80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Herkese günaydın kızlar genelde açık arada okuyorum ama bu ara işler o kada yoğun ki çizim ölçü görüşme fırsat bulamıyorum yazmaya.işin aslı menüde aksaklıklar oldu benim 3 ana 3 ara öğün yalan oldu saatleri tutturamıyorum trafikte yada ölçüde oluyorum tam mağazaya dönüyorum yemek yiyeceğim müşteri bazaen kahvaltıyla kaldığım oldu arada kuru kayısı ve gririni atıştırdım.Tabii sonu eve gidince acısını çıkarıyorumbugün annem ankara dışına çıktı sabah yolcu ettim abim ve yengemle sağsalim gidip gelsinler inş.oğluşuma bakmaya kayınvalidem geldi, evden çıkarken oğlum ağlıyordu annanesini özlüyor olmalı...benim gibi...dün kuaföre gittim dip boyası ve kahkül kestirdim:)farklı oldu perçem gibi tam kahkül değil tabii ne kadar kullanırım orası meçhul proje hazırlarken saç toplamaya çok alışmışım...öncelikle yeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz. ve fotoğrafını ekleyen arkadaşlarım süper görüküyor incelten bir fotoğraf makinası mı var?seda sayan ın filtreli ekrandaki inceliği gibi...gülçin beyaz pantolon çok yakışmış eşim karşı geliyordu inadını kırıdm aldım ama araya hamilelik dirince giyemedim hevesim var doğum kilolarımdan kurtulayım da:)kısacası duruş şeklinden mi neden bilemem çok hoş gözüküyordum.ilkay bacakların ne güzel ince mini etek, şort süper olur benim maşallah tombul tımbul:)sadeve karın bölgende biraz kalmış...bir arkadaşın daka resmini gördüm siyah puantiyerli tunik vardı üzerinde en son oğluşuyla resmi olan banu mu?emin değilim o da çok güzel gözüküyor.izlemin şortlu resmiyle elbiseli resmi arasındaki farkı görünce bi kez daha şaşırdım.süper tek tekimeyle maşallah kızlar sizlere darısı biz vermek için çabalayanlara...patron geliyor sonra devam ederim byee

arkadaşlar biri beni aydınlatsın lütfen diyetisyenim 8 öğünlük bir diyet verdi ve ben ilk kontrolümde + 300 çıktım ama adet dönemindeydim şimdi ise kilo vermeye başladım bunu hergün tartıılarak görüyorum fakat ölçümlerde yağ azalmış ama kas oranı artmış dedi doktorum sporu abartma dedi.... önce kilo verip spor yapmakmı ii yoksa ikisini aynı anda götürmek mi daha ii...

teşekkür ederim.çok azimliyim başarıcam biliyorum

kilo bildirimi

başlangic :81
geçen hafta : 76,7
bu hafta : 76,3
giden : 400gr
toplamda giden : 4,7 Kg
hedef 65
Boy : 1.60
Beden : 44

Spor : yok

IZLEM cooook gecmis olsun canim

BANU masallah gerisi gelir insallah

ve bütün diger veren arkadaslari tebrik ediyorum

baslangic 79
gecen hafta 62.400
bu hafta 61.800
giden 600 gr
hedef 57

toplamda giden 17.200 kg

boy 164
beden 40

diete burda başlamadım 7 fafta oldu ama yazıyım
başlangıç 88.7
geçen hafta 83.5
bugün 82.2
giden 1100 gr
hedefim 70
boy 172
haftada 3 gün yürüyüş bandında 20 dk yürüyorum

Son düzenleme:
kilo bildirimi yapıyım çok çabuk:)

başlangıç-->83
geçen hafta-->78
bu hafta -->77.50
hedef -->55
boy-->1,62
beden hamilelik pantolonlarımı giyiyorum üzerinde 5 yazıyor galiba 44-42 basenim 117cm

şimdiden düşünmeye başladım yazın kastamonu ya gidicez bir aksilik çıkmazsa ben kesin
5 kg alırım gidersem herşeymiz organiktir bal peynir süt yogurt ve meyveler yeşilikler ne yapcam bilmiyorum tartımıda götürcem kontrollu olmam için bide beni en son 96 kg iken görmüşlerdi 76 kg falan olsam gittigimde belkide 69 falan olurumm inşşşş arada 20 kg den fazla fark şok etcem herkesi inşşş

Tebrikler süreyyacım

diete burda başlamadım 7 fafta oldu ama yazıyım
başlangıç 88.7
geçen hafta 83.5
bugün 82.2
giden 1100 gr
hedefim 70
boy 172
haftada 3 gün yürüyüş bandında 20 dk yürüyorum

Tebrikler
Burada başlamadın ama burada devam ettireceksin inşallah

Off bedenimle boyumu yazmayı unuttum gene izlem kızacak :78:
Geçen haftayla aynı zaten daha hala denemedim 44 bedeni

Herkese merhaba ortalardan kayboldum farkındayım normalde hiç bi yere devam etmem devamlılık fobisi gibi bişey var bende ama burayı bırakmaya niyetim yok takibimdesiniz ama oturup yazıcak hatta nefes alıcak zaman yok bu aralar
Öncelikle geçmiş olsun diyen herkese teşekkür ederim sürekli gelen oluyor iş yerine tek tek alıntılamaya kalksam saatlerimi alır o yüzden toplu yapayım
Ayağım daha iyi biraz daha rahat yürüyebiliyorum hızım kaplumbağa hızını geçti en azından bunada şükür
Bugün benm doğumgünüm acayip mutluyum gece 2 de kardeşm aradı en çok ona sevindim
Face te duvara yazılan tebrikler beni hep sinir etmiştir şükür öyle arkadaşlarım yok iki kişi arasında olmalı bence böyle şeyler o yüzden mesaj ya da aranılmak daha benlik sabahtan bu yana telefonum susmadı şımardım
Eskişehirdeki amcamın kızı kargoyla eşarp,şal yollamış bendeki bu göklerde yürüme hissi 1 hafta yeter artık
Kilo verenleri tebrik ediyorum darısı başıma
Ben bu hafta sabitim
Işıl ışıl bir gün geçirmeniz dileğiyle iyi günler

Hosgeldin canim,dün gördüm seni ama inan yazmayi unuttum:26::26:
Azmin daim olsun, ki daim maasaAllah
Hadi bakalim, tekrardan hossssgeelldin

Canim benim.... Allah'im hep iyiliginizi, saglinizi versin güzelim.
Ne olur dikkat et sende, hatta o sana yasak artik annem.
Birde o halde, spora gittin. Tamam azmine sapka cikartilacak sekilde ama
ya sagligin Azicik izin verseydin de, toplansaydi o güzelim fit vücudun annem..
Canim, Rennie'nin hic bir zarari yok emin ol.
Ben fazla yedigimde de, hazmedigimde de, kusma, mide agrisi, bogaz yanmasi vs... gibi
durumlarda dagönül rahatligi ile kullan..
Neise balim, bununla gecmis olsun..

Derya'mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm beeeennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnniiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Cok sevindim tatlim, coook.
InsaAllah beraberce 6'li sayilari da görmeyi nasip etsin Rabbim saglikli bir sekilde kuzum benim!
Azminin karsiligini aldigin icin,süpersin iste.
Aman gözünü seviyim sakin elin, gözün,aklin,kolun tüm uzantilarina DUR de,
sakin ola kacamak yapma ( Sen onu anladin annem, pizzaaaaaaaaaaa )
Iyiki varsin fistigim

Kronik_unutkan Canim Dogum Günün Kutlu Olsuuuuuuuun

Nice Mutlu Yillaraaaaa

Son düzenleme:

Gecmis olsun tatlim, iyi olucaksin insaAllah..
IYIKI DOGDUN GÜZEL INSAN, RABBIM HERSEYI GÖNLÜNE GÖRE VERSIN,MUTLU YILLAR

herkes tünaydın kızlar

izlem abla çok geçmiş olsun tabii herkeste etkisi farklı oluyor ben çok rahat oluyorum hiç sorun olmuyor içtiğimde

kilo veren herkesi tebrik ediyorum bu hafta çoğu kişi vermiş özellikle banuş ablamı tebrik ediyorum yine kırdın zincirlerini

doğum günün kutlu olsunn canım

kızlarr sporumu yaptım duşumu aldım şimdi hazırlanmaya gidiyorum . pazara gidip biraz sebze almam lazım . ordanda ablama gidicem . görüşürüz canlar kendinize ii bakın

kronik unutkan mutlu yıllar canım .yeni yaşın sana bol sağlık mutluluk huzur ve dilediğin kiloyu getirsin inş

kıslar
tb unlu diyet poça yapmıştım dipfrizde vardı bugün çıkarıp yedimmmm
ödül olarakkkkk

dilekcim iyi ki doğdun herşeyin gönlünce olması dileğiyle...

kızlar ben özelden mesaj atıp kilo bildirimi yapmak istedim belki listeye dahil olurum diye maalesef şuana kadar 85 mesaj attığım için olmuyormuş...100 mesaja tamamlayınca ancak listede gözükebileceğim...

MeraLcim bebeğin çok tatlı maşallah allah bağışlasın...ben kilo vermek için emzirme faslının bitmesini bekledim.hala arasıra emziriyorum o yüzden ilaç kullanmıyorum.süt yapan en güzel şey başta su,dereotu,ayva,kefir,humana still tea birebir...gece bir kalkıyordum altetim hep süt oğlan birini emerken diğerinden taşıyordu...emzirmemiz şart bağışıklık sistemi iyi olması için ben hasta olduğumda bile doktor maske tak emzir (grip)demişti.bünyesi kuvvetli olur dedi...ek gıdaya geçtik kilo vermeye niyetlendim çok şükür 5,5 kilo gitti...darısı kalan 22 kiloya:))

benim bildirimim:

simdi nasil yapayim bildirim bilmiyorum... ben carsamba baslamistim, 94düm, cuma tartildim 93düm

baslangic: 95
gecen hafta cuma: 93
simdiki: 92,2
verilen: 800gr
9 günde verilen: 1800gr. iyi demi, ama 800gr gecerli tabi..
hedef simdilik: 87
boy: 168
toplam verilen cizelgede yaziyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…