- 21 Şubat 2009
- 7.375
- 308
- 363
gülçinnnn süpersin kıııızzz..
1,5 ayda 9.3
walla harika vermişsin...
herkese iyi akşamlar kızlarr
haftaya üniversite sınavı varya ondan uğrayamıyorum nilgün abla iyisindir umarım okudum eşinle problemlerin varmış çok zor bi durum sadece çocuklar içinmi evli kalıyosunuz peki
yok ikinizde çok güzelsiniz o çok patavatsız bi insanmış
yok bende izmirliyim çirkinde var yani
dün spordan dönerken markete uğradım meyve filan aldım
kasada ödeme yaparken, kasiyerle müdür konuşuyor
'efendim, dün ve bugün light yoğurt soruyorlar, hep geliyoruz ama bulamıyoruz diyorlar' dedi
müdür de, getiriyodul bi ara hep iade gidiyor o yüzden getirmiyoruz dedi
bende olsa bizdealırız light dedim artık bahar geldi herkes alır dedim
şaşırdılar neden bahar gelince alınıyor diyee, ee bütün bayanlar bahar gelince diyete girer dedim
allah allahh hiç duymamıştım diye bakıyorlar birbirlerine
daha neler öğreneceksiniz durun bakalım dedim
ben geliyimmm
evet burdaki en öenmli şey ve burdaki diyetle normal diyetin farkı bu...
hesap vericem diye elim gitmiyor herşeye..
bu sabah 8de kahvaltı yaptım 2 dilim ekmekle..
çarşıya gittim..yarım saat önce geldim..açlıktan elleim titriyordu..
başka zaman olsa dolapta ne bulsam saldırırdım..
ama bi elma ve 1 portakallla hallettim işimi..
işte ara öğün yememenin zararı..insanın gözü dönüyor açlıktan..1 saat sonra da öğle yemeğimi yerim..
içimde değişik bi huzur var yaa...
kilo verdikçe ben çok mutlu oluyorum bildiğiniz gibi değil..
ama bu hayal bir dahaki sefere gerçekleşir belki evlenirsem
derya keşke yakın olsaydık kuu
[/B][/FONT][/COLOR]
canım sende anneni al yanına ohhh miss
yada yanlız kulağında sloww harika bir müzik elinde sıcak bir kahve yada çay
allahhhhharikaa :82::82:
nilgüüünnnnnnnnnnn süperrr moon değil
megaa moon da olsa bizden bişiy çıkmaz
reglyimşansına küssün artık
bende kendime bir nescafe yapim de yanında bişiy olmadna içem
Hayaller gerceklestirmek icin varolmuslar kuzum
Bilirim bilirim :82::82:
Biraz fazla kacirsak, bi sekilde dengelemeyi ögrendik..
Bende neyi fark ettim biliyor musun ?
1-1,5 ay gibi kisa bir sürede ( 9.3 kg kadarcik) kat etmis oldugum yolu gördükce
(kibirlenmek istemiyorum) kendimle daha da gurur duyuyorum.
"-Gülcin sen azim ettikce, nefsine dur dedikce Allah'in izni ile
basaramayacagin hic birsey yok diyorum.."
Artik o deli gibi kilo gitmem durdu,
zaten istemiyorum da. Yavas yavas, saglikli bir sekilde
hafta 1 kg civari vermek istiyorum. Cok sükür bu hafta hasta olmama
ragmen yine de yaptigim sporla 1.2 vermisim aman nasil mutluyum nasssilllll
sekerler nollur bana bir yöntem önerin ben bu tatli hastaligimi napicam ya,yemege okadar düskün degil ama agizima ufak bir cikolata ,kurabiye,kek atmassam duramiyorum eve almiyorum bazen ama aksilik ya markete gidesim oluyor miknatis gibi cikolata reyonlarina cekiliyorum,günde 1 paket boitrimiyorum ama yinede bir iki dilim kesin yiyorum ya,onun icin sürekli kilom sabit genelde.tatli arzumu kesecek ne yapabilirim sizce:26:
reglden dolayı spor yapmadım canım da istemiyor.saçma sapan yedim işte.şöyle bir geçmişi düşündümde gerçekten bu konuda başarısızım.hiç bir şekilde olmuyor ya.inadına inadına yiyorum.hiç bir şey gaza getirmiyor beni.ben de size sadece destek için buraya gelmeye karar verdim.zaten menü falan da paylaşmıyorum.ama alışkanlık oldu hepinizi takip etmezsem olmaz.kaçamak yaparsanız tepenizdeyim.
dün arkadaslarim vardi caya,birtanesiyle daha yeni tanisdik sayilir yani 3 cü görüsmemiz evlliik albüme bakti ,demesinmisen ozaman güzel degilmisin simdi daha iyisin birde esin senden biraz cirkin acik sözlülügünde bukadari eski halim burda
Eki Görüntüle 164096
ay dün koptum ya....bir arkadas yillardir taniyorum onu cagirdim digeri türkiyeden yeni gelmis ailesinie felanda özlüyor vakit gecirisn diye cagirdim,oglu var 7-8 aylik benim arkadas hatice dediki sana cok benzemiyor gibi sanki babasinami benziyor acaba ....bu patavatsizda demesin yoo babasini taniyormusunbirde ilk kez tanistilar bende pot üstüne pot bana sen su unutulmazdaki edaya cok benziyorsun dedi ,ilk kez duydum böyle bisey ...izmirin kizlarinda acildi oda izmirliymis aslen afyonluymus,dedim cok güzeller cirkinde vardir ama arada dedim her memlekete oldugu gibi dedim,yok dedi ben nasilim iste benim gibiler güzeller dedi koptum orda...onunda kilo sorunu bayagi bir var malesef.özgüven bu olsa gerek
kac gündür kaslarimi alicam orman gibi oldu ama bir halsizlik var bir tel bile alasim yok...ay kas uzayinca ne kötü oluyor yaa....bir iki gün önce günesliydi hava mutfakda konusuryoruz esimle günes tam bana yansidi ,oda diyoki kaslarin tarla gibi olmus o ne öyle gülüyor deli regldeyken alamamisdim ,cok aciyor ozaman hem regldekyn sac boyasida tutmazmis öyle diyolar.tüylerde acirmis alirken:44:
ayyyy, orman kaşşşçok kötü oluyor yahu
bende bi ara badem yağına buluyordum uazasın diye şeklini değiştirecektim
2 hafta hiç aynaya bakamadım
[/COLOR][/B]
arkadaşlar mrb bende sizle mutluluğumu paylaşmak istedim subatın16 sında 80,100 diyete başladım bugün martın 19u ve sabah tartıldığımda 71,400 çıktım inanamıyorum hala şaka gibi ama çok mutluyum :)
merabaaa
yaklaşık bi haftadır bilgisayarım bozuk oldugu için giremedim buu akşam geldi servisten hemen siteye girdim bildirimde yapamadım sizler nasılsınız :93:
kızlaaaarrrr.....ben naaptım yaaaaa........
az önce komşudan çiğköfte geldi..acı diye çocuklar yemediler...hepsini ben yedim:84::84::84:
kafayı yiycem ayyyy...
eşimin gömlekleri vardı 15 tane ütülenecek...
ancak 5 tanesini ütülerim demiştim..
ceza olsun bana hepsini ütüliycem...
yok tatlı 80 kilo 100 gr demek istedim
inşallah en kısa zamanda başlarsın gerçekten inanılmaz faydası var özelliklede motivasyon açısından rejimde olma bilincini sürekli taze tutuyo ve yiyesin gelmiyo :) başarıya giden her yol mübahtır dimi ama :)
Canım aynı haltı ben de yedim dün,üzülmenin hiç bir faydası yok
Yarın dengeleyeceksin tek yapabileceğin bu
haklısın canım ben zeynep boyum 1,67 kiloda artık 71 :) ay bunu söylemek çok güzzel :) :) :) 22 yaşındayın memnun oldum cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?