80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

caillou caillou caillou......basladigi an derin bir sessizlik basliyor evde....bende gideyim kahvalti hazirlayim...ay üzerimizde nazarmi ne vardir anlamadim,esim cumartesi geceleri sokak gazaeteleri oluyor burda onlarin posetini takmaya gidiyor ek is yani,dün gece bu kezde teker patlamis ,sürekli biryerden bisey cikiyor.allahim sen koru bizi(cümlemizi) kem gözlerden

Son düzenleme:

bal yemekten hep çekinmişimdir tatlım ben yaa :26::26:
ama kabuk tarçını bu ara çok tüketir oldum

"ay dede ay dede senin evin nerede?" derkene saati 3 ettim...
kociş :" gel bak ben sana ay dedeyi gösterecem"

:78::82:

ahahhahhaha
bu geceee uzun olacak besbelliiiii demedin mii

aferin sana tatlımmm, boyun uzun da olduğundan, süzülüvermişsindir hmen maşallah sana
hadi bakalım, havaların sıcak olmasına çok az kaldı, herkesi şaşırt

günaydin kizlar....bugün heryer burda kapali oldugu icin cubuk tarcin alamadim,toz tarcinla yaptim cayimi acaba ayni etki gösterirmi:26:

vallahi ben hiç öyle denemedim ama
kabuk gibi olmaz sanıyorum yaa :26::26:
ağzına tozu filan gelirse tiksinebilirsin dikkat et
aldığın zaman başla bence, başlangıcın kötüü olmasın

sevgiii bizim burda uzaktı yaa
dün daha yakındıı, saat 12 gibi baktık, dünde o saatte süperdi ama
3 balkonu da döndük yok anam bize uzaktı nedense

allah esirgesin canım yaa
kötüye yorma, olağan şeyler bunlar

hafta sonu aldığım şort kapanmıyor önü demiştim yaa
bu sabah denedim tam oldu, iyiki bir beden büyük almamışım yahuu

bu cumaaa patlama yaşıycammmm, canını seven kaçsııııınnnnnnnnnnnnnnnn
açuluuuunnnnnnnnnnnnnnn

çok teşekkür ederim cnm avatarıma yatar halde resmimi koydum hep yatıyorum yaa..

canım benim nekadar güzelsinn nazara geliyon ayakta şöyle boy boy fotolarınıda koyacaksın inş görünür görünmez kazalardan korusun mevlam ....

öyle deme bende çok başarısızdım ipin ucunu bırakınca arkasını toparlayamıyor insan kaçamak yapsakta telafiyle diyete devam
Sağlığımız için en önemlisi ...
desteklerin için çok teşekkürler başımın üstünde yerin var

kaptaaaaaaaan heryerde eğitime devam
merabaaa

yaklaşık bi haftadır bilgisayarım bozuk oldugu için giremedim buu akşam geldi servisten hemen siteye girdim bildirimde yapamadım sizler nasılsınız :93:
nesinir bozucu değil mi 3 gün net yoktu buraya giremedim diye kafayı yiyordum
hoşgelin canım bizler eriyoruz günbegün sen nasılsın asıll

ütüyle kurtulmak yokk bu hafta herkaçamağında 1 km yürüyüş

inş canım ayyy beraber başlaşaydık bende alcaktım hala alacağım bak tembelliğim burdada su yüzüne çıktı

teşekkürler canım paylaşımın için

ah çok güzel bir duyguu farkedilmek taktir görmek

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin

tebrikler canım 2 günde ne ettin ne yaptın girdin şortun içine senden korkulurrr
bu cuma umutsuz vakayım regl dönemim ezip geçecen iyice
kaptaaan benim bi şikayetim var evde kk yi kıskanan kocalara bir ceza varmı
ay benim herif ben varken girme diyip duruyo uyuyolarda kaçtım size
diyom adama 1.5 ayda 8 kg verdim kızlarım sayesinde sen kızacağına beni teşvik etmelisin ama uyussss iştee

izlem hani şu çokbeğendiğin elbise varya merterde ki dün gittim buldum o mağzayı ama herifler toptancıymış ayyyyyyy nası sinir oldum vermiyolarmış

günaydın kızlar nasılsınız keyifler nasıl

sena abla ne oldu sana anlayamadım ben iğnemi vuruldun kolundan ah en korktuğum şey asla vurduramam ya çok geçmiş olsun sanada

izlem abla valla sen nesin ya böyle azimli hatun süpersin 3 günde oldunmu şorta güle güle giyin

saolasın nilgün ablacım umarım her çaba harcayanın hakkını boşa çıkarmaz allahım.. umarım seninde eşinle aran düzelir en yakın zamanda dediğin gibi bence aldatma olmadan düzelebilir..

kızlar ya bu aralar bende çok yeme isteği var ama hiç kısmıyorum gece gündüz yiyiyorum ve 69 kiloya çıktım tekrar napayım herzaman diyet yapılır ama sınava şurda 1 hafta kalmış kendimi çok kasmak istemiyorum doğrusu 70 te olsam yicem bi hafta sonra çok sıkı bi şekilde gelicem inşallah yaza kadar durmak yok sonra

Ben onu da denedim
Yanmasına dayanamadım 2 gün sürdüm bıraktım

Yok canım hiç kızarıklık filan olmadı.Dedim ya ben geçen sene direk biber yağını sürüyordum
Gece yatmadan çıkardım toplamda 4- 4,5 saat durdu üzerimde..E o da bir şeydir..Havalar düzelmediği sürece böyle akşamları paketleyeceğim gene kendimi
Yalnız dün böyle midemde ağrı oldu ama deriden içeriden böyle midem bozulmuş gibiydi.Belki de yediğim bir şey dokundu dedim yormadım hiç :44:

Aramıza hoşgeldin
1. hamileliğin de verdiğin gibi yine verirsin,belli ki azimli birisin..Burayı takip ettiğin sürece de azmin artacaktır.

Günaydın canım

günaydın arkadaşlar diyet nasıl gidiyor günaydin dediğime bakmayın ben sabah sporumu yaptım da geldim

Günaydın zeynep,ohh maaşallah en güzeli sabah sporu valla, sonra da hafif bir kahvaltı

Kızlar dün gece eve giderken bir baktım bulutlar kapatmış her yeri..Yani makinem olsada çekemeyecektim
Bir de satıcı mesaj atmış gümrükteki sorunlar halloldu bu hafta içi dağıtıma başlanacak diye

evet haklısın derya abla valla bende saldım aslında sınavdan sonra tartılsam daha iyi olcak kahvaltıda 1 buçuk poğaça 1 tanede boyoz yedim bunlar çok yağlı ama napayım ablam annemler hepsi ye diyor e bende istiyorum yemek bide ibrahiç saraçoğlu çıkmış kesinlikle diyet falan yapmasınlar demiş her besinden alsınlar demiş

Son düzenleme:
kizima 2-3 tane cizgifilm indirdim netten almanca ögrensin az,hic istemiyor anasinifinda bir tek bu konusmayan.türkceyi cok güzel konusuyor burda cogu cocuk yari almanca yari türkce konusuryor buda tek türkce konusunca aa nasilda konusuyor diyenler var,ama almanca anlama süper, konusma sifir. okulda zorlanmaz insallah.

biz cocuklardan dolayi sinemaya gidemedigimiz icin bagzi filmleri indirip dvd den izliyoruz esimle maglum orijinal türkce filmde dvd burda bulmak zor ,türk filmleride binde bir geliyor sinemalara .2-3 senede bir film anca .acaba indirip izlerken emege saygizilik etmis oluyormuyum ,yani sebebim var gidemiyorum sinemaya....

"ay dede ay dede senin evin nerede?" derkene saati 3 ettim...
kociş :" gel bak ben sana ay dedeyi gösterecem"

:78::82:

Günaydin güzelim...

kilom aynı 1 haftadır 84.1

Uuuuuu, buna sevindim canim.
Hadi bakalim geri geldin aramiza, gitsin sporla verdigimiz kilolarimiz :82:

Aman cok güzel cooook...
Kedinle gurur duyuyorsun degilmi
Istedigin kiloya kavusman dilegi ile canim...

hahhahahha onlardan her evde var şekerimmm
daha şimdi, geçmişi okuyordum yanyana oturuyoruz kucağımızda laptoplar oğlanda
ortamızda onda da oyuncak laptop
çekirdekten bilişimci yetişiyor çocuk

izlem hani şu çokbeğendiğin elbise varya merterde ki dün gittim buldum o mağzayı ama herifler toptancıymış ayyyyyyy nası sinir oldum vermiyolarmış
zaten vardı bir pit yeniği yaa
o kadar uygun fiyatlı benim ağzım açık kalmıştı
kuzummmm ayaklarına sağlık teşekkür ederim

feryaaaalllll
keşke 2 gün olsa geçen pazar almıştım
ama önü kattiyyen kapanmamıştı
birde köye gittim artıdaydım regl öncesi filan karnım davul gibiydi
giyinme kabininde bayaa bir cebelleştimm şekilden şekile girdim
allahtan şimdi gene tahta olmaya aday

sen hiç takılmaa yeme içme durumuna nasıl olsa ne yapman gerektiğini biliyorsun
birde sıkan bişiy giyme, salaş bir şekilde gir sınava en rahat ettiğin şekilde

günaydın arkadaşlar diyet nasıl gidiyor günaydin dediğime bakmayın ben sabah sporumu yaptım da geldim
tebrklerrr

bizde izliyoruz canım
eşim genelde netten indiriyor, 2 güne bir hatta vizyona girmemiş filmleri
bile izliyoruzz
oğlan doğmadan haftada 2 kez bile gidiyordukk
hattaa bi ara türksel kampanyası vardı 1 bilet bedavaydıı
pasooo gidiyorduk ama süperdi yaa
şimdi hiçç gidemiyoruz, binde bir teyzesinin işi olmayacak da bırakıp gidicez

dün fragmanını gördüm nurgül yeşilçayın yeni filmini
ismi çınar ağacıı
fragmanına bilee ağladım, çok içten çok samimi veee çok ders verici bir film :92::92::92:

haa kızlar ilkayın selamı vardı size
annesi gelecekti, hazırlık filan yapmıştır

birde huriye söyle saçları çok güzel olmuş didiii

günaydıınn..
dün sinirden menümü yazmayı da unutmuşum..şimdi yazayım bari..
sabah
2dilim çok tahıllı
1 yumurta beyazı
1 dilim peynir
3 zeytin
domates
1 t k bal
ara
elma portakal
öğle
1 tabak kuu fasulye
7 kaşık bulgur pilavı
yoğurt
ara
1 y kaşığı kuru üzüm
1 kepekli galeta
nescafe
akşam
1 kase yoğutlu makarna
salata
ara
5 tane çiğköfte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…