Gülçinim hoşbulduk
Sen de izlem gibi konuşmalarınla yükseltiyorsun insanı,hep burada ol hiç ayrılma yanımızdan tamam mı
Tatli dillim,güler yüzlüm, e ceylan gözlümBalim benimmm, sen gitme yeterki olurmu.. +
Hurim ygs ye gireceksin sanırım.Boşver bu kadar önemli bir sınavda diyet filan düşünme şimdi.Sınavını hayırlısıyla atlat sonra devam edersin sıkma canını.
6 gün çok fazlaymış canım ya :18::18:
Günlük su - bitki çayı tüketimin ne kadar?Yani ekstra bir ilaç almasan bile bunlar bağırsak düzenlemeye yetiyor bir yere kadar.Olmazsa bir doktora git canım 6 gün çok fazla
kızlar yaz tatili için biletlerimiz alındı rize ye gideceğiz eşimin ailesi orada hersene mecburen gidiyoruz iyiki bende Trabzonluyum annem de yazın Trabzonda oluyor önce rize sonra Trabzon 1.5 ay yok olucam:84:
sevgili kayınvalidem beni çok sinir ediyordu daha yeni doğum yaptığımda bana dediği lafı unutamıyorum "eninle boyun bir olmuş " demiştiinş 3 ay var daha gitmemize 3 aya 12 kg verirsem kapak olurum orda
selam kızlar;
şok şok şok kız bana yarında misafir geliyor ,bu silifkeliler anlaşmışlar heralde ,bu akşamın misafirini karşılarken yarına gelmek için telefon etttiler bende buyur ettim....çıksınlar aradan ee tabi düzenim bozuldu vc de yok,su içemedim kamaklarımda oldu,bende bir cacık olmayacak,geçmişe kabaca baktım okuayamadım çoğunu kızlar amaaaaaaaaaaa
amaaaaaaaaaaaaaaaa
izlem
resmnini gördüm, inanılmaz değişim ayakta alkışlıyorum tatlım seniiii
gel bahalım yanıma bende seni helecanla bekliyoırum ama sen gelene kadar ben istediğim kiloya eremicem...burda diyete devam ederiz dimi ...senle gezerken tozarken kaloriler gider aaa senle spora da gideriz ırmak kenarında yürürüz ...
selam tatlım nligün diyebilirsin farketmez.yaşım 33 canım.menün güzel ama akşam ekmeği yeme istersen..
bizler de deryanın tarçın çayını içiyoruz.o da iştah kesiyor.bir ara da bunu deneyelim.hatta kızlar ne zamandır iksir içmiyoruz.ona da başlayalım bi ara.özledim iyi geliyordu limonlu limonlu..
hem de ne kapak olur.verirsin zaten seher menülerin harika canım benim.
Canlarım günaydın
Bu sabah karnımı çok inik hissettiğim için meraktan üzerimde hiç bir şey olmadan tartıya çıktım.
Veeeeeeee
79.9 çıktım
Çığlığı basacaktım ki zor tuttum kendimi...İnanamadım 4 defa çıktım.3 seneden sonra arada 100 gr da olsa farketmez sonuçta 7'li rakamları gördüm tartıda,allahım nasıl tuttum kendimi bilmiyorum,yoksa çığlığımla uyandıracaktım eşimi
Neyse ben mutlu mutlu üstümü giyinirken merak ettim bir de her cuma tartıldığım gibi iç çamaşırlarım ve boğazlı badimle tartılayım dedim.Bir çıktım 80.4
Şimdi o kadarcık şey yarım kilo mu yani
Üzüleyim mi sevineyim mi bilemedim.4 kere de teyit etmiştim halbuki.:44:
Neyse önemli değil tabi ki asıl sonuç cuma günü ama bu sabah ki olay çooook iyi geldi
Ahaahahah yerim seni beeeeeen, yerrrrrrrimmm
Bende 87.7'den düsmeye baslayip 7'yi ilk gördügümde sevncden aglayip durmusdum.:76:
Allah'imin izni ile de 6'yi göreyim laf aramizda sam fistikli sarma yiyicem, tatli krizimi onunla söndürücem insaAlllaaaaaaaaahhhhhhhhh
Bende hic camasirlarimi cikartarak ölcülmedim ama her seferinde de merak ettim.
Vayyyyy beee, demek o kadar fark oluyor he... Bu Cuma ciplak tarilalim emi Derya'm
günaydın kızlarrr listeyi şimdi gördüm benim biraz daha gayret etmem lazım kırmızıyla yazılmam için az kalmış :97:
selam tatlım nligün diyebilirsin farketmez.yaşım 33 canım.menün güzel ama akşam ekmeği yeme istersen..
bizler de deryanın tarçın çayını içiyoruz.o da iştah kesiyor.bir ara da bunu deneyelim.hatta kızlar ne zamandır iksir içmiyoruz.ona da başlayalım bi ara.özledim iyi geliyordu limonlu limonlu..
hem de ne kapak olur.verirsin zaten seher menülerin harika canım benim.
Gülçinim ben de anlamadım nasıl o kadar fark oldu ama ne olursa olsun motivesi süperdi
Ben de 80'e düşünce pizza ve profiterol yiyeceğim demiştim ama vicdanım sızlar şimdi
78'e filan düşünce yiyeyim ki 80'i görmeyeyim gene
Valla çıplak mı tartılsak ne yapsak
Günaydın ceylancım..Senin o azminle kısa sürede kırmızılara kavuşacağına eminim
Canlarım günaydın
Bu sabah karnımı çok inik hissettiğim için meraktan üzerimde hiç bir şey olmadan tartıya çıktım.
Veeeeeeee
79.9 çıktım
Çığlığı basacaktım ki zor tuttum kendimi...İnanamadım 4 defa çıktım.3 seneden sonra arada 100 gr da olsa farketmez sonuçta 7'li rakamları gördüm tartıda,allahım nasıl tuttum kendimi bilmiyorum,yoksa çığlığımla uyandıracaktım eşimi
Neyse ben mutlu mutlu üstümü giyinirken merak ettim bir de her cuma tartıldığım gibi iç çamaşırlarım ve boğazlı badimle tartılayım dedim.Bir çıktım 80.4
Neyse önemli değil tabi ki asıl sonuç cuma günü ama bu sabah ki olay çooook iyi geldi
Yok kuuuuuu, karar verdim ben cirilciplak tartilicam
Serhat evde olursa, hic affetmez ama
Bismillahirrahmanirrahim, ne oluyor yahu bana :89::89::89:
Balim, bencede hedefine ulastiginda yap o isi.
Rabbim ne olur bana da saglikli bir sekilde en az Eylül'e kadar o kirmiziyi göstermeyi nasip et :97::97::97:
ayyy bu arada dün dişim kırıldı..3 tane arka arkaya doğum mahvetti benim dişlerimi..
ufalanarak kırılıyo...bugün dişçiye gidecektim ama malum dişçi korkusu..
yarın giderim artık dilimi kesmeye başladı kırık yeri...
offf off..tam bitii diyorum artık uğramam dişçiye derken yine kırlıveriyor bitanesi..
Canım 1,5 ay çok fazla değil mi akraba ziyareti için :44: Çok bunalırsın o kadar sürede
Daha kısaltsanız hem yaz tatilinden size de zaman kalır tek başınıza bir yerlere gidersiniz.
Ayrıca şu kiloları okullar kapanana kadar bir verelim de senin kaynanan da görsün bakalım eni boyu bir kimmiş
Terbiyesizlik etmiş boşver böyle insanlara canını sıkmaya hiç mi hiç değmez..
sorma canım 14 gün eşimin izni onunla Rizede duracağım daha sonrası içinde Trabzona gideceğim bıraz zorunlu olacak benim için annem böbrek rahatsızı yazın memlekete gitmeden durmaz havası ve suyu çok daha iyi ediyor onu onun ısrarıyla 20 gün de yanında kalacağım neyseki seviyorum bizim memleketidoğası harika denizde yüzme imkanı buluyoruz rahatlıkla derede balık tutma fırsatımız oluyor yürüyüşler yapıyoruz sağlıklı besleniyoruz bahçemizden :) kızımda 4 duvar arasından kurtulup yeşille toprakla oynar
ayrıca yaz tatilimizi de kullanma sözü aldım eşimden malum temmuz ağustos tam sıcak zamanlar
kilomu veririm inş gidene kadar insan nekadar takmıyorum desede siniroluyor patavatsız insan çooook
TövbeeeeeVallahi affetmezler ama o da doğru
İnşallah gülçinim,bu azimle görmez misin hiç
Günaydın herkese
1 ayın kaçağı olarak utanıyorum valla yazarken . 1 hafta k validem vardı sonra net gitti bugün yarın derken 1 ay ihmal etmişim sizi .. güzel bi dayağı hakettim sanırım
listeye göz attımda maşallahı var herkesinizlemcim kız hedefine nerdeyse yaklaşmışsın bravo yaa kıskandım çokkk
meloşumda başlamış diyete oh ohh ..
bende bugün başladım tekrar . bu 1 aydır diyetten eser yoktu valla en son 65.5 tim 1 haftadır tartılmadım hiç :18: cumaya kadarda tartılmıcam bakalım
bu arada eve koşu bandı aldım 5 gündür hergün 30 dk yürüyorum . spora gitmek zor olmaya başlamıştı 1 ay gitsem 2 ay ara veriyorum diye eve almakta buldum çareyi .
yeni arkadaşlar katılmışlar çokta güzel muhabbetleri var göz gezdirdiğim kadarıyla .inş kabul ederseniz muhabbetlerinize talibim bundan sonra
Günaydın herkese
1 ayın kaçağı olarak utanıyorum valla yazarken . 1 hafta k validem vardı sonra net gitti bugün yarın derken 1 ay ihmal etmişim sizi .. güzel bi dayağı hakettim sanırım
listeye göz attımda maşallahı var herkesinizlemcim kız hedefine nerdeyse yaklaşmışsın bravo yaa kıskandım çokkk
bende bugün başladım tekrar . bu 1 aydır diyetten eser yoktu valla en son 65.5 tim 1 haftadır tartılmadım hiç :18: cumaya kadarda tartılmıcam bakalım
bu arada eve koşu bandı aldım 5 gündür hergün 30 dk yürüyorum . spora gitmek zor olmaya başlamıştı 1 ay gitsem 2 ay ara veriyorum diye eve almakta buldum çareyi .
yeni arkadaşlar katılmışlar çokta güzel muhabbetleri var göz gezdirdiğim kadarıyla .inş kabul ederseniz muhabbetlerinize talibim bundan sonra
Canım yaaa sevindim senin için ama senin üstündekilerde ne kadar ağırmışama sen çıplak halini baz al bence sonuçta darayı düşmek lazım ama değil mi
anladım banuş inceleyeyim bakalımii geceler kızlar
yagsız yogurdumu aldım yarında devam edicem detoksuma
meloşum
özü derken cnm kh az alıyorsun protein agılıklı besleniyorsun cnm
meyve sebze bie sınırlı yiyorsun
zuzummmmmmmmmm
kız bi araştırsana bu çay türkiyedeee varmı
merak ettimm heeeeeee
ben kaçar herkese ii geclerrrr
hadi sav da gelll kısssyarınki misafirleride savıyım,çarşamba temizliğim var...perşembeye rahata huzura ericemmm inşallah...öpüyorum hepicinizi..
senacım çok güzel anlatmışsın mantığını çok teşekkür ediyorum canım hemen inceleyeyim bakalımGünaydın kızlar hepinize hayırlı ve güzel birgün diliyorumm
Canım k.diyeti yapacaksan ilk önce internetten ebru akının karbonhidrat deqerlerini indirmen gerekiyor orada bütün besinlerin k. deqerleri mevcut .. günlük alman gereken k. deqerini kendi kilonun altında tutarsan kilo verirsin mesela 70 kiloysan günlük toplam aldıqın k. deqeri 70in altında olursa kilo verirsin tam 70le kapatırsan kilonu korursun 70in üstüne çıkarsan kilo alırsın mesela deqeri 0 olan besinler var beyaz et kırmızı et balık ve yumurta bunların deqeri 0 olduqu için ne zaman acıkırsan acık bunlardan sınırsız yiyebiliyorsun gece yarısı bile yiyebilirsin ve et ürünlerini ne kadar yersen okadar hızlı kilo verirsin ayrıca bu diyette kızartmada yiyebiliyorsun mesela patlıcanın k.deqeri 4 kızartırsan +2 deqer artarak 6 oluyor oldukça kolay ve zevkli bir diyet.. özellikle aç kalamayanlar için çok güzel bi diyet.. istediqin saat yiyebiliyorsun ben hesaplayarak mevyemide sebzemide yedim 1 tabak fasulye 7k. bunun gibi yani.. yalnız bu diyeti yaparken şekeri kesmezsen hiçbir işe yaramaz 1 kesme şeker 12k. çok fazla ..biz topikteyken genelde meyvalardan karşıladık şeker ihtiyacımızı ben bu diyetle 2 ayda 16 kilo verdim ve hiç aç kalmadım tıka basa doydum protein aqırlıklı bir diyet olduqu için günlük mutlaka 2.5-3 litre su içilmesi gerekiyor yoksa böbrekler zarar görebilir takıldıqın biyer olursa yine yardımcı olmaya çalışırım cnm
Günaydın herkese
Günaydın herkese
Canlarım günaydın
Veeeeeeee
79.9 çıktım
vallahi almasına çok kolay alınıyor hiç anlamıyor insan ama ver ver bitirilmiyor sonraaaa
sende bi dur emii hadi hayırlı olsun topiğimiz hoş geldin
sorma canım 14 gün eşimin izni onunla Rizede duracağım daha sonrası içinde Trabzona gideceğim bıraz zorunlu olacak benim için annem böbrek rahatsızı yazın memlekete gitmeden durmaz havası ve suyu çok daha iyi ediyor onu onun ısrarıyla 20 gün de yanında kalacağım neyseki seviyorum bizim memleketidoğası harika denizde yüzme imkanı buluyoruz rahatlıkla derede balık tutma fırsatımız oluyor yürüyüşler yapıyoruz sağlıklı besleniyoruz bahçemizden :) kızımda 4 duvar arasından kurtulup yeşille toprakla oynar
ayrıca yaz tatilimizi de kullanma sözü aldım eşimden malum temmuz ağustos tam sıcak zamanlar
kilomu veririm inş gidene kadar insan nekadar takmıyorum desede siniroluyor patavatsız insan çooook
Can'sin
Ama beraber görücez insaAllah , kilo vermek isteyen tüm arkadaslarla!!!
Ahahhhaa, seytan girdi yine aklima sokuldu Allah canini alasica emiiiii
Gözümün önüne hayal olarak getirdigimde bile, eyyyyytt
Tabi ki takıyor sehercim aslında boş sözler boşver aldırma demek illa ki üzülüyor insan.Ama ben o güne kadar hedefine ulaşacağına eminim..Hep beraber ulaşacağız inşallah göreceksin
Ay sen anlattıkça ben heveslendim burada ne güzel yermiş orası
Balık tutmayı da nasıl severim bir bilsen
O zaman 14 güncük bir şey değilmiş geçer gider.Ama anlattıklarına göre tatiliniz harika olacak eminim
Kızım bak açtırma ağzımı +18 içerikten kapattırırız burayı yoksa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?