wisper'in adı nilgünmüş ama yaşını bilmiyorum abla diyenleri gördüm sanki yaşı bilmeden direkt nilgün diye pot kırmayayımteşekkürler işler yoğun ama iyiyim hatta ortada hiçbir neden yokken aşırı keyifliyim
Bakalımm isim olarak deryayla izlemi biliyodum olcak olcak öğrenicem herkesi
damlalar rica ederim
arkadaşlar teşekkürler hoşgeldinler için.bu yaşıma kadar çok şey denedim en etkili elma çayı..fakat uygun hazırlanıp kullanıldığında tarifi çok kişiye verdim memnun kaldılar bu çay günde 6 su bardağına kadar içilebilir. sabahları aç karnına dayanabildiğim sıcaklıkta yavaş yavaş içiyorum daha sonra yemeklerin hemen arkasından sıcak içiyorum.eğer o gün gezmeye gideceksem evden çıkmadan yine 1 su bardağı içiyorum toplam 6 bardak şekeri tansiyonu olan yarım bardak içsin zaten bünye yolunda gitmeyen bişey olursa belli ediyor halsizlikgibi... 2 litre suya 2 kırmızı elma 1 tatlı kaşığı tane karabiber 1 tatlı kaşığı karanfil 1 dal çubuk tarçın koyup kaynatıyorum elmalar yumuşayınca kapatıp cam sürahiye süzüp dolaba koyuyorum içeceğim zaman 1 bardak ısıtıyorum 2 günlük hazırlanınca zahmetide olmuyor tavsiye ederim. mümkünse 2 ay hiç bırakmayın farkı göreceksiniz .3 gündür ayrıca callenetics sporuda yapmaya başladım heryerim ağrıyor hadi hayırlısı
:
adım nilüfer 36 yaşındayım yazmaya yeni yeni alışıyotum hatalarım olursa uyarın lütfen
Canımmm ortim burdayım,arada bunalımlar olsa da gitmem bir yere merak etme sen,bunca emeğimi yok sayamam
İyi ki varsın
oley oley biliyordum zaten döneceğiniii
Haklısın belki sabırsızlık ediyorum..Dolunay filan onlara hiç inanmam ama ben de hafifte olsa tartıştım dün eşimle,o yüzden yazını okuyunca şok oldum
Var mıdır acaba böyle bir şey çünkü dün gece kara bulutlar dolanıyordu kafamın üzerinde.Ben de fotoğraf olayına yormuştum.
olmaz olur mu var canım yıldızların hareketleri insanları etkiler alimlerdeçok araştırmıştır ilk fark edilenlerden biri kırmızı parlak yıldızın (Mars) en büyük ve parlak göründüğü (yani dünyaya en yakın olduğu) dönemlerde savaşların artması olmuştur güneş ay ve gezegenlerin burçlardaki dağılımları ve birbirleri ile yaptıkları açılardan hareketle kişinin karakterini etkileyebilir
Bu koca yıldızlardan oluşmuş devasa düzenek ki felek çarkı olarak da isimlendirilir tarih boyunca gerek kişilik tahlili yapmak gerekse de geleceği kaderi öğrenebilmek için kullanılan en popüler yol olmuştur
En meşhur örneklerden biri de peygamberimizin s.a.v doğduğu gece bir yahudi müneccimin, Onun yıldızı bu gece doğdu O son peygamber geldi dediği rivayetidir ve bir peygamberlik delili olarak zikredilir islam alimleri de bu koca yıldızlar müzeyyen burçlar vazifesiz, hikmetsiz, başıboş olamazlar, bu büyük felek çarkları bir büyük kader kanunu ile çevriliyor deyip bu ilimde hayli yol kat etmişlerdir
Bunu bilinç altı olarak düşünürdüm ama çıkan dolunayı unutup gitmiştim Bende siniri ve depresif hali artanlardanım Ayrıca insanın vucüdunda enerji seviyesi 2 katına çıkıyomuş enerji teknikleri üstünde çalışanlara duyurulur...
İlim adamları bu tesirleri şöyle sıralamaktadırlar:
Kadınlar, dolunay günlerinde çok hassas oluyor ve daha çabuk ağlıyorlar.
Doğumlar, bu günlerde yüzde 20 oranında artıyor.
Dolunay adet görme düzenini bozuyor ve kanamaları artırıyor.
Cinsiyet hormonundaki artış sebebiyle cinsi arzular fazlalaşıyor.
Kadınlarda migren artıyor ve daha stresli hâle geliyorlar
Ayın çekim gücünün maksimum olduğu dolunay vakti, daha sinirli ve kontrolsüz oluruz. Ani sinir, dengesiz hareketler, düşünülmeden yapılan şeyler bu gecelerde üst üste gerçekleşir.
Nilgüne ben de abla diyordum,sonra herkes nilgün deyince rahatsız oldum ben de nilgün demeye başladım.Ona sorarsan sorun yok iki şekilde de hiç farketmez.Zaten bizden genç
damlalar benim ortim ama ben bile sormadım daha adını damla diyorum hep,sen böyle yazınca düşündüm şimdi
canım benim adım seher
kızlar ezel başladı ben kaçarım öpüyorum sizi
yeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz
kizlar su fitne herbal cayi süper bisey ....wc problemi tamamen ortadan kaldiriyor,ac karnina sabah ciktgiim kiloyayla aynyim simdinormal yedigim halde gün boyunca
menüm
sabah 1 kupa tarcin cay
2 dilim kepek ekmegi diyet yag ile
ögle
cupra baligi avuc ici kadar
1 dlim kepek ekmegi
ara
1.5 portakal
aksam
patlican türlüsü 1 tabak
1 kepek ekmegi
cay yaptim sonra 1 litre suya 1 cubuk tarcin,top karabiber,yesil cay ,isirgan otu cayi,limon
3 fincanda bundan ictim.
8-9 bardak su
gülcin ben yesilini kullaniyorum...ben ögle 2-3 gibi iciyorum 7-8 saat icinde etkisinin kesin gösteriyor.ama normalda aksam yatarken icmek gerekirmis öylesini denemedim ama daha hic,15 gün sonra kesmek gerekiyormus bagisraklari tembellesitrebilirmis
Himm saolasin canim.
Aldigim gibi dolaba koydum, daha elime alipda okumadim
Uuuuu.. O zaman ara ara icmek daha mantikli demi bacim ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?