- 5 Eylül 2008
- 5.814
- 76
- 358
canım banuş tarçının tatlı isteğini kestiğini söylmişti.sekerler nollur bana bir yöntem önerin ben bu tatli hastaligimi napicam ya,yemege okadar düskün degil ama agizima ufak bir cikolata ,kurabiye,kek atmassam duramiyorum eve almiyorum bazen ama aksilik ya markete gidesim oluyor miknatis gibi cikolata reyonlarina cekiliyorum,günde 1 paket boitrimiyorum ama yinede bir iki dilim kesin yiyorum ya,onun icin sürekli kilom sabit genelde.tatli arzumu kesecek ne yapabilirim sizce:26:
kötü olmuş telafi eedersin artık hastalık bitince..anam sende regl var bizde regl olsa da olmasa da farketmiyor action yok
reglden dolayı spor yapmadım canım da istemiyor.saçma sapan yedim işte.şöyle bir geçmişi düşündümde gerçekten bu konuda başarısızım.hiç bir şekilde olmuyor ya.inadına inadına yiyorum.hiç bir şey gaza getirmiyor beni.ben de size sadece destek için buraya gelmeye karar verdim.zaten menü falan da paylaşmıyorum.ama alışkanlık oldu hepinizi takip etmezsem olmaz.kaçamak yaparsanız tepenizdeyim.
canım banuş tarçının tatlı isteğini kestiğini söylmişti.
canımm.merhaba yazılarının bazılarını okudum ama elvinden yazmaya fırsat bulamadım.nasılsın.herşey yolunda mı?
sen kendini nasıl rahat hissedeceksen öyle yap bence de.yaz buraya
dün arkadaslarim vardi caya,birtanesiyle daha yeni tanisdik sayilir yani 3 cü görüsmemiz evlliik albüme bakti ,demesinmisen ozaman güzel degilmisin simdi daha iyisin birde esin senden biraz cirkin acik sözlülügünde bukadari eski halim burda
Eki Görüntüle 164096
nasıl derler ağzımızın tadı bozulmasın derler ya,ben de o yok işte.ağzımızda tat falan kalmadı.çok fazla eşimle birlikte değiliz her anlamda.her şey anlamını yitirdi.ama asla yüksek sele konuşmuyoruz tartışmalar çok nadir.o bi odada ben bi odadayım.yemeklerimizi beraber güle oynaya yiyoruz.kızlar şimdi anlmaz da büyüyünce ne olur bilmem.belki düzeliriz belki de aynen devam ederiz.
mesela son olay yemek olayı.eşim her şeyi yemiyor soğanlı yemek yemez,yemeğin içinde biber,domates istemez.pilav yemez.sabze yemez.nohut,fasülye yer.gözleme yer.arada patatas yer.kıymalı yemek yemez.ama köfte patates olarak yer.son zamanlarda aramız açılınca yemeklerime de laf etmeye başladı.ben de yemek yapmıyorum artık.zaten her şeyi yemiyor yaptığıma da kusur buluyor.bundan sonra dışarda ye gel dedim.yada kahvaltı yersin hep dedim.eline sağlık falan da demiyor.aman boşver.aslında azmetmem onu kıskandırmak için zayıflayayım diyorum ama yine de gaza gelemiyorum.boşverdim kendimi.
var canım sütüm.şimdilik iyi gazı da damlalarla düzene sokmaya çalışıyoruz..seninkiler nasıl?meloş kızın nasıl?sütün iyi mi bari..bazen gece su içmeye falan kalktığımda aklıma geliyorsun inşallah gazı yoktur elvinin huzurlu huzurlu sütünü alıp yatıyordur diyorum.
yok artık canım...gayet güzelsin burdadün arkadaslarim vardi caya,birtanesiyle daha yeni tanisdik sayilir yani 3 cü görüsmemiz evlliik albüme bakti ,demesinmisen ozaman güzel degilmisin simdi daha iyisin birde esin senden biraz cirkin acik sözlülügünde bukadari eski halim burda
Eki Görüntüle 164096
nasıl derler ağzımızın tadı bozulmasın derler ya,ben de o yok işte.ağzımızda tat falan kalmadı.çok fazla eşimle birlikte değiliz her anlamda.her şey anlamını yitirdi.ama asla yüksek sele konuşmuyoruz tartışmalar çok nadir.o bi odada ben bi odadayım.yemeklerimizi beraber güle oynaya yiyoruz.kızlar şimdi anlmaz da büyüyünce ne olur bilmem.belki düzeliriz belki de aynen devam ederiz.
mesela son olay yemek olayı.eşim her şeyi yemiyor soğanlı yemek yemez,yemeğin içinde biber,domates istemez.pilav yemez.sabze yemez.nohut,fasülye yer.gözleme yer.arada patatas yer.kıymalı yemek yemez.ama köfte patates olarak yer.son zamanlarda aramız açılınca yemeklerime de laf etmeye başladı.ben de yemek yapmıyorum artık.zaten her şeyi yemiyor yaptığıma da kusur buluyor.bundan sonra dışarda ye gel dedim.yada kahvaltı yersin hep dedim.eline sağlık falan da demiyor.aman boşver.aslında azmetmem onu kıskandırmak için zayıflayayım diyorum ama yine de gaza gelemiyorum.boşverdim kendimi.
kac gündür kaslarimi alicam orman gibi oldu ama bir halsizlik var bir tel bile alasim yok...ay kas uzayinca ne kötü oluyor yaa....bir iki gün önce günesliydi hava mutfakda konusuryoruz esimle günes tam bana yansidi ,oda diyoki kaslarin tarla gibi olmus o ne öyle gülüyor deli regldeyken alamamisdim ,cok aciyor ozaman hem regldekyn sac boyasida tutmazmis öyle diyolar.tüylerde acirmis alirken:44:
wisper dua etmeyi ögrendi sadece kizim birde bazen soruyor bizim ellerimiz nasil oldu ayaklarimiz nasil oldu bende allah verdi ,allah heryerde bizi görüyor duyuyor dedim bizleri cok seviyor sende sev onu ,bisey istediginde bize verecek bizde sana verececiz dedim.bukadarini biliyor bende yanlis bisey dememek icin daha fazla bisey demiyorum simdilik
asla kendını bırakma asla bu hayata bırkere gelıyoruz en fazla 1 sene kendını sıkman gerekır sonra ıstedıgını gıyer ıstedıgın sekılde davranırsın kim ne derse desın ınsanlar dış görünüşe göre karşısındakie muamele çekıyor malesef
var canım sütüm.şimdilik iyi gazı da damlalarla düzene sokmaya çalışıyoruz..seninkiler nasıl?
yok artık canım...gayet güzelsin burda
anlıyorum canım...
ayyy ne zor ya öyle birine yemek yapıp beğendirek bu ne yaaa.olasılık hesabı gibi onu yerse bunu yemez,şu olursa bu olur..
umarım zamanla onada dank eder senin ve kızlarının kıymetini anlar biraz..ne diyelim canım Allah büyük.
onların sağlıkları iyi olsun da.
sen de kızlarına nasıl faydalı olacaksan moralin nasıl iyi olacaksa öyle yap takma
aslında çokkilolu değilsin fotoğrafını görmüştüm diyet yapamazsan bile bak kendine tak takıştır biraz
fırsat bulunca kızları alıp çık o zaman ne yapacak bakalım
ay dün koptum ya....bir arkadas yillardir taniyorum onu cagirdim digeri türkiyeden yeni gelmis ailesinie felanda özlüyor vakit gecirisn diye cagirdim,oglu var 7-8 aylik benim arkadas hatice dediki sana cok benzemiyor gibi sanki babasinami benziyor acaba ....bu patavatsizda demesin yoo babasini taniyormusunbirde ilk kez tanistilar bende pot üstüne pot bana sen su unutulmazdaki edaya cok benziyorsun dedi ,ilk kez duydum böyle bisey ...izmirin kizlarinda acildi oda izmirliymis aslen afyonluymus,dedim cok güzeller cirkinde vardir ama arada dedim her memlekete oldugu gibi dedim,yok dedi ben nasilim iste benim gibiler güzeller dedi koptum orda...onunda kilo sorunu bayagi bir var malesef.özgüven bu olsa gerek
kac gündür kaslarimi alicam orman gibi oldu ama bir halsizlik var bir tel bile alasim yok...ay kas uzayinca ne kötü oluyor yaa....bir iki gün önce günesliydi hava mutfakda konusuryoruz esimle günes tam bana yansidi ,oda diyoki kaslarin tarla gibi olmus o ne öyle gülüyor deli regldeyken alamamisdim ,cok aciyor ozaman hem regldekyn sac boyasida tutmazmis öyle diyolar.tüylerde acirmis alirken:44:
wisper dua etmeyi ögrendi sadece kizim birde bazen soruyor bizim ellerimiz nasil oldu ayaklarimiz nasil oldu bende allah verdi ,allah heryerde bizi görüyor duyuyor dedim bizleri cok seviyor sende sev onu ,bisey istediginde bize verecek bizde sana verececiz dedim.bukadarini biliyor bende yanlis bisey dememek icin daha fazla bisey demiyorum simdilik
"Ünlü şarkıcı Britney Spears, hergün 800 mekik çekerek eski formuna kavuştu. Britney Spears, düzgün vücuduyla bu yaza damgasını vuran isimlerin başında geliyor. İki çocuk annesi genç yıldızın vücudu, birkaç ay öncesine kıyasla çok formda görünüyor. "
benim 200 mekigi bu 5 dakkada yapar..
ayyyy, orman kaşşşçok kötü oluyor yahu
bende bi ara badem yağına buluyordum uazasın diye şeklini değiştirecektim
2 hafta hiç aynaya bakamadım
anaaaammm daha bunları öğreticez dimii
nilgüncüm allah kolaylık versin yaaa
yemek seçen birine de vallahii zor, iyi demişsin
dışarda sevdiği şeyi yesinde gelsin
yaptığım yemek mutlaka yenmelii, hiç tahammülüm yoktur bu konuya
afiyet olsun boşver üzülme annenin eline sağlık..
bugün daha aydınlık olacakmış.inşallah bi felaket getirmez ülkemize..
sena nasıl oldun?
filizciğim yazdıkların çok güzeldi.burada çok güzel paylaşımlar oluyor.
eflatun dengeli besleniyorsun tebrikler..
huri sen nasılsın?
banu dişin geçti mi?ağrıyor yazmıştın face de..
feryal hiç uğramıyorsun ablacım ya?
nehir,narin.burçin,gülçin,,burcu,ve diğer nickleri aklıma gelmeyenler..geziyonuz mu nedir?gece de fazla sohbet olmamış?
sevgi evde yapmaya çalış bi şeyler.vücudun bayağı alışltı spora çünkü...
izlem oğluşunu gezdir yor da akşam işiniz var erken yatsın
dün arkadaslarim vardi caya,birtanesiyle daha yeni tanisdik sayilir yani 3 cü görüsmemiz evlliik albüme bakti ,demesinmisen ozaman güzel degilmisin simdi daha iyisin birde esin senden biraz cirkin acik sözlülügünde bukadari eski halim burda
Eki Görüntüle 164096
ay dün koptum ya....bir arkadas yillardir taniyorum onu cagirdim digeri türkiyeden yeni gelmis ailesinie felanda özlüyor vakit gecirisn diye cagirdim,oglu var 7-8 aylik benim arkadas hatice dediki sana cok benzemiyor gibi sanki babasinami benziyor acaba ....bu patavatsizda demesin yoo babasini taniyormusunbirde ilk kez tanistilar bende pot üstüne pot bana sen su unutulmazdaki edaya cok benziyorsun dedi ,ilk kez duydum böyle bisey ...izmirin kizlarinda acildi oda izmirliymis aslen afyonluymus,dedim cok güzeller cirkinde vardir ama arada dedim her memlekete oldugu gibi dedim,yok dedi ben nasilim iste benim gibiler güzeller dedi koptum orda...onunda kilo sorunu bayagi bir var malesef.özgüven bu olsa gerek
sabahtan beriii yazıyorum yazıyorum net giidiyor:84::84::84::84:
izlem
bende pro agırlıklı beslencem cnm
hemd eöglenk tavuk salatası ile pişti olmuşuz kuuuu
meloşş
nasılsın cnm elvin nasıl
sevgi
fıtık mı oldu erdemmm:26:kayrada fıtıktan ameliyat olmuştu cnm
nerde ameliyat olcaksınız kasık fıtıgımı?
sevgi evde yapmaya çalış bi şeyler.vücudun bayağı alışltı spora çünkü...
vallah elvin cırladığı anda büyü bozulur canım
kıyamam kuzuma yaaa...umarım herşey yolunda gider dua edicem sevgicim gaz problemmimz bir kremle daha iyi gibi şimdilik
banuş iyiyiz canımkayramn denizim nasıl
sekerler nollur bana bir yöntem önerin ben bu tatli hastaligimi napicam ya,yemege okadar düskün degil ama agizima ufak bir cikolata ,kurabiye,kek atmassam duramiyorum eve almiyorum bazen ama aksilik ya markete gidesim oluyor miknatis gibi cikolata reyonlarina cekiliyorum,günde 1 paket boitrimiyorum ama yinede bir iki dilim kesin yiyorum ya,onun icin sürekli kilom sabit genelde.tatli arzumu kesecek ne yapabilirim sizce:26:
Eki Görüntüle 164096
evet onu deneyim en iyisi tarcinli sütü...dün gelen arkadasda dedi bacaklarin cok incelmis amageri kalan ayni diye,bacaklar incelip gidiyor nereye gidiyolarsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?