80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

utanma denizim daha bugün böyle....dünkü yediklerimi görsenn

naptı görümcn hala sen gidince abartıyor mu yemek olayını?
neler yapıyorsun,elvin uyuyunca girdiğimden çok karşılaşamıyoruz

sen bilinçli kadınsın dün yesen bugün hemen toparlarsın maşallahelvini kokla benim için lütfen melocum özledim bebek kokusunu yaagörümcem dün enson yaptı yapacagını yedik son son ve birlikte karar aldık bugünden itibaren diyet yapmaya çünkü kendide başladı kilo almaya oda yaza az kaldı yan simitlerine ve basenlerine sinir olmaya başladı birlikte yürüyüşlerede başlayacagız inşallah bakalım aldıgımız kararı uygulayabilirsek süperr olacak melocum :81:

zuzumm
ne pahalıymış kız öle ben 1 milyonluk bile alıyorum en az 7-8 tane düşüyorrr

masumm evet ya öyle insanlar malesef var,benimkilerde disarda simarik cocuk oldumu sadece otuturup izlerler,bazen anneannede simarirlar oda abartilcak sekilde degil saklambac,yakalanmaca felan öyle seyler.benim kiz cok inattir aslinda bazen inadi tuttumu benimle zitlasir bende boga burcuyum bi okadar bende inatim ,anlasiyoruz ama ,cogu kez disarda diyenler olur selin herseyden izin aliyor ,soruyor hep felan diye.benim oglanda gittigi yerde araba varsa onula sürekli oynar onu sürerr gecen gittik birine yine bu araba oynuyor ay bundan 1 ay büyük cocuk bunun üstüne cikiyor kafaisni tutuyor felan ,en sonunda isirdi yanagini kocaman disleri cikti oglumun yüzünde.anneside diyorki iki oglu var onun bunlar hep dövüserek oynarlar evde...benim kizdda atladi hemen ama vurmak kötü bisey sonrada biz gülünce utandi yavrum

denizcim çok teşekkür ederim
bilgisayarın gene hata mı verdi tatlım, bayaadır girmiyorsun gene :26::26:

kızlar dertlendim bugün çok
belediyenin salonuna gidiyorum ya ben, seçim çalışmaları varmış büyük salon kapandı
yan tarafta gene aynı kompleksin içinde küçük salonda yapıcaz artık
bayaa kalabalık olucak ama şurda az bir sürem kaldı tatilimee

ilkoşun yanına 2-3 kilo vermiş olarak gitmeliyimmmm

inşallah canım..
beraber yaparsanız destek olursunuz gerçi sen zaten çok çok yol aldın da..hep diyorum ya senin topiğe gelip yazdığın ilk mesajı ben hiç unutmuyorum

işte cmmm bişiyde diyemiyorsun ki
dedimm ki sne evd eol 2 çocuk olsun birdee

ya birde çocuk dogal yaşama alışıcak yani
o ne öle vıcık vıcık sürekli tepesinde kendi kendine oynamayıı bilecekkk

olsun izlo küç
k salonlarda nsan daha çok terliyor boşver..

ne zaman gidiyorsun

izlem yeni gördüm resmini eski halin neymis öyle o senmisin süper görünüyorsun masallah cok hossun

bilgisayarının ayarlarıyla oynama zuzumm o da benimm
kız o elbiseyi çok sevinerek almıştım
içine girebildiğim bişiy var diye

sen bildirim yapmamışsın süreyyaa
birde geçen hafta da yapmadık ya liste
hatırlayamadım o yüzden eksik mi yazmışım fazla mıı

tarçını abartmışlar bu arada, o kadar pahalı bişiy değil yahuu

Son düzenleme:
melocum bende ilk defa yazdıgım mesajı bulmak için epey bi ugraştım belki ozamanki azmime yeniden kavuşurum diye ama bulamadım bi daha deneyeyim bariii

izlem çok yogunum canım yaa fırsat buldukça hemen geliyorummm sizsiz olmaz canlarımmm

tülay nerelerde kızlar dönmedimi halaaa özledim onuda vallahii

banu maşallah deee bebelere nazar degdireceksin şimdiii

maşallah kızlar takımınız nekadar kalabalık herkez takımda sayılır herhalde hep böylemi
biz takım arkadaşlarla pek buluşamıyozda

hepiniz kurtulursunuz inşallah larayaglarınızdan tabi bende

maşallah kızlar takımınız nekadar kalabalık herkez takımda sayılır herhalde hep böylemi
biz takım arkadaşlarla pek buluşamıyozda

hepiniz kurtulursunuz inşallah larayaglarınızdan tabi bende

narin nazenin canım bende senin takıma bi ziyaret edem dedim

Son düzenleme:
5 Kilo Verdiren Protein Diyeti
Yumurta,tavuk,balık,karides,et ;tüm bunları gönül rahatlığı ile yiyebileceğiniz bir diyet.Ancak;haşlama,buğulama yada ızgara!

YENMESİ GEREKENLER

* Haşlama,buğulama yaa ızgara kırmızı yaa beyaz et

* Yumurta

* Deniz Mahsulleri

* Süt ürünleri

* Bol su

* Meyve suları,soda

YENMEMESİ GEREKENLER

* Sebze,meyve

* Şeker

* Hamur İşleri ve ekmek

* Karbonhidratlı tüm besinler

teşekkür ederizzz, evet topiğimize nazar değmesin

arada sende gel katıl canım

umarım sende ulaşmak istediğin kiloya biran önce sağlıklı bir şekilde ulaşırsın

gülçin ben lahana yagı ve biberiye yagı kullanıyorum
bitince denerim snein karışımı

Tamam canim, insaAllah gerek kalmaz fistik gibi görünüyorsunuz...

esmerimm gülçünümmmm ne yazdın ku banaa
görmedim ben :26::26::26:

Balim, bu kh diyeti bölümüne girdim dün baya inceledim(50 puani gecmeyecek, tabloya felan baktim vs..) ama bu diyette uygulanilmasi gereken nedir, nelerden uzak durulmali, neleri yememeli aslinda onu anlayamadim.. Deneyen biri olarak bana da yardim eder misin tatlim ?

Kostugun yanina kar kaldi kuzum,
ne olursa olsun kararindan vazgecmiyorsun.
Spormu yapicaksin, kesinlikle oluyor. Yapiyorsun.
Iste bu yüzden idol diyip, agzi acik ayran delisi gibi imrenerek (ama duada ederek ) bakiyoruz ya sana..

Sabah tam kanallari gezerken, Ibrahim Saracoglu'nun kilo verdirten bir tüyosuna denk geldim.
Tam yetisemedim ama, " tekrar ediyorum " lafini yakaladigim gibi kalemimi elime aldim.

-15 sap maydonozun icine 1 limonu 1 bardak suyu rondodan gecirip icin günde 1 kere dedi.
(Kötü olan ac karnina mi, tok karnina mi ne zaman uygulanacak onu duymadim iste, ben nette simdi onu arastiririm. )

Bunu, 15 gün boyunca iciyoruz, 5 gün ara verip 15 gün yine iciyoruz.

esmerim gülçünümmmm
datlı diline gurban olduğumm

şimdi bu diyet çok kilo verdiriyor ama uyması biraz zor
meyve filan yemiyorsun kısa süreli diyetlerde
süresi sana kalmış bişiy yanii
ben 1-2 ayda bir 2 bilemedin 3 gün yapıyorum ama
bu sefer kahvaltıda bile ızgara et yedim

bu diyette öğün filan yok ne kadar et yani saf protein yersen o kadar çok
kilo veriyosun
vücut senin aldığın proteini yakmak için çok fazla enerji harcıyor ve o yağları yakmak için
vücudunda biriken yağları kullanıyor, sen extra karbonhidratta yersen bu diyet işe yaramaz yanii

boll bolll balık kırmızı et beyaz et yumurta peynir tüketebilirsin
zaten yediğin herşeyin üstünde k.h oranı yazıyor çok basit yanii

istersen 2 gün dene, ama bol su içmelisin mutlaka 2-2.5lt bulmalı canım ki sen zaten içiyorsun
bu diyetle birde azıcık spor yaparsan daha da güzel olur ama çok ağır değil leslie çok ideal mesela

sormak istediğin kafana takılan bişiy varsa mutlaka sor canım
listede değerler yazıyor zaten
o değerden ne kadar az alırsan o kadar çok kilo verirsin...

ben detoksu yarındamı yapsam die düşünüyorum
çarşamba ve perşembede protein agırlıklı beslenirim
ama adet olamazsam yani cumaya bitmezse
tam sonucu görememm cumaya:26::26:

merhaba ben nilüfer yeni üye oldum.sürekli kilo alıp veren biri olarak bu yarışmaya girmek istiyorum.şu anda 81 kiloyum inşallah sizlerinde desteği ile başarmak istiyorum .beni çevremdekiler anlamıyor.geçen yıl 6 ayda 18 kilo verdim sağlıklı zayıfladım fakat moralim bozulunca yiyenlerdenim 22 kilo aldım etrafımdaki yorumları tahmin edersiniz..... tekrar o formülümü uygulamaya başladım dilerseniz sizlerlede paylaşabilirim.

Sabah tam kanallari gezerken, Ibrahim Saracoglu'nun kilo verdirten bir tüyosuna denk geldim.
Tam yetisemedim ama, " tekrar ediyorum " lafini yakaladigim gibi kalemimi elime aldim.
-15 sap maydonozun icine 1 limonu 1 bardak suyu rondodan gecirip sabah kahvaltisindan 30dk önce ac karnina iciniz diyor.
Bunu, 15 gün boyunca iciyoruz, 5 gün ara verip 15 gün yine iciyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…