80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Allah emeklerini boşa çıkarmasın canım.inşallah istediğin sonucu alırsın.çocuklar için mi evliyim evet aslında beni tutan önemli bi sebep.şiddet yok aldatma da yok.bu iki ciddi sebep olmadığı sürece ayrılmayı doğru bulmuyorum.sonuçta birbirimize cehennem hayatı yaşatmıyoruz.ara sıra kavga var.sadece birbirimizden vazgeçtik sanırım.en azından benim için yapılan bir şey yok.eşimin sadece adı var ama bunu hiç bir anlamda hissetmiyorum..öyle işte..

ne anlar onlar..iyi demişsin..inşallah getirirler artık..

arkadaşlar mrb bende sizle mutluluğumu paylaşmak istedim subatın16 sında 80,100 diyete başladım bugün martın 19u ve sabah tartıldığımda 71,400 çıktım inanamıyorum hala şaka gibi ama çok mutluyum :)

merabaaa

yaklaşık bi haftadır bilgisayarım bozuk oldugu için giremedim buu akşam geldi servisten hemen siteye girdim bildirimde yapamadım sizler nasılsınız :93:

Canımm

Aynen,insan karnını aç hissetse bile o huzuru değişemiyor hiçbir şeye..Zaten o diyet psikolojisine girebilmek önemli olan.Yediklerini istemsiz kontrol etmek,suçluluk duymak..Sonrası kolay zaten

ama bu hayal bir dahaki sefere gerçekleşir belki evlenirsem

Ay ben evli olduğum halde olamıyor çünkü zaman yok
Evliliğin çoğu güzelliğini yaşayamıyorum
Sen sen ol evlenince bütün zamanınızı alacak bir iş bulmayın

derya keşke yakın olsaydık kuu

[/B][/FONT][/COLOR]

Keşke sevgi ya keşkeee..Bu spor azmiyle sen manken nasıl fit yapardın beni kim bilir

canım sende anneni al yanına ohhh miss

yada yanlız kulağında sloww harika bir müzik elinde sıcak bir kahve yada çay

allahhhh harikaa :82::82:

Yav anlatmayın kardeşim olan var olmayan var

nilgüüünnnnnnnnnnn süperrr moon değil
megaa moon da olsa bizden bişiy çıkmaz
reglyim şansına küssün artık

bende kendime bir nescafe yapim de yanında bişiy olmadna içem

Bari romantik ortam oluşturma be yavrum,yazık ikinize de
Zaten regl dönemi hormonlar turboya takıyor

En güzelini sen söyledin gülçin
Bu sözünü okuyunca bir umut doldu içime,tek super moon bu değil ya

1,5 ayda 9 kilo mu :84::84:
E tabi ben de yapsam o kadar sporu ben de 6 yerine 9 verirdim
Aynı zamanda mı gelmişiz biz buraya

Canım tarçın çayı,tarçın çayı,tarçın çayı.. (Şimdi reklamlar )
Tarçından daha iyi bir yöntem bulamazsın.Ben her gün eve 2 tablet caramioyla giden biriydim o kadar severim hiç dayanamam Bir oturuşta bir litrelik dondurmayı bitirmişliğim vardır.Ama tarçın çayı içtim içeli yine canım istiyor ama öyle kudurmuyorum.Kesinlikle denemelisin.

Nilgün ablam ne olur deme böyle biz bu yola beraber çıktık..Anlıyorum inan moral bozukken diyet olmuyor ama ya kimse için değil kendin için yap bunu..Bırak eşini filan ki zayıflasan da tavırlarının değişeceğini sanmıyorum
Yemek konusunda iyi demişsin,en kızdığım şeydir takdir etmemek..Sen hem çalışıp,hem o eve yetişiyorsun,yaptığı haksızlık..Akşama kadar evde oturan bir kadın olsan bile beğenmemeye hakkı yok..Sen emek vermişsin sonuçta.
Mutsuz olduğunu görmek üzüyor beni..Lütfen boşver hayatta ne dertler var bırak su akar yolunu bulur...
Bu arada bir tek ben abla diyorum sana sanırım.Benle aynı yaşta kızlarda demiyor.Rahatsız oldum böyle sen nasıl istiyorsan öyle diyeyim söyle de

Allahım en nefret ettiğim insan tipidir bu.Patavatsız terbiyesiz!
Benim eşime bunu dese ben susamazdım misafir bilmem ne bir yere kadar

O kadar özgüven komik duruma düşürmekten başka bir işe yaramaz.Hep derim en sevdiğim insan mutevazı insandır.Aşırı özgüven çok itici gelir bana.

Ay kaşlar uzayınca insan kendini berbat hissediyor ya.Şu an kaşlarımı uzatıp yeniden şekil verdirmem lazım çünkü kendim ala ala çok kaydı şekli ama sırf o süreç için yapamıyorum.Dayanamıyorum çünkü sokağa çıkamıyorum o halde.O haldeyken de makyaj hiç olmuyor zaten
Bu arada ben regliyken kaşlarımı alırsam cidden çok acır.Çoğu insanda böyle diye biliyorum ben.Ama saç boyası tutmaması olayının bir açıklaması yok o yüzden saçma bence.

ayyyy, orman kaşşş çok kötü oluyor yahu

bende bi ara badem yağına buluyordum uazasın diye şeklini değiştirecektim
2 hafta hiç aynaya bakamadım

[/COLOR][/B]

Ben de denedim hepsini badem yağı bilmem ne..Ancak 2 hafta dayanabildim olmadı bir türlü uzatıp şekil veremedim

Son düzenleme:
kızlaaaarrrr.....ben naaptım yaaaaa........
az önce komşudan çiğköfte geldi..acı diye çocuklar yemediler...hepsini ben yedim:84::84::84:
kafayı yiycem ayyyy...
eşimin gömlekleri vardı 15 tane ütülenecek...
ancak 5 tanesini ütülerim demiştim..
ceza olsun bana hepsini ütüliycem...

Hoşgeldin aramıza öncelikle..Şubatın ortasında 80 miydin 100 mü onu anlayamadım :44:
Eğer 80 isen harika bir sonuç,100 isen hiç sağlıklı değil

merabaaa

yaklaşık bi haftadır bilgisayarım bozuk oldugu için giremedim buu akşam geldi servisten hemen siteye girdim bildirimde yapamadım sizler nasılsınız :93:

Zeynepçim hoşgeldin
Biz iyiyiz canım sen nasılsın,bu hafta haberler nasıl

Canım aynı haltı ben de yedim dün,üzülmenin hiç bir faydası yok
Yarın dengeleyeceksin tek yapabileceğin bu

inşallah en kısa zamanda başlarsın gerçekten inanılmaz faydası var özelliklede motivasyon açısından rejimde olma bilincini sürekli taze tutuyo ve yiyesin gelmiyo :) başarıya giden her yol mübahtır dimi ama :)

Kızlar size şu an bunları paketlenmiş halde yazıyorum
Yağlarımı aldım bugün,akşam 19.30 gibi evden çıkmadan da paketledim kendimi.Şimdilik kaşıntı dışında bir problem yok.Sabaha kadar tutmaya çalışacağım.

Yalnız gülçinim ben bu biber yağını diğerlerini ne kadar koyduysam o kadar koydum :78:
Ben geçen sene direk biber yağıyla sarıyordum kendimi,bir de gözüme az geldi o yüzden bir kapak atıverdim.

Umarım faydasını görürüm..Hafta içinden itibaren yürüyüşe çıkarken saracağım

Kesinlikle öyle..Verdiği motivasyon bile yeter.İnan vaktim imkanım olsa zaten aksatmayacağım.Ben de sporu çok seviyorum

Bu arada ben derya.27 yaşındayım.
Senin adın,yaşın,boyun? Bir künye alalım önce girişte

haklısın canım ben zeynep boyum 1,67 kiloda artık 71 :) ay bunu söylemek çok güzzel :) :) :) 22 yaşındayın memnun oldum cnm

Son düzenleme:
:78: Bugünkü Menüm :78:

Sabah

1 kupa tarçın çayı
1 kupa çabuk çorba
1 kupa form çayı

Öğle

2 dilim uno çok tahıllı
45 gr pınar beyaz
15 gram mihaliç peniri
4 dilim salam
1 zeytin
1 şişe soda

Ara

30 gram diyet mısır gevreği
30 gram müsli
1 bardak yarım yağlı süt
1 portakal
1 salatalık

Akşam

2 haşlanmış yumurta
4 ceviz
1 şişe soda
1 kupa tarçın çayı
1 kupa form çayı
1 kupa yeşil çay

2,5 litre su

Toplam : 1052 kalori

Spor : 30 dakika yürüyüş

lilium tatlım bişe sormak istiyorum kilo verme cetveli nasıl yapılıyo hani iletilerin altında yer alan. yardımcı olursan sevinirim

sevgicim
cnm birinin alıntısında gördüm yazını
yok cnm tıkınmak dgeilde bu ara biraz karışıgım
keyfim yok cnm yoksa buralardayım
bugün hepten cnm sıkıldı
cnm kayra da ankara tıp ta oldu bende sana diycekitm oraya gidin diye
çocuk cerrahisi çok ii oranın
kayra çok minicikti cnm ameliyat oldugunda

13 günlük - digeirndede 41 günlüktü
o atlattıysa erdemmmm çabucka iileşir cnm

nilgün
eşinle yaşadıkların gerçekten zor şeyler
cnm umarım bir an önce bir çözüme ulaşır aranzdaki ilişki

meloşşş
iiler cnm bebeler ye iç yatt çocuk olmak varmış dünyada hep öle kalsak keşke

zuzumm
cnm dişimin agrısıı biraz haffledii ama gitmemm lazım en kısa zmanda cnm
bu arada misafirin baya bi kopuk muş yaww

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…