zaten 893 kalori almışsın doğru düzgün bişeyde yememişsin bişey olmaz canım börekten arada kaçamaklar olabilir bayan damacana seniii
arada bir olur lilişşş üzülmeee
bende köyde yarım tepsi otlu börek yedim
hatırlayacağın güzel anılar bunlar tadını keyfini çıkar
sen bilinçlendin artık telafi edersin
bu arada gözün aydın
bugün tükanıı erken kapatın artıkın
deryacım gözün aydın tatlım...eşine kavuşmuşsun..
ay annenin elinden börek gelmiş yemiyceksin de napıcaksın...
bugün yediklerini dengele hiçbişi olmaz...
zaten az yiyorsun listene bakıyorum çaydan başka bişey yok..
Kocisi geldi annem uhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
[/COLOR]
günaydın kızlar
artık spora çıkamıyorum bu yüzden hep bir eksiklik duygusuyla yaşıyorum son günlerde
bu da bende ağırlık sıkılganlık duyguları yansıtıyor
bir ömrüm sporla geçmedi ama hayatımın hep bir yerlerinde zaman zaman yapmaya çalıştım
ve her spor yapışımda evet ben bunu hep yapmalıyım dedim
hedef kiloma kadar sıkı yapmayı sonrasında sağlık için haftada 3 gün ile devam etmeyi düşünüyorum
oğlumun ameliyatından sonra eğer her şey yolunda giderse
spor ile ilgili düşüncelerimi hayatıma yerleştirmek istiyorum
Arkadaşlarrr başımda bişey dolanıyor kızım okuldan geldi ona bişeyler hazırlıcaktım kaşar peynirinin paketini bıçakla keserken bıçak birden bileqime dik olarak saplandı ve saplanmasıyla oluk oluk kanlar fışkırmaya başladı bıçakta hani ucu ince ve uzun birazda yukarı doqru eqimli olan bıçaklardandı tam damarların olduqu yer nasıl kan akıyor oluk oluk şoka girmişim her yer kan oldu mutfak kolidor halılar banyo duvarlar o arada alttaki komşuma baqırıyorum şerife abla yetişş kan kaybediyorumm bir yandan kızıma tülbentle kolumu sıkıca baqla kan kaybımdan gidicem diye baqrıyorum diqer yandan kocaman havluyla basınç uyguluyorum yok durmuyo kan nasıl evden çıktık hatırlamıyorum en yakın özel hastaneye gittik daha bahçede görmüşler havlunun halini kapıda kolumdan tutup acil müdahale odasına aldılar bıçak dik olarak girdiği için yanlamasına deqil içine doqru derinliqi vardı doktor sinirler parçalanmış olabilir hemen cerrahpaşa tıp fakültesi sinir cerahi bölümüne sevkimi yaptı bu arada eşime haber vermişle yolda karşıladı bizi samatya daha yakın diye oraya gittik önce cerrah sonra ortopedi uzmanı gördü bilek ince olduqu için yapıştırma yaptılar olası bir tehlikeye karşı tetenoz aşısı vurdular önümüzdeki 2 gün uyuşma olursa vakit kaybetmeden hastaneye gitmemi söylediler eve geldik amannn yarabbim her yer kan içinde başımı nereye çevirsem kann kızımla beraber saqlam olan elimle temizledik halıları kaldırdık duvarları yerleri lavaboyu mutfaqı kızım sildi eşim Allah razı olsun bnm için hemen bir kurban kestirdi kursa baqışladı telefon üstüne telefon annemler köyde 2 gündür olanlardan dolayı çok üzgünler annem telde kendini tutamadı başaldı aqlamaya kendimi unuttum annemi rahatlatmaya çalıştım herşey bnm için bir anlıktı her taraf damar dolu Rabbim korudu başka izahı yok şuan parmaklarım hala uyuşuk ama çok şükür az çok hissediyorum kuvvetli bir aqrı var aşırı kan kaybı olduqundan eşim ne bulduysa yedirdi 1 ay boyunca diyet falan yok kanın yerine gelsin dedi kpca bir kavanoz pekmez çıkarmış yicekmişim bu akşam kolonoqrafi içinde 11de doktora gidicez anestesi olucam ama hemen deqil önce randevu vereceklermiş doktorumuz tanıdık nöbeti varmış bugece rahat rahat ilgileneyim geç gelin dedi şuan çok aqrım var sanki bileqimi komple kesip almışlar ..
kızlar ben bu grubu çok sevdim ne güzel ii kötü heranımızı paylaşıyoruz.dertleşiyoruz insan aileden biri gibi hissediyor bi süre sonra anlatılanlara onunla üzülüyor onunla seviniyor.kilo vermek için motive ediyoruz birbirimizi en güzelide içimizdekileri anlatıp rahatlıyoruz.herkes birbirini o kadar sahipleniyor ki keşke yakın olsak görüşebilsek belki bir gün ortak bir nokta netleştirip buluşuruz.senede 1 gün okul arkadaşlarımızla yaptığımız gibi süper olur.burada sizinle konuştuklarımı kuzenlerimle bile konuşmuyorum...hanımlar inş.hep güzel günlerimizi hoş anılarımızı paylaşırız allahın izniyle hepimiz ideal kilolarımızla birer çıtır olarak mutlu oluruz.
canım benim sen bişey düşünme,geleni ,gideni boşver kiloyuda düşünme verirsin kısa sürede,sağlık yerinde olsunda hepsi verilir,pekmez,ciğer,dalak..gibi kan yapıcıları ye hamur işlerinden uzak dur yeter...Acımı ve bu zor anlarımı paylaşan herkese teşekkür ediyorum Rabbim sizlere göstermesin zor bir gece geçirdim gözümü kapadıqım an bıçaqın saplanışı ve kanın durmaksızın fışkırışı kabus qibi karşımdaydı kaç defa bu şekilde uyandım hatırlamıyorum aşırı aqrımın olması ve sol elimi kullanamadıqım için gece 11 deki kolonoqrafi için randevuya gitmedik psikolojim çok bozuk bu sabah bitki çayının paketini bile iki elimle açamadım sol elim çok güçsüz aynı koldan yapılan birde tetanoz aşısının aqrısı komple bütün kolumu sardı ev bi dakka boş kalmıyor duyan geliyor akşam 11e kadar misafirim vardı denqesizin tekide gece 2.5ta cepten aradı açmadım telefonu insan biraz düşünür yaa zaten gece gelen telefonlardan hep korkmuşumdur genelde acı haber gelir yatarken hep kapatırım telimi dün akşam teli falan düşüncek halde deqildim açık kalmış zaten çok zor uyumuştum uyandırdı saolsun yemek falan hazırlamayı bırak sürekli yatıyorum kolumun altında yastık var akşam eşim lahmacun falan alıp gelmiş tatlı falanda yedirdiler enerjim artsın diye sabah tartıldım ilk günden 700qr artıdayım neyse Allahın izniyle bi iyileşiyim telafi ederim tekrar teşekkürler arkadaşlar acılar paylaşıldıkça azalırmış moral oldunuz bana..
inşallah canım,tabiki özelini çok fazla yakınlarına anlatamazsın çünkü onlar eşini,kaynananı,annneni,babanı v.s. çevreni tanıyorlar güvenemezsin,ama bizler senin aileni ,çevreni tanımıyoruz,yani güvenle içini açabilirsin bizlere..buda büyük rahatlık veriyor.ben kk dan bir çok arkadaşımla görüşüyorum sık sık toplanıyoruz,bayramlarda,normal günlerde 4-5 kişi çok yakınız görüşüyoruz..anneler topiğinden tanışmıştım onlarla,umarım sizlerlede birgün görüşmek nasip olur :80: ben İstanbul Kağıthane-Levent-Mecidiyeköy-Şişli civarlarındayım güzergahlarım böle yanikızlar ben bu grubu çok sevdim ne güzel ii kötü heranımızı paylaşıyoruz.dertleşiyoruz insan aileden biri gibi hissediyor bi süre sonra anlatılanlara onunla üzülüyor onunla seviniyor.kilo vermek için motive ediyoruz birbirimizi en güzelide içimizdekileri anlatıp rahatlıyoruz.herkes birbirini o kadar sahipleniyor ki keşke yakın olsak görüşebilsek belki bir gün ortak bir nokta netleştirip buluşuruz.senede 1 gün okul arkadaşlarımızla yaptığımız gibi süper olur.burada sizinle konuştuklarımı kuzenlerimle bile konuşmuyorum...hanımlar inş.hep güzel günlerimizi hoş anılarımızı paylaşırız allahın izniyle hepimiz ideal kilolarımızla birer çıtır olarak mutlu oluruz.
kesinlikle öle azına bişey götürürken cuma günü ne hesap vereceksin kızım yeme diyorumAynen öyle filizcim..Burada arkadaşlarımla konuşmadıklarımı konuşuyorum.Canım sıkıldığında,diyet bunalttığında yine burasıyla paylaşıyorum..Ben başka sitelerde de başladım bu işe ama hep yarım kaldı.Ben 6 kilo verdiysem 1,5 ayda burası sayesindedir.Buradaki destek bambaşka
Artık bir süre sonra hesap vermek zorunda hissediyorsun,buradaki arkadaşlarına karşı sorumlu oluyorsun,o yüzden de yiyemiyorsun zaten.Burası kocaman bir aile..Keşke hepimiz ayrı yerlerde olmasak da buluşabilsek
Ayy öle mi bende dün gece ay ne kadar güzeeelll diyodum,demek bu gece daha güzel olcak,hadi bakalımmm,bana battaniyeye gerenk yok yangın ayşeeeeselamlarr herkeseee
bugün gökyüzünde şölen var hanımlar süperr moon olayı var
yani ay dünyaya çok yaklaşacak, aslında 14ayda bir oluyormuş bu olay ama
bugün gece yatmadan sevdiceğinizlee battaniye altında aya bakarak kahvenizi yudumlayın
dün gece de süperdi çok parlaktı
bakalım bugün nasıl olucakk
selamlarr herkeseee
bugün gece yatmadan sevdiceğinizlee battaniye altında aya bakarak kahvenizi yudumlayın
Benim de dün gece eve giderken ay dikkatimi çekti.Bulutlar da ay da çok net ve parlaktı.Nasıl deli oldum makinem olsa da çeksem diye içim gitti.
Bakalım bu gece nasıl olacak.Battaniye,aşk,kahve,ay...Ama hepsi hayal
Eğer bu gece daha da parlak olursa benim oyuncakla çekmeye çalışırım
Aynen öyle filizcim..Burada arkadaşlarımla konuşmadıklarımı konuşuyorum.Canım sıkıldığında,diyet bunalttığında yine burasıyla paylaşıyorum..Ben başka sitelerde de başladım bu işe ama hep yarım kaldı.Ben 6 kilo verdiysem 1,5 ayda burası sayesindedir.Buradaki destek bambaşka
Artık bir süre sonra hesap vermek zorunda hissediyorsun,buradaki arkadaşlarına karşı sorumlu oluyorsun,o yüzden de yiyemiyorsun zaten.Burası kocaman bir aile..Keşke hepimiz ayrı yerlerde olmasak da buluşabilsek
izlooo.. ne romantiksin kuuuu
Bakalım bu gece nasıl olacak.Battaniye,aşk,kahve,ay...Ama hepsi hayal
Sevgicim özellikle diyet dönemindeyken,bir de insan spor yapmayı artık bir zorunluluk bir görev gibi algılıyorsa gerçekten yapmadığında çok kötü hissediyor ki sen eskiden beri yapıyormuşsun.Şu an içimde öyle bir spor yapma isteği var ki 3 gündür oturmaktan inan seni çok iyi anlıyorum...Umarım oğlun bir an önce düzelir de sen de rahata kavuşursun canım
kızlar ben bu grubu çok sevdim ne güzel ii kötü heranımızı paylaşıyoruz.dertleşiyoruz insan aileden biri gibi hissediyor bi süre sonra anlatılanlara onunla üzülüyor onunla seviniyor.kilo vermek için motive ediyoruz birbirimizi en güzelide içimizdekileri anlatıp rahatlıyoruz.herkes birbirini o kadar sahipleniyor ki keşke yakın olsak görüşebilsek belki bir gün ortak bir nokta netleştirip buluşuruz.senede 1 gün okul arkadaşlarımızla yaptığımız gibi süper olur.burada sizinle konuştuklarımı kuzenlerimle bile konuşmuyorum...hanımlar inş.hep güzel günlerimizi hoş anılarımızı paylaşırız allahın izniyle hepimiz ideal kilolarımızla birer çıtır olarak mutlu oluruz.
sevgicim...erdemin son durumu ne ameliyat ne zaman...
spor konusunu umarım zamanla düzene sokarsın canım
banuş nerelrdesin
bende misafirden giremedim,elvin uyandı
aynı ben ama bu hayal bir dahaki sefere gerçekleşir belki evlenirsem
huyum kurusun kuuu
bebeleri uyutuncaa dooğğğruuu balkona :82::82:
ama sonrasını bilemem size kalmışş
hadi bakalım :81:bugün protein ağırlıklı besleniyorum kızlar
pazartesiye kadar devam edicem nasipse
az önce kocaman bir kase tavuklu salata yedim
mükemmeldi yaa, bol limonluu
akşamda gene aynı yerim bu sefer çoookk iddialıyım
bakalım neler olucak
Kızlar ben bunu nasıl yazacağımı bilmiyorum deminden beri
Ya eşim geldi yarım saat önce annem en sevdiğim börekten yollamış.Hiç dayanamam o böreğe
Kıymalı ıspanaklı bir sürü yedim ya
Çok özür dilerim,bu vicdan azabından nefret ediyorum
selamlarr herkeseee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?