80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

tebrikler..

merabaaa

yaklaşık bi haftadır bilgisayarım bozuk oldugu için giremedim buu akşam geldi servisten hemen siteye girdim bildirimde yapamadım sizler nasılsınız :93:

iyiyiz canım senne yaptın kaça düştün bakim?

farketmez be canım direk nilgün de çok sorun değil.ilgin için sağol.takmamaya çalışıyorum..

acıktım ama yemeyeyim.tv seyredip yatacağım..yarın görüşürüz.

sabah bir arkadaşa kahvaltıya gidicezz
ben napcam yaa ekmegimi yanımd agötürsem olurmuu yoksam ayıp mı olur:26::26::26:
bir arkadaş daha gelcekk yılar oldu görüşmeyeli bunlarla kesin
simitler börekler havada ıçuşcak

bizim ay balkon tarafına gelmedi daha
bi yarım saate gelürr

Benim içinde izle izloşum

Canım ayda yılda bir görüşüyorsunuz kaçamak yapıver istersen..Ben sizi kendim gibi görmüyorum hani artık bu tip şeylere hakkınız olduğunu düşünüyorum.Ama dersen ben diyeti bozmak istemiyorum götür tabi ekmeğini yanında ne var yani. Diyetteyim dersin ki eminim arkadaşın anlayacaktır. Anlamasa bile boşver sen içine sineni yap

deryaa ku zaten 2 gündür bozdum diyeti yarında yaparsam olcka ve yine artıı olcam

deryaa ku zaten 2 gündür bozdum diyeti yarında yaparsam olcka ve yine artıı olcam

Banuşum madem öyle götür ekmeğini ama bence yine tat ucundan,dengeli yersin ne yapalım..İnsan böyle ayda yılda bir yapılan organizasyonlarda da gönlünce davranmak istiyor.O yüzden ne desem bilemedim.Bence en doğrusu ye ama dengeli ye.Abartmadan.Hem gönlünce davranmış olursun,hem senin için rahat eder.
Ben en çok akşamları eşimle çekirdek çitlemeyi özledim mesela..Çünkü başbaşa geçirdiğimiz tek vakit o saatler

yok bende izmirliyim çirkinde var yani

sagol tatlim

sagol canim,evet ya tarcin cayi almaliyim bende....kaslarimi ben senede birkere türkiyede aldiriyorum 1 sene öyle devam ederek aliyorum burda hic güzel alan yok,almanlar zaten pek bi bilmiyorlar yani bizim türk usulu yay kaslar yok malesef .......

sarimsak sürenler var birkac günde uzuyormus öyle diyorlar.daha arkadasin karakterini cözemedim,türkiyeden yeni gelmis ,hic arkadasi felan yok cok nadir görüsüyormus birkac kisiyle daha ynei,yeni hayat yeni cevre benimde komsum sayilir degisiklik olsun diye cagirdim ,bayagi bir degisiklik oldu benim icin

sac boyamasini duymusdum hatta dogrumu diye nette arastirdim cogu yerde yaziyor regl döneminde istenilen sonuc alinmaya bilinirmis.

zuzumm
cnm dişimin agrısıı biraz haffledii ama gitmemm lazım en kısa zmanda cnm
bu arada misafirin baya bi kopuk muş yaww

git git kiz,basedilmiyor dis agrisiyla bazen öyle bi vuruyorki dünya duruyor sanki

yaninda götürdügün ekmek geri senle beraber gelirmadem uzun zamandir görüsmüyorsun yer bari,istemesende yersin belki,cünkü böyle kahvaltilarda sohbette iyi olunca insan ne yedigine dikkat edemiyor

ZAYIFLAMA
Bir bardak su içerisine eşit miktarda Bal ve Tarçın konup kaynatılır.Her gün kahvaltıdan yarım saat önce aç karnına ve yatmadan önce içilir. Düzenli uygulanırsa kilo verilir. Ayrıca bu karışım düzenli olarak içildiğinde ,yüksek kalorili diyet alınsa bile, vücutta yağın birikmesine engel oluyor

hadi iyi geceler kizlsar

Hadi bakalim hayrini görde, sonuclarina bakalim canim..

Canim Ya Dün Benimde Ilisti O Actigin Konu Gözüme Ve Sormak Istedigim Bisey Var ..
O Yaglarin Almanca Adi Ne Ve Nekadara Aldin Hepsini ..
Merak Ettimde .. Eger Uygunsa Bende Pazartesi Eczaneye Siparis Vermeyi Düsünüyorum :78:

Canim yaziyim hemen :

Biberiye yagi : Rosmarinöl = 100 Ml = 13.20€
Portakal yagi: Orangenöl = 100 Ml = 16.00€
Susam yagi: Sesamöi = 200 Ml = 8.30€

Ya Rabbim, bu nasil bir zor durumdur?
Iyice laskalasmis olan durumu, düzeltecegine üzerine üzerine gidip
karsidakini yildirma stratejisi bu...
Allah yar ve yardimcin olsun canim,
ama gaza gelmemek degil bu..
Yilmak senin yaptigin, yilma..
Ona inat, kendine inat, cevrene ve nefsine inat zayifla..
Kimse icin olmasa bile, aynada gördügün yüze inat yap bunu..
Illa sagligin elden mi gitmeli, kendine gelebilmen icin.
Rabbim esirgesin ama, günah bu..
Birak, karsindaki isterse duvar olsun..
Sen iyi ol, bosversene!!!!!

maşallah de kız

Hey MaasAllah, azmin daim olsun canim.

merabaaa

yaklaşık bi haftadır bilgisayarım bozuk oldugu için giremedim buu akşam geldi servisten hemen siteye girdim bildirimde yapamadım sizler nasılsınız :93:

Iyiyiz canim cok sükür. Senden ne haber, kilolar ne durumda ?

Son düzenleme:
"ay dede ay dede senin evin nerede?" derkene saati 3 ettim...
kociş :" gel bak ben sana ay dedeyi gösterecem"

:78::82:

Son düzenleme:
bu arada size yaşadım bi olayı anlatımm :93::93:

2 gün önce yengemler geldi beni 98 kg iken görmüştü beni görünce ne oldu sana fıstık gibi olmuşsun dedi 10 kg daha versen tanıyamam ben seni dedi seni görünce gaza geldim yarın bende başlıcam dedi 100 kg falandır inşllah zayıflar ilaçmı kullandın dedi asla dedim ne yedin söyle ne olur diyo dedim azim sadece azim gerek

Ahahahah, dün nasil mutluydum kuzu sorma sorma
Deli ettim, esimi, abimi ahahahhaah

Canimmm, Allaha emanetsin. Yorma kendini, o güzel kizinida benim icin öp annesi.

günaydın cnm kızım uyansın senin için öperim cnm koluma dokunamıyoum kesilen bilek deqilde aşı yapılan yerin dirseqe doqru olan kısma dokunamıyorum acısı çok fazla hemde o kolumda anlayamadıqım bir aqırlık var kaldıramıyorum hareket ettirmem mümkün deqil canım çok yanıyor..

amin cnm teşekkürler sol kolum kullanılamaz durumda ve çok aqır vücudum bir yan sol kolumun aqırlıqı diqer yana dayanılacak gibi deqil..

günaydın cnm ..

wisper canım inşallah eşimle aran biran önce düzelir bolbol dua et cnm senin için bende dua edicem

banuş çocuklarda filan bi sıkıntı yok dimi canım
ne oldu canın sıkıldı
bi kaç gündür yoksun zaten farkediliyorsun

hıım evet oanın çocuk cerahisi çok iyi diyorlar
of kıyamam yaa
neden iki kere oldu peki

Forumlarda herkes super moon fotoğraflarını koymaya başladı bile..Öyle güzel fotolar çekmişler ki

derya üzülme canım
makinan gelsin sende bize çektiğin güzel fotoları gösterirsin
photoshop biliyormusun peki
benimde buna merakım var ama proğramlar çok karışık çözemiyorum

bizim ay balkon tarafına gelmedi daha
bi yarım saate gelürr

ay çok parlaktı gözümü aldı bakamadım izlem
sen nasıl izledin

çubuk tarçın atıyorum ben çaylarımın içine
öyle poşetlerdeki çayları sevmiyorum

arkadaşlarda söylemişlerdi
almanyada filan kuaför ve benzeri şeylerden pek anlamıyorlarmış
bir de çok pahalıymış

zeynepcim
bu sözleri duymak insanı nasıl gururlandırıyor
bende bi çok kişiden duyuyorum
ay bu yine kilo vermiş
sen bu işi biliyorsun bizede söyle
bende başlayacağım vs

ağrın aşıdan kaynaklı olabilir senacım
hamileyken banada yapılmıştı
hatta nisanda bi daha yapılacak
kolu ağırlaştırıyor doğru söylüyorsun
ama 3-4 günde geçiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…