Aman be güzelim...
O kilolarin cogu, kan icindi tamam mi
Ilk önce Rabbim'in izni ile sagligina kavus da
saglik icin almis oldugun tüm kilolarini verirsin..
Banus, vallahi helal olsun bacim!!!
MaasAllahiniz var vallahi!!
Canim o yanlarin icin dedigim yagi kullan düzenli olarak,kesinlikle faydasini görürsün..
Senacım başından geçen kazayı okudum inan okurken içim gitti çok geçmiş olsun canım. Allah beterinden korusun. Ayrıca bu günlerde kiloyu kafana takma iyileşince gelirsin yine tam gaz devam edersin. Önemli olan sağlığın.
tatlım darısı başına inşallah
çok teşekkür ederim
eveettt nerdeeen nereye
bende daha ne ganimetler var
teşekkür ederim
hayır canım yapmak istersen kh topiği var
orda da grup şeklinde yapanlar var
ben kısa süreli 2-3 ayda bir yapıyorum ama sert yapıyorum
meyve filan yemiyorum yani
çünkü meyvelerde yüksek oranda k.h var
booll booll protein alıyorsun
kuzuuuummmm hayırdırr seni böyle karamsarlığa sürükleyen nedir...
sen çok iyi gidiyorsun sakın nefsine yenilip vücudunu hayal kırıklığına uğratma
bende 10 kilodan sonra gözle görülen fark oluşmaya başladı ama o zamana kadar
bende çok sabırsızlandım, ama bak değdi
şimdi ne istersem onu giyiyorum, yani kıyafetleri ben seçiyorum
kıyafetler beni seçmiyor şekerim
bende öle düzenli spor yapmadım ama veriliyor inan kii
teşekkür ederim bu arada
bahar geldi, acayip enerji doluyummm
bu enerji kıyafetlerime de yansıyor
bu thsirtler sana da çok yakışır tatlım çok şirinler
teşekkür ederim darısı başına tatlım
ahhhh meloşşuuummmmmm
sen abartıyorsundur yaa, benim durumum vahimdi gerçekten
geçen kış çok giydim bu elbiseyi
yok bacım olmuyordu hiç bişiy, madalyon kolye küpelerle giyiyordum bunu işte
şimdi çok rahatım allahıma binlerce şükürler olsun
giyinmeyi süslenmeyi yani kendine bakan kendini seven biri için
kıyafet gerçekten çok önemlii
feryaliimmm teşekkür ederim gülüm...
evet ağrı dağı kadar fark var hemde
offff ne günlerdi yarabbim
hele doğum yaptığım yazıııı
çuval gibi kocaman bir şortla geçirdim
kızım bırak kiloyu miloyu, bozmuşsun kafayı
nasıl besleneceğini biliyorsun nasılsa
o hatalara düşmessin, iyileş günlük yaşamına bir dön bakalım
herkese merhaba kızlar
izlemmm resimlerine bayıldım nasılda insanın tarzı değişiyor kiloluyken maalesef teyze kıyafetleri giymek zorunda kalıyoruz.afet olmuşsun maşalalh
banu harikasın bacım yaa nasılda incelmişsin çok az bişiy kalmış eminimki onuda bu azminle kısa sürede eritirsin.
melocum listene baktım kendimden utandımemziren anne olmana ragmen çok güzel dengeli bir beslenmen var
senacım çok geçmiş olsun inşallah temiz çıkar sonuçların şuan saglıgın herşeyden önemli sen bilinçli bi bayansın rahat olmaya çalış canım .şifa bulmak ve rahatlamak için Allahın şifa veren ismi olan ya şafi celle celaluhu tesbih olarak çekebilirsin canım.
bu ara çok pis dikiş dikesim var kızlar
dün diz üstü bir etek almak istedim düz siyah
batikde denedim bişiyler
yaaa gözlerime inanamadım, yemin ediyorum 3 parmak enli lastik üstüne
düz siyah kumaş dikmişler yanlarına dışardan 2 cep, başka hiç numarası yok
yaniii elimde bile dikerim ben onu 69liraydııı
kıyamadım parama şahsen, o kadar basit ki yaa
en kısa zamanda bu projeyi hayata geçirmeliyim
siyah beli enli lastik, bluzunu ister eteğin içine al beline şık bir kemer tamamdır
ister dışında kullan altına bu bahar günlerinde bir babet
bu ara oğlanı yatırınca bişiyler yapmaya çalışıyorum
ama o etekte gözüm kaldı
günaydın zeynepcimm
bu hafta bir atak bekliyorum senden hadi bakalım :87::87:
arkadaşlar 1 senede 17 kilo alarak evliliğin en çok yarayanlarından oldum. şirkettekiler hayretle şişmemi izliyorlar. şu anda 80 kiloyum ama şimdi ben bu kiloları nasıl vereceğim bilemiyorum. aranıza alın beni:84:84:
kizlar bi cubuk tarcini 3 bardak suya ekledim birkac tanede top karabiber ekledim azda limon kaynattim,tarcinin kivrimligi biraz acilana kadar kaynattim onu ictim.kesmeye calisdim kesilmiyorda kör olmayasicabirde kalani yarin sabahda icebilirmiyim ,yoksa hergün tazemi, ben böyle 2 euro verirsem hergün bi tarcina haftada 15-20 euro yarin baska yerlere bakmam lazim.....
boool yumurtalı yağsız menemen yedim şimdii
bugün canım çok greyfurt çekti ama
banuşum sayesinde yemedim, bugün bitiyor kh zaten
yarın kemire kemire yerüümmm
bakalım sonuç ne olucakk
bu aralar balon eteklere taktım mayısta çok yakın akrabamızın düğünü var 75 olursam alıcam siyah üstünede beyaz gömlek düşünüyorum gömlegi etegin içine sokarım zincir saplı bi çanta ve babetle bi kombin oluştururum diyorum inşş mayısta 75 görürümde hayalim gerçek olur
sabah nezih bir kahvaltı yapacağının hayalini kur ve açlığını sabah ertele bende çok işe yarıyor:79::79:
Yok yok bu sefer dikkat ettim
Baktım bağırsaklarım isyanlarda ben de yeşil çayı çıkardım
nilgüncümmmm cnm bu zaten büyük bir başarı vee sen yemezsin eminimkiiii cnm
umarım aç yatmamışsındır çünkü aç yatmak zarar vucudaaa
off inanmıyorum
benim eşim bazen diyor çayın yanına bişiy yokmu
bende bu ara yemiyorum ya, birazda göbeğinden ye diyorum
allah güç kuvvet versin şekerim s ana
buuu damacana olayı benim çok hoşuma gittii
bende çok içiyorum ama derya böyle arka arkaya yazıncaa
göze çok geliyor
Ask dolu gecen bir günü ardindan nasilsiniz hatunlarrr
Acim ben, accc...
Midem resmen kedi gibi miyavliyor ama bu beni deli gibi sevindiriyor
Bugün 4,5 lt su ictim, hala iciyorum.
Caylari sayarsam eger 5lt oluyor.
Tuvaletle ask yasiyoruz, yakinda yatagi oraya aticam
kızlar merhaba
ben mürvet 83 kiloyum 3 ay once ıkıncı doğumumu yaptım kendime aynada baktıkça moralım bozuluyo istikrarlı bı diyet yapamıyorum bana yardım edın artık kendımı sevemıyorumm((((
bende bir pazarı boş geçirdim kendime inanamadımmm
eşim en büyük boy hamburger menü yerine, salata bardan salata almış olmasına
hiç mi hiç inanamadım
hattaa kabuklu patates varmış minik minik közlenmiş ondan niye almadın dedim
ya şimdi gereksiz yere k.h almıyım diyorr
eve geldim haşlanmış tavuk yedim
yarın size 2 günlük k.h diyetimin sonucunu söyliycem hanımlar
1. günün sonnucu çok iyiydi bakalım yarını merak ediyorum
iyi geceleri kızlar,sabah tükanı açana:76::76: ayy pardonnnngirebilirswem giricemmmm öpüuotum herkeşi...
bende 85 kiloyum bugün diyete basladım kızıma hamileyken daha cok kilo almıştım ama daha çabuk vermiştim oğlandan sonra zor oldu kilo vermek öyle duruyo malasef su an belimde zayıflama kemeri var otururken takıyorum iş yaparkende termal kemer takıyorum sabah ılık suyla baslıyorum karın bölgeme biberiye okaliptüs susam melissa yağları ve içine damlattığım bir kaçdamla limonu uyguluyorum inanılmaz farketti çok güzel toparladı tavsiye ederim hadi bayanlar yaz gelmeden atalım şu kiloları bol yesil çay içiyorum sebze ağırlıklı
kızlar günaydın hepinize cumadan beri giremiyorum nete geçmişi ancak akşam okuyabilicem hafta sonu fena cozuttum abur cubur canavarlığı yaptım ama ilginçtir ki gram almamışım sabah yine aynıydım
günaydın herkesee
Günaydın..
Mutsuzum..
Hava kapalı,istediğim gibi ilerleyemiyorum. Dükkanın stresi, hayat sorunları hepsi boğuyor çareyi yemekte aramak istiyorum o da olamıyor. Artık delirmek üzereyim. Dün fotoğraf çekildim sanki 6 kilo vermemişim gibi kilolu çıktım gene.. Onca emeğim sporsuz boşa sanki. Görünür de pek fark olmuyor sporsuz..E havalar da düzelmedi bir türlü,tam hevesleniyorum kapanıyor,şu an ağlıyorum sinirden!!!!
Kilo vermek boş geliyor artık,aynı göründükten sonra ne anlamı var ki....Çok sinirlerim bozuk...
Belki yazmam havalar düzelene kadar,sizi seviyorum..
İzlemcim her zaman ki gibi harika görünüyorsun,bizim için en büyük canlı bir irade örneğisin. Şortuna,bluzuna,babetine bayıldım çok hoş görünüyor.
Nilgün canım okuduklarıma inanamıyorum.Bir insan bu kadar duyarsız saygısız olabiliyor.Allah sana sabır versin eşinede mantık.sen öncesinde kilolumuydun bilmiyorum eğer kiloluysan evlendiniz neticede eğer sonradan bu kiloları aldıysan sağlıklı 2 tane çocuk dünyaya getirdin.her doğumda kadınların geleni genişler kilo alır.evde soğuk savaş ilan etmenin anlamı ne, insan eve gelmek istemez isteyerek çamaşırı, ütüsü, yemeği en önemlisi çocuklarınızın bakımı, pisikolojisi...sen tek başına bu kadar yükü sırtlanmak zorunda değilsin.Demek ki ne kadar fedakarsın ki hepsini yükleniyorsun.Hem dışarda hem evde çalış ve beğendireme yok böyle bişey...onu bu duruma bu tavra sokan şey ne...Yemek konusunda kızgınlıkla dışarıda ye demişsin ama ailece birarada yemek faslı ortadan kalkıyor.zaten çalıştığımız için sadece sofrada bi aradayız.sonra herkes kafasına göre odaya çekilip dizi izliyor...Ben kendini bırakmana buraya alıştığın için bizimle olmana katılmıyorum.eşini çevreni bırak önce kendin için bişeyler yapmalısın...kendi egonu tatmin etmelisin.insan dünyaya bir kere geliyor, keşkelerle yaşamamak için içindekileri açığa çıkarıp, yapmalısın...sen mutlu olmazsan çoçuklarında mutlu olmaz çevren aynı şekilde lütfen...kendin için bişeyler yap, geçen zamanı geriye alamayız...bu kadar fedaker anne, eş ,arkadaş olarak kendini yorarsın herşeyin sınırı olmalı karşındakilerde sana karşı fedakar olmalı seni inciltmemeye çalışmalı...bizimle kilo vermeye devam etmelisin ama sadece istediğin için kendini zorunlu hissetmeden kimseye beğendirme çabasına girmeden....çok konuştum eğer istemeyerek seni kıracak bişey yazdıysam özür dilerim...
Verdiğim video linki hiç ilgi çekmemiş etkisiz eleman gibi hissettim
İzlem tek kelimeyle harikasın
Derya bırakma kendini herşey hemen değişicek diye bi kuralmı var zamana bırak sen çabalamaya devam et sonuç elbet gelir
Başarıya giden yolda çekilen çile kutsaldır
Sizler için hazırladığım bi sürpriz var faydası olur diye düşünüyorum ilerleyen saatlerde buraya eklerim
70 olurmuyum acaba bu hafta3 gündür bana yedirilenleri bir bilseniz
gecmisi okuyamadim,naber kizlar... ben cubuk tarcin aldim bugün,o ne pahali seymis öyle yahu 4 adet icinde var türk parasi ile 4 milyona yakin...peki her cayda bi cubukmu aticam nasil olcak o öyle
izlem ellerine saglik liste icin,ama ben gecen hafta 62.600 düm :26:
banu ne güzel olmusun kiz sen öyle,evet eski resminni biliyorum yüzün zayiflamis.bedendende gitmis
maşallah kızlar takımınız nekadar kalabalık herkez takımda sayılır herhalde hep böylemi
biz takım arkadaşlarla pek buluşamıyozda
hepiniz kurtulursunuz inşallah larayaglarınızdan tabi bende
narin nazenin canım bende senin takıma bi ziyaret edem dedim
5 Kilo Verdiren Protein Diyeti
Yumurta,tavuk,balık,karides,et ;tüm bunları gönül rahatlığı ile yiyebileceğiniz bir diyet.Ancak;haşlama,buğulama yada ızgara!
YENMESİ GEREKENLER
* Haşlama,buğulama yaa ızgara kırmızı yaa beyaz et
* Yumurta
* Deniz Mahsulleri
* Süt ürünleri
* Bol su
* Meyve suları,soda
YENMEMESİ GEREKENLER
* Sebze,meyve
* Şeker
* Hamur İşleri ve ekmek
* Karbonhidratlı tüm besinler
merhaba ben nilüfer yeni üye oldum.sürekli kilo alıp veren biri olarak bu yarışmaya girmek istiyorum.şu anda 81 kiloyum inşallah sizlerinde desteği ile başarmak istiyorum .beni çevremdekiler anlamıyor.geçen yıl 6 ayda 18 kilo verdim sağlıklı zayıfladım fakat moralim bozulunca yiyenlerdenim 22 kilo aldım etrafımdaki yorumları tahmin edersiniz..... tekrar o formülümü uygulamaya başladım dilerseniz sizlerlede paylaşabilirim.
kızlar bu listeyi hergün güncelleyelim gözümüzün önünde olsun
her hafta bir kişi yapsın, en çok artı çıkana meselaa
nilgüncüm bu hafta sen güncellermisin hangi sayfada bilmiyorum ama dün öğlen yapmıştım
çok faydası olacak inanınn
arkadaşlar 1 senede 17 kilo alarak evliliğin en çok yarayanlarından oldum. şirkettekiler hayretle şişmemi izliyorlar. şu anda 80 kiloyum ama şimdi ben bu kiloları nasıl vereceğim bilemiyorum. aranıza alın beni:84:84:
ortimm neredesin özledimm
kizlar bi cubuk tarcini 3 bardak suya ekledim birkac tanede top karabiber ekledim azda limon kaynattim,tarcinin kivrimligi biraz acilana kadar kaynattim onu ictim.kesmeye calisdim kesilmiyorda kör olmayasicabirde kalani yarin sabahda icebilirmiyim ,yoksa hergün tazemi, ben böyle 2 euro verirsem hergün bi tarcina haftada 15-20 euro yarin baska yerlere bakmam lazim.....
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa canımmm yapma böyle çok güzel ilerliyorsun benim canım çıkıyor sporla noldu sanki bedenim mi düştü 10 kg bi verelim
sen söylüyordun herkesin sendeki farkı gördüğünü dolunay herkesi etkiekldi dünde biz eşimle öyle bri tartıştık ki
Dolunay geçti hormonlarımız düzeldi dimii lilimmmmmm
i
böyle yapma derya abla herkes sporla kilo vermiyoki burda bende spor yapmadım hiç izlem ablada öncede yapmıyodu pek spor zaten zayıflayınca yapılırki sıkılaşmak için şuan şişmanken spor yaparsan sıkılaşırsın ama ağırlığın aynı kalır genişliğinde aynı kalır şuanki o birsürü yağ kasa dönüşürse daha kötü olur biraz zayıflayınca spor yaparsın yağlarında az olduğu için o az bi miktar yağ kasa dönüşürse daha iyi olur umarım anlatabilmişimdir hiç bırakma derim ben bak yazda geliyo yaza kadar istediğin kiloya ulaşmak istemezmisin hiç bırakma derim ben sen kendin farkedemezsin tabi verdiğini bizim boyumuz uzun iri olduğumuz için böyle 6 kiloyla falan pek fark olmuyor kemiklerden dolayı hele bi 10 kilo verde öyle gör
Balim neden karamsarsin, herseyi basaracagiz Allah'in izni ile..
Sabir et güzelim, kimse birseyi biranda kazanamiyor ki.
Biz bu kilolari bir anda mi aldik ?
Hersey iyi olucak tatlim, senden mahrum etme bizi
kuzuuuummmm hayırdırr seni böyle karamsarlığa sürükleyen nedir...
sen çok iyi gidiyorsun sakın nefsine yenilip vücudunu hayal kırıklığına uğratma
bende 10 kilodan sonra gözle görülen fark oluşmaya başladı ama o zamana kadar
bende çok sabırsızlandım, ama bak değdi
şimdi ne istersem onu giyiyorum, yani kıyafetleri ben seçiyorum
kıyafetler beni seçmiyor şekerim
merhaba ben nilüfer yeni üye oldum.sürekli kilo alıp veren biri olarak bu yarışmaya girmek istiyorum.şu anda 81 kiloyum inşallah sizlerinde desteği ile başarmak istiyorum .beni çevremdekiler anlamıyor.geçen yıl 6 ayda 18 kilo verdim sağlıklı zayıfladım fakat moralim bozulunca yiyenlerdenim 22 kilo aldım etrafımdaki yorumları tahmin edersiniz..... tekrar o formülümü uygulamaya başladım dilerseniz sizlerlede paylaşabilirim.
Sıcak karşılamalarınız için teşekkürler arkadaşlar bugünde sporumu yaptım ıspanak yedim mutluyum umutluyum kilolara en kısa zamanda elveda dicemmmm
aranıza bende katıldım arkadaşlar herkese merhaba
aa ne oldu ya..ne sıktı canını.ne olur böyle yapma.bana bize herkese ne güzel destek veriyordun.ne olur bırakma kendini.bak bi arkadaşım 1 ay önce benimle başladı 5 kilo verdi herkes ondan bahsediyor ben de bir şey yok.inan sadece akşam yediği tatlıyı kesti.ben ne çok şeyden vazgeçtim.sinir oluyorum ama uğraşmaya devam ediyorum.sende de bi kırılma noktası olacak.az sabret canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?