derya abla pixar diyince aklıma ilk bir böceğin yaşamı diye bi çizgi film geliyor ne kadarda güzeldi ya eskiden ablamla her gece bi animasyon izlerdik çok severdim ben şimdi her pazar foxta barbie serisini izliyoruz oda çok güzel oluyor ya
Gülçiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnn
En büyük hayallerimden biri beyaz kumaş pantalon çok sevindim tatlım darısı başıma
Daha büyük mutluluklara inşallah balım
Gülçiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnn
En büyük hayallerimden biri beyaz kumaş pantalon çok sevindim tatlım darısı başıma
Daha büyük mutluluklara inşallah balım
bol boool at o zamannn datlluummmm
ayyy harıkaaa
çoook sevindimmm
kuzummm, tatile çıkmadan benimkilerde olsun ne olur, dua et
38beden 3 tane pantul beni bekliyor
Evet ablam ya dedim ya pixarın her bir eseri ayrı bir şaheser
Barbie serisini hiç izlemedin çok küçükler için diye
Ki ben güzel ve çirkine bayılan biriyim
Evet ablam ya dedim ya pixarın her bir eseri ayrı bir şaheser
Barbie serisini hiç izlemedin çok küçükler için diye
Ki ben güzel ve çirkine bayılan biriyim
ben hiç beyaz kumaş pantolon giymedim :26::26::26:
beyaz kotu da daha geçen sene aldım bi tane
şimdi bayaa bol geliyor sanırım yazlık şort olacak
ben hiç beyaz kumaş pantolon giymedim :26::26::26:
beyaz kotu da daha geçen sene aldım bi tane
şimdi bayaa bol geliyor sanırım yazlık şort olacak
ben tam çizgi film hastasıyımdır ya her gördüğüm çizgi filmi izlerim geceleri uyku tutmadımı direk cartoon nerwork
Aman yahu, her ne kadar dar olsa da bi heyecanla resimini ceker buraya atarim
biz birde marvel hastasıyız deryacan
hele eşimmmm, vizyona girmelerini takip eder ilk günden gitmesse içi rahat etmez
gülçin çok sevindim canım pantolonu bırak insan kilolu olunca beyaz giyemez oluyor ki ben beyazı çok severim
bugün çok motive oldum beni gören arkadaşlar çok zayıfladığımı ,nasıl zayıfladığımı defalarca sordular kendimi bi şişirdim sormayınben neden anlamıyorum zayıfladığımı yaw :44:
hedef kilomu 58 olarak değişeceğim 75 e düşünce 68 oluncada gardrobumu tamamen yenileyeceğim herşey koyuuuuuuuuuuuu kociş mahfolacak
kızlar benimde beyaz keten yazlık bi pantolonum var ama böyle cepli falan bişey düz bişey değil yani onu geçen sene yazın almıştım bana olmamıştı ama yinede almıştım bigün olur diye neysee onu giyemeden bana bol gelmeye başladışuanda bosbol acaba terzi daraltabilirmi ya
ben tam çizgi film hastasıyımdır ya her gördüğüm çizgi filmi izlerim geceleri uyku tutmadımı direk cartoon nerwork
Ben de hiç anlamıyorum ortim ya :44:
Bakıyorum aynı geliyor moralim bozuluyor ama biri görüyor aa derya vermişsin deyince inanıyorum anca.Ben de 75 olunca yeni hedef 70 koyacağım
evet izlem benim idolum evlendiğimde bile 70 tim yani 58 hayal gibi geliyor ama yapacağım yapanları görünce azimleniyorum kızlar eski yeni fotolarını koyun pls
Canım işinin ehli bir terzi bulursan daraltır.Benim çok sevdiğim bir eşofmanım vardı penye olmasına rağmen çok güzel daralttı kadın.
kız deryaaa hadi sen soruyorsunda
ben halaa soruyorumm
fark var dimi diye
bezen eşim peehhhh diyor
o psikoloji hiç gitmiyor
belki korumaya geçince ferahlarım :92::92::92::92:
Vay vay vay bu fıstık kim böyle
Gezme ceylan bu dağlarda seni avlarlar
Gülçinim sen zaten zayıfmışım ya maaşallah balım
Gerçekten çok güzel durmuş üzerinde.Ama söylemeden edemeyeceğim koltuklarına ba-yıl-dım.Tam istediğim tarz gerçekten mükemmel.Hep ben de bu tip koltuklarla dekor etmeyi hayal etmişimdir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?