vay vay vayy ..
süpersiz yahuu
ben tarzım gereği pantolon giymem hiç . ama sırf meraktan denemiştim bi mazağada 32 beden kot hafif bol 30 da dar olmuştu .bu ara yine aklımda gidersem denicem bi yerde
misafirlerimi ağırladım .. ben akşam yemek için kendime brokoli haşlamıştım . sonra bi baktım bizim arkadaşlar küt damladılar ellerinde bi ton lahmacunla :84: meğer evde yemek yememişler bizede sıkıntı olmasın diye yemeklerini alıp gelmişler .tabi bende malumunuz vechilelahmacundan başka kebap çeşidi yemem hemen 2 taneyi hüplettim . :84: pişmanmıyım aslaaa yine olsa yine yerim
Tesekkür ederim güzelim.
Lahmacun muuuuuuuuuuuuu
:[/COLOR]
Eşler bu kilo muhabbetinden çıldıracaklar bir gün
Bence de o psikolojide olmak insanı etkileyen. En güzel duygu eski kıyafetlere girebilmek. O anda bütün yaşanılanlar,zorluklar geçiyor insanın gözünün önünden ve gurur duyuyor kendiyle
Bir de benim için bu sefer ki kilo verişimin apayrı bir anlamı var.Bunu hiç anlatmamıştım 1,5 aydır..Ben ergenlikten beri hiç şu hayran olduğum kızlar gibi olamadım. Hep aşağılandığım için kendimi hep çirkin, iğrenç hissettim
Ve evlendikten sonra kelimenin tam anlamıyla adım adım olmak istediğim derya oldum.Önce kendimi sevdim,sonra güvendim.Ve eşim sayesinde kendimi gerçekten güzel bir kadın gibi hissettim ilk defa
Ama yine de o dikkat çekmek istemeyen utangaç yapım bazı şeyler de çıktı hep önüme.Zayıfken bile hiç beyaz pantalon giyemedim.Etekle daha geçen sene tanıştım ki o da tatillerde sadece
Ne bileyim dar bir badi,blazer ceket.Bunları zayıfken bile hep uzak tuttum kendimden dikkat çekmemek için.Ama hep de kalbimin bir köşesi hep bunları yaşamak istedi.
Hayat o kadar kısa ki harcadığım günlerime yanıyorum gerçekten.İşte bu sefer ben kalbimde yarım kalan ne varsa yaşamak için zayıflayacağım
Onca zorluklardan sonra nihayet olmasını istediğim gibi olan karakterime istediğim görüntüyü verebilmek için...
İşte böyle...
İzloooo ağlama duvarı yaptım burayı ne yaptım ben böyle aktı gitti cümleler
Biraz uzun oldu canlar kusura bakmayın
İleride bir gün sapıtırsam bu yazıyı hatırlatırsınız bana
Tarcinli su imdata yetisir bacim
senacım anladığım kadarıyla sağlık anlamında zor günler geçiriyorsun..
kendini kısıtlama önce şu iyileşme sürecini bir atlat .bu sırada yediğin için diyete tekrar başlaadığında matebolizman da hızlanacak böyle düşün.
ahahhahha vahşii cazibe haaa
maduram da maduraammm
ayyyy okudukça hem kızıyor hem üzülüyorum...
hiç insanlık halinden anladıkları yok, hep bana hem bana bu kadar olmaz vallahiii
allah kolaylık versin canım yaa
wayy wayyyy wayyyyy
banuşşşş bugün meyvelerin dibine vurursun artıkın
anaaammm bizim vardır öyle vazgeçemediklerimiz Stephen Chow'un bütün filmleri shaolin futbolu, kung fu hustle, CJ7(bunu kesin izlemelisin )wall-e, ıce-age, neşeli ayaklar yaa birsürü varda şimdi aklıma gelenler bunlar
ama izlemediysen Stephen Chow filmlerini mutlaka keşfetmelisin
benim favorim bu üçü
sholin futbolu
kung fu hastle
CJ7
kızım sen 2 havuç yedin mi cumaya bütün fazlalıkları atarsın
bak demedi deme, cumaya 1.500 atarsın sen
neler anlatıyordu sehercim,
anlat bakam biraz bizede bilmediğimiz bişiy var mı :26::26:
wayyy wayyy wayyyy
niye cıbılak tartılmadın
kabuk tarçınlı süt yada su iç bakalım
belki biraz keser...
başladım canım bendeki bu kalçalar sporla bilem zor gider
ilkaycımm ne hamaratsın maşallah hergüne bi misafir . sevilen insan olduğun belli valla bacımbende 2 kilo artıyla geri geldim ama bu ara iyi geldi sanırım yaa 2 gündür diyet 1 haftadır aralıksız spor yapıyorum
lilium tebrikler canım darısı 6 ların başına inş..
senacım sanada çok geçmiş olsun şu ara sağlığın daha önemli stres yapıosan belki ondan yeme krizine girmiş olabilirsin .sen istikrarlısın maşallah kaldığın yerden devam edersin .
izlem benimde anne tarafım kalçalı baba tarafım boksör gillerden ben hepsinden almışım. kollar omuzlar babadan ,kalça anneden allahtan göbekli yok pek yoksa ben onuda alırdım eminim
kronik unutkan geçmiş olsun sanada ayy içim kıyıldı yaa acını hissettim bi an
Eşler bu kilo muhabbetinden çıldıracaklar bir gün
Bence de o psikolojide olmak insanı etkileyen. En güzel duygu eski kıyafetlere girebilmek. O anda bütün yaşanılanlar,zorluklar geçiyor insanın gözünün önünden ve gurur duyuyor kendiyle
Bir de benim için bu sefer ki kilo verişimin apayrı bir anlamı var.Bunu hiç anlatmamıştım 1,5 aydır..Ben ergenlikten beri hiç şu hayran olduğum kızlar gibi olamadım. Hep aşağılandığım için kendimi hep çirkin, iğrenç hissettim
Ve evlendikten sonra kelimenin tam anlamıyla adım adım olmak istediğim derya oldum.Önce kendimi sevdim,sonra güvendim.Ve eşim sayesinde kendimi gerçekten güzel bir kadın gibi hissettim ilk defa
Ama yine de o dikkat çekmek istemeyen utangaç yapım bazı şeyler de çıktı hep önüme.Zayıfken bile hiç beyaz pantalon giyemedim.Etekle daha geçen sene tanıştım ki o da tatillerde sadece
Ne bileyim dar bir badi,blazer ceket.Bunları zayıfken bile hep uzak tuttum kendimden dikkat çekmemek için.Ama hep de kalbimin bir köşesi hep bunları yaşamak istedi.
Hayat o kadar kısa ki harcadığım günlerime yanıyorum gerçekten.İşte bu sefer ben kalbimde yarım kalan ne varsa yaşamak için zayıflayacağım
Onca zorluklardan sonra nihayet olmasını istediğim gibi olan karakterime istediğim görüntüyü verebilmek için...
İşte böyle...
İzloooo ağlama duvarı yaptım burayı ne yaptım ben böyle aktı gitti cümleler
Biraz uzun oldu canlar kusura bakmayın
İleride bir gün sapıtırsam bu yazıyı hatırlatırsınız bana
vay vay vayy ..
süpersiz yahuu
ben tarzım gereği pantolon giymem hiç . ama sırf meraktan denemiştim bi mazağada 32 beden kot hafif bol 30 da dar olmuştu .bu ara yine aklımda gidersem denicem bi yerde
misafirlerimi ağırladım .. ben akşam yemek için kendime brokoli haşlamıştım . sonra bi baktım bizim arkadaşlar küt damladılar ellerinde bi ton lahmacunla :84: meğer evde yemek yememişler bizede sıkıntı olmasın diye yemeklerini alıp gelmişler .tabi bende malumunuz vechilelahmacundan başka kebap çeşidi yemem hemen 2 taneyi hüplettim . :84: pişmanmıyım aslaaa yine olsa yine yerim
günaydın kızlarrrrrrrrrrrrr
oturmuşummm sabah kahvemi yudumluyommm kıslar bilir benim kahve tutkunluğumuu..
dün diyet bakımından güzeldiiii...
55.6 tartıldığımdaaaa bugünnnnn 54.7 bir günde 900 gr gitmişşş....
tabi bu kilo değil bence çokk tıkanmanın nedeniii....inşallah haftaya kadar bütün artılardan kurtulacammm....maksat artılardan kurtulmak değilllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll....
eksileri görünce yine azmamakkkkkkkkkkkkkk....
evet tüloşum diyetisyen de 1 lahmacunu 2 dilim ekmek ve 2 köfte yerine sayıyor
1 senelik diyet hayatımda hayır demediğim tek şey lahmacun . ama dengeli yenirse hiç zararı olmuyor tecrübeyle sabittir
sabah sabah yutkundurttun benigünaydın herkese hanımlarrrrr
gül yüzünüzden gülücükler eksik olmasın inşallahhhh
oğlan artık 8de kaldırıyor, yatağa çıkıp tepeme dikiliyor mama anne mama diye elimden çekiştiriyor
oğlum az daha yat uyu diyorum ama, dayanamayıp kalkıyorum
gürültü yapmasın eşim az daha uyusun diye
greyfurt yedim az önce şimdi 5i bir yerde çayımı içiyorum
kahvaltımı 10 gibi yaparım
ilkooşşuummmmm ballı ay çöreğim gel artık yaaa
bol fıstıklı batırığımmm
yağsız tantunim benimmm
kızarmış içli köftem
bolll peynirli su böreğimmmm
mersini çok özlediğim belli oluyor muuu
meloşuummmmm
elvinim nasıllll, izlem teyzesinin ördüğü hırkayıııı
meleğimin üzerinde göremeyecekmiyimmm
inşallah küçük gelmiyordur :26::26::26:
evet tüloşum diyetisyen de 1 lahmacunu 2 dilim ekmek ve 2 köfte yerine sayıyor
sabah sabah yutkundurttun beni
ahhhh giymezmiyiz izlem teyzesi ...
herkes anlaşmaışcasına hep büyük şeyler getirmiş örmüş kuzuma bir tek yün olarak senin ördüklerin ve bir öğrencinin annesinin ördüğü yelek var..
değiştirip giyiyorum
şimdi uyuyor uyansın koyarım fotosunu
Canım benim de hedefim 75'ti ama 70'e inmeyi düşünmeye başladım yavaş yavaş.Aramızda çok fark yok inan 6 ay çok fazla.Eskisi gibi diyetimize ve sporumuza devam edersek çok şükür gidiyor kilolar tıkır tıkır.Ben mayısın sonuna kadar 70 olurum diyorum.Hadi sen de haziran sonuna doğru olursun en fazla o da.
Tabi bünyemiz bizi şaşırtıp duraklamaya girmezse :18::18:
Onun da çözümü var.Detokslar,farklı diyet yöntemleri..
Yani kısaca bu yolda moral en önemlisi ve 6 ay diyerek kendi hevesini kaçırma.6 ay çok fazla taş çatlasın 3 aya çıtırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?