80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kizlar bi cubuk tarcini 3 bardak suya ekledim birkac tanede top karabiber ekledim azda limon kaynattim,tarcinin kivrimligi biraz acilana kadar kaynattim onu ictim.kesmeye calisdim kesilmiyorda kör olmayasica birde kalani yarin sabahda icebilirmiyim ,yoksa hergün tazemi, ben böyle 2 euro verirsem hergün bi tarcina haftada 15-20 euro yarin baska yerlere bakmam lazim.....

Son düzenleme:
boool yumurtalı yağsız menemen yedim şimdii

bugün canım çok greyfurt çekti ama
banuşum sayesinde yemedim, bugün bitiyor kh zaten
yarın kemire kemire yerüümmm

bakalım sonuç ne olucakk

izlemcim haftaya bende listede olmak isterim, tabii nasıl bildirim yapacağımı bilmiyorum direk mail mi atmam gerekiyor?çok güzel olmuş herkesi biarada görebiliyorsun gözünden kaçan olmuyor ve kendini kıyaslıyorsun giden kilolara bakarak...eline sağlık...

Gülçin canım bugün çok daha iyiyim kolumda ve bileqimde hala acı var ama bihayli azaldı 2-3 güne bişeyim kalmaz inş.. kolonoskopi içinde randevu almaya cuma gidicem biran önce bitsin artıkk..

teşekkür ederim amin canım ..

inşallah canım..

canım o tahlil için cuma günü randevu almaya gidicem bakalım ne zamana gün verecekler tesbihat için çok teşekkür ederim cnm olur çekerim..

dikiş dikmeyi seviyosun sanırım bende modelistim orda olsaydım paslaşırdık..

bu aralar balon eteklere taktım mayısta çok yakın akrabamızın düğünü var 75 olursam alıcam siyah üstünede beyaz gömlek düşünüyorum gömlegi etegin içine sokarım zincir saplı bi çanta ve babetle bi kombin oluştururum diyorum inşş mayısta 75 görürümde hayalim gerçek olur

Selam Kizlar .. Umarim Herkez Iyidir ..

Bugünkü Menüm :

Kahvalti:
Misir Gevregi
1.Bardak Light Süt

Ara:
Meyveli Diyet Yogurt

2.Saat Yürüyüs

Öglen :
Spagetti
1.kk Peynir
1.Kase Salata

Ara :
2.Tane Cubuk Kraker

Aksam:
Yok

Sıcak karşılamalarınız için teşekkürler arkadaşlar bugünde sporumu yaptım ıspanak yedim mutluyum umutluyum kilolara en kısa zamanda elveda dicemmmm

Aramiza hosgeldin bol iradeli günler .

Ah be canim, maalesef burasi öyle..
Bende Türk marketine gittim gecen aldim bende 2 euro verdim ama icinde galiba 8 tane cikti
ama gör inceccciik, minicik... Resmen hak yiyorlar ya..

boool yumurtalı yağsız menemen yedim şimdii

bugün canım çok greyfurt çekti ama
banuşum sayesinde yemedim, bugün bitiyor kh zaten
yarın kemire kemire yerüümmm

bakalım sonuç ne olucakk

Sabirla beklemedeyimmmm

Olur canim, sen bu azimle basarirsin insaAllah
Hayallarin gercek olsun canim......

Kizimla disari ciktim 1 saat yürüdük,
hava sogukdu,rüzgarla etkisi fazlalasinca hemen eve geri geldik.
Artik yesil cayimin icine limon sikarak, sekersiz ve balsiz icebiliyorum

Esim de merak etti nasil iciyorsun , bir yudum iciyim dedi..
Icmesi ile suratinin sekli süperdi, sen buna nasil dayaniyorsun diyor.
Ama,icimi o kadar rahatki alistim artik hamd olsun Rabbim'e..

kızlar bu günkü menümü yazayım

Kahvaltı 180 cal.
simit 0.5 ad. 140 cal.
pınar üçgen peynir (light) 12.5gr 2 ad. 40 cal.
İlk Ara Ogun 33 cal.
kuru kayısı 2 ad. 33 cal.
Öğle Yemeği 484 cal.
çorbalar 0.5 kase 100 cal.
tavuklu kabak karnıyarık 1 ad. 270 cal.
danone doğal yoğurt 150 gr. 114 cal.
İkinci Ara Öğün 133 cal.
kuru kayısı 2 ad. 33 cal.
portakal 1 ad. 50 cal.
kuru incir 1 ad. 50 cal.
Akşam Yemeği 395 cal.
light ekmek 2 dilim 96 cal.
kaşar peyniri 2 kib. kut. 242 cal.
domates 0.5 ad. 7 cal.
meyve suyu - kayısı 100 ml. 50 cal.
TOPLAM KALORİ 1225 cal.

bol miktarda şekersiz çay , şekersiz sade nescafe ve 5 i 1 yerde

Son düzenleme:
haydi bismillah..anam ne çeneniz düşmüş böyle.sabah 5 te kalkıyom valla gece birikenleri okumak için.canımsınız.sohbetinizi seveyim sizin.

sabah nezih bir kahvaltı yapacağının hayalini kur ve açlığını sabah ertele bende çok işe yarıyor:79::79:

aynen dediğin gibi oldu canım.yemedim.desteğin için sağol.

Yok yok bu sefer dikkat ettim
Baktım bağırsaklarım isyanlarda ben de yeşil çayı çıkardım

iyi yapmışsın yorma mideni..

nilgüncümmmm cnm bu zaten büyük bir başarı vee sen yemezsin eminimkiiii cnm

umarım aç yatmamışsındır çünkü aç yatmak zarar vucudaaa

yemedim canım ama tarçınlı süt içtim.aç yatmadım yani.ama aç yatınca ne oluyorki bilmiyorum?

akşammm saatleirndee çekilmiş fotolarr
göbek ve yanlarınn resmi için sölüyorum

en sondaki yüüzmüde ekledim eskiden bilenler baksın bakim küçülmüş mü

göbek simit kalmamış ya..azıcık bir şey var hatta biraz yüksk bel giysen o bile görünmez.sen tartıya bakma gerçekten inceliyorsun.ben de mekik aletimi kullanacağım artık.seni görünce gaza geldim.

verecek canım desteğiniz sayesinde 2 gündür ciddi dikkat ediyorum kendime.akşam 6 dan sonra yemiyorum.2 lt su içiyorum.spor yapıyorum.cuma 83.6 idim ya bugün üstelik yemek yememe rağmen öğlen 83.1 çıktım

çok değil mi ya..ama severek içiyorsan sorun yok.dr lar 2.5 lt den fazla içmenize gerek yok diyorlarmış.

burada umutsuz olmak yasak canım.ağzının payını veriyorlar.merak etme yanındayız.hoş geldin.

süper ya eee eşin senin gibi fıstık bir hatuna yakışmaya çalışıyor.eli mahkum

iyi geceleri kızlar,sabah tükanı açana:76::76: ayy pardonnnn girebilirswem giricemmmm öpüuotum herkeşi...

kolay gelsin

kolay gelsin..

kızlar günaydın hepinize cumadan beri giremiyorum nete geçmişi ancak akşam okuyabilicem hafta sonu fena cozuttum abur cubur canavarlığı yaptım ama ilginçtir ki gram almamışım sabah yine aynıydım

ee ne güzel.sevindim.

günaydın herkesee

geçolsu iyi akşamlar canım.

aa ne oldu ya..ne sıktı canını.ne olur böyle yapma.bana bize herkese ne güzel destek veriyordun.ne olur bırakma kendini.bak bi arkadaşım 1 ay önce benimle başladı 5 kilo verdi herkes ondan bahsediyor ben de bir şey yok.inan sadece akşam yediği tatlıyı kesti.ben ne çok şeyden vazgeçtim.sinir oluyorum ama uğraşmaya devam ediyorum.sende de bi kırılma noktası olacak.az sabret canım..

canım arkadaşım ne kadar duyarlısın.merak etme sayenizde bırakmıyorum.2 gündür 6 dan sonra yemiyorum spor yapıyorum.mesela şu an eşim lokum yiyor ben su içiyorum.iyi ki varsınız sağol bebeğim.

canım bakamadım kusura bakma.nasılsın canım?

70 olurmuyum acaba bu hafta 3 gündür bana yedirilenleri bir bilseniz

bak şimdi,sen dinlen ye kan can olsun biraz.sonra verirsin merak etme.

yazık ya gönderebilsek keşke sana..ben bugün 3 tl ye 20 ye yakın aldım.üzüldüm bak şimdi..

selam hoş geldin..

izlemin bahsettiği kb diyeti değil mi bu..aynı kurallar sanki.

hoş geldin formül ne şekerim bize de söyle :84::84::84:

tamam canım emir anlaşılmıştır

ay dur artık istersen canım benim.şiştiğini gördükleri gibi indiğini de görecekler takıl bize.hoş geldin.

bugün 5 i bir yerde alayım dedim.mate,biberiye ve yeşil çay buldum.şimdilik üçünü içöiyorum.funda yaprağı ve kiraz sapı almalıyım daha değil mi?

ortimm neredesin özledimm

Canımmm ortim burdayım,arada bunalımlar olsa da gitmem bir yere merak etme sen,bunca emeğimi yok sayamam
İyi ki varsın

Canım ben tornavidanın arkası var ya onunla tam ortasına vuruyorum iki parçaya ayrılıveriyor zaten.Sen de öyle yapabilirsin yoksa imkanı yok kesilmez.Bir de gerçekten pahalıya almışsın,başka yere bak istersen :26:

Haklısın belki sabırsızlık ediyorum..Dolunay filan onlara hiç inanmam ama ben de hafifte olsa tartıştım dün eşimle,o yüzden yazını okuyunca şok oldum
Var mıdır acaba böyle bir şey çünkü dün gece kara bulutlar dolanıyordu kafamın üzerinde.Ben de fotoğraf olayına yormuştum.

Balim neden karamsarsin, herseyi basaracagiz Allah'in izni ile..
Sabir et güzelim, kimse birseyi biranda kazanamiyor ki.
Biz bu kilolari bir anda mi aldik ?
Hersey iyi olucak tatlim, senden mahrum etme bizi

Canlarım iyi ki varsınız,siz olmasaydınız nasıl toparlanırdım ben, geldi geçti işte..

Aramıza hoşgeldin nilüfer,azmin daim olsun

Aramıza hoşgeldin

Sıcak karşılamalarınız için teşekkürler arkadaşlar bugünde sporumu yaptım ıspanak yedim mutluyum umutluyum kilolara en kısa zamanda elveda dicemmmm

Aramıza hoşgeldin

aranıza bende katıldım arkadaşlar herkese merhaba

Aramıza hoşgeldin,azmin daim olsun
Bugün maaşallahı var topiğimizin katılan katılana
Bu çok güzel bir şey ne kadar kalabalık o kadar destek

Şimdi iyiyim nilgünüm geldi geçti işte,üzülme sen

wisper'in adı nilgünmüş ama yaşını bilmiyorum abla diyenleri gördüm sanki yaşı bilmeden direkt nilgün diye pot kırmayayım teşekkürler işler yoğun ama iyiyim hatta ortada hiçbir neden yokken aşırı keyifliyim
Bakalımm isim olarak deryayla izlemi biliyodum olcak olcak öğrenicem herkesi
damlalar rica ederim
İşe yarar diyenler varsa kalan listeleride excele aktarır link veririm yarın
Bugün ki menüm
Sabah
1 dilim çavdar ekmeği
4 yeşil zeytin
1 dilim peynir
Ara : Yok
Öğle :
5 kaşık pırasa yemeği
1 dilim çavdar ekmeği
Ara : 1 tane hobby gofret
Akşam :
Tavuk
Salata
1 dilim çavdar ekmeği
Su içmeye bile zor fırsat buldum bugün kalabalıktan damacanaya yaklaşamadım
1.5 litre içmişimdir
1 kupada yeşilçay içtim
Spor yok iş yüzünden oturamadım her yerim ağrıyo alışmamışım fazla çalışmaya

Son düzenleme:
İyi akşamlar kader ortaklarım

Bu sabah size öyle yazdıktan sonra arkadaşım girdi kapıdan içeri (sanki allah yolladı).
Girer girmez de derya ne kadar incelmişsin ya günden güne zayıflıyorsun,yaz geldi gelecek bende hala hareket yok helal olsun sana dedi.Kızın boynuna sarılıp ağlayacaktım neredeyse
Zaten suratımdan anlamış olacak derya ne oldu dedi.Ben de ya çok moralim bozuk spor yapamadığım için inceldiğimi hissedemiyorum iyice motivasyonum düştü dedim.Derya saçmalama ne kadar inceldin farkında değilsin dedi.Ne kadar verdin dedi altı dedim.E 6 kilo iyi bir rakam ama fotoğrafa yansıyacak kadar bir mucize bekleme daha şimdiden ki bence altı kiloya göre çok çok farkediyor dedi.Dedim ya resmen allah yolladı kızı

Ben de onun öyle demesiyle kendime geldim.Bir de bugün eşimle çıktık yarım saat çarşıda işler vardı beraber yaptık Böyle sıradan bir iş bile en büyük mutluluk benim durumum için
O da çok iyi geldi,güle oynaya yürüdük.

Eve geldim sonra akşam dükkana geçerken uzun zamandır olmadığı kadar özenli bir fön ve makyajdan sonra aslında artık olan fakat hafif dar diye henüz giymediğim (biraz muhafazakarım bu konuda ) kotumu giydim öyle geldim dükkana..Bir iyi geldi ki sormayın :87::87:

Ama sonra pişman oldum ya müşteriler öküz gibi baktı,çay verirken nasıl rahatsız oldum
Karacabeyin ayıları işte,adım başı kahve zaten..İşleri güçleri yok akşama kadar gelen geçen kadınlara baksınlar

Bunlar yüzünden gönlümce süslenemez oldum

İşte böyle canlarım geldi ve geçti,tam gaz devam
Bir de şu diyet mısır gevreğini kestim.Siz bu kadar karbonhidrattan bahsedince onda ki karbonhidrata baktım ve şok oldum.Onun yerine ara öğün önerileriniz varsa çoook mutlu olurum

arkadaşlar teşekkürler hoşgeldinler için.bu yaşıma kadar çok şey denedim en etkili elma çayı..fakat uygun hazırlanıp kullanıldığında tarifi çok kişiye verdim memnun kaldılar bu çay günde 6 su bardağına kadar içilebilir. sabahları aç karnına dayanabildiğim sıcaklıkta yavaş yavaş içiyorum daha sonra yemeklerin hemen arkasından sıcak içiyorum.eğer o gün gezmeye gideceksem evden çıkmadan yine 1 su bardağı içiyorum toplam 6 bardak şekeri tansiyonu olan yarım bardak içsin zaten bünye yolunda gitmeyen bişey olursa belli ediyor halsizlikgibi... 2 litre suya 2 kırmızı elma 1 tatlı kaşığı tane karabiber 1 tatlı kaşığı karanfil 1 dal çubuk tarçın koyup kaynatıyorum elmalar yumuşayınca kapatıp cam sürahiye süzüp dolaba koyuyorum içeceğim zaman 1 bardak ısıtıyorum 2 günlük hazırlanınca zahmetide olmuyor tavsiye ederim. mümkünse 2 ay hiç bırakmayın farkı göreceksiniz .3 gündür ayrıca callenetics sporuda yapmaya başladım heryerim ağrıyor hadi hayırlısı
:

arkadaşlar ufak bişey deminki yazdığım çayıma 1 tanede limon ekliyoruz hepsini kabuklarıyla doğruyoruz unutmuşum özür dilerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…