80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

nilgüüünnnnnnnnnnn süperrr moon değil
megaa moon da olsa bizden bişiy çıkmaz
reglyim şansına küssün artık

bende kendime bir nescafe yapim de yanında bişiy olmadna içem

canım benim kaçırılırmı bu an daha sonra telafi edersin hiç üzülme

kızlar geldm ama çıkmam gerek menümü yazıp gidiym :79:

sabah

melemen
çay
1 tam tahıllı

ara
5 i bir yerde

öğle
çorba

ara
form çay
form büsküvi

akşam
zeytinyağlı pırasa
yağsız makarna

ara
yoğurt

teşekkür ederim cnm Allah razı olsun..

çok teşekkür ederim cnm tam olarak geçtimi bilmiyorum sol elim hala uyuşuk liflerde kopma olmuş olabilir tetanoz aşısıda kolumda kuvvetli aqrılar oluşmasına neden oldu aqrı kesicilerle dindirmeye çalışıyoruz kolonoskopi cumaya kaldı iyi deqilim istirahat etmem gerekiyor 1 hafta kadar dondurduk cuma randevu alıcaz ne zamana verecekler oda belli deqil..

Allah razı olsun cnm benim aşerir gibi tatlı istiyor canım enerji kaybı olduqundan sanırım yiyorum napalım önce saqlık kızım daha 15 yaşında ablası bilişim teknolojileri anadolu meslek 1. sınıf öqrencisi okadar çok korktuki aklı başından gitti uzun süre olayın etkisinden kurtulabileceqimizi sanmıyorum..

çok aqrım var cnm sol elimi kullanamıyorum bişey tutamıyorum içerde yırtılma olduqunu düşünüyoruz 1-2 güne geçmezse tekrar gidicez..

Yalan ya mutluluk hormonuymus kabul etmiyorum, diyetteiken cok iyi morel bozuyor malbazar

Güzelim, inan benim icin de öyle..
Kimseye anlatamadigim, daraldigim, sevindigim herseyi
burda konusup, hayatin her bi kösesinden kirintilarla birbirimize aciliyoruz.
Is, ask, yemek, kiyafet, dert, cocuk, diyet, bilgi,mutluluk...
Yani iyiki varlar

Hayaller gerceklestirmek icin varolmuslar kuzum

Bilirim bilirim :82::82:
Biraz fazla kacirsak, bi sekilde dengelemeyi ögrendik..
Bende neyi fark ettim biliyor musun ?
1-1,5 ay gibi kisa bir sürede ( 9.3 kg kadarcik ) kat etmis oldugum yolu gördükce
(kibirlenmek istemiyorum) kendimle daha da gurur duyuyorum.
"-Gülcin sen azim ettikce, nefsine dur dedikce Allah'in izni ile
basaramayacagin hic birsey yok diyorum.."

Artik o deli gibi kilo gitmem durdu,
zaten istemiyorum da. Yavas yavas, saglikli bir sekilde
hafta 1 kg civari vermek istiyorum. Cok sükür bu hafta hasta olmama
ragmen yine de yaptigim sporla 1.2 vermisim aman nasil mutluyum nasssilllll

Canim, Rabbim iyiligini(zi) versin..
Birak diyeti yahu, ilk önce saglik..
Yat, bol bol dinlen canim.
Cok öpüyorum seni, Allah'ima emanetsin...

çok teşekkür ederim cnm avatarıma yatar halde resmimi koydum hep yatıyorum yaa..

Canım arkadaşım benimmmmmm akşam maç vardı ya uqur getirsin diye sarı lacivert yastık koydular başımın altına

Ahahahah, dün nasil mutluydum kuzu sorma sorma
Deli ettim, esimi, abimi ahahahhaah

ben çıkıyorum canlarr bana bu kadar izin var kolumu yormamam gerekiyor inşallah akşam yine girerim a.e.o.

Canimmm, Allaha emanetsin. Yorma kendini, o güzel kizinida benim icin öp annesi.

gülçinnnn süpersin kıııızzz..
1,5 ayda 9.3
walla harika vermişsin...

Canim cok spor yaptim ona ve vücudu birden rahatlatmaya basladim
ona bagliyorum yani.
Hala da yapiyorum ama, o kadar cok vermiyorum.
Dedigim gibi, yavas yavas haftada 1 kg ve civari,
yeterki artilarda olmiyim da, gramda olabilir vermeyi istiyorum

Dün bölgesel zayiflama icin yaglar söylemisdim,
okudunmu bilmioyrum ama. Burda nerede bulucam diye kivrandim durdum,
eczaneye siprais verdik dün aksam, bugün gelmis.
Birazdan cikip yaglari alicam, yürüyüs yapamam gibime geliyor
hava baya bir soguk. Artik eve gelince Leslie'ile gezerim,
oda benim sokak arkadasim oldu cikti :90::90::90::90:

Herkese merhaba
Senacım çok geçmiş olsun çok üzüldüm inşallah en yakın zaman toparlanırsın kurban kestirmenizde iyi olmuş Allah kabul etsin
2 gündür uğrayamadım dün ki menümüde yazamadım eve gelince uyuyup kalmışım
Bugünde kurs vardı 7 de kalktım 2 de eve döndüm bu ara yorgunluğum dinmiyo pek
Gülçin aktara gittim bugün yağlar içinbaşka bişey tavsiye etti içinde portakal,nane,susam,limon,biberiye,zeytin,jojoba ve ardıç yağları olan bir karışım
Senin söylediklerinde var diye aldım bir tane yosun sabunu aldım
Yağı kullandım kokusu rahatsız etmiyo bildiğin portakal kokuyo streçle sardım 2 mile leslie yaptım şimdide belimde kemer takılı bu bitsin 15 dk kadar bisiklet biner sonra duşa girerim yosun sabunuda 5 dk kadar beklemesi lazımmış
Sonrada akşam yemeğini hazırlarım
Bugün ki menüm
Sbah : 1 dilim çok tahıllı ekmek
1 dilim peynir
4 yeşil zeytin
Ara : 2 altınbaşak diyet bisküvi
Öğle : 6 tane lahana dolması
2 kaşık yoğurt
Ara : Yok dolma yedim yetiversin
Akşam : Izgara tavuk
Salata
1 dilim çavdar ekmeği
Yatmadan önce 1 elma
Bol su bitki çayı hiç içmedim 1 kupa içicem bakalım gece bitmeden
Yarında kurs var uzak olması iyi yürümek güzel oluyo bugün yağmur olmasa daha güzel olurdu yarın inş hava süper olur bende bol bol gezerim
Kursuda sevdim her dersin sonunda test yapıyo hoca hepsini bilenlere ya da 1 yanlışlara sınıf yıldızları diyo bugün ilk yıldız ben oldum full çektim
Kavak yelleri denilen saçma diziye bakıcam bugün bir daha uğrayamayabilirim
Efeyi madem öldürcekler neden diziye döndü anlamadım bizim senaristlerin dramadan fazlasına akılları basmıyo zaten

Son düzenleme:
huyum kurusun kuuu

bebeleri uyutuncaa dooğğğruuu balkona :82::82:

ama sonrasını bilemem size kalmışş
vallah elvin cırladığı anda büyü bozulur canım
erdem fıtık olmuş meloş
28 mart ameliyat olacak

elvinin gaz problemi uykuları nasıl

kıyamam kuzuma yaaa...umarım herşey yolunda gider dua edicem sevgicim gaz problemmimz bir kremle daha iyi gibi şimdilik

banuş iyiyiz canımkayramn denizim nasıl

menüm
sabah
1dilim tb ekmeği
1kk kaşar
1yemek kaşığı labne
1tatlı kaşıhı tahonez

ara
hurma2-3 tane
yoğurt suyu

öğle

tavuk sote
1dilim tb ekmeği
1kase salata

ara
1 dilim kek

akşam
1porsiyon sote
kuru biber kavurma
yoğurt
salata
akşam
1meyve

Canim Ya Dün Benimde Ilisti O Actigin Konu Gözüme Ve Sormak Istedigim Bisey Var ..
O Yaglarin Almanca Adi Ne Ve Nekadara Aldin Hepsini ..
Merak Ettimde .. Eger Uygunsa Bende Pazartesi Eczaneye Siparis Vermeyi Düsünüyorum :78:

Son düzenleme:
masumm disin nasil oldu,dis agrisi hic cekilir gibi degil eczaneden karanfil yagi alip dene istersen bi

burasi bulutlu yagmurlu karanlik son günlerde ay may gözüktügü yok malesef

ohh iyisin ,bende bu hafta daha azimli devam edicem spora agirlik vericem,ya ben spor cok yapmiyorum sadece günde 200 tane felan mekik cekiyorum okadar,cünkü kol bacak cok memnumum bel problemi var bende tek onun icin tek mekik cekiyorum acaba bosami cekiyorum yoksa illaki terleyip spor yapmam sartmiki:26:

canim reglde daha cok ödem yapiyormus kahve....ay inizi artik kardes kardes izlersiniz

sekerler nollur bana bir yöntem önerin ben bu tatli hastaligimi napicam ya,yemege okadar düskün degil ama agizima ufak bir cikolata ,kurabiye,kek atmassam duramiyorum eve almiyorum bazen ama aksilik ya markete gidesim oluyor miknatis gibi cikolata reyonlarina cekiliyorum,günde 1 paket boitrimiyorum ama yinede bir iki dilim kesin yiyorum ya,onun icin sürekli kilom sabit genelde.tatli arzumu kesecek ne yapabilirim sizce:26:

kötü olmuş telafi eedersin artık hastalık bitince..anam sende regl var bizde regl olsa da olmasa da farketmiyor action yok

reglden dolayı spor yapmadım canım da istemiyor.saçma sapan yedim işte.şöyle bir geçmişi düşündümde gerçekten bu konuda başarısızım.hiç bir şekilde olmuyor ya.inadına inadına yiyorum.hiç bir şey gaza getirmiyor beni.ben de size sadece destek için buraya gelmeye karar verdim.zaten menü falan da paylaşmıyorum.ama alışkanlık oldu hepinizi takip etmezsem olmaz.kaçamak yaparsanız tepenizdeyim.

benim kiz asiri merakli bu ara,hirsiz ne demek,yalan söylemek ne demek,söylersem ne olur,allah kim nerde,.....vs. hangisini cevaplasam ayri bir soru geliyor arkasindan.bazen cevap bile bulamiyorum.kardesimde 5 yasindayken kalabalik oturuyorduk haberler izleniyordu oda arada oynayip duruyordu ,esime sordu eniste tecavüz ne demek,o sira tv dede haber veriliyordu.2-3 kere sordu,.kemküm etti esim gelde anlat cocuga.ay bu cocuklarin sorular bitmezzz

izlem tarçınlı sıcak su içiyordu denen istersen..

benim kızlarda soruyor.hatta büyük 1 e giden kızım anne ölünce mezara yatacağız sonra vücudumuz çürüyecek toprağpa karışacak yoksa kokar pis diyor.kızım nereden öğrendin diyorum öğretmenim anlattı diyor.manyak mı nedir?üstelik öğretmeni de benim okuldan yani öğretmen arkadaşım.adama gidip sen ne anlatıyon desem bi türlü demesem bi türlü.ama ufaklıkta allah kelimesini kullanmaya çekiniyorum çünkü nasıl anlatacağımı bilmiyorum.zor işler bunlar ya..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…