Arkadaşlar merhaba ben aranıza yeni katılıyorum.benimde kilo problemim var.moralim çok bozuk .acil kilo vermem gerekiyor.
teşekkürederim sen yazana kadar kabul görmeyeceğimi düşündümbazı topikler dışardan gelenleri istemiyolar sanki kaile alıp cvp vermiyolar burası öyle değil sanki...ben sabahları aç karna maydonos kürünü yuguluyorum faydasınıda gördüm inanılmaz ödem attırıyo fazlasıyla yağ yakma özelliği varmış.karaciğerdeki yağlanmayada iyi geliyomuş 26 yaşındayım ama hala ergenler gibi sivilce çıkarıyorum ara ara.ama maydonos küründen sonra cildimin düzeldiğini hissediyorum tavsiye ederim herkese
Kızlar bildirimimi yapayım
Başlangıç 87 kg
geçen hafta 85.2 kg
bu hafta 84.3 kg
bu hafta giden 0.9 kg
toplamda giden 2.7 kg
hedef 65
boy 170 cm
beden 44
spor 30 dk.
dünden bugüne 400 gr gitmiş şoktayım
şimdi çok iyiyim biraz başım dönüyor oturup kalkarken ama spora gidicem gene
kötü hissedersem kendimi, bırakırım
ekmeğin üstüne fındık ezmesi sürdüm, az sütle onu yedim
5i bir yerde içmedim bugün ara vereyim biraz :92::92:
aman dikkat edin kızlar, deneyerek için
bildirim yapim spora gidicem bugün lastik günü çok zorlanmam
başlangıç 89
geçen hafta 61.5
bu hafta 60.8
verilen 700
hedef 57
aslında 60.3tü ama dün çok su kaybetmiş olabilirim
ben 2 gün öncekini alayım yanlışlık olmasın :82:
:84::84::84::84::84::84::84:
kırdımmmmm sonund ayine zincirleirmiiiiii
geçen hafta:65.8
bu hafta:64.7
giden :1.100
reglimin 1. günü oldugu halde
ben bu hafta sabitimm
selam kızlar herkese günaydınnşok şok şokkkkk 500qr vermişimmmmm müthiş bir kilo artışı beklerken hakikaten sabah şok oldum böyle bişey nasıl olabilir geçen hafta bile 400qram vermiştim bu hafta okadar yememe raqmen hem kilo vermişim hemde geçen haftaya nazaran dahada fazla vermişim ben bu işi çözemedim kızlarr :26:
kilo bildirimi
başlnqç 90
geçen hafta 68.3
bu hafta 67.8
qiden 500
toplamda giden 22.200
hedef 60
ahcanımmm yetiştin kız beni acele etmem lazım:92: Bildirim
Başlangıç 87
Geçen hafta 81
Bu hafta 79.5
Giden 1500 gr
Toplamda giden 7.5
Hedef 75
Toplam spor 200 dakika
Çok şükür bana 7'li rakamları gösteren allahıma
Ben şimdi diğer topiğe mi geçeyim
Üzülme ablam haftaya inşallah,tabi ki böyle sabit haftalarımız da olacak ne yapalım.Her hafta tıkır tıkır verecek değiliz.Ne güzel artıda değilsin en azından
ahcanımmm yetiştin kız beni acele etmem lazımsüper vermişsinnnnnnnnnnnnn
tıkandım kaldım reglde dünde arkadaş nazar edecem seni diyip durdu kilo veririm durmaz inş
hahahaha bu topik bırakılmıyo şekerim istersen 50 lere düş
günaydınlarrr fıstıklarr
maşallah yaa banu ,izlem ,lili ,sena,lamamma hepiniz çok iyi vermişsiniz ..tebrik ederim kızlar
benim bildirirm biraz şaibeli aslında .çünki ben 13 gündür tartılmadım hiç yaa en son 65.5 tim üstüne alıp verdiğimi bilmiyorum dolasıyla .
başlangıç 90.5
geçen hata diyim ben =) 65.5
bu hafta = 65.1
giden 400 gram
hedef 60
toplam spor 245 dk
Regl dönemi öyle canım ya sinir ediyor insanı
Gerçekten regl döneminde yememek büyük başarıSen rahat ol haftaya toparlanır verirsin
Geçen hafta birinci sendin ortim bu hafta da ben olayım sonra haftaya gene sen kimseciklere bırakmayalım
Yok inan burası öyle bir yer değil,yazmayanlar da topiğin curcunasından görmemiştir emin ol
Yoksa buradaki herkes çok arkadaş canlısı ve yardıma açıklar.Evet maydanoz lahana suyunu ben de yapmıştım geçen sene gerçekten güzel verdiriyor.Devam et kesinlikle.
Ben de 27 yaşındayım adım derya.Senin ki de öyle sanırım :26:
yaşıtız adaşız:)) ben suyunu içmiyorum ama robotto çekiyorum bir tane limon ve bir bardak su ile iyice incelene kadar sonrada içiyorum
hoş geldin derya,
ortim gibide azimli olursun inşşşşşş
diyette iken tatlı hiç aramıyorum önceden hergün affetmezdim heleki aburcubur ,çerez vazgeçmezdim 2 aydır ağzıma sürmedim şükür ki şekeri yeni bırakmışın ortim tebrikler daha iyi sonuç alacaksın çünkü bir şeker 25 kalori sadece içtiğimiz sıvıyla alıyormuşuz 300 kalori
bu hafta kurtulsalarda kilocuklarım, haftaya toplu katliam var
Günaydin Kizlar
kilo bildirimi
başlangic : 88
geçen hafta : 86
bu hafta : 85
giden : 1.Kg
toplamda giden : 3 Kg
hedef 65
Boy : 1.68
Beden : 42-44
Spor : 180 Dk
teşekkürederim inş. maşallah deryada güzel kilo vermiş.takıma eleman alıyomusunuz
tülay tebrikler canımbu alkışlar da sporda göstermiş olduğun muhteşem performansa
sağol lilim inş u sefer hedefe ulaşırım yaa sıkıldım artıkGüzel bir başlangıçla döndün aramıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?