80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Selam canlarim,
Sabah kalkdim, bir sürü sporumu yaptim.
Bit türlü islerim bitmek bilmedi, simdi de esim gelde yine cikmak zorundayim.
Gelirim sonra, öpüyorum sizi.

ahahhahha vahşii cazibe haaa

maduram da maduraammm

ayyyy okudukça hem kızıyor hem üzülüyorum...
hiç insanlık halinden anladıkları yok, hep bana hem bana bu kadar olmaz vallahiii
allah kolaylık versin canım yaa

wayy wayyyy wayyyyy

banuşşşş bugün meyvelerin dibine vurursun artıkın

anaaammm bizim vardır öyle vazgeçemediklerimiz Stephen Chow'un bütün filmleri shaolin futbolu, kung fu hustle, CJ7(bunu kesin izlemelisin )wall-e, ıce-age, neşeli ayaklar yaa birsürü varda şimdi aklıma gelenler bunlar

ama izlemediysen Stephen Chow filmlerini mutlaka keşfetmelisin
benim favorim bu üçü
sholin futbolu
kung fu hastle
CJ7

kızım sen 2 havuç yedin mi cumaya bütün fazlalıkları atarsın
bak demedi deme, cumaya 1.500 atarsın sen

günaydın kızlar
aç acına kayısılı form çayına yüklendim
açtım kanal 7 diyet konu izlemenizi tavsiye ederim arkadaşlar
neler anlatıyordu sehercim,
anlat bakam biraz bizede bilmediğimiz bişiy var mı :26::26:

günaydınnn bu sabah tartılıcaktım ama tartımda sorun var sanırım beni 13 kg tartıyooo :90::90: cumaya kadar inşllah düzelir

wayyy wayyy wayyyy
niye cıbılak tartılmadın

kızlar inanılmaz bir iştah patlaması yaşıyorum yiyorum ama doymuyorum kafayı yicemm yaaa :84::84::84:

kabuk tarçınlı süt yada su iç bakalım
belki biraz keser...

selamlar herkesee

pazartesi hoca gelmemişti spor yapamadım yürüdüm

cumadan bu yana 5 gün geçmiş ve bugün nasıl zorlandım anlatamam
hocada bayaa yüklendi bugün birde küçük salona geçtik
kim yapıyor kim yapmıyor onu da görüyor
arada bir bırakmaaa diye bağırıyor
pilates günüydü bugün off ooffff

bi arkadaşım 1.72 boy 72 kilo ile 40 beden giyiyor kızlar
ama hergün 1.5saat leslie yapıyor, etlerim taş gibi diyor
o taşlık bizimde etlerin başına olsun inşallah

hıı bu tam ne işe yarıyormuş gülçin yaa..bende çok severim maydanozu..
hoşgeldin canım,nasılsın neler yaptın görmeyeli özlemiştik muhabbetini..
maşallah izlem 5 li rakamlara az kaldı,ilkayın yanına 5 li rakamlarda gidicem diyosunnnnnn:89: gel bahalım,sen çocuklara bakta acuk ben koşam spor yapam
neyse herkesi öptüm kızlar kaçamaksız günler ben çıkıyorum
canım merhaba nasıl gidiyor özletme çok geri dönüyorsun diyete süper,sınavında başarılar dilerim canım hayırlısı olsun hakkında...
hımmm nerdesin sen gel de artık çıkma burdan,bizimle kalll
canım çok iyi olmuş 4 gün evdesin süper vallahi,bakıcıyı da yoluna koyarsan süper olucak bakıcıyla eşinde evde olucak dimi bakıcıyı kontrol etmesi bakımından,güvenilir biri varmıki,bir çocuğa uzun süre bakmış kişileri uzun vadeli çalışanları tercih edicekmişin bakıcı alırken,güvenilir olduğunu kanıtlarmış..

bennnnnnnnn pamuk ananeneee bayılıyorummmmm bayılıyorummmm zatennn face de de vardı resimleri ,canımmm yaaa...zayıfta bir teyze kız izlem annen zapzayıf ananende öyle siz kızlar babaya çektiniz heralde dimi annenin bir resmini koysana kızlar baksın incecik bir annesi var kızlar izlonun.

selam kızlar misafirleri savdım temizliğim var ege de kucağımda uyuyakladı geçmişi okurken yemek yok bakla vardı gidip onu pişiriyimde geliyim ,görüşürüzzzz

ahhahhah oturuyorda ondan şeheriiimm

biz ailecek anne tarafı baba tarafı kalçaya büyümüşükk

ama baba tarafım daha yapılıdır hem uzun hem yapılı
helee kalam evlere şenlik üstü 38 altı 48

dün akşam 11 gibi liptonun acaili form çayını içmiştim
yatarken bi de şu çiçek tozunu içem dedim 1 çay kaşığı bana 1 çay kaşığı herife koydum yoğurtla yedühh

eyiii çok güzel 1 de yattık, saat 3.5 oldu bende bi mide bulantısı soğuk soğuk terliyorum sanki
kalktım tuvalette aldım soluğu

1er saat arayla 3 kez tuvalete çıktım içimde ne var ne yok çıktı
amanııınnnn o neydi öle yaa, birdaha ikisinden birini içicem
bu arada benim adamda tık yok, ben form çayınıda içmişti ona yordum artık :26::26::26::26:

bi ara ne güzel haftada 1 tartılmayı alışkanlık etmiştim
şimdi gene hergün tartılmaya başladım
moralim bozuluyor böyle
yarın hiç tartılmıycam, cumaya artık
1 gün dayanabilirim herhal

ahhhhh 59 ahhhh nirdesiinnnn gözlerim yolda kaldıı

canım merhaba nasıl gidiyor özletme çok geri dönüyorsun diyete süper,sınavında başarılar dilerim canım hayırlısı olsun hakkında...

güzel gidiyo ilkay ablacım yok yok özletmem buralardayım pazartesi iş başı teşekkür ederim allah herkesin yardımcısı olsun inşallah..

Herkese merhaba
2 gündür uğrayamıyorum işler çok yoğun
Evde annem örgü şişini ortada bırakmış ışık kapalıydı üzerine bastım ayağıma saplandı fena halde kanadı acıdan gözüm döndü annemlede kavga ettim şimdi barıştık gerçi
Doktora gittik aşı yapıldı
Birde ilaç verdi doktor patrondan izinde isteyemedim çünkü çok yoğunuz eve gidince sızıp kalıyorum işyerinede zar zor gelip koltuğa oturuyorum akşam giderken kalkıyorum
Pek basamıyorum ayağımın üzerine 2 gündür düzenim bozuldu
Cumadan yana ümitli değilim bakalım görcez ne çıkıcağını

canım yaaaa çok geçmiş olsun

tüloş abla sende maşallah hemen başlamışsın spora
başladım canım bendeki bu kalçalar sporla bilem zor gider

ilkaycımm ne hamaratsın maşallah hergüne bi misafir . sevilen insan olduğun belli valla bacım bende 2 kilo artıyla geri geldim ama bu ara iyi geldi sanırım yaa 2 gündür diyet 1 haftadır aralıksız spor yapıyorum

lilium tebrikler canım darısı 6 ların başına inş..

senacım sanada çok geçmiş olsun şu ara sağlığın daha önemli stres yapıosan belki ondan yeme krizine girmiş olabilirsin . sen istikrarlısın maşallah kaldığın yerden devam edersin .

izlem benimde anne tarafım kalçalı baba tarafım boksör gillerden ben hepsinden almışım. kollar omuzlar babadan ,kalça anneden allahtan göbekli yok pek yoksa ben onuda alırdım eminim

kronik unutkan geçmiş olsun sanada ayy içim kıyıldı yaa acını hissettim bi an

akşama çaya misafirim var evimi toparladım kek yaptım meyve salatası yaptım . böreğim var hazırda bide tatlı yapıcam ama hiç yapasım yok yaa şimdi hepsi bitmezse gelir gözüme girer ler ye beni diye

çok çok geçmiş olsun canım

kızlar ben şimdi ygs ye gircem ya nüfus kağıdımdaki resmi görmeniz gerek o kadar şişmanki suratım gören herkes tanıyamıyo o resimde beni arkadaşlarım ordaki görevlide tanıyamaz diyo resmen çökmüşün dediler

kızlarr nerelerdesiniz yahuu ..

bugünüm süper geçti inş akşama dayana bilirim =) sporumuda yaptım bu arada yuhuuu

Millette ne fizik var anem giii
insaAllllllaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhh

Canim ibrahim Saracoglu'nun zayiflamak icin birebir formülü..
Egerki seviyorsan, kesinlikle ic.. Ben bugün icemedim, Türk marketine gitmem lazim.
Devamli ic tatlim bunu, 15 gün ic 5 gün ara ver, 15 gün bir daha..
Faydasini gören coooookk var inan..

canım mutlaka git.fragman hiç bir şey o kadar söyleyeyim.ağlamaktan helak oldum.film o kadar sakin gidiyor ki ama gözünü ayıramıyorsun.mükemmeldi yani.haftaya da " bir avuç deniz " e gideceğim.azcık deniz,güneş göreyim kendime geleyim.

süper menün suyu daha fazla içme imkanın yokmu sürekli yanında bir sürahi bulundursan
çınarağacına gitmek istiyorum çok duygusalmış değil mi ?

çok duygusal canım.suyu 4 tane yarım lt lik şişeye koydum toplam 2 lt oradan içiyordum ama bazen içiyorum bazen içemiyorum.haklısın suyu daha fazla içmeliyim.

Kızlar benim eşim action fimlerini sever duygusallardan nefret eder bende tam tersi bi türlü uzlaşıp sinemaya gidemeyiz o yüzden
anlaştığımız filmede mutlak bi engel çıkar gidemeyiz

ben arkadaşlarla gidiyorum.zaten biliyorsunuz aramız iyi değil yaklaşık 9 aydır ortak yani ailece yaptığımız bir şey yok.ben hafta içi öğleden sonra arkadaşlarımla gidiyorum.

merhabalar bende tamı tamına 89 kiloyum bende sizlerleyim yaza kadar verelim bu kiloları sevgili dostlar

hoş geldin..

çok sevindim tebrikler..

ben de bi gün böyle yazıyordum banu dediki bana.2 çocuk doğurdun büyütüyorsun kadın anne olarak çok şeyi başarıyorsun,bi boğazına giren 2 lokmaya mı hakim olamıyorsun dedi.tabi ben dank ettim.ne eşinle tartışıyorsun yada kendini üzüyorsun.üzülmekle bi şley olsaydı hepimiz iğne ipliğe dönmüştük.yemeye devam etmek sadece sorunumuzu daha da büyütüyor bari bir şeyler yapalım da önce vicdanımız kendine gelsin.lütfen paylaşımda bulun.bak ben de düşe kalka ilerliyorum ama asla bırakmıyorum.hoş geldin aramıza..

çok geçmiş olsun.kıyamam ya çok acımıştır..

sabah: 1 dilim tb ekmeği,peynir,domates,salatalık
ara: 1 elma
öğle: 1 tabak patates salatası,1 lokum
akşam: 8 tane ince sarılmış yaprak sarması
spor yok,su 1,5 lt

ya 3 ü bir yerde çayımı içemiyorum acı geliyor.mate,biberiye,yeşil çay bir kavonoza koydum hepsini.1 büyük bardağa 1 çorba kaşığı koyuyorum ama tepeleme çok değil.acaba çok mu geliyor da acı oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…