arkadaşlar mrb bende sizle mutluluğumu paylaşmak istedim subatın16 sında 80,100 diyete başladım bugün martın 19u ve sabah tartıldığımda 71,400 çıktım inanamıyorum hala şaka gibi ama çok mutluyum :)
merabaaa
yaklaşık bi haftadır bilgisayarım bozuk oldugu için giremedim buu akşam geldi servisten hemen siteye girdim bildirimde yapamadım sizler nasılsınız :93:
Canımm
Nilgün ablam ne olur deme böyle biz bu yola beraber çıktık..Anlıyorum inan moral bozukken diyet olmuyor ama ya kimse için değil kendin için yap bunu..Bırak eşini filan ki zayıflasan da tavırlarının değişeceğini sanmıyorum
Yemek konusunda iyi demişsin,en kızdığım şeydir takdir etmemek..Sen hem çalışıp,hem o eve yetişiyorsun,yaptığı haksızlık..Akşama kadar evde oturan bir kadın olsan bile beğenmemeye hakkı yok..Sen emek vermişsin sonuçta.
Mutsuz olduğunu görmek üzüyor beni..Lütfen boşver hayatta ne dertler var bırak su akar yolunu bulur...
Bu arada bir tek ben abla diyorum sana sanırım.Benle aynı yaşta kızlarda demiyor.Rahatsız oldum böyle sen nasıl istiyorsan öyle diyeyim söyle de
[/COLOR][/I][/B]
lilium tatlım bişe sormak istiyorum kilo verme cetveli nasıl yapılıyo hani iletilerin altında yer alan. yardımcı olursan sevinirim
Forumlarda herkes super moon fotoğraflarını koymaya başladı bile..Öyle güzel fotolar çekmişler ki
bizim ay balkon tarafına gelmedi daha
bi yarım saate gelürr
sabah bir arkadaşa kahvaltıya gidicezz
ben napcam yaa ekmegimi yanımd agötürsem olurmuu yoksam ayıp mı olur:26::26::26:
bir arkadaş daha gelcekk yılar oldu görüşmeyeli bunlarla kesin
simitler börekler havada ıçuşcak
Benim içinde izle izloşum
Canım ayda yılda bir görüşüyorsunuz kaçamak yapıver istersen..Ben sizi kendim gibi görmüyorum hani artık bu tip şeylere hakkınız olduğunu düşünüyorum.Ama dersen ben diyeti bozmak istemiyorum götür tabi ekmeğini yanında ne var yani. Diyetteyim dersin ki eminim arkadaşın anlayacaktır. Anlamasa bile boşver sen içine sineni yap
deryaa ku zaten 2 gündür bozdum diyeti yarında yaparsam olcka ve yine artıı olcam
ben napcam yaa ekmegimi yanımd agötürsem olurmuu yoksam ayıp mı olur:26::26::26:
yok bende izmirliyim çirkinde var yani
tarçın tarçın tarçın
ama bazen unutuyorum
dalıyorum bende tatlılara
tarçın içtikten sonra yarım saat bekle sonra geçiyor o istek
ben artık hangi bitkiyi içsem içine çubuk tarçın atıyorum
çok güzel ve sempatik görünüyorsun maşallah
nasıl yani o kadar kilo ver bacak dışında her yer aynımı
bence arkadaşının gözlemi doğru değil
mutlaka gider her yerden
3,5 aydır uzattım uzattım bi kuaföre gittim
arkadaşa gidemedim aceleyle
girdim bi yere
kadın tüm beklentimi 10 dkda yok etti
kaşlarım çok çirkin oldu
şimdi bi 3 ay daha bekliceem
kaş dedin ya sinirim hopladı
Canım tarçın çayı,tarçın çayı,tarçın çayı.. (Şimdi reklamlar)
Tarçından daha iyi bir yöntem bulamazsın.Ben her gün eve 2 tablet caramioyla giden biriydim o kadar severim hiç dayanamamBir oturuşta bir litrelik dondurmayı bitirmişliğim vardır.Ama tarçın çayı içtim içeli yine canım istiyor ama öyle kudurmuyorum.Kesinlikle denemelisin.
Allahım en nefret ettiğim insan tipidir bu.Patavatsız terbiyesiz!
Benim eşime bunu dese ben susamazdım misafir bilmem ne bir yere kadar
O kadar özgüven komik duruma düşürmekten başka bir işe yaramaz.Hep derim en sevdiğim insan mutevazı insandır.Aşırı özgüven çok itici gelir bana.
Ay kaşlar uzayınca insan kendini berbat hissediyor ya.Şu an kaşlarımı uzatıp yeniden şekil verdirmem lazım çünkü kendim ala ala çok kaydı şekli ama sırf o süreç için yapamıyorum.Dayanamıyorum çünkü sokağa çıkamıyorum o halde.O haldeyken de makyaj hiç olmuyor zaten
Bu arada ben regliyken kaşlarımı alırsam cidden çok acır.Çoğu insanda böyle diye biliyorum ben.Ama saç boyası tutmaması olayının bir açıklaması yok o yüzden saçma bence.
Ben de denedim hepsini badem yağı bilmem ne..Ancak 2 hafta dayanabildim olmadı bir türlü uzatıp şekil veremedim
zuzumm
cnm dişimin agrısıı biraz haffledii ama gitmemm lazım en kısa zmanda cnm
bu arada misafirin baya bi kopuk muş yaww
Herkese merhaba
Senacım çok geçmiş olsun çok üzüldüm inşallah en yakın zaman toparlanırsın kurban kestirmenizde iyi olmuş Allah kabul etsin
2 gündür uğrayamadım dün ki menümüde yazamadım eve gelince uyuyup kalmışım
Bugünde kurs vardı 7 de kalktım 2 de eve döndüm bu ara yorgunluğum dinmiyo pek
Gülçin aktara gittim bugün yağlar içinbaşka bişey tavsiye etti içinde portakal,nane,susam,limon,biberiye,zeytin,jojoba ve ardıç yağları olan bir karışım
Senin söylediklerinde var diye aldım bir tane yosun sabunu aldım
Yağı kullandım kokusu rahatsız etmiyo bildiğin portakal kokuyo streçle sardım 2 mile leslie yaptım şimdide belimde kemer takılı bu bitsin 15 dk kadar bisiklet biner sonra duşa girerim yosun sabunuda 5 dk kadar beklemesi lazımmış
Sonrada akşam yemeğini hazırlarım
Bugün ki menüm
Sbah : 1 dilim çok tahıllı ekmek
1 dilim peynir
4 yeşil zeytin
Ara : 2 altınbaşak diyet bisküvi
Öğle : 6 tane lahana dolması
2 kaşık yoğurt
Ara : Yok dolma yedim yetiversin
Akşam : Izgara tavuk
Salata
1 dilim çavdar ekmeği
Yatmadan önce 1 elma
Bol su bitki çayı hiç içmedim 1 kupa içicem bakalım gece bitmeden
Yarında kurs var uzak olması iyi yürümek güzel oluyo bugün yağmur olmasa daha güzel olurduyarın inş hava süper olur bende bol bol gezerim
Kursuda sevdim her dersin sonunda test yapıyo hoca hepsini bilenlere ya da 1 yanlışlara sınıf yıldızları diyo bugün ilk yıldız ben oldum full çektim
Kavak yelleri denilen saçma diziye bakıcam bugün bir daha uğrayamayabilirim
Efeyi madem öldürcekler neden diziye döndü anlamadım bizim senaristlerin dramadan fazlasına akılları basmıyo zaten
Canim Ya Dün Benimde Ilisti O Actigin Konu Gözüme Ve Sormak Istedigim Bisey Var ..
O Yaglarin Almanca Adi NeVe Nekadara Aldin Hepsini ..
Merak Ettimde .. Eger Uygunsa Bende Pazartesi Eczaneye Siparis Vermeyi Düsünüyorum :78:
nasıl derler ağzımızın tadı bozulmasın derler ya,ben de o yok işte.ağzımızda tat falan kalmadı.çok fazla eşimle birlikte değiliz her anlamda.her şey anlamını yitirdi.ama asla yüksek sele konuşmuyoruz tartışmalar çok nadir.o bi odada ben bi odadayım.yemeklerimizi beraber güle oynaya yiyoruz.kızlar şimdi anlmaz da büyüyünce ne olur bilmem.belki düzeliriz belki de aynen devam ederiz.
mesela son olay yemek olayı.eşim her şeyi yemiyor soğanlı yemek yemez,yemeğin içinde biber,domates istemez.pilav yemez.sabze yemez.nohut,fasülye yer.gözleme yer.arada patatas yer.kıymalı yemek yemez.ama köfte patates olarak yer.son zamanlarda aramız açılınca yemeklerime de laf etmeye başladı.ben de yemek yapmıyorum artık.zaten her şeyi yemiyor yaptığıma da kusur buluyor.bundan sonra dışarda ye gel dedim.yada kahvaltı yersin hep dedim.eline sağlık falan da demiyor.aman boşver.aslında azmetmem onu kıskandırmak için zayıflayayım diyorum ama yine de gaza gelemiyorum.boşverdim kendimi.
maşallah de kız
arkadaşlar mrb bende sizle mutluluğumu paylaşmak istedim subatın16 sında 80,100 diyete başladım bugün martın 19u ve sabah tartıldığımda 71,400 çıktım inanamıyorum hala şaka gibi ama çok mutluyum :)
merabaaa
yaklaşık bi haftadır bilgisayarım bozuk oldugu için giremedim buu akşam geldi servisten hemen siteye girdim bildirimde yapamadım sizler nasılsınız :93:
Kızlar size şu an bunları paketlenmiş halde yazıyorum
Yağlarımı aldım bugün,akşam 19.30 gibi evden çıkmadan da paketledim kendimi.Şimdilik kaşıntı dışında bir problem yok.Sabaha kadar tutmaya çalışacağım.
Yalnız gülçinim ben bu biber yağını diğerlerini ne kadar koyduysam o kadar koydum :78:
Ben geçen sene direk biber yağıyla sarıyordum kendimi,bir de gözüme az geldi o yüzden bir kapak atıverdim.
Damacanadan sonra, paket hatun
Himm, canim arastirdigima göre kimi insanda kizarmalar yapiyor, yani aslinda bu cok dogal bir septom. Biberiyenin özelligi.. Bak bakalim, alerji bazinda (Rabbim esirgesin) herhangi birsey gelisecek mi ?
Birde aklinda bulunsun, yarin da böyle yaparsin: Biberiye yagini, Susam ve Portakal yagina bakarak yarisini kullanmalisin.
Ama sabah bana kesin yaz bakalim, herhangi bir rahatsizlik gibi birsey olucakmi diye ?
Simdi bende yapicam,misafirlerim vardi yeni gittiler.
Yatmadan yapiyim bakalim...
2 çocuğumda da 30 ar kilo aldım. 61 kiloda kızıma hamile kaldım 91 kiloda doğuma girdim . 70 kiloya düştüm oğluma hamile kaldım malum 100 kiloyu gördüm.şimdi 80 kilodayım. düzensiz yemek malesef kilo vermemi yavaşlatıyor.
Ovvvv, cok almis ve cokda güzel vermissin canim.
Aramiza hosgelsin azmin daim olsun canim.
Yavrularini Rabbim bagislasin
Hadi bakalim hayrini görde, sonuclarina bakalim canim..
Canim yaziyim hemen :
Biberiye yagi : Rosmarinöl = 100 Ml = 13.20€
Portakal yagi: Orangenöl = 100 Ml = 16.00€
Susam yagi: Sesamöi = 200 Ml = 8.30€
Ya Rabbim, bu nasil bir zor durumdur?
Iyice laskalasmis olan durumu, düzeltecegine üzerine üzerine gidip
karsidakini yildirma stratejisi bu...
Allah yar ve yardimcin olsun canim,
ama gaza gelmemek degil bu..
Yilmak senin yaptigin, yilma..
Ona inat, kendine inat, cevrene ve nefsine inat zayifla..
Kimse icin olmasa bile, aynada gördügün yüze inat yap bunu..
Illa sagligin elden mi gitmeli, kendine gelebilmen icin.
Rabbim esirgesin ama, günah bu..
Birak, karsindaki isterse duvar olsun..
Sen iyi ol, bosversene!!!!!
Hey MaasAllah, azmin daim olsun canim.
Iyiyiz canim cok sükür. Senden ne haber, kilolar ne durumda ?
Kızlar size şu an bunları paketlenmiş halde yazıyorum
Yağlarımı aldım bugün,akşam 19.30 gibi evden çıkmadan da paketledim kendimi.Şimdilik kaşıntı dışında bir problem yok.Sabaha kadar tutmaya çalışacağım.
Yalnız gülçinim ben bu biber yağını diğerlerini ne kadar koyduysam o kadar koydum :78:
Ben geçen sene direk biber yağıyla sarıyordum kendimi,bir de gözüme az geldi o yüzden bir kapak atıverdim.
Damacanadan sonra, paket hatun
Himm, canim arastirdigima göre kimi insanda kizarmalar yapiyor, yani aslinda bu cok dogal bir septom. Biberiyenin özelligi.. Bak bakalim, alerji bazinda (Rabbim esirgesin) herhangi birsey gelisecek mi ?
Birde aklinda bulunsun, yarin da böyle yaparsin: Biberiye yagini, Susam ve Portakal yagina bakarak yarisini kullanmalisin.
Ama sabah bana kesin yaz bakalim, herhangi bir rahatsizlik gibi birsey olucakmi diye ?
Simdi bende yapicam,misafirlerim vardi yeni gittiler.
Yatmadan yapiyim bakalim...
Ovvvv, cok almis ve cokda güzel vermissin canim.
Aramiza hosgelsin azmin daim olsun canim.
Yavrularini Rabbim bagislasin
desteğin için sağol..
günaydın kızlar 1 saat oldu kalkalı ama daha bir şey yemedim .
Iyiyiz canim cok sükür. Senden ne haber, kilolar ne durumda ?
Ahahahah, dün nasil mutluydum kuzu sorma sorma
Deli ettim, esimi, abimi ahahahhaah
Canimmm, Allaha emanetsin. Yorma kendini, o güzel kizinida benim icin öp annesi.
Herkese merhaba
Senacım çok geçmiş olsun çok üzüldüm inşallah en yakın zaman toparlanırsın kurban kestirmenizde iyi olmuş Allah kabul etsin
2 gündür uğrayamadım dün ki menümüde yazamadım eve gelince uyuyup kalmışım
Bugünde kurs vardı 7 de kalktım 2 de eve döndüm bu ara yorgunluğum dinmiyo pek
Gülçin aktara gittim bugün yağlar içinbaşka bişey tavsiye etti içinde portakal,nane,susam,limon,biberiye,zeytin,jojoba ve ardıç yağları olan bir karışım
Senin söylediklerinde var diye aldım bir tane yosun sabunu aldım
Yağı kullandım kokusu rahatsız etmiyo bildiğin portakal kokuyo streçle sardım 2 mile leslie yaptım şimdide belimde kemer takılı bu bitsin 15 dk kadar bisiklet biner sonra duşa girerim yosun sabunuda 5 dk kadar beklemesi lazımmış
Sonrada akşam yemeğini hazırlarım
Bugün ki menüm
Sbah : 1 dilim çok tahıllı ekmek
1 dilim peynir
4 yeşil zeytin
Ara : 2 altınbaşak diyet bisküvi
Öğle : 6 tane lahana dolması
2 kaşık yoğurt
Ara : Yok dolma yedim yetiversin
Akşam : Izgara tavuk
Salata
1 dilim çavdar ekmeği
Yatmadan önce 1 elma
Bol su bitki çayı hiç içmedim 1 kupa içicem bakalım gece bitmeden
Yarında kurs var uzak olması iyi yürümek güzel oluyo bugün yağmur olmasa daha güzel olurduyarın inş hava süper olur bende bol bol gezerim
Kursuda sevdim her dersin sonunda test yapıyo hoca hepsini bilenlere ya da 1 yanlışlara sınıf yıldızları diyo bugün ilk yıldız ben oldum full çektim
Kavak yelleri denilen saçma diziye bakıcam bugün bir daha uğrayamayabilirim
Efeyi madem öldürcekler neden diziye döndü anlamadım bizim senaristlerin dramadan fazlasına akılları basmıyo zaten
günaydınnn
sevgicim
cnm birinin alıntısında gördüm yazını
yok cnm tıkınmak dgeilde bu ara biraz karışıgım
keyfim yok cnm yoksa buralardayım
bugün hepten cnm sıkıldı
cnm kayra da ankara tıp ta oldu bende sana diycekitm oraya gidin diye
çocuk cerrahisi çok ii oranın
kayra çok minicikti cnm ameliyat oldugunda
13 günlük - digeirndede 41 günlüktü
o atlattıysa erdemmmm çabucka iileşir cnm
Forumlarda herkes super moon fotoğraflarını koymaya başladı bile..Öyle güzel fotolar çekmişler ki
bizim ay balkon tarafına gelmedi daha
bi yarım saate gelürr
sagol canim,evet ya tarcin cayi almaliyim bende....kaslarimi ben senede birkere türkiyede aldiriyorum 1 sene öyle devam ederek aliyorum burda hic güzel alan yok,almanlar zaten pek bi bilmiyorlar yani bizim türk usulu yay kaslar yok malesef.......
bu arada size yaşadım bi olayı anlatımm :93::93:
2 gün önce yengemler geldi beni98 kg iken görmüştü beni görünce ne oldu sana fıstık gibi olmuşsun dedi 10 kg daha versen tanıyamam ben seni dedi seni görünce gaza geldim yarın bende başlıcam dedi 100 kg falandır inşllah zayıflar ilaçmı kullandın dedi asla dedim ne yedin söyle ne olur diyo dedim azim sadece azim gerek
günaydın cnmkızım uyansın senin için öperim cnm koluma dokunamıyoum kesilen bilek deqilde aşı yapılan yerin dirseqe doqru olan kısma dokunamıyorum acısı çok fazla hemde o kolumda anlayamadıqım bir aqırlık var kaldıramıyorum hareket ettirmem mümkün deqil canım çok yanıyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?