esinden de, yavrunda da Rabbim razi olsun.
Allah'im yüzüne baksin Sena'm....
sena çok çok geçmiş olsun yaa
inanamadım okuyunca
bir anlığız yaa, herşey bir anlık gerçekten
allah kabul etsin kurbanınızıda, tahlillerinde temiz çıkar inşallah
sağol canım .ama veriyorsun gerçekten.benim kardeşimin görümcesi sporsuz 10 kilo verdi.hiç de sorun olmadı.sen yediklerine dikkat etmeye devam et.
geçmiş olsun...
elim ayağım tutmadı okuyunca.allah esirgemiş seni.allah kurbanınızı kabul etsin inşallah..verlmiş sadakan varmış.çok geçmiş olsun ya...
çok çok geçmiş olsun çok üzüldüm kızında ayrı bir şok yaşamıştır inş başka bir sıkıntı yaratmaz allah kabul etsin canım kurbanıda çok iyi etmiş eşinde
bende wc ye çıkmadan yaptım bildirimi canım
geçmiş olsun canım
sena geçmiş olsun canım dikkt et endine
gerçekten diyete başladım başlayalı aynı şeyleri ben de hissediyorum..
önceden yemek yeyince mutlu olurdum şimdi tam tersi..açlık hissi mutluluk veriyor bana..
çünkü biliyorum sonucu tartıda görünce ne kadar sevineceğimi...
herzaman böyle devam ederiz inşallah..
canım çok çok geçmiş olsun..okurken kalbim çarpmaya başladı...inan ne yazacağımı da şaşırdım...
Allah beterinden muhafaza etsin..kurbanınızı da kabul etsin...az sadaka çok belayı defeder..
Rabbim acılarını dindirsin şifa versin...
of yaa çok geçmişler olsun
acil şifalar diliyorum
bırak diyeti filan düşünme
kendine bak bundan sonra
umarım en kısa zamanda ağın acın azalır
koca bir damacanaya dönmüşsün
kalbim yerinden çıkacak gibi çarptı,tüylerim diken diken oldu,acil şifalar diliyorum canım,çok geçmiş olsun kan yapıcı şeyler tüket,kızının ve senin psikolojini düşünemiyorum,kısa sürede atlatırsın inşallah
zaten 893 kalori almışsın doğru düzgün bişeyde yememişsin bişey olmaz canım börekten arada kaçamaklar olabilir bayan damacana seniii
günaydin kizlar....gecmis olsun dilekleriniz icin cok tesekür ederim.
sena sanada cok gecmis olsun.allah korumus.
ben iki gündür biraz düzensizim,dün misafrim vardi uzun zamandir bukadar karistirmamisdim,aksam acayip midem bulandi....bugün yendiden basladim 2 günlük ara yeter,cok yemedigim halde midem birden yagli,tatli,tuzlu kaldiramadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?