Bu cok güzel bi haber,
birde regl sonrasi ohooo o zaman kesin1,5 kg gider he
Ya benim kilo vermem durmus bu hafta yaa.....
Nie böyle oldu ki:44::44:
En iyisi yine sunun kollarina kendini birakmak ------>
Ay Insallahh Gelecek Haftayi 4.Gözle bekliyorum bi 84'ü Görseeem
85'i Bile Kac Zamandir Hic Görmemistim , Öyle Iyi Geliyor Kii Insanaa ..
insan Nefsine Hakim Olunca Demekki Böylee Ödüleniyormuss
Her Hafta Annemin Gözetiminde Tartiliyorum Bi Yerimden Uyduruyorum Zannetmesin Diye
Kiz Sen Hulaa Hub 'mu Ceviriyorsun ?? :86:
Yok kuuu,spora dadaniyim diyorum
Amaaannnn ne mutlu oldum kizlar, vallahi Allah razi olsun yaaaa
Begendin demek he Uhuuu huuuuuuuuuuuuuuuu
Canimsin benim güzeller güzelim.
Ama dedigim gibi, yan durusumdan dolayi öyle cikmis.
InsaAllah 6'li sayilari da görürüm, görürüz
Allah'im sana da insaAlah sinavini kazanmayi nasip eylesin tatlim.
ayyyy deryaa ne varmış ku yaşımızdaaa
vallahi ben herşeyi giyiyorum, yakışması benim kendimi iyi hissetmem yeterli :92::92::92:
aynı yaştayız bu arada
sana komik bişiy anlatim
bi tane kot eteğim vardı spor böyle çok şeker
hafif diz altına iniyor, bu senede diz üstü etekler moda ya
nasıl olsa yaz ayında giyiyoruz
tuttum kestim, yanlarını eskittim biraz yırttım aldına dantel filan diktim
eşimde gördü napıyosun dedii, hhiiiççç didim modifiyeee
1çocuk annesi kadına yakışacakmı diyor beni kızdırmak için
yoksa hiç takılmaz kendi de giyer yırtık kot filan
bende, ben yakıştırdıktan sonra belli bir edep içinde olduktan sonra, kimseye laf düşmez didim
nasıl gülüyor iyi hadi bakalım, hakettin sen bunları diyor :82::82:
belki yaşadığımız yerinde önemi büyük, burası metropol kimse başını çevirip mal gibi bakmaz
yanii tabi bakanlarda olurda, nereye neyi giyeceğin önemli
demem o kii bursaya mı gidiyorsun, içinden nasıl geliyorsa öyle giyin boyunun avantajlarını kullan şekerim
bak maxi elbiseler sana çok yakışır, hava az ısındımı giy maxi elbise üstüne ince bir hırka
altına seversen çek conversleri, yada bir babet, zaten boyun uzun fıstıkk olursun vallahii
inan sen giyersen senden gören birçok kişi kalıplarının dışına çıkar ve etrafda daha rengarenk olur
hele de baharda
akşam meydana gidicem bulursam söz denicem izloşum. iyice meraklandım yaw =)
anlaşıllan ilkay gayet kaloriliinsanın ağzının suyu akıyor yaw
çoçuklar büyüdükçe uykularıda azalıyo malesef ben son 6 aydır 8 de ayaktayım .her sabah kalkınca öğlene oğlanla bende yatıp uyucam diyorum zaman geçince uyuyamıyorum tekrar
MAşallahh subahanallah elvinime =) aman dikkat et meloşum senin sütün şu an onun için bulunmaz nimet . benim oğlum 3 emdi hala emen çoçuklara bakıp iç çekerimo duyguyu sonuna kadar yaşa boşver kiloyu falan dert etme hiç
ben her hafta sonu mutlak lahmacun yemişimdir heraldediyet dediğin şey bizim gözümüzde büyüttüğümüz kadar zor değil aslında . dengelemeyi bilmek önemli .
böyle geniş geniş konuşuyorum ama yarın cuma bakalım ne olucak
lilicim inş yaramamıştır yarın görücez bakalım
sevgii slm canım vucudunun yapısına bağlı 38 olman canım . benim boyum 171 kilom 65 ama hala 40 giyiyorum .basenler küçülmüyo bi türlü
Çok sevindim canım,regliye rağmen bir kilo ise daha artar o :81:
Tatlım çok mu spora alıştırdın acaba vücudunu :26:
Bir de 9 kilo verdin duraklamaya gitmesi de normal.Karbonhidrat diyetini düşün istersen
heee...gelcem sen yazzzzmeloşuummmm napcan ku benim adresüüü
yoğsam manisaya uğramadan bana mı gelecesuunnnnn
eeee elvinin 40 gezmesi olur artıkın
akşam meydana gidicem bulursam söz denicem izloşum. iyice meraklandım yaw =)
MAşallahh subahanallah elvinime =) aman dikkat et meloşum senin sütün şu an onun için bulunmaz nimet . benim oğlum 3 emdi hala emen çoçuklara bakıp iç çekerimo duyguyu sonuna kadar yaşa boşver kiloyu falan dert etme hiç
ayyyy deryaa ne varmış ku yaşımızdaaa
vallahi ben herşeyi giyiyorum, yakışması benim kendimi iyi hissetmem yeterli :92::92::92:
aynı yaştayız bu arada
sana komik bişiy anlatim
bi tane kot eteğim vardı spor böyle çok şeker
hafif diz altına iniyor, bu senede diz üstü etekler moda ya
nasıl olsa yaz ayında giyiyoruz
tuttum kestim, yanlarını eskittim biraz yırttım aldına dantel filan diktim
eşimde gördü napıyosun dedii, hhiiiççç didim modifiyeee
1çocuk annesi kadına yakışacakmı diyor beni kızdırmak için
yoksa hiç takılmaz kendi de giyer yırtık kot filan
bende, ben yakıştırdıktan sonra belli bir edep içinde olduktan sonra, kimseye laf düşmez didim
nasıl gülüyor iyi hadi bakalım, hakettin sen bunları diyor :82::82:
belki yaşadığımız yerinde önemi büyük, burası metropol kimse başını çevirip mal gibi bakmaz
yanii tabi bakanlarda olurda, nereye neyi giyeceğin önemli
demem o kii bursaya mı gidiyorsun, içinden nasıl geliyorsa öyle giyin boyunun avantajlarını kullan şekerim
bak maxi elbiseler sana çok yakışır, hava az ısındımı giy maxi elbise üstüne ince bir hırka
altına seversen çek conversleri, yada bir babet, zaten boyun uzun fıstıkk olursun vallahii
inan sen giyersen senden gören birçok kişi kalıplarının dışına çıkar ve etrafda daha rengarenk olur
hele de baharda
:26::26::26::26::26::26::26::26:
Karbonhidrat diyetinin galiba tam zamani demi...
Basliyim ben en iyisi, bildirimden sonra..
Sirf protein yiyorduk, 50 puani asmayacak sekilde galiba..:44::44::44::44::44:
Seni bir an hayal ettim öyle dantelli kot etekle,eminim çok yakışmıştır
Canım dediğin gibi çevrenin çok etkisi var burada dedim ya sıradan kot tişörtle bir saçımı makyajımı yapınca bile insan görmemiş gibi bakıyorlar
Metropolde daha kolay tabi.Benim derdim burada giymek değil zaten,tatillerde gezilerde giysem hevesimi alsam yeter bana
Yaş konusunda da hani çocukluk ergenlik yıllarımı boşa harcadım ya şimdi ne bileyim koca kadın olmuşum gibi geliyor.Halbuki hiç çevrenin lafına aldırmayan biriyim biliyor musun umurumda olmaz ama ne bileyim işte dedim ya bu utangaçlığın izleri hala mevcut bende
Aslında benim eşim de seninki gibi aldırmasa belki daha çok açılırım.
O biraz muhafazakar mesela geçen sene sarı böyle yan tarafında iskelet kafası ve kocaman bir yazı olan bir capri vardı bir yakın bir arkadaş büyük geliyor diye vermişti bana.Desenini değil de rengini çok beğenmiştim.Tatilde mesutta giyiyordu ben de aynı bedendik şimdi ki gibi
Karacabeye bir geldik giymek istedim gene derya burada giyme bak hiç seni yansıtmıyor yapma filan dedi çark etti 180 dereceKi normalde kolay kolay karışmaz kıyafetime.
Dediğim gibi o çok takıyor yok esnafız yok ağır olmamız lazım filan diye.Adama pembe renk tişört giydirene kadar ne diller döktüm
Ama bu yaz onu da kabuğundan çıkaracağım inşallah
Bir kere geliyoruz yahu değer mi bu kadar düşünmeye..
Bir de izloşum ben hiç uzun elbise giymedim daha uzun gösterir diye
Bilmiyorum ki daha uzun göstermesinde..Conversleri ben de çok severim
Ay 2 gündür ne güzel döktük içimizdekileri böyle
gülçin tam anlamıyla yaparsan
sen bu diyeti bırakmassın bende söylemesi
tabii etçilgillerdensen
ne kadar çok saf protein yani et
o kadar çok zayıflama ve yağ yakımı
ama tatlı sıfır dikkat et
ayyyyy kızlar ne kaynatıyorsunuz ayol hızınıza yetişene aşkolsun yaniiiiii...kociş öğlen yemeğine gelir birazdan onu savıpppppp geliyorum...
Sevdemer canım trendyol ve markafoni de markalar indirimli oluyor bakabilirsin bence
birgün gözlemlemek mantıklı gerçekten sevgicim..
günlük yazmayı ben de düşündüm ama yapmadım ..aslında yazsam 1-2 satır
markafoni ve limangoda indirime giriyor zaman zaman ben 40 tlye adidas aldım güzeldi
Günaydın izlom
Hitaplarına bittim
İzlom lise hayatım benim de berbattı.Platonik birini seviyordum 3 senem ağlamakla geçti
Öyle kilo konusunda problemim yoktu zayıftım ama benim de hep böyle kendime güvensizliğimin temellerini atarak geçirdim. Lise bitince de sağolsun ailem devam etti o temellerin inşasına..Öyle bir durumdaydım ki şimdi bakıpta ay ne kadar zayıfmışım dediğim hallerim de dünyanın en kilolu insanıymışım gibi utanırdım.Hepsi sağolsun ailemin bana boyumdan dolayı taktığı güzide lakaplar yüzünden.Kambur yürürdüm boyumun uzun olduğu belli olmasın diye ki şu an bile hatırlayınca hemen dikleşsem de normal yürüyüşüm oldu hafif kamburluk
Liseyi bitirince de aile sorunları çekingenlik resmen tedavilik bir halim vardı
Üniversiteyi bile düşünemedim ben yapamam edemem fikri hiç çıkmadı aklımdan.
Dediğin gibi ben de şimdi o yıllarıma acıyorum.
Ama hiç bir şey için geç değil.Ben de mesela göğüsten robalı bluzları çok severim,hippi tarzını bol kıyafetleri,ispanyol paçaları ama kiloluyken olmuyor işte.Yaş artık 27 olsa da bu günden sonra yaşamaya başlayacağım.Varsın yaşıma yakışmasın hiç umurumda değil
Kizlar Sabah Meraktan Bir Tartilayim Dedim , Bu Hafta Kilo Vermem Diye
Acikcasi Pek Hevesizdim Cuma Tartilmiyacaktim Bile
Amaaa Regl Henüz Olmamama Ragmen Ve O Sislikle 1.Kilo Vermisim Bile Bu Hafta
85'de Görmek Nasip Oldu Cok Süküüüürrr :81:
Yarin Onaylamak Icin Bidaha TartiLcam :82: Bildirimimi Yine Yaparim .. Ama Bugün Cok Mutluyum Coook
[/SIZE][/FONT]
ayyy sevgi inanmıyorum yaa
burda geçen pazar baktım halaa indirimdeydi
yeni sezon eski sezon diye hiç bişiy yok aldatmaca yapıyorlar
taban iç herşeyi aynı, 1 tok koyusu yada açığı yeni model diye 3 katı fiyata kakalıyorlar
ayağına olacağını bilsem vllahi alır gönderirim burdan ama
ben 38le beşladım, 38buçuk olmadı 39olmadı 39buçuk oldu
normalde 38 giyiyorum
kızların dediği gibi internetten markafoni ve trentyol var ama işte numaraları
ayağıma giyip şöle bir gezinmedin mi içine sinmiyor insanın
amaa sanki havada uçuruyor seni orası bir gerçek
sevgii slm canım vucudunun yapısına bağlı 38 olman canım . benim boyum 171 kilom 65 ama hala 40 giyiyorum .basenler küçülmüyo bi türlü
haa sevgicim onu sormuşsun 60la 36 giyilirmi bilmiyorum
benim basenlerim var biliyorsun
1.66 boy 61 kilo ile 40 beden tam oluyor sıkmıyor bolda gelmiyor
ama senin yağ dağılımın daha orantılı boyun daha uzunsa belki giyersin bilemiyorum :26::26:
38 beden pantulll cuk otursa yiter bağaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?