utanma denizim daha bugün böyle....dünkü yediklerimi görsenn
naptı görümcn hala sen gidince abartıyor mu yemek olayını?
neler yapıyorsun,elvin uyuyunca girdiğimden çok karşılaşamıyoruz
sen bilinçli kadınsın dün yesen bugün hemen toparlarsın maşallahelvini kokla benim için lütfen melocum özledim bebek kokusunu yaa görümcem dün enson yaptı yapacagını yedik son son ve birlikte karar aldık bugünden itibaren diyet yapmaya çünkü kendide başladı kilo almaya oda yaza az kaldı yan simitlerine ve basenlerine sinir olmaya başladı birlikte yürüyüşlerede başlayacagız inşallah bakalım aldıgımız kararı uygulayabilirsek süperr olacak melocum :81:
banu bazı tipler var çocuğumu kısıtlamayayım koyun gibi olmasın fikrinde o da öyle sanırım
bu arada yardımcı varsa başka ne iş kalıyor ki.benimde temizlik için her hafta kadın geliyor...eşim zaten başlı başına nerdeyse bütün işleri yapıyor,çamaşır asar,ütüleri yapar vs..
zaten o zaman iş kalmıyor ki e bi zahmet çocuğuyla da ilgilensin
denizcim çok teşekkür ederim
bilgisayarın gene hata mı verdi tatlım, bayaadır girmiyorsun gene :26::26:
kızlar dertlendim bugün çok
belediyenin salonuna gidiyorum ya ben, seçim çalışmaları varmış büyük salon kapandı
yan tarafta gene aynı kompleksin içinde küçük salonda yapıcaz artık
bayaa kalabalık olucak ama şurda az bir sürem kaldı tatilimee
ilkoşun yanına 2-3 kilo vermiş olarak gitmeliyimmmm
izlem yeni gördüm resmini eski halin neymis öyle o senmisinsüper görünüyorsun masallah cok hossun
Canım işte çok garip mesela benim zenci poposu gibi çıkıntımda yoktur gördün ya fotolarda dümdüz resmen tepsi
Hani neresinden gidecek de beden düşeceğim bilemiyorum.Tek yol bacakları ve baseni inceltmek sanırım.Gerçi hiç 44 beden denemedim biliyor musun bir mağazaya gidip sırf bunun için deneyeceğim.Belki de 44 oldum haberim yok.Sadece üzerimde kotlarım üzerimden düşecek kadar bollaşmadı diye beden düşmediğimi farzediyorum.
canım bende 8 killoyu aştı ama pantolon ve etekelrimde hafif bir bolluk oluştu öyle beden düşmedim henüz daha yolun başındayız
Canım ben çok kızıyorum bu insanlara ya..Hiç bir şekilde mantığım almıyor.Sen yeni doğum yaptın zaten bitkinsin,bir yandan da yeni doğmuş bir bebeğe bakıyorsun ki bu en zoru..Sen misafir karşılayacak halde misin? Bebek görme olayı ne kadar saçma insanlarda hiç düşünce yok ya.Hadi çok merak edildi diyelim en fazla 15 dakika durulmalı bana göre.Ben hayatta daha fazla duramam. Hasta ziyareti bile kısa olur derler ki hastalıktan daha zahmetli bir durum bu..Bana göre bir süre hiç gidilmemeli ama gel de bizim millete anlat bunu..Gerçekten çok anlayışsız bir milletiz
evettt bende çok çekmiştim ah hele sezeryan ile doğum yapınca insan kendini toparlayamıyor hemen cümbür cemaat geliyorlardı çoluk çocuk birde saatlerce .....
vawwwww harikasın yanlar gitmiş basen zaten yok
spora gitmeden dünki pazar gezmemizden bir kare ekliyim didimm
ana-oğul boyarlar ilkbahar kreasyonu
o gördüğünüz siyah şort o dünki bahsettiğim kapanmayan şort
her ne kadar zor görünsede
bu 20 mart 2011
bu da benim annem değil
çünkü kendime göre hiç elbise bulamamıştım, rahat diye bunu aldım
hiç mi hiç tarzım değil ama lcw den almıştım XL
çok da giydim o zaman napimmm
brawooooooooooo
Günaydın..
Mutsuzum..
Hava kapalı,istediğim gibi ilerleyemiyorum. Dükkanın stresi, hayat sorunları hepsi boğuyor çareyi yemekte aramak istiyorum o da olamıyor. Artık delirmek üzereyim. Dün fotoğraf çekildim sanki 6 kilo vermemişim gibi kilolu çıktım gene.. Onca emeğim sporsuz boşa sanki. Görünür de pek fark olmuyor sporsuz..E havalar da düzelmedi bir türlü,tam hevesleniyorum kapanıyor,şu an ağlıyorum sinirden!!!!
Kilo vermek boş geliyor artık,aynı göründükten sonra ne anlamı var ki....Çok sinirlerim bozuk...
Belki yazmam havalar düzelene kadar,sizi seviyorum..
İzlemcim her zaman ki gibi harika görünüyorsun,bizim için en büyük canlı bir irade örneğisin. Şortuna,bluzuna,babetine bayıldım çok hoş görünüyor.
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa canımmm yapma böyle çok güzel ilerliyorsun benim canım çıkıyor sporla noldu sanki bedenim mi düştü 10 kg bi verelim
sen söylüyordun herkesin sendeki farkı gördüğünü dolunay herkesi etkiekldi dünde biz eşimle öyle bri tartıştık ki
Dolunay geçti hormonlarımız düzeldi dimii lilimmmmmm
maşallah kızlar takımınız nekadar kalabalık herkez takımda sayılır herhalde hep böylemi
biz takım arkadaşlarla pek buluşamıyozda
hepiniz kurtulursunuz inşallah larayaglarınızdan tabi bende
narin nazenin canım bende senin takıma bi ziyaret edem dedim
gülçin ben lahana yagı ve biberiye yagı kullanıyorum
bitince denerim snein karışımı
esmerimm gülçünümmmm ne yazdın ku banaa
görmedim ben :26::26::26:
burda sizi azimlendiricem diye resim eklerken spora geç kalıyordum
bilgisayarın saati geri kalmışş hiç aldırmıyorum
15dk geç çıktı nasıl koştum nefes nefese kaldım yaaa
bir gittim hoca moca yok, doktora gitmiş gecikecekmişş
tabii benim dilim dışarı çıktı koşmaktan
20dk yok bende kalmadım çıktım geldim ibo geç kalmasın işe diye
yani bugün sadece yürüyüş yapmış oldum
yarım saat bisiklet sürerim artık bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?