80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Kızlar benimde oldum olası wc sorunum vardır diyet yapmadığım zamanlarda bile 2-3 gün çıkmadığımı bilirim. Ama pazartesiden beri düzenli olarak öğlen yemeğinden önce beşi bir yerde çayı içiyorum. Ara öğünlerimde de kuru kayısı yiyorum. Şuan için hergün mutlaka çıkıyorum.

günaydınlar efenimmm

sanırım bu kabızlık herkesin kabusu . bendede aynı dert var .her akşam bi form çay içiyorum anca etki ediyor .
sürekli form çay içmekte alışkanlık yapıomuş ben arada 1 hafta hiç bi bitkiyi içmiyorum dinlensin vucut diye . kayısıda çok yedim oda biyere kadar fayda etti bana .
bu uğurda duyduğum tüm iksirleri uyguladım ama kesin bi çözümü yok sanırım

günaydınnn bu sabah tartılıcaktım ama tartımda sorun var sanırım beni 13 kg tartıyooo :90::90: cumaya kadar inşllah düzelir

kendimi artık frenleyemiyorum yiyorum hep yedikten sonrada pişman oluyorum bu günden sonra çok dikkat edicem artık hedeflerim var 6 ayda 70 olmak gibi
Zeynepçim sen hep benim özendiğim kişilerden birisin,ne oldu canım neden düştü motivasyonun?

Bak tıkır tıkır gidiyorlar işte ne güzel.Küstürmeyelim vücudumuzu

günaydıın

kkya giremiyordum kaç gündür chrome indirdimde anca girebildim şu günlerde fazla yoğunum pazardan sonra rahat bir nefes alcam dünkü listem

sabah (1:30)cal.
gevrek 280 cal.
peynir 154cal.

daha sonra 6ya kadar fırsat bulamadım tek lokma yemeye

6da

3 kaşık haşlanmış makarna 102cal.

10da

1 dilim ekmek 90cal.
yumurtalı patates 300 cal.

toplam 926 cal.

2 gibi yattım gece

kendimi artık frenleyemiyorum yiyorum hep yedikten sonrada pişman oluyorum bu günden sonra çok dikkat edicem artık hedeflerim var 6 ayda 70 olmak gibi

Canım benim de hedefim 75'ti ama 70'e inmeyi düşünmeye başladım yavaş yavaş.Aramızda çok fark yok inan 6 ay çok fazla.Eskisi gibi diyetimize ve sporumuza devam edersek çok şükür gidiyor kilolar tıkır tıkır.Ben mayısın sonuna kadar 70 olurum diyorum.Hadi sen de haziran sonuna doğru olursun en fazla o da.
Tabi bünyemiz bizi şaşırtıp duraklamaya girmezse :18::18:
Onun da çözümü var.Detokslar,farklı diyet yöntemleri..
Yani kısaca bu yolda moral en önemlisi ve 6 ay diyerek kendi hevesini kaçırma.6 ay çok fazla taş çatlasın 3 aya çıtırız

Canım kalorini tuttursan dahi o akşam yediğin ekmek ve yumurtalı patates sana fena halde geri döner
Ben eskiden kalorisini tutturursam her şeyi yerim sanıyordum ama öyle değil işte.Bir de simit,makarna,patates bunlardan günde sadece birini yemeye çalış

Ay ben dayanamıyciiiiimmm....Bu sabaaaaaaaahh;
79.6 çıktım

Hemide üzerimde iç çamaşırlarım ve boğazlımla

Ne oldu bu hafta bilmiyorum.Ya tartım bozuk ki 5 defa çıktım üstüne hep aynı rakamdı o yüzden zannetmiyorum.
Ya da şu kestiğim diyet mısır gevreği işe yaradı :44:

Dışarıda güneş,içim de sevinç allahım bozma yarabbim

Süperrrrrrrr tebrikler şeker darısı başımıza

teşekkürler lilium daha dikkatli olcam

tünaydın kızlar.ben nilüfer hepinizin azmini okudıkça kendimden nefret ediyorum.ben belirli bir diyet yapamıyorum yemeklerin miktarını azaltıyorumbana önerebileceğiniz detox programı varmı hızlısındannnnn eşimle kilolarım yüzünden tartışmaktan bıktım

nasılsınız kızlar...
sabah çörek otumu yedim,1 kaşık zeytinyağı içtim..bugün aktar amcaya gidicem yine kayısı alayım bol bol ...olmadı haftaya doktora giderim...
bitki çaylarını durdurdum sanırım alışkanlık yaptı...
gece rüyamda ders tekrarı yapıyordum

Allahım darısı banaaaa inşallahh 7 li rakamları bi görseydimmm :87:

herkese selamlar kızlarr

benimde tembeldi ya hep oldum olası zorla bitki çaylarıyla oluyo ben en çok bigün hamile kalırsam bitki çayı falanda içemem içimde kalır yani o benim ondan korkuyorumm

çok teşekkür ederiiiim

teşekkür ederim ablacım birkaç hafta sonra da kırmızı olurum artıkın (inşşş) tamam daha net bi fotoğraf koyarım

inşallah bitanem inşallah.sen yine de dikkat et

inşallah kuzumm en yakın zamanda

çok güzel yiyiyosun sen ceylanım maşallah çok sağlıklı bi diyet geçirdin sporla sağlıklı yiyerek

biz ikimiz aynıyız burçin abla ya bende yerim yerim yerim sonra hemen tartılarda çıkar o fazlalık sonra yine diyet sonra verince o artıyı tekrar yerim yerim yerim ama kendimizi en azından hiç salmıyoruz yoksa eski kilomuza döneriz allah korusun:18::18:

3 gündür yedikçe yiyorum içimdeki canavar uyandıı 85 görcem korkusuyla tartılmıyorumdaa ne olcak benim halim daha vericek 17 18 kilom varr

bazen öyle olur canım kendini tutmaya çalış sen yinede gerilersin yoksa

evet ya ben wc çıkmazsam 2 gün 1 kilo alıyorum 6-7 gün çıkmasam ne olur bilmem huriş abla bul bi çözüm sen buna en iyisi doktor yani bakunis miydi neydi ondan iç izlem abla daha iyi bilir

allahtan diyet yapmadığımda çok yediğim için zar zor bitki çayı olmadan çıkabiliyorum wc ye

çok doğru dedin derya abla 6 ay çok uzun bi zaman millet 1 yılda 40 kilo falan veriyo düşünün şurda kalmış 10-14 kilo falan sizin bencede 3 aya taş çatlasın 4 aya kadar gider umarım bende 7 kilomu 2 aya kadar veririm 7 diyorum ama görüceksiniz 1 hafta diyet yapcam 67 lere düşcem artık tanıdım ben bu vücudumu ya

vayy bee hemde boğazlı badinle derya abla süper gidiyosun aman nazar değmesin bence sen çıplak tartıl ya 79.1 ohh süper

bende gece karanlıkta duvarda sanki projeksiyondan yansıtılmış test soruları görüyorum bişey olmaz okulda öyle yapıyoruz yani sınıfta projeksiyondan test soruları yansıyo perdeye çözüyoruz geceri sanki o oluyo karşımda bazen

kendim vermiş gibi sevindim yeni bir rakama geçmek çok heyecanlıdır inşallah 6lı rakamlarıda görürsün tebriklerr

arkadaşlar mrb 80 kğ ile başladığım rejim serüveninin 69,400 gr ile ortalarına gelmiş bulunuyorum darısı herkesin başına kaldı 11 kğ az kaldı az :)

kızlar inanılmaz bir iştah patlaması yaşıyorum yiyorum ama doymuyorum kafayı yicemm yaaa :84::84::84:

senacım anladığım kadarıyla sağlık anlamında zor günler geçiriyorsun..
kendini kısıtlama önce şu iyileşme sürecini bir atlat .bu sırada yediğin için diyete tekrar başlaadığında matebolizman da hızlanacak böyle düşün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…