Ortim valla zor oldu çünkü bir kupaya 4-5 tane atardım eskiden
Yavaş yavaş azalta azalta bıraktım çok şükür
Hep derdim ya nasıl içiyorsunuz şekersiz ne anlıyorsunuz diye şimdi anladım ne anladıklarını
Heheeeeyyyt tutmayın ortimi haftaya
Tebrikler burcu
Deryacım (bir garip oldum) 2 hafta boyunca her akşam bizimle menülerini ve sporunu paylaşıyorsun,her cuma da bildirimini yapıyorsun aynı diğerlerinde gördüğün sıralamayla.Ondan sonra kaptanımız darkolive seni listeye alıyor. Aramızda yeni birine her zaman yer var,hepimiz hayallerimiz için buradayız çünkü
IZLEM cooook gecmis olsun canim
BANU masallah gerisi gelir insallah
ve bütün diger veren arkadaslari tebrik ediyorum
baslangic 79
gecen hafta 62.400
bu hafta 61.800
giden 600 gr
hedef 57
toplamda giden 17.200 kg
boy 164
beden 40
diete burda başlamadım 7 fafta oldu ama yazıyım
başlangıç 88.7
geçen hafta 83.5
bugün 82.2
giden 1100 gr
hedefim 70
boy 172
haftada 3 gün yürüyüş bandında 20 dk yürüyorum
Aramıza hoşgeldin
Sen zaten doğru yoldasın,bizimle birlikte azmin artacaktır.
teşekkürederim sen yazana kadar kabul görmeyeceğimi düşündümbazı topikler dışardan gelenleri istemiyolar sanki kaile alıp cvp vermiyolar burası öyle değil sanki...ben sabahları aç karna maydonos kürünü yuguluyorum faydasınıda gördüm inanılmaz ödem attırıyo fazlasıyla yağ yakma özelliği varmış.karaciğerdeki yağlanmayada iyi geliyomuş 26 yaşındayım ama hala ergenler gibi sivilce çıkarıyorum ara ara.ama maydonos küründen sonra cildimin düzeldiğini hissediyorum tavsiye ederim herkese
merhaba kızlar teşekkür ederim geçmiş olsun dilekleriniz için
ayyyy mahvoldum dün o acıyla anlatamamış olabilirim,
kocaa bir kase yoğurda 3 çay kaşığı koydum karıştırdım
o karışımdan ben 2 çay kaşığı yedim ama, tiksinerek yedim
sanki kına varya onu yiyomuşum gibi böyle tıplayarak filan
yutmaya çalıştım, gerisini eşim yedi 1 saat ya geçti ya geçmedi, birde ben böyle midem bulanınca
tamamdır, soğuk soğuk terlerim bunalım gelir, tansiyonum düşer
ayyyy nasıl zorla çıkardım biraz, rahatladım, 1e kadar filan devam etti bulanma
sonra eşim sıcak süt yaptı, 2-3 yudum onu içtim midem boş kalmasın diye
geçti çok şükür
gülçin rennie vardı evde talcit te vardı, ama korktum daha kötü olurum diye
kız bi düşünsene klozette oturuyorum, kucağımda leğen elimde mendil ağlıyorum
eşim başımda elinde 1 rula kağıt havlu su, hazırolda ayyyyy kabuztu yaa
şimdi çok iyiyim biraz başım dönüyor oturup kalkarken ama spora gidicem gene
kötü hissedersem kendimi, bırakırım
ekmeğin üstüne fındık ezmesi sürdüm, az sütle onu yedim
5i bir yerde içmedim bugün ara vereyim biraz :92::92:
aman dikkat edin kızlar, deneyerek için
:92: Bildirim
Başlangıç 87
Geçen hafta 81
Bu hafta 79.5
Giden 1500 gr
Toplamda giden 7.5
Hedef 75
Toplam spor 200 dakika
Çok şükür bana 7'li rakamları gösteren allahıma
Ben şimdi diğer topiğe mi geçeyim
Herkese merhaba ortalardan kayboldum farkındayım normalde hiç bi yere devam etmem devamlılık fobisi gibi bişey var bende ama burayı bırakmaya niyetim yok takibimdesiniz ama oturup yazıcak hatta nefes alıcak zaman yok bu aralar
Öncelikle geçmiş olsun diyen herkese teşekkür ederimsürekli gelen oluyor iş yerine tek tek alıntılamaya kalksam saatlerimi alır o yüzden toplu yapayım
Ayağım daha iyi biraz daha rahat yürüyebiliyorum hızım kaplumbağa hızını geçti en azından bunada şükür
Bugün benm doğumgünüm acayip mutluyum gece 2 de kardeşm aradı en çok ona sevindim
Face te duvara yazılan tebrikler beni hep sinir etmiştir şükür öyle arkadaşlarım yokiki kişi arasında olmalı bence böyle şeyler o yüzden mesaj ya da aranılmak daha benlik sabahtan bu yana telefonum susmadı şımardım
Eskişehirdeki amcamın kızı kargoyla eşarp,şal yollamış bendeki bu göklerde yürüme hissi 1 hafta yeter artık
Kilo verenleri tebrik ediyorum darısı başıma
Ben bu hafta sabitim
Işıl ışıl bir gün geçirmeniz dileğiyle iyi günler
Herkese merhaba ortalardan kayboldum farkındayım normalde hiç bi yere devam etmem devamlılık fobisi gibi bişey var bende ama burayı bırakmaya niyetim yok takibimdesiniz ama oturup yazıcak hatta nefes alıcak zaman yok bu aralar
Öncelikle geçmiş olsun diyen herkese teşekkür ederimsürekli gelen oluyor iş yerine tek tek alıntılamaya kalksam saatlerimi alır o yüzden toplu yapayım
Ayağım daha iyi biraz daha rahat yürüyebiliyorum hızım kaplumbağa hızını geçti en azından bunada şükür
Bugün benm doğumgünüm acayip mutluyum gece 2 de kardeşm aradı en çok ona sevindim
Face te duvara yazılan tebrikler beni hep sinir etmiştir şükür öyle arkadaşlarım yokiki kişi arasında olmalı bence böyle şeyler o yüzden mesaj ya da aranılmak daha benlik sabahtan bu yana telefonum susmadı şımardım
Eskişehirdeki amcamın kızı kargoyla eşarp,şal yollamış bendeki bu göklerde yürüme hissi 1 hafta yeter artık
Kilo verenleri tebrik ediyorum darısı başıma
Ben bu hafta sabitim
Işıl ışıl bir gün geçirmeniz dileğiyle iyi günler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?