80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Arkadaşlar merhaba ben aranıza yeni katılıyorum.benimde kilo problemim var.moralim çok bozuk .acil kilo vermem gerekiyor.

Aramıza hoşgeldin.
Moral bozmak yok,bu iş sadece moral ve azimle oluyor.eğer insan kendini bunalıma sürüklerse emin ol daha yiyor.Ben zayıflayacağım diyeceksin ve bitecek..Azmin daim olsun

Yok inan burası öyle bir yer değil,yazmayanlar da topiğin curcunasından görmemiştir emin ol
Yoksa buradaki herkes çok arkadaş canlısı ve yardıma açıklar.Evet maydanoz lahana suyunu ben de yapmıştım geçen sene gerçekten güzel verdiriyor.Devam et kesinlikle.
Ben de 27 yaşındayım adım derya.Senin ki de öyle sanırım :26:

Kızlar bildirimimi yapayım

Başlangıç 87 kg
geçen hafta 85.2 kg
bu hafta 84.3 kg
bu hafta giden 0.9 kg
toplamda giden 2.7 kg
hedef 65
boy 170 cm
beden 44

spor 30 dk.

dünden bugüne 400 gr gitmiş şoktayım

Tebrik ederim canım,harika bir rakam

İzlemcim ne sporu başım dönüyor diyorsun olacak iş mi
Anlıyorum kaçırmak istemiyorsun ama önce sağlığına dikkat et lütfen.

Tebrik ederim kaptanım

:84::84::84::84::84::84::84:
kırdımmmmm sonund ayine zincirleirmiiiiii
geçen hafta:65.8
bu hafta:64.7
giden :1.100

reglimin 1. günü oldugu halde

Helal olsun sana işte bu..Sonun da metabolizmanın inadını kırdın zafer senin oldu

ben bu hafta sabitimm

Üzülme ablam haftaya inşallah,tabi ki böyle sabit haftalarımız da olacak ne yapalım.Her hafta tıkır tıkır verecek değiliz.Ne güzel artıda değilsin en azından

:92: Bildirim

Başlangıç 87
Geçen hafta 81
Bu hafta 79.5
Giden 1500 gr
Toplamda giden 7.5
Hedef 75
Toplam spor 200 dakika

Çok şükür bana 7'li rakamları gösteren allahıma
Ben şimdi diğer topiğe mi geçeyim

sen yedikçe zayıflıorsun tebrikederim canım sağlığın ve moralin daima yerinde olsun inş

ahcanımmm yetiştin kız beni acele etmem lazım süper vermişsinnnnnnnnnnnnn
tıkandım kaldım reglde dünde arkadaş nazar edecem seni diyip durdu kilo veririm durmaz inş
hahahaha bu topik bırakılmıyo şekerim istersen 50 lere düş

Regl dönemi öyle canım ya sinir ediyor insanı
Gerçekten regl döneminde yememek büyük başarı Sen rahat ol haftaya toparlanır verirsin
Geçen hafta birinci sendin ortim bu hafta da ben olayım sonra haftaya gene sen kimseciklere bırakmayalım

günaydınlarrr fıstıklarr

maşallah yaa banu ,izlem ,lili ,sena,lamamma hepiniz çok iyi vermişsiniz ..tebrik ederim kızlar

benim bildirirm biraz şaibeli aslında .çünki ben 13 gündür tartılmadım hiç yaa en son 65.5 tim üstüne alıp verdiğimi bilmiyorum dolasıyla .

başlangıç 90.5

geçen hata diyim ben =) 65.5

bu hafta = 65.1

giden 400 gram

hedef 60

toplam spor 245 dk

Güzel bir başlangıçla döndün aramıza

maaşallah güzel zayıflamalar olmuşş sabit kalan arkadaşlar üzülmeyip haftaya kıracağız metobolizmamızın direncini
buhafta çok az verdim düne göre 300 gr fazla tarttı
Başlangıç 86.5 kg
geçen hafta 78 kg
bu hafta 77.70 kg
bu hafta giden 0.3 kg

hedef 58
boy 167 cm
beden 46

spor 240 dk.

diyette iken tatlı hiç aramıyorum önceden hergün affetmezdim heleki aburcubur ,çerez vazgeçmezdim 2 aydır ağzıma sürmedim şükür ki şekeri yeni bırakmışın ortim tebrikler daha iyi sonuç alacaksın çünkü bir şeker 25 kalori sadece içtiğimiz sıvıyla alıyormuşuz 300 kalori
bu hafta kurtulsalarda kilocuklarım, haftaya toplu katliam var

Yok inan burası öyle bir yer değil,yazmayanlar da topiğin curcunasından görmemiştir emin ol
Yoksa buradaki herkes çok arkadaş canlısı ve yardıma açıklar.Evet maydanoz lahana suyunu ben de yapmıştım geçen sene gerçekten güzel verdiriyor.Devam et kesinlikle.
Ben de 27 yaşındayım adım derya.Senin ki de öyle sanırım :26:

yaşıtız adaşız:)) ben suyunu içmiyorum ama robotto çekiyorum bir tane limon ve bir bardak su ile iyice incelene kadar sonrada içiyorum

tülay tebrikler canım bu alkışlar da sporda göstermiş olduğun muhteşem performansa

hoş geldin derya ,
ortim gibide azimli olursun inşşşşşş

Günaydin Kizlar

kilo bildirimi

başlangic : 88
geçen hafta : 86
bu hafta : 85
giden : 1.Kg
toplamda giden : 3 Kg
hedef 65
Boy : 1.68
Beden : 42-44

Spor : 180 Dk

Son düzenleme:

Ortim valla zor oldu çünkü bir kupaya 4-5 tane atardım eskiden
Yavaş yavaş azalta azalta bıraktım çok şükür
Hep derdim ya nasıl içiyorsunuz şekersiz ne anlıyorsunuz diye şimdi anladım ne anladıklarını
Heheeeeyyyt tutmayın ortimi haftaya

Günaydin Kizlar

kilo bildirimi

başlangic : 88
geçen hafta : 86
bu hafta : 85
giden : 1.Kg
toplamda giden : 3 Kg
hedef 65
Boy : 1.68
Beden : 42-44

Spor : 180 Dk

Tebrikler burcu

teşekkürederim inş. maşallah deryada güzel kilo vermiş.takıma eleman alıyomusunuz

Deryacım (bir garip oldum ) 2 hafta boyunca her akşam bizimle menülerini ve sporunu paylaşıyorsun,her cuma da bildirimini yapıyorsun aynı diğerlerinde gördüğün sıralamayla.Ondan sonra kaptanımız darkolive seni listeye alıyor. Aramızda yeni birine her zaman yer var,hepimiz hayallerimiz için buradayız çünkü

arkadaşlar merhaba bende 90 civarında başlamıştım bugün sabah 86 yı gördüm ben diyetisyene gittim 10 gün önce öğretmenim o yüzden çok vaktim olmuyor ama şimdi dersim boş böylelikle hemen bir bakayım dedim inanın insan verdikçe hırslanıyor... ben ayrıca haftada 3 gün spora gidiyorum step aerobik .... bende aslında düzenli katılsam bu cuma bildirimlerine...

kıslarrrrrr kilo veren herkesiiii tebrik edeirm veremeyenler inşş haftaya veriri
tşk ederim güsle sözleriniz için canlarrr

okuyorum ama yazmaıyorumm
karnım ve belim kopacak gibin agrıyorr bebeleri uyutuym bende uznacma biraz

deryaaa
hoşgeldin aramızaaaaa inşş en kısa zmanda diledigin kiloda olursun cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…