80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Allah sabir versin bacim sana da

görev benimdi çocuktan yapamamıştım.sen yapmışsın sağol canım.

günaydın millet.güzel ve kalorisiz bi gün geçirmeniz dileğiyle öpüyorum sizleri [/QUOTE]

Balim, dün merak ettim tabloyu bakmiskende güncelliyim dedim.

Ahaahahah yerim seni beeeeeen, yerrrrrrrimmm
Bende 87.7'den düsmeye baslayip 7'yi ilk gördügümde sevncden aglayip durmusdum.:76:
Allah'imin izni ile de 6'yi göreyim laf aramizda sam fistikli sarma yiyicem, tatli krizimi onunla söndürücem insaAlllaaaaaaaaahhhhhhhhh
Bende hic camasirlarimi cikartarak ölcülmedim ama her seferinde de merak ettim.
Vayyyyy beee, demek o kadar fark oluyor he... Bu Cuma ciplak tarilalim emi Derya'm

Gülçinim ben de anlamadım nasıl o kadar fark oldu ama ne olursa olsun motivesi süperdi
Ben de 80'e düşünce pizza ve profiterol yiyeceğim demiştim ama vicdanım sızlar şimdi
78'e filan düşünce yiyeyim ki 80'i görmeyeyim gene
Valla çıplak mı tartılsak ne yapsak

günaydın kızlarrr listeyi şimdi gördüm benim biraz daha gayret etmem lazım kırmızıyla yazılmam için az kalmış :97:

Günaydın ceylancım..Senin o azminle kısa sürede kırmızılara kavuşacağına eminim

görev benimdi çocuktan yapamamıştım.sen yapmışsın sağol canım.

günaydın millet.güzel ve kalorisiz bi gün geçirmeniz dileğiyle öpüyorum sizleri [/QUOTE]

aaaa bende öyle büyük filan diyince 40 ve üzeri gibi düşündüm aaa ne var 33 te şurada 4 sene sonra bende 33 olcam .hıh
inş nilgünüm hep beraber verelim bu kiloları

Yok kuuuuuu, karar verdim ben cirilciplak tartilicam
Serhat evde olursa, hic affetmez ama
Bismillahirrahmanirrahim, ne oluyor yahu bana :89::89::89:

Balim, bencede hedefine ulastiginda yap o isi.
Rabbim ne olur bana da saglikli bir sekilde en az Eylül'e kadar o kirmiziyi göstermeyi nasip et :97::97::97:

Günaydın herkese

1 ayın kaçağı olarak utanıyorum valla yazarken . 1 hafta k validem vardı sonra net gitti bugün yarın derken 1 ay ihmal etmişim sizi .. güzel bi dayağı hakettim sanırım

listeye göz attımda maşallahı var herkesin izlemcim kız hedefine nerdeyse yaklaşmışsın bravo yaa kıskandım çokkk
meloşumda başlamış diyete oh ohh ..

bende bugün başladım tekrar . bu 1 aydır diyetten eser yoktu valla en son 65.5 tim 1 haftadır tartılmadım hiç :18: cumaya kadarda tartılmıcam bakalım
bu arada eve koşu bandı aldım 5 gündür hergün 30 dk yürüyorum . spora gitmek zor olmaya başlamıştı 1 ay gitsem 2 ay ara veriyorum diye eve almakta buldum çareyi .

yeni arkadaşlar katılmışlar çokta güzel muhabbetleri var göz gezdirdiğim kadarıyla .inş kabul ederseniz muhabbetlerinize talibim bundan sonra

Canım yaaa sevindim senin için ama senin üstündekilerde ne kadar ağırmış ama sen çıplak halini baz al bence sonuçta darayı düşmek lazım ama değil mi

Kizlar Ibrahim Saracoglu'nun dedigi Maydonoz ve limonlu suyunu ben bayila bayila ictim valla
Cocuklugumdan beri bayilirim özellikle kahvalti da bol limonlu ve tuzsuz haline, ondan coooook rahat bir sekilde ictim valla bol limonlu. Dün gözüm korkmusdu valla, ama bugün bende de ne mide varmis yahu, kimsenin sevemedigini bayila bayila icebilecek kadar cöplük misali dedim

Tövbeeeee Vallahi affetmezler ama o da doğru

İnşallah gülçinim,bu azimle görmez misin hiç

Allah allah vitamin kullanmadın mı gebelikte beslenmeye çok dikkat edilmeli yoksa kemik erimesi bile oluyor erken yaşlarda gebeliği düşünenler öncesinde doktora gidip ilaç takviyesi vs ikullanmalı bebeğiniz ve kendiniz için

Tövbeeeee Vallahi affetmezler ama o da doğru

İnşallah gülçinim,bu azimle görmez misin hiç

Can'sin
Ama beraber görücez insaAllah , kilo vermek isteyen tüm arkadaslarla!!!
Ahahhhaa, seytan girdi yine aklima sokuldu Allah canini alasica emiiiii
Gözümün önüne hayal olarak getirdigimde bile, eyyyyytt

hoşgeldin tülay :)

Tülaycım hoşgeldin
Umarım bir daha bu kadar uzun süre mahrum etmezsin bizi kendinden.

Canım yaaa sevindim senin için ama senin üstündekilerde ne kadar ağırmış ama sen çıplak halini baz al bence sonuçta darayı düşmek lazım ama değil mi

Yok canım imkanı yok onlar yarım kilo etmezdi ama ben de anlamadım inan :26:
Dur yarın o üstümdekileri koyayım tartıya bakalım kaç diyecek
Bu çıplak tartılma işi beni cezbetti iyice

anladım banuş inceleyeyim bakalım
yarınki misafirleride savıyım,çarşamba temizliğim var...perşembeye rahata huzura ericemmm inşallah...öpüyorum hepicinizi..
hadi sav da gelll kısss
senacım çok güzel anlatmışsın mantığını çok teşekkür ediyorum canım hemen inceleyeyim bakalım

ayyyy...hoşgeldin şekercim .özledim seni kuşum yaa..koşu bandın hayırlı olsun bol kilo vermelerr

Hosgeldddinnn, tekrardan galiba

ah çok güzel bri duygu çok sevindim canım bende iç çamaşırlarla çıkarım tartıya hep bu hafta şampiyon belli

bugünkü menüm

sabah
1tb ekmek
1kk peynir
1tatlı kaşığı çemen +labne
çay

ara
2hurma
8fındık

öğle
4köfteli patlıcan oturtma
1kase yayla çorba
boll lahana salatası

ara
meyve

ara
hurma fındık

akşam
kuru biber kavurma-az yoğurtlu
1kase çorba
1 dilim ekmek

ara
meyve

Tabi ki takıyor sehercim aslında boş sözler boşver aldırma demek illa ki üzülüyor insan.Ama ben o güne kadar hedefine ulaşacağına eminim..Hep beraber ulaşacağız inşallah göreceksin

Ay sen anlattıkça ben heveslendim burada ne güzel yermiş orası
Balık tutmayı da nasıl severim bir bilsen
O zaman 14 güncük bir şey değilmiş geçer gider.Ama anlattıklarına göre tatiliniz harika olacak eminim

Can'sin
Ama beraber görücez insaAllah , kilo vermek isteyen tüm arkadaslarla!!!
Ahahhhaa, seytan girdi yine aklima sokuldu Allah canini alasica emiiiii
Gözümün önüne hayal olarak getirdigimde bile, eyyyyytt

Kızım bak açtırma ağzımı +18 içerikten kapattırırız burayı yoksa

Son düzenleme:

Ayyyyyyyyyyyyhhhhh bayyyilllaaaaaazzzzaaaaaammmmmmmmmm

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…