80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bi araştır bakaammm

banu nerelerde annesine mi gitti geçmişe bakamadığımdan mı kaçırdım

bende merak ettim, msn dede yok
bi mesaj atayım :26::26:

ilkayy geçmişi oku sana hitafen yazdığım şeyleriii

ben ilk evlendiğimde k.validemlere çok tuhaf gelirdim evde ful açık dışarda kapalı. ama benm basenlerden dolayı sanırım pantolonu yakıştıramadım kendime bitürlü . genelde mini elbise ve eteklerler takılırım
hatta bi tane kot şort tulum almıştı eşim evde giyersin diye bi kere giydim bacaklar karpuz gibin çıktı daha nerde olduğunu bile unuttum
1 haftadır evde yapmadğım hareket kalmıo bacaklarım gitsin die henüz bi hareket yok ama bakalım arttık

benim eşime ömür boyu küs kalsam giymez pembe yaa halbuki bende çok yakıştırırım .bi kere kırmızı bi sweet almıştım adam 1 gün küs kaldı bana sevmediğimi biliosun inat yapıosun diye
asıl inatcı kendi haberi yok
kendini taşfırın sanan lightın tekidir benim eşim . bende çaktırmam hiç her dediğimide kuzu kuzu yapar

tüloooşşşş

sen beni dinlee beyaz yırtık bir kot ol

üstüne fuşya yada toz pembe bir bluz yada tshirt
altına da platform pembe ayakkabılar

ondan sonrasına ben karışmam
istersen celale ben bakabilirim gönder bana

bi araştır bakaammm

bende merak ettim, msn dede yok
bi mesaj atayım :26::26:

ilkayy geçmişi oku sana hitafen yazdığım şeyleriii

ilkay vallah bence de kaçırma şeker...

izlooooooo
sen önce bana adresi mail attt.

SEVGİİİİİİİ

sen diyet yaparken sütün azalmadımı bebişim

aynen yaa kendini taşfırın sanan lightlardan bunlar
yanında biri varsa hele, bu tarz konuşmalar hiç yaptırmaz, bende huyunu öğrendim artık
yanlızken hallediyorum, sorun ne olursa

ayyyyy..hepsi öyleee
ama benimki kabul ediyor .diyor ki
bizim evde son sözü ben söylerim:TAMAM KARICIM

izlem gel de benim dolaba da bi el atıver şeker ne kombineler çıkarırsın sen

ilkay vallah bence de kaçırma şeker...

izlooooooo
sen önce bana adresi mail attt.

SEVGİİİİİİİ

sen diyet yaparken sütün azalmadımı bebişim

1-2 aya göre son zamanlarda azaldı sanırsam
ama bu konuda şöyle düşünüyorum
bebek daha güçlü daha uzun süre emiyor
bi de ilk bir iki ay zaten çok oluyor
3. ayda aynı şkilde devam etmiyor
erdemi emzirirken deli gibi yiyordum 3,5 ayda azalmıştı
humana içiyormusun meloş

resimde çeker özelden atarım sana 1 hafta celali yollasam yetermiki acep

aynen yaa kendini taşfırın sanan lightlardan bunlar
yanında biri varsa hele, bu tarz konuşmalar hiç yaptırmaz, bende huyunu öğrendim artık
yanlızken hallediyorum, sorun ne olursa

bu adamların topu aynı yaa .ne demiş ebru gündeş kucağında uyuyunca bi kuş gibiler dışarda aslan kesilir tüm erkeklerr

kızlar yaa bu süt konusundada bünyeler farklı oluyor sanırım .benim eltim 2 doğum üst üste yaptı 1 sene arayla .2 hamilelikte 20 şer kilo aldı .
loğusalık dönemi bitmeden ne buldu yemesine rağmen tüm fazlalıkları gitti. şuan görseniz 16 lık çıtır maşallah

bide ablam doğum yaptı 13 kilo falan aldı toplamda .doğum sonrası 3-4 kilosu kaldı üstünde . ama o 4 ay oldu hala veremedi o 4 kiloyu . yemediği zaman gram sütü olmuyo .mecbur yiyo oda yeyincede kilosunu veremio ama almıoda .

bide bana bakalım 28 kilo aldım toplamda . doğum sonrası 7 kilosu gitmişti . kalan 21 lede hali j-hazırda uğraşmaktayım . maşallah benimkiler 4x4 gibi yapıştı bide ben emzirdiğim zaman kuru meyveler çok süt yapardı bana . diğer bişeyden fayda görmemiştim hiç :26:

b,razdan oğlanı uyutup sporumu yaparım .sonra duşumu alırım.. unutma beniyi izlerim kahve eşliğinde

kalkıyım oğlanın çorbasını yedirip uykuya hazırlıyım =) kendi planlarıma yer açılsın

ben bi kaç ay önce buraya uğradım ver gördümki motivasyon çok yüksek..iki kilo verdim sizinle takıma katılamadım ama sadece paylaştım..bi ara baktımki verdiğim iki kiloyu geri aldım.inanırmısınız yazmaya utandım..ve daha sonra uzaktaann sesiz sessiz takip ettimsizi gidicekti bu kilolar azimliyimdirde ama bayram girdi işte bozdum dieti:)) neyseki sanırım birbuçuk ay oldu 6 kilo verdim 82 yi gördüm nihayet.bu 6 kilo bile bana kendimi inanılmaz iyi hissettirdi..boyum172 kilo 82 70 kilo idealim..takıma girebilme ihtimalim varmı??
başarılar diliyorum herkese

gülcin cok hossun ,hic 78 gibi degilsin....masallah

izlem o adam nasil vermis öyle 197 kg biraz daha verirse filinta gibi olur :34

kizlar bugün esim 28 e girdi.pasta sevmedigi icin benden gözleme istedi patlicanli ,peynirli yaptim,ama kizim mum üflmeye cok sevdigi icin alicam yinede pasta bende yerim belkkikizimin yarimini belki,yarim pasta almayi düsünüyorum esim sevmiyor,kizim cok seviyor ,koca pasta alirsam isim olmasada mutfakda gidip gelir bir turlarim etrafinda ....bende cok sükür 61 gördüm yine

amaninnnnnn benim biTTer çukulatama bak heleeeee bana neler dimişşş...geldim hüzünkovankuşum,geldimm nutellammmmm geldimmm bolsoğanlı kırmızı biberli omletimmmmmm geldimmmmmmm

Tesekkür ederim güzelim benim

gülçin

gerçekten pantolon çok iyi durmuş,sanırım oturunca problem oluyor..sende elmasın heralde ..ayy ben elmayım....ayakta ve bazı kıyafetlerde sorun yokta oturunca simit peydah oluyor ne gıcık yaaa kesmek istiyorum orayı çepeçevre ...

bu arada arkadan çekmeye çalıştım ama tototyu tutturamadım garip yerlerin resmini çekti ,bende pes ettim zira arkada da ganimetlerim var..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…