80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

selam kızlar...

Önümüzde ki 2 hafta benden bir cacık olmayacak belli...midemi büyütmesem bariii...:26:
bu hafta kociş evde...pazartesiye kadar hergün ipek uyuduğunda ders çalışıyoruz...oturduğumda faceye bakıp çıkıyorum geçmişi okuyamıyorum bile...:26:

yemek konusunda kaçamaklarım fazlası ile oldu hafta sonu,koca evdeyken habire yemek yapıyor,ekmek yemiyorum ama ekmek kadar zararlı şeyler yedim..

"2 hafta diyeti durduruyoruz sınav var böyle süzülmüş görmek istemiyorum seni "dedi...

işin daha beteri var 6 gün oldu tuvalete çıkamıyorum ve tuvalete oturduğumda mahfoluyorum,canım çok acıyor ve yapamadan çıkıyorum..

bitki çayları artık fayda etmiyor,çiçek tozu almaya gittim açıkta yokmuş kutu içinde 9 lira bende çok gerek yok die almadım çıldırıcam 6 gün ya az mı yani...:18:

öff içim karardı,diyet isteğim sönmedi hala içimde ki azim devam ediyor ama bu adam evdeyken ve tuvalete çıkamıyorken,birde dersler sıkıştırınca 2 haftalık bir ara durumum var...:94:

izlem liste için ellerine sağğğlık süper olmuş,ayrıca çok güzel zayıflamışsın son resimlerde yakıyor...

masum bomba gibi bir hatun olmuşsun sen yaa

insan diyetteyken aksam yememeye alisiyor ,ben türkiyeye tatile geldimi bakiyorum kaynanamlara felan 7-8de aksam yemegi yiyolar bazen 9 da oluyor yagli,salcali yiyolar...bende bazen aliyorum ama mideme agir geliyor sanki,hepte diyorlardi bana sen bisey niye yemiyorsun diye alisinca insan yiyemiyor aksamlar

Derya'mmmm, hosgeldin canim benim.
Rabbim herseyi kalbine göre versin balim.
Üzülme sen hic...
InsAllah disarida hep isiniz olurda, esinle devamli gezersin canimmmmmm

Gülçinim hoşbulduk
Sen de izlem gibi konuşmalarınla yükseltiyorsun insanı,hep burada ol hiç ayrılma yanımızdan tamam mı

Hurim ygs ye gireceksin sanırım.Boşver bu kadar önemli bir sınavda diyet filan düşünme şimdi.Sınavını hayırlısıyla atlat sonra devam edersin sıkma canını.
6 gün çok fazlaymış canım ya :18::18:
Günlük su - bitki çayı tüketimin ne kadar?Yani ekstra bir ilaç almasan bile bunlar bağırsak düzenlemeye yetiyor bir yere kadar.Olmazsa bir doktora git canım 6 gün çok fazla

hım nereden aldın canım bu çayı nasıl içiyorsun

cansu dere dizinin ilk bölümleri ne çirkindi şimdi güzelleştirdiler kıyafetleri çok şık fiziğide harika

kızlar yaz tatili için biletlerimiz alındı rize ye gideceğiz eşimin ailesi orada hersene mecburen gidiyoruz iyiki bende Trabzonluyum annem de yazın Trabzonda oluyor önce rize sonra Trabzon 1.5 ay yok olucam:84:
sevgili kayınvalidem beni çok sinir ediyordu daha yeni doğum yaptığımda bana dediği lafı unutamıyorum "eninle boyun bir olmuş " demişti inş 3 ay var daha gitmemize 3 aya 12 kg verirsem kapak olurum orda

ne yapacam ben sizsiz oralarda yaaaaa şimdiden sıkıntı sardı beniiiiii herfırsatta nete kaçarım artık
bu bitki çayları zamanla işe yaramıyor mu alıştırmasak mı bünyeyi onlarsız da olmuyor :44::44:

selam kızlar;

şok şok şok kız bana yarında misafir geliyor ,bu silifkeliler anlaşmışlar heralde ,bu akşamın misafirini karşılarken yarına gelmek için telefon etttiler bende buyur ettim....çıksınlar aradan ee tabi düzenim bozuldu vc de yok,su içemedim kamaklarımda oldu,bende bir cacık olmayacak,geçmişe kabaca baktım okuayamadım çoğunu kızlar amaaaaaaaaaaa

amaaaaaaaaaaaaaaaa

izlem
resmnini gördüm, inanılmaz değişim ayakta alkışlıyorum tatlım seniiii

gel bahalım yanıma bende seni helecanla bekliyoırum ama sen gelene kadar ben istediğim kiloya eremicem...burda diyete devam ederiz dimi ...senle gezerken tozarken kaloriler gider aaa senle spora da gideriz ırmak kenarında yürürüz ...

yarınki misafirleride savıyım,çarşamba temizliğim var...perşembeye rahata huzura ericemmm inşallah...öpüyorum hepicinizi..

selam tatlım nligün diyebilirsin farketmez.yaşım 33 canım.menün güzel ama akşam ekmeği yeme istersen..

bizler de deryanın tarçın çayını içiyoruz.o da iştah kesiyor.bir ara da bunu deneyelim.hatta kızlar ne zamandır iksir içmiyoruz.ona da başlayalım bi ara.özledim iyi geliyordu limonlu limonlu..

hem de ne kapak olur.verirsin zaten seher menülerin harika canım benim.

GÜNCELLEMEEEEEEEEEE
alttaki 1. resimden 2. resime terfi edicez az kaldı [/COLOR][/B]
[/QUOTE]

görev benimdi çocuktan yapamamıştım.sen yapmışsın sağol canım.

günaydın millet.güzel ve kalorisiz bi gün geçirmeniz dileğiyle öpüyorum sizleri

Günaydın kızlar hepinize hayırlı ve güzel birgün diliyorumm

kızlar karbunhidrat diyetinin özü ne sordum ama kaynadı arada

Canım k.diyeti yapacaksan ilk önce internetten ebru akının karbonhidrat deqerlerini indirmen gerekiyor orada bütün besinlerin k. deqerleri mevcut .. günlük alman gereken k. deqerini kendi kilonun altında tutarsan kilo verirsin mesela 70 kiloysan günlük toplam aldıqın k. deqeri 70in altında olursa kilo verirsin tam 70le kapatırsan kilonu korursun 70in üstüne çıkarsan kilo alırsın mesela deqeri 0 olan besinler var beyaz et kırmızı et balık ve yumurta bunların deqeri 0 olduqu için ne zaman acıkırsan acık bunlardan sınırsız yiyebiliyorsun gece yarısı bile yiyebilirsin ve et ürünlerini ne kadar yersen okadar hızlı kilo verirsin ayrıca bu diyette kızartmada yiyebiliyorsun mesela patlıcanın k.deqeri 4 kızartırsan +2 deqer artarak 6 oluyor oldukça kolay ve zevkli bir diyet.. özellikle aç kalamayanlar için çok güzel bi diyet.. istediqin saat yiyebiliyorsun ben hesaplayarak mevyemide sebzemide yedim 1 tabak fasulye 7k. bunun gibi yani.. yalnız bu diyeti yaparken şekeri kesmezsen hiçbir işe yaramaz 1 kesme şeker 12k. çok fazla ..biz topikteyken genelde meyvalardan karşıladık şeker ihtiyacımızı ben bu diyetle 2 ayda 16 kilo verdim ve hiç aç kalmadım tıka basa doydum protein aqırlıklı bir diyet olduqu için günlük mutlaka 2.5-3 litre su içilmesi gerekiyor yoksa böbrekler zarar görebilir takıldıqın biyer olursa yine yardımcı olmaya çalışırım cnm

Son düzenleme:
günaydın herkese..
dün hiç giremedim..sabah erkenden çıktım evden gece geç geldim..
dayımın çocuk mağazası var katalog yapcakmış..benim kızları istedi model olarak:81::81:
sabah oraya gittik..çok hoş oldu yaa..ne güzel de poz verdiler minnoşlarım
sonra amcamlar umreye gidip geldiler oraya gittik..biraz kaçırıdm tabi hurma falan..
dünkü listemi yazayım
sabah
2 dilim çok tahıllı
1 h yumurta
1 dilim peynir
3 zeytin
1 t k pekmez
ara
1/4 simit
öğle
1 tabak yoğurtlu ve sebzeli makarna salatası
ara
elma 2-3 fındık
akşam
5 çiğköfte
1kase yoğurt çorbası
salata
1 kaşık pilav
ara
4-5 tanecik hurma

ayyy bu arada dün dişim kırıldı..3 tane arka arkaya doğum mahvetti benim dişlerimi..
ufalanarak kırılıyo...bugün dişçiye gidecektim ama malum dişçi korkusu..
yarın giderim artık dilimi kesmeye başladı kırık yeri...
offf off..tam bitii diyorum artık uğramam dişçiye derken yine kırlıveriyor bitanesi..

günaydın cnm çok geçmiş olsun doqumla ne ilgisi var anlıyamadım..

günaydın cnm nasılsın..

Canım 1,5 ay çok fazla değil mi akraba ziyareti için :44: Çok bunalırsın o kadar sürede
Daha kısaltsanız hem yaz tatilinden size de zaman kalır tek başınıza bir yerlere gidersiniz.
Ayrıca şu kiloları okullar kapanana kadar bir verelim de senin kaynanan da görsün bakalım eni boyu bir kimmiş
Terbiyesizlik etmiş boşver böyle insanlara canını sıkmaya hiç mi hiç değmez..

Canım geçmiş olsun.Doğumun dişlere zarar verdiğini okumuştum ben de.Bir dişçiye git öyle durulmaz keser sürekli dilini filan.

Günaydın zeynoo :92:

kızlar günaydın gününüz güzel geçsin

Günaydın edacım,senin de

Canlarım günaydın
Bu sabah karnımı çok inik hissettiğim için meraktan üzerimde hiç bir şey olmadan tartıya çıktım.
Veeeeeeee
79.9 çıktım
Çığlığı basacaktım ki zor tuttum kendimi...İnanamadım 4 defa çıktım.3 seneden sonra arada 100 gr da olsa farketmez sonuçta 7'li rakamları gördüm tartıda,allahım nasıl tuttum kendimi bilmiyorum,yoksa çığlığımla uyandıracaktım eşimi

Neyse ben mutlu mutlu üstümü giyinirken merak ettim bir de her cuma tartıldığım gibi iç çamaşırlarım ve boğazlı badimle tartılayım dedim.Bir çıktım 80.4
Şimdi o kadarcık şey yarım kilo mu yani
Üzüleyim mi sevineyim mi bilemedim.4 kere de teyit etmiştim halbuki.:44:
Neyse önemli değil tabi ki asıl sonuç cuma günü ama bu sabah ki olay çooook iyi geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…