izlemcim haftaya bende listede olmak isterim, tabii nasıl bildirim yapacağımı bilmiyorum direk mail mi atmam gerekiyor?çok güzel olmuş herkesi biarada görebiliyorsun gözünden kaçan olmuyor ve kendini kıyaslıyorsun giden kilolara bakarak...eline sağlık...
tabii canım senin 2 haftan doldu artık, özelden bana mesaj atıyorsun
cuma günleri bu hafta listeye alırım seni canım
bu hafta hedefim 83 abla inşş görebilirm :82:
inşallahhh :82::82:
kızlar karbunhidrat diyetinin özü ne sordum ama kaynadı arada
canım yazdığımız gibi besleniyorsun bol bol proteinle
vücut enerji için karbonhidratları kullanıyorya sen daha iyi bilirsin tabiki bu düzenii
kh almayıp bol bol protein aldığın zaman vücut protein yakımını gerçekleştirmek için kh arıycak
onu zaten almıyorsun yada kısıtlı aldığın için depolanmış yağları kullanıcak
böylelikle hızlı ve yağlardan kilo verimin gerçekleşmiş olacak
ama herkesin bünyesi farklı kimi çok katı yapar
verir, kimi herşeyi yer verir, yani kimseyle kıyaslamamak lazım
herkeste işe yarayacak diye bişiy söz konusu değil hayatım
ama vücut düzeni işleyişi açısından mantıklı
sen az sebze ve meyve ile destekleyerek bol bol protein al
bi zararı olmaz nasılsa ama 2-2.5lt mutlaka su iç ve tatlı hiç mi hiç yok yoksa ters teper tatlım
bu arada elma ve portakal çok k.h içerdiği için pek tavsiye etmem bu da zor oluyor işte
meyve hastasıyım ben çünkü suyunu akıta akıta portakalı kemirmedim mi zevk alamam
bugün kaslarimi aldim sonunda sekilde vermek kolay oldu uzayinca,yarin disci randevum var ,adam demesin sonra kadindaki kasa bak ne köttüüüü
kızlar yaz tatili için biletlerimiz alındı rize ye gideceğiz eşimin ailesi orada hersene mecburen gidiyoruz iyiki bende Trabzonluyum annem de yazın Trabzonda oluyor önce rize sonra Trabzon 1.5 ay yok olucam:84:
sevgili kayınvalidem beni çok sinir ediyordu daha yeni doğum yaptığımda bana dediği lafı unutamıyorum "eninle boyun bir olmuş " demiştiinş 3 ay var daha gitmemize 3 aya 12 kg verirsem kapak olurum orda
eğer kafana uygunsa bu uzun tatiller çok güzel oluyor
hasret gideriyorsun, ama anlaşamadığın mecburiyetten gittiğin bi yerse
resmen işkence oolur, inşallah 1. seçenektir tatlişkomm
aboooowwww kızım bu neyyyyarınki misafirleride savıyım,çarşamba temizliğim var...perşembeye rahata huzura ericemmm inşallah...öpüyorum hepicinizi..
inşallah yaptığın ikramlardan yemiyorsundur ilkoşuummm
ırmak kenarında fazladan 2 tur koşturturum seni bahhh
[/QUOTE]
teşekkür ederimmm kuzuummmm, ttalı dilliimm güler yüzlüümm
fıstıklı baklavammm
ayyy bu arada dün dişim kırıldı..3 tane arka arkaya doğum mahvetti benim dişlerimi..
ufalanarak kırılıyo...bugün dişçiye gidecektim ama malum dişçi korkusu..
yarın giderim artık dilimi kesmeye başladı kırık yeri...
offf off..tam bitii diyorum artık uğramam dişçiye derken yine kırlıveriyor bitanesi..
ayy diş çok zor şekerim mutlaka git bak kendinee
hamileliğimde benimde diş etlerim çok çekilmişti ve kendimi bildim bileli
diş etlerim kanar, diş fırçasını hiç kansız tükürmem o derece yani
ama kayınbabam diş hekimi, aman kanıyor diye hassas olma daha da üstüne git
masaj yap der hep, gidince bende bi bakıma girerim, diş temizletmeyi çok seviyorum yaa
teşekkürler tatlım...izlem ve banu harika görünüyorsunuz...
maşallah size yaaa
darısı başına olsun
amiiinnnn, seninde canımkızlar günaydın gününüz güzel geçsin
Canlarım günaydın
Bu sabah karnımı çok inik hissettiğim için meraktan üzerimde hiç bir şey olmadan tartıya çıktım.
Veeeeeeee
79.9 çıktım
Çığlığı basacaktım ki zor tuttum kendimi...İnanamadım 4 defa çıktım.3 seneden sonra arada 100 gr da olsa farketmez sonuçta 7'li rakamları gördüm tartıda,allahım nasıl tuttum kendimi bilmiyorum,yoksa çığlığımla uyandıracaktım eşimi
Neyse ben mutlu mutlu üstümü giyinirken merak ettim bir de her cuma tartıldığım gibi iç çamaşırlarım ve boğazlı badimle tartılayım dedim.Bir çıktım 80.4
Şimdi o kadarcık şey yarım kilo mu yani
Üzüleyim mi sevineyim mi bilemedim.4 kere de teyit etmiştim halbuki.:44:
Neyse önemli değil tabi ki asıl sonuç cuma günü ama bu sabah ki olay çooook iyi geldi
ayyyy bu kilo başındaki sayı eksilmesi muazzam bir mutluluktur yaa
bende üzerimde çıtçıtlı atletim ve çamaşırlarımla çıkarım tartıya
sen hep o şekilde tartıldığın için bişiy olmaz canım
kız çıplakken iyi çığlık atmadın, eşin uyansaydı o halde kurtuluşun olmazdı
ağrısız başına iş
günaydın kızlarrr listeyi şimdi gördüm benim biraz daha gayret etmem lazım kırmızıyla yazılmam için az kalmış :97:
ceylancım canım, listenin altına da yazdım evet senin çok az kaldı kırmızılanmana
ayrıca facedeki yeni resmine bayıldım
elbisen ne kadar hoş kollarındaki apoletler filan harika
boydan isteriz gün ışığında hadi bakemmm :92::92::92: