80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bu arada arkadan çekmeye çalıştım ama tototyu tutturamadım garip yerlerin resmini çekti ,bende pes ettim zira arkada da ganimetlerim var..

Hepsi seninmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii uffffff
Canim sen oklava ile sag sol harketleri yap bol bol cok iyi gelecek.
Birde yaparsan mekik..

Hey yavrum hey, ama maaasAllahin var kuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

amaninnnnnn benim biTTer çukulatama bak heleeeee bana neler dimişşş...geldim hüzünkovankuşum,geldimm nutellammmmm geldimmm bolsoğanlı kırmızı biberli omletimmmmmm geldimmmmmmm

resim yüklediğim zaman kimsenin olmadığı saati seçmekte üstüme yok valla:))))

uyyyhhhhhhh maşşallaahh anam hepiciii senin mii
kuu siyahtan belli olmuyor simitmi gevrek mi

genel görüntü gayet hooşşşşş

lamamma
gülçin
melahat
izlem

teşekkrü ederim bazı açılardan hakkaten büyütülecek bi sorun yok gibi duruyor ama yandan olana dikkat ederseniz göbek orda çıkmış,evet siyahtan çok belli değil ,misafir için giyinmiştim resimde siyahın kamufle edeceğini düşünmeden aklıma geldi çektim bi ara bakşa bir kıyafetle çekip koyayım,bu arada kaçamaklarım yapıldı ve sadece dün vc ye çıkabildim suyumu ve form çayımı içmediğim için yediklerim benle beraber yaşamaya dewvam ediyorlar..form çayı içmediğim de vc düzenimin bozulduğunu durduğunu gördüm buna da üzüldüm yani iila onu mu içicemde çıkıcam fena yaaa yarın birgün ona da alışıcak baaaarsaklar offfff...

kızlar bi alışverişe gittim kızıma yatak örtüsü aldım odasını inşaaediceğiz bakırköy amma pahalı yaaaaa bir tunik 193 ffff şort 70 yuh bea sezon idiriminden aldım sadece bi ürün oda 120 den 20 ye inmiş ne kar koyuyorlar üzerine kapış kapış sezon indirim ürünleri
bu akşamda spor yapamam 4saat gezindim

Son düzenleme:
izlemmm

metin amca face e gelmişş hehe arkadaş olduk ..:)

hehhehe gördüm gördüm
akın açmıştır herhalde
ben gidince az gösteririm artık, galatasaray sohbetlerine ordan devam eder
metin amca dediği kayınpederim kızlar

evet acayip kar koyuyorlar
bende hoşuma giden bişiy gördüm mü, pek düşünmüyorum
çünkü bi daha gidişte eser kalmıyor hepsi bitiyor, indirimde olduğu için
şortmu aldın bakim sen, evde salına salına giyersün artuk

HELLLLLLPPPPPPP

ya kızlar ben bu egeye yemek yedirirken ömrümden ömür gidiyor yaaa...çocuk yemek istemiyor hiç böyle ağzını açıpta iştahla yemek yediğini görmedim,zorlamamla şaklabanlıkla oyalamakla azğına tıkıyordum fakat bir haftadır yemeğin ortasında herhangi bir lokmayı alınca yutamaıyor midesi bulanıyor ve kusmakla sonuçlanıyor...bir haftada kaç kere kustu yaa...hiç böyle sallamam özenerek titizlikle hazırlarım herşeyini önemserim ama çocuk yemez..allahım yaa bugünde yaptı ağlaya ağlaya temizledim ttuttum attım içeri sinirden mideme kramplar giriyor resmen yaa...çiğnemek istemiyor direk yutmak istiyor bende yutabileceği şeyleri veriyorum ama gene de çocuk çıkarıyor..bir topik var ordan baktım bu sorunu yaşayanlar varmış baya bir,,sizlerden varmı böyle sorun yaşayanlar varsa ne yapıyorsunuz.....

senin şortuna bayıldımm burda beğendiğim şort 79 du evde salınmaya fazla geldi bana alıcam ama koca totoşuma :84:

senin şortuna bayıldımm burda beğendiğim şort 79 du evde salınmaya fazla geldi bana alıcam ama koca totoşuma :84:

ayyy kuzuumm teşekkürler
al tabii, ben 19.90 na aldım, indirimdeydi bedende vardı kaptım hemen
aslında benim şortta az daha bol gelse daha iyi olacak ama
sevincimden hemen giydim o gün
birdahaki giydiğimde daha iyi durur herhalde

slm kızlar daha eve biraz önce geldim ve yine yasaklı ne varsa hepsini yedimm yarın kaç çıkıcam çok meark ediyorum bu arada
ilkay ve gülçin resimleriniz çok güzel fıstık olmuşsunuz

kızlar kış tiyosu verem size

yaa bu arkası bol bob marley tarzı bereler varya
inanılmaz kolaylık, saçınızı yapamadınız mı(fön maşa jöle)
geçiriveriyosun, inanılmaz derecede kurtarıcı bu sene çok rahat ettim ben
bi kahve bir siyah var sürekli takıyorum hemde çok tarz duruyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…