80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Nilgüne ben de abla diyordum,sonra herkes nilgün deyince rahatsız oldum ben de nilgün demeye başladım. Ona sorarsan sorun yok iki şekilde de hiç farketmez.Zaten bizden genç

damlalar benim ortim ama ben bile sormadım daha adını damla diyorum hep,sen böyle yazınca düşündüm şimdi

Canım çok güzel tarifmiş,ileride denerim belki..Şu an yeterince karışım içiyorum.
Bu arada adın neydi?Ben derya

arkadaşlar biz diyetten bahsettikçe kilolara yers tepki yapıyor heralde gitmiyorlar ben kendimi kandırmaya çalışıyorum diyet yapmıyorumm..az yiyiyorum diye yoksaaaa aksine iştahım artıyo

kızlar menülerimi bikaç gündür paylaşamıyorum düzene girince paylaşıcam inş. yarın eski düzenime dönerim..

Canlar menümü yazıp kaçıyorum çoook işim var..

:87: Bugünkü Menüm :87:

Sabah

1'er kupa tarçın,form ve yeşil çay (Belki böyle yazarsam daha az görünür )
1 kupa çabuk çorba

Ara

1 çay bardağı beyaz leblebi

Öğle

2 dilim uno çok tahıllı
50 gr labne
10 gr mihaliç peyniri
4 dilim salam

Ara

2 haşlanmış yumurta
1 portakal

Akşam

Yarımdan biraz fazla porsiyon pırasa yemeği
1 tane kadın budu köfte
50 gr yoğurt
1 şişe soda
1'er kupa tarçın,form,yeşil çay

2,5 litre su

Toplam : 932 kalori

Spor 30 dakika yürüyüş

reklam arası menümü yazıym
sabah
1 tam tahıllı
form çay
peynir
domates

ara ceviz

öğle
salata
2 köfte
1 tam tahıllı

ara
çay
2 form kraker

akşam
yoğurt

3 lt su
2 kupa 5i biryerde
3 mil leslie

kizlar su fitne herbal cayi süper bisey ....wc problemi tamamen ortadan kaldiriyor,ac karnina sabah ciktgiim kiloyayla aynyim simdi normal yedigim halde gün boyunca

menüm

sabah 1 kupa tarcin cay
2 dilim kepek ekmegi diyet yag ile

ögle
cupra baligi avuc ici kadar
1 dlim kepek ekmegi

ara
1.5 portakal

aksam
patlican türlüsü 1 tabak
1 kepek ekmegi

cay yaptim sonra 1 litre suya 1 cubuk tarcin,top karabiber,yesil cay ,isirgan otu cayi,limon

3 fincanda bundan ictim.
8-9 bardak su

Ayyyyy onu diyecekdim, bugün aldim onu.2 türlüydü, ikisinide aldim görgüsüzler gibi
Ama daha paketi acmadim
.
Ne zamanlar iciyorsun canim onu sen ?

Derya'mmmm, hosgeldin canim benim.
Rabbim herseyi kalbine göre versin balim.
Üzülme sen hic...
InsAllah disarida hep isiniz olurda, esinle devamli gezersin canimmmmmm

gülcin ben yesilini kullaniyorum...ben ögle 2-3 gibi iciyorum 7-8 saat icinde etkisinin kesin gösteriyor.ama normalda aksam yatarken icmek gerekirmis öylesini denemedim ama daha hic,15 gün sonra kesmek gerekiyormus bagisraklari tembellesitrebilirmis

Himm saolasin canim.
Aldigim gibi dolaba koydum, daha elime alipda okumadim.
Uuuuu.. O zaman ara ara icmek daha mantikli demi bacim ?

bugün kaslarimi aldim sonunda sekilde vermek kolay oldu uzayinca,yarin disci randevum var ,adam demesin sonra kadindaki kasa bak ne köttüüüü

ii geceler kızlar
yagsız yogurdumu aldım yarında devam edicem detoksuma

meloşum
özü derken cnm kh az alıyorsun protein agılıklı besleniyorsun cnm
meyve sebze bie sınırlı yiyorsun

zuzummmmmmmmmm
kız bi araştırsana bu çay türkiyedeee varmı
merak ettimm heeeeeee

ben kaçar herkese ii geclerrrr

bende ezel e bakyiorum gözüm takildida....cansu derede amma zayif onun zayif oldugu belli ,yani kalipli degil ama bagizlari nekadar zayif olursa olsun dikkat cekmiyolar kalipli duruyolar,mesala petek dincöz,bergüzal korel,birkac kisi daha var aklima gelmiyor simdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…