80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

zaten 893 kalori almışsın doğru düzgün bişeyde yememişsin bişey olmaz canım börekten arada kaçamaklar olabilir bayan damacana seniii

Damacana

Ama bu kadar güzel de yapılmaz ki maaşallah o hamuru nasıl açıyorlarsa mükemmel oluyor
Evet canım bugün telafi edeceğim inşallah.

Dün 12'ye çeyrek kala kapadık zaten

Teşekkür ederim canım,evet buradayken normalden daha az yedim yoksa bu kadar boş değil menülerim.Valla ya kadıncağız derya çok seviyor diye yollamış yenmez mi hiç.Seviyorum annemi

Kocisi geldi annem uhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
[/COLOR]

Sevgicim özellikle diyet dönemindeyken,bir de insan spor yapmayı artık bir zorunluluk bir görev gibi algılıyorsa gerçekten yapmadığında çok kötü hissediyor ki sen eskiden beri yapıyormuşsun.Şu an içimde öyle bir spor yapma isteği var ki 3 gündür oturmaktan inan seni çok iyi anlıyorum...Umarım oğlun bir an önce düzelir de sen de rahata kavuşursun canım

Çok büyük geçmiş olsun senacım allah eşine çocuğuna bağışlamış..tabi kafan çok daldın kolonoskopiye kafan takıldı.dalgınlık bir anda neler olabiliyor ev kazası deyip geçmemek lazım.wallahi verilmiş sadakanız varmış...eşin ii yapmış kurban kesmekle allah kabul etsin...kan yapması için sakatat sever misin bilmiyorum ama dalak çok ii,pekmez, siyah kuru üzüm...çok geçmiş olsun canım kızın nasıl korkmuştur...yine maşallah soğukkanlıymış yardımcı olabilmiş.kolonoskopii içinde lutfen rahat olmaya çalış korku içinde girme...rahat ol...

kızlar ben bu grubu çok sevdim ne güzel ii kötü heranımızı paylaşıyoruz.dertleşiyoruz insan aileden biri gibi hissediyor bi süre sonra anlatılanlara onunla üzülüyor onunla seviniyor.kilo vermek için motive ediyoruz birbirimizi en güzelide içimizdekileri anlatıp rahatlıyoruz.herkes birbirini o kadar sahipleniyor ki keşke yakın olsak görüşebilsek belki bir gün ortak bir nokta netleştirip buluşuruz.senede 1 gün okul arkadaşlarımızla yaptığımız gibi süper olur.burada sizinle konuştuklarımı kuzenlerimle bile konuşmuyorum...hanımlar inş.hep güzel günlerimizi hoş anılarımızı paylaşırız allahın izniyle hepimiz ideal kilolarımızla birer çıtır olarak mutlu oluruz.

Aynen öyle filizcim..Burada arkadaşlarımla konuşmadıklarımı konuşuyorum.Canım sıkıldığında,diyet bunalttığında yine burasıyla paylaşıyorum..Ben başka sitelerde de başladım bu işe ama hep yarım kaldı.Ben 6 kilo verdiysem 1,5 ayda burası sayesindedir.Buradaki destek bambaşka
Artık bir süre sonra hesap vermek zorunda hissediyorsun,buradaki arkadaşlarına karşı sorumlu oluyorsun,o yüzden de yiyemiyorsun zaten.Burası kocaman bir aile..Keşke hepimiz ayrı yerlerde olmasak da buluşabilsek

sevgicim...erdemin son durumu ne ameliyat ne zaman...
spor konusunu umarım zamanla düzene sokarsın canım

banuş nerelrdesin

bende misafirden giremedim,elvin uyandı

selamlarr herkeseee

bugün gökyüzünde şölen var hanımlar süperr moon olayı var
yani ay dünyaya çok yaklaşacak, aslında 14ayda bir oluyormuş bu olay ama
bugün gece yatmadan sevdiceğinizlee battaniye altında aya bakarak kahvenizi yudumlayın
dün gece de süperdi çok parlaktı
bakalım bugün nasıl olucakk

canım benim sen bişey düşünme,geleni ,gideni boşver kiloyuda düşünme verirsin kısa sürede,sağlık yerinde olsunda hepsi verilir,pekmez,ciğer,dalak..gibi kan yapıcıları ye hamur işlerinden uzak dur yeter...
bu arada kızın kaç yaşında ...

inşallah canım,tabiki özelini çok fazla yakınlarına anlatamazsın çünkü onlar eşini,kaynananı,annneni,babanı v.s. çevreni tanıyorlar güvenemezsin,ama bizler senin aileni ,çevreni tanımıyoruz,yani güvenle içini açabilirsin bizlere..buda büyük rahatlık veriyor.ben kk dan bir çok arkadaşımla görüşüyorum sık sık toplanıyoruz,bayramlarda,normal günlerde 4-5 kişi çok yakınız görüşüyoruz..anneler topiğinden tanışmıştım onlarla,umarım sizlerlede birgün görüşmek nasip olur :80: ben İstanbul Kağıthane-Levent-Mecidiyeköy-Şişli civarlarındayım güzergahlarım böle yani

kesinlikle öle azına bişey götürürken cuma günü ne hesap vereceksin kızım yeme diyorum

Ayy öle mi bende dün gece ay ne kadar güzeeelll diyodum,demek bu gece daha güzel olcak,hadi bakalımmm,bana battaniyeye gerenk yok yangın ayşeeee

Benim de dün gece eve giderken ay dikkatimi çekti.Bulutlar da ay da çok net ve parlaktı.Nasıl deli oldum makinem olsa da çeksem diye içim gitti.

Bakalım bu gece nasıl olacak.Battaniye,aşk,kahve,ay... Ama hepsi hayal
Eğer bu gece daha da parlak olursa benim oyuncakla çekmeye çalışırım

ben geliyimmm

slmmmm nasılsınızzz kızlarrr
bi yorgunlu bir uyuşukluk vr bendee
izlemcimm ne güsle oldu söyldiign bilmiyordum izleyelim gece

evet burdaki en öenmli şey ve burdaki diyetle normal diyetin farkı bu...
hesap vericem diye elim gitmiyor herşeye..
bu sabah 8de kahvaltı yaptım 2 dilim ekmekle..
çarşıya gittim..yarım saat önce geldim..açlıktan elleim titriyordu..
başka zaman olsa dolapta ne bulsam saldırırdım..
ama bi elma ve 1 portakallla hallettim işimi..
işte ara öğün yememenin zararı..insanın gözü dönüyor açlıktan..1 saat sonra da öğle yemeğimi yerim..
içimde değişik bi huzur var yaa...
kilo verdikçe ben çok mutlu oluyorum bildiğiniz gibi değil..

bugün protein ağırlıklı besleniyorum kızlar
pazartesiye kadar devam edicem nasipse

az önce kocaman bir kase tavuklu salata yedim
mükemmeldi yaa, bol limonluu

akşamda gene aynı yerim bu sefer çoookk iddialıyım
bakalım neler olucak

umarım canım
artık zorunlu olarak görüyorum sanırım ondan eksiklik duygum

derya keşke yakın olsaydık kuu

duygularını paylaşıyorum
hangi şehirdesin sen
aynı şehirde olanlar buluşuyor bazen

sevgicim...erdemin son durumu ne ameliyat ne zaman...
spor konusunu umarım zamanla düzene sokarsın canım

banuş nerelrdesin

bende misafirden giremedim,elvin uyandı

erdem fıtık olmuş meloş
28 mart ameliyat olacak

elvinin gaz problemi uykuları nasıl

sabahtan beriii yazıyorum yazıyorum net giidiyor:84::84::84::84:

izlem
bende pro agırlıklı beslencem cnm
hemd eöglenk tavuk salatası ile pişti olmuşuz kuuuu

meloşş
nasılsın cnm elvin nasıl

sevgi
fıtık mı oldu erdemmm:26:kayrada fıtıktan ameliyat olmuştu cnm
nerde ameliyat olcaksınız kasık fıtıgımı?

huyum kurusun kuuu

bebeleri uyutuncaa dooğğğruuu balkona :82::82:

ama sonrasını bilemem size kalmışş

hadi bakalım :81:

afiyet olsun boşver üzülme annenin eline sağlık..

bugün daha aydınlık olacakmış.inşallah bi felaket getirmez ülkemize..

sena nasıl oldun?

filizciğim yazdıkların çok güzeldi.burada çok güzel paylaşımlar oluyor.

eflatun dengeli besleniyorsun tebrikler..

huri sen nasılsın?

banu dişin geçti mi?ağrıyor yazmıştın face de..

feryal hiç uğramıyorsun ablacım ya?

nehir,narin.burçin,gülçin,,burcu,ve diğer nickleri aklıma gelmeyenler..geziyonuz mu nedir?gece de fazla sohbet olmamış?

sevgi evde yapmaya çalış bi şeyler.vücudun bayağı alışltı spora çünkü...

izlem oğluşunu gezdir yor da akşam işiniz var erken yatsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…