Derya'mmmm, hosgeldin canim benim.
Rabbim herseyi kalbine göre versin balim.
Üzülme sen hic...
InsAllah disarida hep isiniz olurda, esinle devamli gezersin canimmmmmm
selam kızlar...
Önümüzde ki 2 hafta benden bir cacık olmayacak belli...midemi büyütmesem bariii...:26:
bu hafta kociş evde...pazartesiye kadar hergün ipek uyuduğunda ders çalışıyoruz...oturduğumda faceye bakıp çıkıyorum geçmişi okuyamıyorum bile...:26:
yemek konusunda kaçamaklarım fazlası ile oldu hafta sonu,koca evdeyken habire yemek yapıyor,ekmek yemiyorum ama ekmek kadar zararlı şeyler yedim..
"2 hafta diyeti durduruyoruz sınav var böyle süzülmüş görmek istemiyorum seni "dedi...
işin daha beteri var 6 gün oldu tuvalete çıkamıyorum ve tuvalete oturduğumda mahfoluyorum,canım çok acıyor ve yapamadan çıkıyorum..
bitki çayları artık fayda etmiyor,çiçek tozu almaya gittim açıkta yokmuş kutu içinde 9 lira bende çok gerek yok die almadım çıldırıcam 6 gün ya az mı yani...:18:
öff içim karardı,diyet isteğim sönmedi hala içimde ki azim devam ediyor ama bu adam evdeyken ve tuvalete çıkamıyorken,birde dersler sıkıştırınca 2 haftalık bir ara durumum var...:94:
izlem liste için ellerine sağğğlık süper olmuş,ayrıca çok güzel zayıflamışsın son resimlerde yakıyor...
masum bomba gibi bir hatun olmuşsun sen yaa
kizlar su fitne herbal cayi süper bisey ....wc problemi tamamen ortadan kaldiriyor,ac karnina sabah ciktgiim kiloyayla aynyim simdinormal yedigim halde gün boyunca
menüm
sabah 1 kupa tarcin cay
2 dilim kepek ekmegi diyet yag ile
ögle
cupra baligi avuc ici kadar
1 dlim kepek ekmegi
ara
1.5 portakal
aksam
patlican türlüsü 1 tabak
1 kepek ekmegi
cay yaptim sonra 1 litre suya 1 cubuk tarcin,top karabiber,yesil cay ,isirgan otu cayi,limon
3 fincanda bundan ictim.
8-9 bardak su
bende ezel e bakyiorum gözüm takildida....cansu derede amma zayif onun zayif oldugu belli ,yani kalipli degil ama bagizlari nekadar zayif olursa olsun dikkat cekmiyolar kalipli duruyolar,mesala petek dincöz,bergüzal korel,birkac kisi daha var aklima gelmiyor simdi
wisper'in adı nilgünmüş ama yaşını bilmiyorum abla diyenleri gördüm sanki yaşı bilmeden direkt nilgün diye pot kırmayayımteşekkürler işler yoğun ama iyiyim hatta ortada hiçbir neden yokken aşırı keyifliyim
Bakalımm isim olarak deryayla izlemi biliyodum olcak olcak öğrenicem herkesi
damlalar rica ederim
İşe yarar diyenler varsa kalan listeleride excele aktarır link veririm yarın
Bugün ki menüm
Sabah
1 dilim çavdar ekmeği
4 yeşil zeytin
1 dilim peynir
Ara : Yok
Öğle :
5 kaşık pırasa yemeği
1 dilim çavdar ekmeği
Ara : 1 tane hobby gofret
Akşam :
Tavuk
Salata
1 dilim çavdar ekmeği
Su içmeye bile zor fırsat buldum bugün kalabalıktan damacanaya yaklaşamadım
1.5 litre içmişimdir
1 kupada yeşilçay içtim
Spor yok iş yüzünden oturamadım her yerim ağrıyo alışmamışım fazla çalışmaya
arkadaşlar teşekkürler hoşgeldinler için.bu yaşıma kadar çok şey denedim en etkili elma çayı..fakat uygun hazırlanıp kullanıldığında tarifi çok kişiye verdim memnun kaldılar bu çay günde 6 su bardağına kadar içilebilir. sabahları aç karnına dayanabildiğim sıcaklıkta yavaş yavaş içiyorum daha sonra yemeklerin hemen arkasından sıcak içiyorum.eğer o gün gezmeye gideceksem evden çıkmadan yine 1 su bardağı içiyorum toplam 6 bardak şekeri tansiyonu olan yarım bardak içsin zaten bünye yolunda gitmeyen bişey olursa belli ediyor halsizlikgibi... 2 litre suya 2 kırmızı elma 1 tatlı kaşığı tane karabiber 1 tatlı kaşığı karanfil 1 dal çubuk tarçın koyup kaynatıyorum elmalar yumuşayınca kapatıp cam sürahiye süzüp dolaba koyuyorum içeceğim zaman 1 bardak ısıtıyorum 2 günlük hazırlanınca zahmetide olmuyor tavsiye ederim. mümkünse 2 ay hiç bırakmayın farkı göreceksiniz .3 gündür ayrıca callenetics sporuda yapmaya başladım heryerim ağrıyor hadi hayırlısı
:
kızlar yaz tatili için biletlerimiz alındı rize ye gideceğiz eşimin ailesi orada hersene mecburen gidiyoruz iyiki bende Trabzonluyum annem de yazın Trabzonda oluyor önce rize sonra Trabzon 1.5 ay yok olucam:84:
sevgili kayınvalidem beni çok sinir ediyordu daha yeni doğum yaptığımda bana dediği lafı unutamıyorum "eninle boyun bir olmuş " demiştiinş 3 ay var daha gitmemize 3 aya 12 kg verirsem kapak olurum orda
[/QUOTE]
kızlar karbunhidrat diyetinin özü ne sordum ama kaynadı arada
ayyy bu arada dün dişim kırıldı..3 tane arka arkaya doğum mahvetti benim dişlerimi..
ufalanarak kırılıyo...bugün dişçiye gidecektim ama malum dişçi korkusu..
yarın giderim artık dilimi kesmeye başladı kırık yeri...
offf off..tam bitii diyorum artık uğramam dişçiye derken yine kırlıveriyor bitanesi..
günaydınnn
kızlar yaz tatili için biletlerimiz alındı rize ye gideceğiz eşimin ailesi orada hersene mecburen gidiyoruz iyiki bende Trabzonluyum annem de yazın Trabzonda oluyor önce rize sonra Trabzon 1.5 ay yok olucam:84:
sevgili kayınvalidem beni çok sinir ediyordu daha yeni doğum yaptığımda bana dediği lafı unutamıyorum "eninle boyun bir olmuş " demiştiinş 3 ay var daha gitmemize 3 aya 12 kg verirsem kapak olurum orda
ayyy bu arada dün dişim kırıldı..3 tane arka arkaya doğum mahvetti benim dişlerimi..
ufalanarak kırılıyo...bugün dişçiye gidecektim ama malum dişçi korkusu..
yarın giderim artık dilimi kesmeye başladı kırık yeri...
offf off..tam bitii diyorum artık uğramam dişçiye derken yine kırlıveriyor bitanesi..
günaydınnn
kızlar günaydın gününüz güzel geçsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?