- 5 Eylül 2008
- 5.814
- 76
- 358
burçiiiinnnnnn
kardeşin ne alemde kız gelmiyor artk
manken oldu mu
aynen dondurmalı künefemmm
bence sen bi eski yeni foto koy
gözümüz şenlensin, hemde eski azmin gelir
1 günde 900gr mı yok artık
kızım akşam mı tartılıyosun napıyosun başladığın gün
evet tüloşum diyetisyen de 1 lahmacunu 2 dilim ekmek ve 2 köfte yerine sayıyor
sabah sabah yutkundurttun beni
ahhhh giymezmiyiz izlem teyzesi ...
herkes anlaşmaışcasına hep büyük şeyler getirmiş örmüş kuzuma bir tek yün olarak senin ördüklerin ve bir öğrencinin annesinin ördüğü yelek var..
değiştirip giyiyorum
şimdi uyuyor uyansın koyarım fotosunu
yarın kırkımız çıkıyor
eğer erkek kardeşim sözünde durup bizi almaya gelirse sarıgöle(manisa) gideceğiz eğer gelmezse haftaya babamız bizi götürecek
diyet yaptığımda sütüm ciddi anlamda azaldı bir süre yapmayacağım ama abartmadan besleneceğim
dün börülce ve bulgur yemiştim gece göğsümün sızısıyla uyandım dolmuştu..
yani en azından ek gıdaya geçene kadar sütüm yetsin
banu nerelerde?:26:
günaydın canım
aynen yok ya...bütün hırkalar yelekler büyük 3 tane var sadece..izlem teyzesinin ellerine sağlık.adresi bekliyorum unutmaaahhh nasıl sevindim bilemessin,
çok büyük oluyor herşey, kayınvalidem oğlan doğduğunda 1 dolap dolusu kıyafetten bişiy bulamadığmız için alışverişe çıkmıştı küçük şeyler almaya
aman tatlım sütünde azalma hissettiysen sakın yapma
bir yerde yanlış yapıyorsun demek kii
5ayı bi bitir
hamur işi tatlıyı aza indirdin mi zaten emzirmek zayıflatır senii
biz emzirmenin nimetlerinden yararlanamamışız baksana
evet canım öyle ne yapalım .cemrem nasıl dişler çıktı mıgünaydınn meloşummmm elvin hanımlar nasılmışşş bakemmm....bencede en mantıklısını yapıyorsun diyet felan yapma bu aralar...bebeğin daha önemli kilo nasılsa verilir ama bebeğin bu günleri birdaha yaşıyamazzzzz....o sana daha muhtaççç....sende ona süt vermezsen bebek ne yesin mamamı????bununda iyi bişey olmadığını benden iyi biliyonnnn...
üzülme tatlım en önemlisi elvinnnnnnnn.....
günaydın kızlar
ilkaycım bahsettiğim kadın gelmedi henüz
uzun yıllar bakıcılık yapmış 14 yıl sanırım
haftanın 4 gününe konuşmak isiyorum
bir günde benim yanımda olsun
gözlemleyebileyim diyorum
ama 3 gün önce gelecekti gelmedi daha
aradaki hatun noyu vermedi daha sanırsam dimekkü
meloooş
kızın büyüyor bak
kırkı bile çıkıyor
allah hayırlı ömürler versin
bu günler sanki hiç yaşanmamış gibi oluyor bi kaç sene sonra
oğlumdan biliyorum
hiç bebek olmadı gibi
ancak günlüklerimde hatırlıyorum
izlem
59 olunca 36 beden cuk diye oturur üzerine dimi
arkadaşlarımdan bazıları beni görünce şevke geldiler
her geldiğinde birz daha vermiş oluyorsun diyorlar
bi kaçı öğle arasında spora iniyormuş
ben işe başlayınca birlikte yapmamı istiyorlar
onları şevke getirecekmişim
benim canıma minnet dedim
artık 3 gün yaparım öğlenleri 45 dk
yaza kadar 60 olsam yeter
izlem
adidasın sporlarına baktım koşu ayakkabısına
malesef 120-130-140 fiyatlar
nıke vs indirim yoktu
bi kaç yere daha bakiim diyoum
artık pahalı filan alcam napiim
spor yapiim diye sağlığımdan olmiim
nette güvenli ucuz bi yer varmıki
orjinal indirimli bi site
Ne güldüm gece gece Allah ömrünü hayirli eylesin tatlim benim
Yok be balim, her tarafimdan fiskiriyor yaglar..
Koltuklarimi icime cok sine sine aldim.
Allah'im daha daha daaahhaaaaaa da iyilerini sana ve tüm isteyenlere nasip etsin canim benim.
vay vay vayy ..
süpersiz yahuu
ben tarzım gereği pantolon giymem hiç . ama sırf meraktan denemiştim bi mazağada 32 beden kot hafif bol 30 da dar olmuştu .bu ara yine aklımda gidersem denicem bi yerde
misafirlerimi ağırladım .. ben akşam yemek için kendime brokoli haşlamıştım . sonra bi baktım bizim arkadaşlar küt damladılar ellerinde bi ton lahmacunla :84: meğer evde yemek yememişler bizede sıkıntı olmasın diye yemeklerini alıp gelmişler .tabi bende malumunuz vechilelahmacundan başka kebap çeşidi yemem hemen 2 taneyi hüplettim . :84: pişmanmıyım aslaaa yine olsa yine yerim
Bu yazini gözlerim dola dola okudum..
Ama biliyorum ki, sen basaracaksin Rabbim'in izni ile..
Biliyorum!
Bu yaziyi hatirlatmak gibi de, bir noksanlik olmayacak
günaydın kızlarrrrrrrrrrrrr
oturmuşummm sabah kahvemi yudumluyommm kıslar bilir benim kahve tutkunluğumuu..
dün diyet bakımından güzeldiiii...
55.6 tartıldığımdaaaa bugünnnnn 54.7 bir günde 900 gr gitmişşş....
tabi bu kilo değil bence çokk tıkanmanın nedeniii....inşallah haftaya kadar bütün artılardan kurtulacammm....maksat artılardan kurtulmak değilllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll....
eksileri görünce yine azmamakkkkkkkkkkkkkk....
günaydın herkese hanımlarrrrr
gül yüzünüzden gülücükler eksik olmasın inşallahhhh
ilkooşşuummmmm ballı ay çöreğim gel artık yaaa
bol fıstıklı batırığımmm
yağsız tantunim benimmm
kızarmış içli köftem
bolll peynirli su böreğimmmm
mersini çok özlediğim belli oluyor muuu
gülçinnnnnnnn....burçinnn koltuklarını çokkkk beğendiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
ayrıca hiç 78 gibi durmuyonnnnnnnn..:26::26:
gülçincimm çok hoş görünüyorsun, ayaktaykenoturunca bilemem
bu kaç beden bir pantolon mesela :26::26:
günaydın kızlar sabah sabah ne bu muhabbet bayıldımm kızımı uyandırmamak için parmak uçlarımda yürüdüm ki rahat rahat sohbet edelim çayımı yudumlarken geçmişi okudum kalabalığız maaşallahhhhhh
gülçin pantolon çok yakışmış hiç 78 durmuyorsun koltukların çok hoş evin büyük olsa gerek malum bizde ya bazalı ya yataklı bişeyler almak zorunlu geliyor
cumaya sabredemedim azönce tartıldım regl olmama rağmen çok şükür 500 gr eksideyim kendimi nazar ediceminş duraksama yaşamadan devam ederim
Günaydın kızlarrrrrr
Gülçin süper görünüyorsun canım hiç 78 gibi değilsin incesin
Deryacım izlemcim sizi anlayabiliyorum bende çok farklı giyinmek istiyorum hiçbir zaman kafamdaki tarzı üstüme uyduramadım. Hayatım boyunca 40 beden giydiğimi hatırlamıyorum. Mağazalara bakıyorum ya beden bulamıyorum yada bu bana yakışmaz diye yanına yaklaşmıyorum ahhhh ah . Ama az kaldı kilolar gidecek kıyafetler gelecek
Sevdemer canım trendyol ve markafoni de markalar indirimli oluyor bakabilirsin bence
günaydın herkesee
inşllah abla haziran sonu 70 olsam çok iyi olur benim için aslında diyetimi çok güzel devam ettiriyodum ama bu aralar misafirler yok geliyo ondan yiyorum bende
lilium
mesajını okudum...
ama hepimiz aynı şeyleri yaşadık ne yazıkki hiçbir zaman uyuz uyuz tabağını çatalla karıştıran tiplerden olmadık ya da yiyip yiyip tığ gibi kalanlardan
ama başarmaya çalşıyoruz işte
günaydın kızlar sabah sabah ne bu muhabbet bayıldımm kızımı uyandırmamak için parmak uçlarımda yürüdüm ki rahat rahat sohbet edelim çayımı yudumlarken geçmişi okudum kalabalığız maaşallahhhhhh
gülçin pantolon çok yakışmış hiç 78 durmuyorsun koltukların çok hoş evin büyük olsa gerek malum bizde ya bazalı ya yataklı bişeyler almak zorunlu geliyor
cumaya sabredemedim azönce tartıldım regl olmama rağmen çok şükür 500 gr eksideyim kendimi nazar ediceminş duraksama yaşamadan devam ederim
Deryacım izlemcim sizi anlayabiliyorum bende çok farklı giyinmek istiyorum hiçbir zaman kafamdaki tarzı üstüme uyduramadım. Hayatım boyunca 40 beden giydiğimi hatırlamıyorum. Mağazalara bakıyorum ya beden bulamıyorum yada bu bana yakışmaz diye yanına yaklaşmıyorum ahhhh ah . Ama az kaldı kilolar gidecek kıyafetler gelecek
vay vay vayy ..
süpersiz yahuu
ben tarzım gereği pantolon giymem hiç . ama sırf meraktan denemiştim bi mazağada 32 beden kot hafif bol 30 da dar olmuştu .bu ara yine aklımda gidersem denicem bi yerde
misafirlerimi ağırladım .. ben akşam yemek için kendime brokoli haşlamıştım . sonra bi baktım bizim arkadaşlar küt damladılar ellerinde bi ton lahmacunla :84: meğer evde yemek yememişler bizede sıkıntı olmasın diye yemeklerini alıp gelmişler .tabi bende malumunuz vechilelahmacundan başka kebap çeşidi yemem hemen 2 taneyi hüplettim . :84: pişmanmıyım aslaaa yine olsa yine yerim
1 senelik diyet hayatımda hayır demediğim tek şey lahmacun . ama dengeli yenirse hiç zararı olmuyor tecrübeyle sabittir
günaydın kızlarrrrrrrrrrrrr
oturmuşummm sabah kahvemi yudumluyommm kıslar bilir benim kahve tutkunluğumuu..
dün diyet bakımından güzeldiiii...
55.6 tartıldığımdaaaa bugünnnnn 54.7 bir günde 900 gr gitmişşş....
tabi bu kilo değil bence çokk tıkanmanın nedeniii....inşallah haftaya kadar bütün artılardan kurtulacammm....maksat artılardan kurtulmak değilllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll....
eksileri görünce yine azmamakkkkkkkkkkkkkk....
kuzzuuummmm ölürüm sana ben...
ben çok dikkat çekmemek için değil de, istediğim kiloda olamadığım için bir türlü
kendi tarzımı tam yansıtamadım, hele lisede, başarı hikayemi okuduysan kabus gibi bir lise hayatım vardı
son sınıfta biraz biraz, faal, sosyal olmaya başlamıştım ne yazık kii
sen eski kıyafetlerine girmek istiyorsun, ben hayatımın çocukluk hariç hiçbir döneminde bu kadar zayıf olmadım
hep 75üstü hep 44 giyerdimşimdi resmen ziyan olmuş yıllarım diyorum
yazları millet fildir fildir elbiseler giyerken, mal mal bakarak geçmiş ömrüm, o zaman sorsannnnnn ben halimden memnunum derdimmmm kocaaaaaaaaammmmannnnnn bir yalaaaaaaaannnnnn
kiiii en sevdiğim şeydir elbiseler etekler , tarzım ve zevkimde biraz farklıdır ama hiçbir zaman istediğim gibi giyinemedim
taa kiiii bu seneye kadar
bazı insanlara basit komik gelebilir ama, fazla kilo bir insanın hayatı boyunca mutsuz olması
için bir sebep :82::82::82:
inşallah hamilelik harici bir daha 70in üstüne çıkmam
ooohhhhhh götür bakalımmmm lahmacunlarıııı
lehmacunn canavarı senii
tüloşşş bir mağazaya gir ve beyaz yırtık kot dene,
belki hoşuna gider alırsın, evde kocişine defile yaparsın kuuu
5 kilo verdi hanfendi sonra kafadan sıyrıldıııı bıraktı yeniden başlıyacakmış söz verdii ama bakalım ne kadar sözünde çıkacakkkk...nedir bizim bu kardeşlerden çektiğimizzzzzz.?????keşke benim bir ablam olsaydı bana yardım eden çocukluğumu geçliğimi zayıf olarak yaşasaydımmmm....delüüü bunlar yaaaaaa...
koyarım tabiki canım ayıp ettinnnn....
kısss dün aç karnına sabah tartıldım 55.6 ydı
bu sabah tartıldım 54.7 ydiii
akşam hayatta tartılmam ben delümüyümm kıssssss.....
Selam Kizlaaaaar
2.Gündür Ugruyamiyordum Topigimize Cok Yogundum
Gecmisede Pek Bakamadim Cok Sayfa Birikmis Amaaaa
Gülcinciiiim Masalllaaah Anaaam Sanaaa
Ne Güzel Uzun Boylusun Ve Fiziginide Acikcasi Cok Begendimmm
Kizlar Sabah Meraktan Bir Tartilayim Dedim , Bu Hafta Kilo Vermem Diye
Acikcasi Pek Hevesizdim Cuma Tartilmiyacaktim Bile
Amaaa Regl Henüz Olmamama Ragmen Ve O Sislikle 1.Kilo Vermisim Bile Bu Hafta
85'de Görmek Nasip Oldu Cok Süküüüürrr :81:
Yarin Onaylamak Icin Bidaha TartiLcam :82: Bildirimimi Yine Yaparim .. Ama Bugün Cok Mutluyum Coook
herkese tünaydın kızlar
çok hoş görünüyosun gülçin abla allah 68 leride göstersin ama abartma ama çokta kilolu değilsin yağ fıçısı falan değilsin
iyi yapmışsın tülay abla afiyet olsun
ahh ahh dengeleye dengeleye neler yedik diyet boyunca ya
aynı ben ya bende böyle çok yiyip yiyip sonra diyetler 2 günde 1 buçuk kilo verdiğimi biliyorum
işte bende bundan önceki çocukluk yıllarımı böyle iğrenç geçirdim bana şişman demeleriyle ama artık yok öyle bişey bence gençlerin kesinlikle şişman olmaması gerek ya çok kötü etkiliyor insanı
benim ablamda bana ikizinimi yuttun dedi bende öyle diyete başladım
Selam Kizlaaaaar
Yarin Onaylamak Icin Bidaha TartiLcam :82: Bildirimimi Yine Yaparim .. Ama Bugün Cok Mutluyum Coook
Selam Kizlaaaaar
Bu cok güzel bi haber,
birde regl sonrasi ohooo o zaman kesin1,5 kg gider he
Ya benim kilo vermem durmus bu hafta yaa.....
Nie böyle oldu ki:44::44:
En iyisi yine sunun kollarina kendini birakmak ------>
Günaydın izlom
Hitaplarına bittim
İzlom lise hayatım benim de berbattı.Platonik birini seviyordum 3 senem ağlamakla geçti
Öyle kilo konusunda problemim yoktu zayıftım ama benim de hep böyle kendime güvensizliğimin temellerini atarak geçirdim. Lise bitince de sağolsun ailem devam etti o temellerin inşasına..Öyle bir durumdaydım ki şimdi bakıpta ay ne kadar zayıfmışım dediğim hallerim de dünyanın en kilolu insanıymışım gibi utanırdım.Hepsi sağolsun ailemin bana boyumdan dolayı taktığı güzide lakaplar yüzünden.Kambur yürürdüm boyumun uzun olduğu belli olmasın diye ki şu an bile hatırlayınca hemen dikleşsem de normal yürüyüşüm oldu hafif kamburluk
Liseyi bitirince de aile sorunları çekingenlik resmen tedavilik bir halim vardı
Üniversiteyi bile düşünemedim ben yapamam edemem fikri hiç çıkmadı aklımdan.
Dediğin gibi ben de şimdi o yıllarıma acıyorum.
Ama hiç bir şey için geç değil.Ben de mesela göğüsten robalı bluzları çok severim,hippi tarzını bol kıyafetleri,ispanyol paçaları ama kiloluyken olmuyor işte.Yaş artık 27 olsa da bu günden sonra yaşamaya başlayacağım.Varsın yaşıma yakışmasın hiç umurumda değil
akşam meydana gidicem bulursam söz denicem izloşum. iyice meraklandım yaw =)ooohhhhhh götür bakalımmmm lahmacunlarıııı
lehmacunn canavarı senii
tüloşşş bir mağazaya gir ve beyaz yırtık kot dene,
belki hoşuna gider alırsın, evde kocişine defile yaparsın kuuu
günaydın herkese hanımlarrrrr
gül yüzünüzden gülücükler eksik olmasın inşallahhhh
oğlan artık 8de kaldırıyor, yatağa çıkıp tepeme dikiliyor mama anne mama diye elimden çekiştiriyor
oğlum az daha yat uyu diyorum ama, dayanamayıp kalkıyorum
gürültü yapmasın eşim az daha uyusun diye
greyfurt yedim az önce şimdi 5i bir yerde çayımı içiyorum
kahvaltımı 10 gibi yaparım
ilkooşşuummmmm ballı ay çöreğim gel artık yaaa
bol fıstıklı batırığımmm
yağsız tantunim benimmm
kızarmış içli köftem
bolll peynirli su böreğimmmm
mersini çok özlediğim belli oluyor muuu
MAşallahh subahanallah elvinime =) aman dikkat et meloşum senin sütün şu an onun için bulunmaz nimet . benim oğlum 3 emdi hala emen çoçuklara bakıp iç çekerimyarın kırkımız çıkıyor
eğer erkek kardeşim sözünde durup bizi almaya gelirse sarıgöle(manisa) gideceğiz eğer gelmezse haftaya babamız bizi götürecek
diyet yaptığımda sütüm ciddi anlamda azaldı bir süre yapmayacağım ama abartmadan besleneceğim
dün börülce ve bulgur yemiştim gece göğsümün sızısıyla uyandım dolmuştu..
yani en azından ek gıdaya geçene kadar sütüm yetsin
banu nerelerde?:26:
iyi yapmışsın tülay abla afiyet olsun
ahh ahh dengeleye dengeleye neler yedik diyet boyunca ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?