"ay dede ay dede senin evin nerede?" derkene saati 3 ettim...
kociş :" gel bak ben sana ay dedeyi gösterecem"
:78::82:
ZAYIFLAMA
Bir bardak su içerisine eşit miktarda Bal ve Tarçın konup kaynatılır.Her gün kahvaltıdan yarım saat önce aç karnına ve yatmadan önce içilir. Düzenli uygulanırsa kilo verilir. Ayrıca bu karışım düzenli olarak içildiğinde ,yüksek kalorili diyet alınsa bile, vücutta yağın birikmesine engel oluyor
hadi iyi geceler kizlsar
bu arada size yaşadım bi olayı anlatımm :93::93:
2 gün önce yengemler geldi beni98 kg iken görmüştü beni görünce ne oldu sana fıstık gibi olmuşsun dedi 10 kg daha versen tanıyamam ben seni dedi seni görünce gaza geldim yarın bende başlıcam dedi 100 kg falandır inşllah zayıflar ilaçmı kullandın dedi asla dedim ne yedin söyle ne olur diyo dedim azim sadece azim gerek
günaydin kizlar....bugün heryer burda kapali oldugu icin cubuk tarcin alamadim,toz tarcinla yaptim cayimi acaba ayni etki gösterirmi:26:
caillou caillou caillou......basladigi an derin bir sessizlik basliyor evde....bende gideyim kahvalti hazirlayim...ay üzerimizde nazarmi ne vardir anlamadim,esim cumartesi geceleri sokak gazaeteleri oluyor burda onlarin posetini takmaya gidiyor ek is yani,dün gece bu kezde teker patlamis ,sürekli biryerden bisey cikiyor.allahim sen koru bizi(cümlemizi) kem gözlerden
çok teşekkür ederim cnm avatarıma yatar halde resmimi koydum hep yatıyorum yaa..
kötü olmuş telafi eedersin artık hastalık bitince..anam sende regl var bizde regl olsa da olmasa da farketmiyor action yok
reglden dolayı spor yapmadım canım da istemiyor.saçma sapan yedim işte.şöyle bir geçmişi düşündümde gerçekten bu konuda başarısızım.hiç bir şekilde olmuyor ya.inadına inadına yiyorum.hiç bir şey gaza getirmiyor beni.ben de size sadece destek için buraya gelmeye karar verdim.zaten menü falan da paylaşmıyorum.ama alışkanlık oldu hepinizi takip etmezsem olmaz.kaçamak yaparsanız tepenizdeyim.
kaptaaaaaaaan heryerde eğitime devamdün spordan dönerken markete uğradım meyve filan aldım
kasada ödeme yaparken, kasiyerle müdür konuşuyor
'efendim, dün ve bugün light yoğurt soruyorlar, hep geliyoruz ama bulamıyoruz diyorlar' dedi
müdür de, getiriyodul bi ara hep iade gidiyor o yüzden getirmiyoruz dedi
bende olsa bizdealırız light dedim artık bahar geldi herkes alır dedim
şaşırdılar neden bahar gelince alınıyor diyee, ee bütün bayanlar bahar gelince diyete girer dedim
allah allahh hiç duymamıştım diye bakıyorlar birbirlerine
daha neler öğreneceksiniz durun bakalım dedim
nesinir bozucu değil mi 3 gün net yoktu buraya giremedim diye kafayı yiyordummerabaaa
yaklaşık bi haftadır bilgisayarım bozuk oldugu için giremedim buu akşam geldi servisten hemen siteye girdim bildirimde yapamadım sizler nasılsınız :93:
kızlaaaarrrr.....ben naaptım yaaaaa........
az önce komşudan çiğköfte geldi..acı diye çocuklar yemediler...hepsini ben yedim:84::84::84:
kafayı yiycem ayyyy...
eşimin gömlekleri vardı 15 tane ütülenecek...
ancak 5 tanesini ütülerim demiştim..
ceza olsun bana hepsini ütüliycem...
inş canım ayyy beraber başlaşaydık bende alcaktım hala alacağım bak tembelliğim burdada su yüzüne çıktıKızlar size şu an bunları paketlenmiş halde yazıyorum
Yağlarımı aldım bugün,akşam 19.30 gibi evden çıkmadan da paketledim kendimi.Şimdilik kaşıntı dışında bir problem yok.Sabaha kadar tutmaya çalışacağım.
Yalnız gülçinim ben bu biber yağını diğerlerini ne kadar koyduysam o kadar koydum :78:
Ben geçen sene direk biber yağıyla sarıyordum kendimi,bir de gözüme az geldi o yüzden bir kapak atıverdim.
Umarım faydasını görürüm..Hafta içinden itibaren yürüyüşe çıkarken saracağım
ZAYIFLAMA
Bir bardak su içerisine eşit miktarda Bal ve Tarçın konup kaynatılır.Her gün kahvaltıdan yarım saat önce aç karnına ve yatmadan önce içilir. Düzenli uygulanırsa kilo verilir. Ayrıca bu karışım düzenli olarak içildiğinde ,yüksek kalorili diyet alınsa bile, vücutta yağın birikmesine engel oluyor
hadi iyi geceler kizlsar
2 gün önce yengemler geldi beni98 kg iken görmüştü beni görünce ne oldu sana fıstık gibi olmuşsun dedi 10 kg daha versen tanıyamam ben seni dedi seni görünce gaza geldim yarın bende başlıcam dedi 100 kg falandır inşllah zayıflar ilaçmı kullandın dedi asla dedim ne yedin söyle ne olur diyo dedim azim sadece azim gerek
caillou caillou caillou......basladigi an derin bir sessizlik basliyor evde....bende gideyim kahvalti hazirlayim...ay üzerimizde nazarmi ne vardir anlamadim,esim cumartesi geceleri sokak gazaeteleri oluyor burda onlarin posetini takmaya gidiyor ek is yani,dün gece bu kezde teker patlamis ,sürekli biryerden bisey cikiyor.allahim sen koru bizi(cümlemizi) kem gözlerden
hafta sonu aldığım şort kapanmıyor önü demiştim yaa
bu sabah denedim tam oldu, iyiki bir beden büyük almamışım yahuu
bu cumaaa patlama yaşıycammmm, canını seven kaçsııııınnnnnnnnnnnnnnnn
açuluuuunnnnnnnnnnnnnnn
Allah emeklerini boşa çıkarmasın canım.inşallah istediğin sonucu alırsın.çocuklar için mi evliyim evet aslında beni tutan önemli bi sebep.şiddet yok aldatma da yok.bu iki ciddi sebep olmadığı sürece ayrılmayı doğru bulmuyorum.sonuçta birbirimize cehennem hayatı yaşatmıyoruz.ara sıra kavga var.sadece birbirimizden vazgeçtik sanırım.en azından benim için yapılan bir şey yok.eşimin sadece adı var ama bunu hiç bir anlamda hissetmiyorum..öyle işte..
ne anlar onlar..iyi demişsin..inşallah getirirler artık..
sarimsak sürenler var birkac günde uzuyormus öyle diyorlar.daha arkadasin karakterini cözemedim,türkiyeden yeni gelmis ,hic arkadasi felan yok cok nadir görüsüyormus birkac kisiyle daha ynei,yeni hayat yeni cevre benimde komsum sayilir degisiklik olsun diye cagirdim ,bayagi bir degisiklik oldu benim icin
Damacanadan sonra, paket hatun
Himm, canim arastirdigima göre kimi insanda kizarmalar yapiyor, yani aslinda bu cok dogal bir septom. Biberiyenin özelligi.. Bak bakalim, alerji bazinda (Rabbim esirgesin) herhangi birsey gelisecek mi ?
Birde aklinda bulunsun, yarin da böyle yaparsin: Biberiye yagini, Susam ve Portakal yagina bakarak yarisini kullanmalisin.
Ama sabah bana kesin yaz bakalim, herhangi bir rahatsizlik gibi birsey olucakmi diye ?
Simdi bende yapicam,misafirlerim vardi yeni gittiler.
Yatmadan yapiyim bakalim...
2 çocuğumda da 30 ar kilo aldım. 61 kiloda kızıma hamile kaldım 91 kiloda doğuma girdim . 70 kiloya düştüm oğluma hamile kaldım malum 100 kiloyu gördüm.şimdi 80 kilodayım. düzensiz yemek malesef kilo vermemi yavaşlatıyor.
günaydınnn
günaydın kızlar 1 saat oldu kalkalı ama daha bir şey yemedim .
Nilgüncüm o kadar aç bırakma kendini,o da zararlı..Hemen bir şeyler atıştır..
Hemen de öyle ne yaptın diye sorarlar..Halbu ki kendileri de bilir bunun sadece tek bir yolu var :82:
Tabi bu sözler baya şımartıyor insanı
derya üzülme canım
makinan gelsin sende bize çektiğin güzel fotoları gösterirsin
photoshop biliyormusun peki
benimde buna merakım var ama proğramlar çok karışık çözemiyorum
Sevgicim photoshopla 2,5 yıldır ilgiliyim,kendime göre fotoğraf düzenleme,vektörel düzenleme,renk ayarları filan kısaca kendime yetecek kadar biliyorum.Herkes çok iyi bildiğimi söylüyor,bir sorun olunca bana geliyorlar sağolsunlar ama ne ustalar varken ben iyi biliyorum diyemem.Ama ben de senin gibi çok seviyorum.
Zaten en büyük keyfim fotoğraf çekip onlarla photoshopta oynamak :81:
Delüüüü
kızlar ya bu aralar bende çok yeme isteği var ama hiç kısmıyorum gece gündüz yiyiyorum ve 69 kiloya çıktım tekrarnapayım herzaman diyet yapılır ama sınava şurda 1 hafta kalmış kendimi çok kasmak istemiyorum doğrusu 70 te olsam yicem bi hafta sonra çok sıkı bi şekilde gelicem inşallah yaza kadar durmak yok sonra
Feryalim olur o kadar bak önünde sınavlar var zaten,şöyle bir zamanda diyet mi düşünülür. Bu sınavın stresini yaşamasam da tahmin edebiliyorum.Boşver sen diyeti şimdi sınavına yoğunlaş.Elbet stres bitince yine aramıza döner verirsin kilolarını..Bence şu an bunu düşünmen saçma olur.
günaydın arkadaşlar diyet nasıl gidiyor günaydin dediğime bakmayın ben sabah sporumu yaptım da geldim
günaydınnn
kilom aynı 1 haftadır 84.1
[COLOR="[/COLOR][/B]darkred"]günaydın cnmkızım uyansın senin için öperim cnm koluma dokunamıyoum kesilen bilek deqilde aşı yapılan yerin dirseqe doqru olan kısma dokunamıyorum acısı çok fazla hemde o kolumda anlayamadıqım bir aqırlık var kaldıramıyorum hareket ettirmem mümkün deqil canım çok yanıyor..
Öp annesi... Canim bence de o asinin vermis oldugu sancidir.
Gecicek insAllah.. Birazcik daha sabir..Daha iyi olucaksin Sena'm.
Canim hic kötü düsünme, herseyde var bir hayir.
Sadaka ver güzelim sende..
Amin Rabbim hepimizi korusun insaAllah..
bal yemekten hep çekinmişimdir tatlım ben yaa :26::26:
ama kabuk tarçını bu ara çok tüketir oldum
ahahhahhaha
bu geceee uzun olacak besbelliiiii demedin mii
aferin sana tatlımmm, boyun uzun da olduğundan, süzülüvermişsindir hmen maşallah sana
hadi bakalım, havaların sıcak olmasına çok az kaldı, herkesi şaşırt
vallahi ben hiç öyle denemedim ama
kabuk gibi olmaz sanıyorum yaa :26::26:
ağzına tozu filan gelirse tiksinebilirsin dikkat et
aldığın zaman başla bence, başlangıcın kötüü olmasın
sevgiii bizim burda uzaktı yaa
dün daha yakındıı, saat 12 gibi baktık, dünde o saatte süperdi ama
3 balkonu da döndükyok anam bize uzaktı nedense
Ahahhahaha, herhalde bizim kadar sansli yokdu
Ay evin icine giricek zannettim nerdeyse kuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
günaydın arkadaşlar diyet nasıl gidiyor günaydin dediğime bakmayın ben sabah sporumu yaptım da geldim
Ohhhhh sefan olsun, simdi bende yapicam canim.
Günaydın zeynep,ohh maaşallah en güzeli sabah sporu valla, sonra da hafif bir kahvaltı
Kızlar dün gece eve giderken bir baktım bulutlar kapatmış her yeri..Yani makinem olsada çekemeyecektim
Bir de satıcı mesaj atmış gümrükteki sorunlar halloldu bu hafta içi dağıtıma başlanacak diye
Aaaaaa iste buna sevindim tatlim :13:
Ben onu da denedim
Yanmasına dayanamadım 2 gün sürdüm bıraktım
Yok canım hiç kızarıklık filan olmadı.Dedim ya ben geçen sene direk biber yağını sürüyordum
Gece yatmadan çıkardım toplamda 4- 4,5 saat durdu üzerimde..E o da bir şeydir..Havalar düzelmediği sürece böyle akşamları paketleyeceğim gene kendimi
Yalnız dün böyle midemde ağrı oldu ama deriden içeriden böyle midem bozulmuş gibiydi.Belki de yediğim bir şey dokundu dedim yormadım hiç :44:
Aramıza hoşgeldin
1. hamileliğin de verdiğin gibi yine verirsin,belli ki azimli birisin..Burayı takip ettiğin sürece de azmin artacaktır.
Günaydın canım
Nilgüncüm o kadar aç bırakma kendini,o da zararlı..Hemen bir şeyler atıştır..
Hemen de öyle ne yaptın diye sorarlar..Halbu ki kendileri de bilir bunun sadece tek bir yolu var :82:
Tabi bu sözler baya şımartıyor insanı
Sevgicim photoshopla 2,5 yıldır ilgiliyim,kendime göre fotoğraf düzenleme,vektörel düzenleme,renk ayarları filan kısaca kendime yetecek kadar biliyorum.Herkes çok iyi bildiğimi söylüyor,bir sorun olunca bana geliyorlar sağolsunlar ama ne ustalar varken ben iyi biliyorum diyemem.Ama ben de senin gibi çok seviyorum.
Zaten en büyük keyfim fotoğraf çekip onlarla photoshopta oynamak :81:
Delüüüü
Feryalim olur o kadar bak önünde sınavlar var zaten,şöyle bir zamanda diyet mi düşünülür. Bu sınavın stresini yaşamasam da tahmin edebiliyorum.Boşver sen diyeti şimdi sınavına yoğunlaş.Elbet stres bitince yine aramıza döner verirsin kilolarını..Bence şu an bunu düşünmen saçma olur.
Canim bende paketledim dün kendimi
Böyle sanki karincalanma, ferahlama vs.. gibi hareketler mevcuttu.
Ama cok rahat uyudum bende, rahatsizlik 0'di.
Canim, midende ki agri insaAllah yagdan degildir ya...
tebrikler canım 2 günde ne ettin ne yaptın girdin şortun içine senden korkulurrr
bu cuma umutsuz vakayım regl dönemim ezip geçecen iyice
kaptaaan benim bi şikayetim var evde kk yi kıskanan kocalara bir ceza varmı
ay benim herif ben varken girme diyip duruyo uyuyolarda kaçtım size
diyom adama 1.5 ayda 8 kg verdim kızlarım sayesinde sen kızacağına beni teşvik etmelisin ama uyussss iştee
zaten vardı bir pit yeniği yaaizlem hani şu çokbeğendiğin elbise varya merterde ki dün gittim buldum o mağzayı ama herifler toptancıymış ayyyyyyy nası sinir oldum vermiyolarmış
günaydın kızlar nasılsınız keyifler nasıl
izlem abla valla sen nesin ya böyle azimli hatun süpersin 3 günde oldunmu şorta güle güle giyin
kızlar ya bu aralar bende çok yeme isteği var ama hiç kısmıyorum gece gündüz yiyiyorum ve 69 kiloya çıktım tekrarnapayım herzaman diyet yapılır ama sınava şurda 1 hafta kalmış kendimi çok kasmak istemiyorum doğrusu 70 te olsam yicem bi hafta sonra çok sıkı bi şekilde gelicem inşallah yaza kadar durmak yok sonra
tebrklerrrgünaydın arkadaşlar diyet nasıl gidiyor günaydin dediğime bakmayın ben sabah sporumu yaptım da geldim
kizima 2-3 tane cizgifilm indirdim netten almanca ögrensin az,hic istemiyor anasinifinda bir tek bu konusmayan.türkceyi cok güzel konusuyor burda cogu cocuk yari almanca yari türkce konusuryor buda tek türkce konusunca aa nasilda konusuyor diyenler var,ama almanca anlama süper, konusma sifir.okulda zorlanmaz insallah.
biz cocuklardan dolayi sinemaya gidemedigimiz icin bagzi filmleri indirip dvd den izliyoruz esimle maglum orijinal türkce filmde dvd burda bulmak zor ,türk filmleride binde bir geliyor sinemalara .2-3 senede bir film anca .acaba indirip izlerken emege saygizilik etmis oluyormuyum,yani sebebim var gidemiyorum sinemaya ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?