selam kızlar çokk çooook uzun zaman sizi takip ettim.yaz gibi üye olup paylaşım yapmaya karar verdim.ee malum tek başıma halledemeyecektim.sonra 1 haftada 2,300 kg. verdim.ama ne oldu yine o oldu.:1no2: pes ettim .2 yıldır bu kilodayım hiçbirzaman diyetle işi olmamış ben hatta hamilelik sonrasıda dahil valla bu durum benim artık kendime olan saygımı bitirdi.bune yaa bir insan bukadarda iradesiz olurmu.bu kadarda kendine haksızlık yaparmışinanın birgün deselerdiki fazla kiloların olacak veremeyecek ve sen depresyonlara gireceksin.asla inanmazdım.yoruldum artık başlangıçlarda yeni yeni yinelerden ve son hüsranlardan mafoldumben
ben 29 yaşındayım eşim benden 1,5 yaş küçük.adam manken gibi.bir gr fazlası yok.ben hem yaşça büyüğüm hemde başörtülü bi bayanım.zaten örtülü olmak beni 3-4 yaş büyütüyor ee bide kilo olunca.hay Allahım anlattıkça bunalıma giriyorum.2. kattaki komşumun oglu bile beni eşimin yanında görünce anne bu kim demiş oda onun eşi dediğinde liseye giden çocuk hadi ordan asla inanmam demiş.bunu bana anlatanda o çocugun annesi mafoldumben
sağolun kızlar inşallah irade irade şart.bu sefer sanırım en çok canımın yandığı zaman.hiçbukadar kötü hissetmemiştim kendimi.benki sigarayı okadar sevmeme ragmen bir kerede üstelik hiç aklımda yokken bu son dedim ve bitti ne bi fırt ne bişiy tam iki yıl olacak şubatta bırakalı.illa bişiy mi olmalı yani hastalık falanda öylemi yani iradem yerine gelecek.üstelik şeker hastalığı riski olan biriyim.size çok ihtiyacım var kızlar.lütfen bana yardım edin
asutaha haklısın moral çok önemli canım.insanın kendine olan inancıda.zaten benimki duygusal oburluk.bugün randevu aldım diyetisyenden.ancak haftaya cumaya saat 16:00 ya yer varmış.bakcaz artık.gelişmeleri buradan yazarım artık size kızlar.
esmerim gülçünümmmm
datlı diline gurban olduğumm
şimdi bu diyet çok kilo verdiriyor ama uyması biraz zor
meyve filan yemiyorsun kısa süreli diyetlerde
süresi sana kalmış bişiy yanii
ben 1-2 ayda bir 2 bilemedin 3 gün yapıyorum ama
bu sefer kahvaltıda bile ızgara et yedim
bu diyette öğün filan yok ne kadar et yani saf protein yersen o kadar çok
kilo veriyosun
vücut senin aldığın proteini yakmak için çok fazla enerji harcıyor ve o yağları yakmak için
vücudunda biriken yağları kullanıyor, sen extra karbonhidratta yersen bu diyet işe yaramaz yanii
boll bolll balık kırmızı et beyaz et yumurta peynir tüketebilirsin
zaten yediğin herşeyin üstünde k.h oranı yazıyor çok basit yanii
istersen 2 gün dene, ama bol su içmelisin mutlaka 2-2.5lt bulmalı canım ki sen zaten içiyorsun
bu diyetle birde azıcık spor yaparsan daha da güzel olur ama çok ağır değil leslie çok ideal mesela
sormak istediğin kafana takılan bişiy varsa mutlaka sor canım
listede değerler yazıyor zaten
o değerden ne kadar az alırsan o kadar çok kilo verirsin...
gülçincim bende çok methini duymuştum o karışımın
ama ben içemedim midemi çok bulandırdı
birdaha da hiç yeltenmedim canım
nasıl olsa kilo veriyordum, extra birde midemi mahfetmiyim didimm
bugün spora giderken karnımı sarıcaktım streçle
geç kalınca yolda aklıma geldi bu iş bana nasip olmuycak herhal
merhaba ben nilüfer yeni üye oldum.sürekli kilo alıp veren biri olarak bu yarışmaya girmek istiyorum.şu anda 81 kiloyum inşallah sizlerinde desteği ile başarmak istiyorum .beni çevremdekiler anlamıyor.geçen yıl 6 ayda 18 kilo verdim sağlıklı zayıfladım fakat moralim bozulunca yiyenlerdenim 22 kilo aldım etrafımdaki yorumları tahmin edersiniz..... tekrar o formülümü uygulamaya başladım dilerseniz sizlerlede paylaşabilirim.
teşekkür ederizzz, evet topiğimize nazar değmesin
arada sende gel katıl canım
umarım sende ulaşmak istediğin kiloya biran önce sağlıklı bir şekilde ulaşırsın
tamam canım sagol arada ugrarım
inşallah sizde ulaşırsınız hedeflerinize
ben hiç kilo vermeye çalışmamıştım ilk defa zayıflıyorum ve 9 kilo verdim çok mutluyum
inşallah dahada veririm diyet yapmıyorum saglıklı besleniyorum
canım hoşgeldinbizim topicimizde herkes çok sıcakkanlıdır çok güzel bi ortamımız var sende muhabbetimize katılabilirsin canım ne zaman istersennn :82:
Teşekkürler canım etçil biri olarak bende 3 gün deniym bakıym spor yapmasan bile verdiğin kiloyu yağdan veriyormuşsun diye duydumesmerim gülçünümmmm
datlı diline gurban olduğumm
şimdi bu diyet çok kilo verdiriyor ama uyması biraz zor
meyve filan yemiyorsun kısa süreli diyetlerde
süresi sana kalmış bişiy yanii
ben 1-2 ayda bir 2 bilemedin 3 gün yapıyorum ama
bu sefer kahvaltıda bile ızgara et yedim
bu diyette öğün filan yok ne kadar et yani saf protein yersen o kadar çok
kilo veriyosun
vücut senin aldığın proteini yakmak için çok fazla enerji harcıyor ve o yağları yakmak için
vücudunda biriken yağları kullanıyor, sen extra karbonhidratta yersen bu diyet işe yaramaz yanii
boll bolll balık kırmızı et beyaz et yumurta peynir tüketebilirsin
zaten yediğin herşeyin üstünde k.h oranı yazıyor çok basit yanii
istersen 2 gün dene, ama bol su içmelisin mutlaka 2-2.5lt bulmalı canım ki sen zaten içiyorsun
bu diyetle birde azıcık spor yaparsan daha da güzel olur ama çok ağır değil leslie çok ideal mesela
sormak istediğin kafana takılan bişiy varsa mutlaka sor canım
listede değerler yazıyor zaten
o değerden ne kadar az alırsan o kadar çok kilo verirsin...
merhaba ben nilüfer yeni üye oldum.sürekli kilo alıp veren biri olarak bu yarışmaya girmek istiyorum.şu anda 81 kiloyum inşallah sizlerinde desteği ile başarmak istiyorum .beni çevremdekiler anlamıyor.geçen yıl 6 ayda 18 kilo verdim sağlıklı zayıfladım fakat moralim bozulunca yiyenlerdenim 22 kilo aldım etrafımdaki yorumları tahmin edersiniz..... tekrar o formülümü uygulamaya başladım dilerseniz sizlerlede paylaşabilirim.
hiç içemiyorum ben butarz karışımları bi içebildiğim lahana suyu :2: umarım sen içip faydasını görürsünSabah tam kanallari gezerken, Ibrahim Saracoglu'nun kilo verdirten bir tüyosuna denk geldim.
Tam yetisemedim ama, " tekrar ediyorum " lafini yakaladigim gibi kalemimi elime aldim.
-15 sap maydonozun icine 1 limonu 1 bardak suyu rondodan gecirip sabah kahvaltisindan 30dk önce ac karnina iciniz diyor.
Bunu, 15 gün boyunca iciyoruz, 5 gün ara verip 15 gün yine iciyoruz.
grubu_porsiyon___l____leri_de__i__im_listesi - Upload.gen.tr
Diyetisyenimin verdiği listeleri excele aktarıyorum sizin için
Ekmek grubu porsiyon ölçüleri,değişim listesini upload ettim yukarıda linkte indirmek için tıklayınız kısmına tıklayıp kaydet demeniz yeterli
Beğenilirse sebze,et,süt,meyve gruplarınıda vaktim oldukça aktaracağım
bu ara çok pis dikiş dikesim var kızlar
dün diz üstü bir etek almak istedim düz siyah
batikde denedim bişiyler
yaaa gözlerime inanamadım, yemin ediyorum 3 parmak enli lastik üstüne
düz siyah kumaş dikmişler yanlarına dışardan 2 cep, başka hiç numarası yok
yaniii elimde bile dikerim ben onu 69liraydııı
kıyamadım parama şahsen, o kadar basit ki yaa
en kısa zamanda bu projeyi hayata geçirmeliyim
siyah beli enli lastik, bluzunu ister eteğin içine al beline şık bir kemer tamamdır
ister dışında kullan altına bu bahar günlerinde bir babet
bu ara oğlanı yatırınca bişiyler yapmaya çalışıyorum
ama o etekte gözüm kaldı
sabah tartılmadımm şimdi ben ne kadar veridm nereden bilcem yawww:26::26::26::26:
2 gündür wc ye çıkamadım tartılsam dogru sonuç olmazdı
bamya çiçegi içtim birde 2 form çayı 3-4 kez wc ye gittim
yarın sabah tartılırım artık
izlemmmmmmmm
cnm ben senin el becerileirne hayranım zaten kuşum
eminimki dikersin cnm
arkadaşlar 1 senede 17 kilo alarak evliliğin en çok yarayanlarından oldum. şirkettekiler hayretle şişmemi izliyorlar. şu anda 80 kiloyum ama şimdi ben bu kiloları nasıl vereceğim bilemiyorum. aranıza alın beni:84:84:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?