Kızlar ben bunu nasıl yazacağımı bilmiyorum deminden beri
Ya eşim geldi yarım saat önce annem en sevdiğim börekten yollamış.Hiç dayanamam o böreğe
Kıymalı ıspanaklı bir sürü yedim ya
Çok özür dilerim,bu vicdan azabından nefret ediyorum
günaydin kizlar....gecmis olsun dilekleriniz icin cok tesekür ederim.
sena sanada cok gecmis olsun.allah korumus.
ben iki gündür biraz düzensizim,dün misafrim vardi uzun zamandir bukadar karistirmamisdim,aksam acayip midem bulandi....bugün yendiden basladim 2 günlük ara yeter,cok yemedigim halde midem birden yagli,tatli,tuzlu kaldiramadi
Çok büyük geçmiş olsun senacım allah eşine çocuğuna bağışlamış..tabi kafan çok daldın kolonoskopiye kafan takıldı.dalgınlık bir anda neler olabiliyor ev kazası deyip geçmemek lazım.wallahi verilmiş sadakanız varmış...eşin ii yapmış kurban kesmekle allah kabul etsin...kan yapması için sakatat sever misin bilmiyorum ama dalak çok ii,pekmez, siyah kuru üzüm...çok geçmiş olsun canım kızın nasıl korkmuştur...yine maşallah soğukkanlıymış yardımcı olabilmiş.kolonoskopii içinde lutfen rahat olmaya çalış korku içinde girme...rahat ol...
canım benim sen bişey düşünme,geleni ,gideni boşver kiloyuda düşünme verirsin kısa sürede,sağlık yerinde olsunda hepsi verilir,pekmez,ciğer,dalak..gibi kan yapıcıları ye hamur işlerinden uzak dur yeter...
bu arada kızın kaç yaşında ...
inşallah canım,tabiki özelini çok fazla yakınlarına anlatamazsın çünkü onlar eşini,kaynananı,annneni,babanı v.s. çevreni tanıyorlar güvenemezsin,ama bizler senin aileni ,çevreni tanımıyoruz,yani güvenle içini açabilirsin bizlere..buda büyük rahatlık veriyor.ben kk dan bir çok arkadaşımla görüşüyorum sık sık toplanıyoruz,bayramlarda,normal günlerde 4-5 kişi çok yakınız görüşüyoruz..anneler topiğinden tanışmıştım onlarla,umarım sizlerlede birgün görüşmek nasip olur :80: ben İstanbul Kağıthane-Levent-Mecidiyeköy-Şişli civarlarındayım güzergahlarım böle yani
kesinlikle öle azına bişey götürürken cuma günü ne hesap vereceksin kızım yeme diyorum
Ayy öle mi bende dün gece ay ne kadar güzeeelll diyodum,demek bu gece daha güzel olcak,hadi bakalımmm,bana battaniyeye gerenk yok yangın ayşeeee
afiyet olsun boşver üzülme annenin eline sağlık..
bugün daha aydınlık olacakmış.inşallah bi felaket getirmez ülkemize..
sena nasıl oldun?
filizciğim yazdıkların çok güzeldi.burada çok güzel paylaşımlar oluyor.
eflatun dengeli besleniyorsun tebrikler..
huri sen nasılsın?
banu dişin geçti mi?ağrıyor yazmıştın face de..
feryal hiç uğramıyorsun ablacım ya?
nehir,narin.burçin,gülçin,,burcu,ve diğer nickleri aklıma gelmeyenler..geziyonuz mu nedir?gece de fazla sohbet olmamış?
sevgi evde yapmaya çalış bi şeyler.vücudun bayağı alışltı spora çünkü...
izlem oğluşunu gezdir yor da akşam işiniz var erken yatsın
banuş sen nerdesin yaw
heralde bugünlerde yine tıkınmakla meşgulsün
derya gözün aydın eşin gelmiş
börek içinse üzülme
bi kaç gününe dikkat ederk açığı kapatırsın
gülçiiin çikolatanın salgılattığı mululuk hormonundan çok benimde pişmanlık duygularım fazla olduğu için yiyince malesef mutlu olamıyorum
kızlar ben bu grubu çok sevdim ne güzel ii kötü heranımızı paylaşıyoruz.dertleşiyoruz insan aileden biri gibi hissediyor bi süre sonra anlatılanlara onunla üzülüyor onunla seviniyor.kilo vermek için motive ediyoruz birbirimizi en güzelide içimizdekileri anlatıp rahatlıyoruz.herkes birbirini o kadar sahipleniyor ki keşke yakın olsak görüşebilsek belki bir gün ortak bir nokta netleştirip buluşuruz.senede 1 gün okul arkadaşlarımızla yaptığımız gibi süper olur.burada sizinle konuştuklarımı kuzenlerimle bile konuşmuyorum...hanımlar inş.hep güzel günlerimizi hoş anılarımızı paylaşırız allahın izniyle hepimiz ideal kilolarımızla birer çıtır olarak mutlu oluruz.
Benim de dün gece eve giderken ay dikkatimi çekti.Bulutlar da ay da çok net ve parlaktı.Nasıl deli oldum makinem olsa da çeksem diye içim gitti.
Bakalım bu gece nasıl olacak.Battaniye,aşk,kahve,ay...Ama hepsi hayal
Eğer bu gece daha da parlak olursa benim oyuncakla çekmeye çalışırım
evet burdaki en öenmli şey ve burdaki diyetle normal diyetin farkı bu...
hesap vericem diye elim gitmiyor herşeye..
bu sabah 8de kahvaltı yaptım 2 dilim ekmekle..
çarşıya gittim..yarım saat önce geldim..açlıktan elleim titriyordu..
başka zaman olsa dolapta ne bulsam saldırırdım..
ama bi elma ve 1 portakallla hallettim işimi..
işte ara öğün yememenin zararı..insanın gözü dönüyor açlıktan..1 saat sonra da öğle yemeğimi yerim..
içimde değişik bi huzur var yaa...
kilo verdikçe ben çok mutlu oluyorum bildiğiniz gibi değil..
Acımı ve bu zor anlarımı paylaşan herkese teşekkür ediyorum Rabbim sizlere göstermesin zor bir gece geçirdim gözümü kapadıqım an bıçaqın saplanışı ve kanın durmaksızın fışkırışı kabus qibi karşımdaydı kaç defa bu şekilde uyandım hatırlamıyorum aşırı aqrımın olması ve sol elimi kullanamadıqım için gece 11 deki kolonoqrafi için randevuya gitmedik psikolojim çok bozuk bu sabah bitki çayının paketini bile iki elimle açamadım sol elim çok güçsüz aynı koldan yapılan birde tetanoz aşısının aqrısı komple bütün kolumu sardı ev bi dakka boş kalmıyor duyan geliyor akşam 11e kadar misafirim vardı denqesizin tekide gece 2.5ta cepten aradı açmadım telefonu insan biraz düşünür yaa zaten gece gelen telefonlardan hep korkmuşumdur genelde acı haber gelir yatarken hep kapatırım telimi dün akşam teli falan düşüncek halde deqildim açık kalmış zaten çok zor uyumuştum uyandırdı saolsun yemek falan hazırlamayı bırak sürekli yatıyorum kolumun altında yastık var akşam eşim lahmacun falan alıp gelmiş tatlı falanda yedirdiler enerjim artsın diye sabah tartıldım ilk günden 700qr artıdayım neyse Allahın izniyle bi iyileşiyim telafi ederim tekrar teşekkürler arkadaşlar acılar paylaşıldıkça azalırmış moral oldunuz bana..
Yalan ya mutluluk hormonuymus kabul etmiyorum, diyetteiken cok iyi morel bozuyor malbazar
Güzelim, inan benim icin de öyle..
Kimseye anlatamadigim, daraldigim, sevindigim herseyi
burda konusup, hayatin her bi kösesinden kirintilarla birbirimize aciliyoruz.
Is, ask, yemek, kiyafet, dert, cocuk, diyet, bilgi,mutluluk...
Yani iyiki varlar
Hayaller gerceklestirmek icin varolmuslar kuzum
Bilirim bilirim :82::82:
Biraz fazla kacirsak, bi sekilde dengelemeyi ögrendik..
Bende neyi fark ettim biliyor musun ?
1-1,5 ay gibi kisa bir sürede ( 9.3 kg kadarcik) kat etmis oldugum yolu gördükce
(kibirlenmek istemiyorum) kendimle daha da gurur duyuyorum.
"-Gülcin sen azim ettikce, nefsine dur dedikce Allah'in izni ile
basaramayacagin hic birsey yok diyorum.."
Artik o deli gibi kilo gitmem durdu,
zaten istemiyorum da. Yavas yavas, saglikli bir sekilde
hafta 1 kg civari vermek istiyorum. Cok sükür bu hafta hasta olmama
ragmen yine de yaptigim sporla 1.2 vermisim aman nasil mutluyum nasssilllll
Canim, Rabbim iyiligini(zi) versin..
Birak diyeti yahu, ilk önce saglik..
Yat, bol bol dinlen canim.
Cok öpüyorum seni, Allah'ima emanetsin...
çok teşekkür ederim cnm avatarıma yatar halde resmimi koydum hep yatıyorum yaa..
Ahahhahah kiyamaam sana ben
Rabbim iyiligini versin de, iyilesince de
ayakda durmus oldugun resimi koyarsin:71:
Canım arkadaşım benimmmmmmakşam maç vardı ya uqur getirsin diye sarı lacivert yastık koydular başımın altına
ben çıkıyorum canlarr bana bu kadar izin var kolumu yormamam gerekiyor inşallah akşam yine girerim a.e.o.
gülçinnnn süpersin kıııızzz..
1,5 ayda 9.3
walla harika vermişsin...
vallah elvin cırladığı anda büyü bozulur canımhuyum kurusun kuuu
bebeleri uyutuncaa dooğğğruuu balkona :82::82:
ama sonrasını bilemem size kalmışş
erdem fıtık olmuş meloş
28 mart ameliyat olacak
elvinin gaz problemi uykuları nasıl
sabahtan beriii yazıyorum yazıyorum net giidiyor:84::84::84::84:
izlem
bende pro agırlıklı beslencem cnm
hemd eöglenk tavuk salatası ile pişti olmuşuz kuuuu
meloşş
nasılsın cnm elvin nasıl
sevgi
fıtık mı oldu erdemmm:26:kayrada fıtıktan ameliyat olmuştu cnm
nerde ameliyat olcaksınız kasık fıtıgımı?
Canim cok spor yaptim ona ve vücudu birden rahatlatmaya basladim
ona bagliyorum yani.
Hala da yapiyorum ama, o kadar cok vermiyorum.
Dedigim gibi, yavas yavas haftada 1 kg ve civari,
yeterki artilarda olmiyim da, gramda olabilir vermeyi istiyorum
Dün bölgesel zayiflama icin yaglar söylemisdim,
okudunmu bilmioyrum ama. Burda nerede bulucam diye kivrandim durdum,
eczaneye siprais verdik dün aksam, bugün gelmis.
Birazdan cikip yaglari alicam, yürüyüs yapamam gibime geliyor
hava baya bir soguk. Artik eve gelince Leslie'ile gezerim,
oda benim sokak arkadasim oldu cikti :90::90::90::90:
selamlarr herkeseee
bugün gökyüzünde şölen var hanımlar süperr moon olayı var
yani ay dünyaya çok yaklaşacak, aslında 14ayda bir oluyormuş bu olay ama
bugün gece yatmadan sevdiceğinizlee battaniye altında aya bakarak kahvenizi yudumlayın
dün gece de süperdi çok parlaktı
bakalım bugün nasıl olucakk
bugün protein ağırlıklı besleniyorum kızlar
pazartesiye kadar devam edicem nasipse
az önce kocaman bir kase tavuklu salata yedim
mükemmeldi yaa, bol limonluu
akşamda gene aynı yerim bu sefer çoookk iddialıyım
bakalım neler olucak
nilgüüünnnnnnnnnnn süperrr moon değil
megaa moon da olsa bizden bişiy çıkmaz
reglyimşansına küssün artık
bende kendime bir nescafe yapim de yanında bişiy olmadna içem
nilgüüünnnnnnnnnnn süperrr moon değil
megaa moon da olsa bizden bişiy çıkmaz
reglyimşansına küssün artık
bende kendime bir nescafe yapim de yanında bişiy olmadna içem
canım benim kaçırılırmı bu an daha sonra telafi edersin hiç üzülme
kızlar geldm ama çıkmam gerek menümü yazıp gidiym :79:
sabah
melemen
çay
1 tam tahıllı
ara
5 i bir yerde
öğle
çorba
ara
form çay
form büsküvi
akşam
zeytinyağlı pırasa
yağsız makarna
ara
yoğurt
sekerler nollur bana bir yöntem önerin ben bu tatli hastaligimi napicam ya,yemege okadar düskün degil ama agizima ufak bir cikolata ,kurabiye,kek atmassam duramiyorum eve almiyorum bazen ama aksilik ya markete gidesim oluyor miknatis gibi cikolata reyonlarina cekiliyorum,günde 1 paket boitrimiyorum ama yinede bir iki dilim kesin yiyorum ya,onun icin sürekli kilom sabit genelde.tatli arzumu kesecek ne yapabilirim sizce:26:
benim kiz asiri merakli bu ara,hirsiz ne demek,yalan söylemek ne demek,söylersem ne olur,allah kim nerde,.....vs. hangisini cevaplasam ayri bir soru geliyor arkasindan.bazen cevap bile bulamiyorum.kardesimde 5 yasindayken kalabalik oturuyorduk haberler izleniyordu oda arada oynayip duruyordu ,esime sordu eniste tecavüz ne demek,o sira tv dede haber veriliyordu.2-3 kere sordu,.kemküm etti esimgelde anlat cocuga.ay bu cocuklarin sorular bitmezzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?