80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

teşekkürler sevdemer, paylaşımın azim vereceğine inanıyorum

kızlar şöyle profillere baktımda ne kadar eski üyeler varmış, tabii aile gibi olunması normal 2008-2009 çok bizler tabii 2011 yeniler.yıllardır takip edip bu şekil yazışıyorsunuz ne güzel...bende merak ettim 27-25 nerdeyse 30 kilo verilmiş ne kadar sürede 2 yıl mı 3 yıl mı?? ne kadar sürede verdiniz kızlar?ben çok yavaş veriyorum...:44:

kızlar cnm bişiyler içmek istiyorrr ama evde dgeişik bişiy yok yaaaaa
yeşil çaya talimmmmmm

durr bakıyım bi derya çayı yapayım ben

lesli ablayla 3 mil yürüdüm ama bacaklarım iyi ağrıdı bi ara yok dedim yeter bu kadar ama ı ı üşenme derya hadi 5 dk kaldı hadi 3 dk kaldı baktımki bitmiş.ama gerçekten eğlenceli bi şekilde spor yapmış oluyor insan

sağol zuzum
emzirmenin müthiş faydası var tabi
ama uykusuzluk
spor yok ama totom iki dak yer görmüyor
bi de ekmek yok hamurişi tatlı yok 6-7 den sonra meyve dışında yemek yemiyorum
özel bişi yok yani

Sevgicim tebrikler çok güzel gidiyor kiloların...benim oğlum 6 ay 4 günlük fakat ek gıda ve mama başlayınca eskisi gibi emmiyor, istemiyor, hatta bazen ağlıyor.geceleri önce mamayı veriyorum 2 cuk cuk emerken çekip, memeyi veriyorum.Uyku hali anlamıyor, ancak öyle emiyor.benim biran önce daha da dikkat edip sağlıklı şekilde zayıflamam lazım.Eltimin kardeşinin düğünü var 15 mayıs'ta kıyafetlere sığmıyorum yeni bişey almak istemiyorum offf....bakalım biraz daha emmesi için zorlayıp akşam 7 den sonra bişey yemeyim ne olacak:)

teşekkürederim inş. maşallah deryada güzel kilo vermiş.takıma eleman alıyomusunuz
canım sende vereceksin buranın çok büyük etkisi var hergün paylaşımda bulun azimli hatunları görünce hırslanmamak elde değil ötekbaşıma yaptığım diyetlerim en fazla 2 hafta sürüyordu malum sonu hüsrannnn

tam olarak ne diyerek aratılıyor google da ve kaç mille başlamak neye göre artırmak gerekiyor.şu lesli ile bir ben tanışamadım...:)

selam dery.a ben de iki gündür yürüyorum onunla 3 mili denemedim daha. 1 mil yürüdüm. gerçekten çok eğlenceli ve etkili

gülçinnnnnnnn
cnmmmm çok hoşsun valla azcık kalmış ku sneinnnnn boylu olmanın avantajları
bu arada ayakkabılarıda begendim öyle bir ayakkabı alcma kendimeee yarın
bol dügün var malum bu yazzzz

evinde siyah beyaz hakim gördügüm kadannnn ama çok hoş durmuş evinde sende çok hoşsunuz cnm

hey ankaralılarrrrrrrrr

yaırn kızılaydımmmmmm görüşmek isteyen varsaaa buluşalımm

arkadaşlar okuldan geldim tekrar yazayım dedim... bu cuma olayını nasıl yapıyorsunuz...bende katılmak istityorum çok motive edici oluyorr.....

Azimli kuzummmm, ccook tesekkür ederim
Daha da iyileri senin olsun insaAllah tatlim benimm.

Ilkay, resimimi ararken eski sayfalarda ne güldüm
hep senin tuvalete cikamamanin konusu ile gülmekden koptum kuuuuuuuuu

Ne durumda kuzum hala aynimi ?

geçmiş olsun canım benim ,dikkatli ol...öpüyorum seni çokkkkkkk

deryacım

demek fiziklerimiz benziyor evet düşük bel giyemeyiz rAHATLIKLA göbek ikiye katlar... mekik dediğin gibi offfff zor gidecek amaaaaaaa

gülçinnnn

evet canım vc ye bugünde çıkamadım çıkamadan da tartıldımmm işte bildirimim

başlangıç:70
geçen hafta:59
bu hafta:60
gelen:500 gr
toplamda giden:10

beden:40
spor :yok

kilo verenleri ki çoğunuz vermiş sanırım artıdaki tek kişi benim,tebrik ediyorum devamını diliyorum

sanıırm ben artık çalışmak istiyorum

ama bebeler ne olcka yaa 1 tane ols sıgdırırsın ir yere bide 2 tane:82::82:

ne güzel olurdu.fakat çalışıyorum ve en yoğun gün bizde cumartesi.birde oğlum küçük oyalanmadan eve gidiyorum.ama daha sonra görüşürüz ben baya bi burdayım gibi 55 kiloya düşene kadar çoook uzun zaman geçer:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…