teşekkürler sevdemer, paylaşımın azim vereceğine inanıyorumhoşgeldin nisan aramıza
hepimiz senin gibi başladık
benzer hikayeler yani
inanıyorsan başarırsın
burda birbirimize destek için varız
paylaşımların arttıkça göreceksinki kilolarda tıkır tıkır gidecek
tekrar hoşgeldin
gülçiin dün fotonu gördüm boyun kaç senin fiziğin güzel görünüyor
pantolonunda yakışmış
senin fotoydu dimi o yanlışmı hatırlıyorum yoksam karıştırmadım dimi
nisna ankara
hoşgeldin ankaradamsın sndeeee
baya bi kişi olduk heyy ankaralılarrrr bisde toplaşsakmı acep izmirlilerrrrr inadınaa
sağol tatlım, evet ankaradayım. çok güzel olur buluşmak, yapalım birgün inşallah
canım sende vereceksin buranın çok büyük etkisi var hergün paylaşımda bulun azimli hatunları görünce hırslanmamak elde değilteşekkürederim inş. maşallah deryada güzel kilo vermiş.takıma eleman alıyomusunuz
Ortim valla zor oldu çünkü bir kupaya 4-5 tane atardım eskiden
Yavaş yavaş azalta azalta bıraktım çok şükür
Hep derdim ya nasıl içiyorsunuz şekersiz ne anlıyorsunuz diye şimdi anladım ne anladıklarını
Heheeeeyyyt tutmayın ortimi haftaya
inş canım parçalıycam yakacam yağları
hoşgeldin canımarkadaşlar merhaba bende 90 civarında başlamıştım bugün sabah 86 yı gördüm ben diyetisyene gittim 10 gün önce öğretmenim o yüzden çok vaktim olmuyor ama şimdi dersim boş böylelikle hemen bir bakayım dedim inanın insan verdikçe hırslanıyor... ben ayrıca haftada 3 gün spora gidiyorum step aerobik .... bende aslında düzenli katılsam bu cuma bildirimlerine...
kızzzzzzzzzzzzzzzz yaşlılar için yazı rengini koyult öldüm okurkenşimdiden düşünmeye başladım yazın kastamonu ya gidicez bir aksilik çıkmazsa ben kesin
5 kg alırım gidersem herşeymiz organiktir bal peynir süt yogurt ve meyveler yeşilikler ne yapcam bilmiyorum tartımıda götürcem kontrollu olmam için bide beni en son 96 kg iken görmüşlerdi 76 kg falan olsam gittigimde belkide 69 falan olurumm inşşşş arada 20 kg den fazla fark şok etcem herkesi inşşş
lesli ablayla 3 mil yürüdüm ama bacaklarım iyi ağrıdı bi ara yok dedim yeter bu kadar ama ı ı üşenme derya hadi 5 dk kaldı hadi 3 dk kaldı baktımki bitmiş.ama gerçekten eğlenceli bi şekilde spor yapmış oluyor insan
lesli ablayla 3 mil yürüdüm ama bacaklarım iyi ağrıdı bi ara yok dedim yeter bu kadar ama ı ı üşenme derya hadi 5 dk kaldı hadi 3 dk kaldı baktımki bitmiş.ama gerçekten eğlenceli bi şekilde spor yapmış oluyor insan
tam olarak ne diyerek aratılıyor google da ve kaç mille başlamak neye göre artırmak gerekiyor.şu lesli ile bir ben tanışamadım...:)
arkadaşlar biri beni aydınlatsın lütfen diyetisyenim 8 öğünlük bir diyet verdi ve ben ilk kontrolümde + 300 çıktım ama adet dönemindeydim şimdi ise kilo vermeye başladım bunu hergün tartıılarak görüyorum fakat ölçümlerde yağ azalmış ama kas oranı artmış dedi doktorum sporu abartma dedi.... önce kilo verip spor yapmakmı ii yoksa ikisini aynı anda götürmek mi daha ii...
gülçinnnnnnnn
cnmmmm çok hoşsun valla azcık kalmış ku sneinnnnn boylu olmanın avantajları
bu arada ayakkabılarıda begendim öyle bir ayakkabı alcma kendimeee yarın
bol dügün var malum bu yazzzz
evinde siyah beyaz hakim gördügüm kadannnn ama çok hoş durmuş evinde sende çok hoşsunuz cnm
hey ankaralılarrrrrrrrr
yaırn kızılaydımmmmmm görüşmek isteyen varsaaa buluşalımm
öldüm öüldümmmm öldüüüümmmm
eşim akşam yemeğinde makarna yedi, çiçek tozundan istedi, hazırladım ona
3-4 çay kaşığı tozu yoğurda karıştırdım, beraber bende yedim yoğurda taş çatlasın 1.5 çay kaşığı
çiçek tozu vardır bana düşen
1 saat geçtii bende ne mide bulantısıı aman allahımmm ağzıma sular birikiyor
böyle tansiyonum düştüüü, kıvranıyorum...
beni bir düşünün klozettee oturuyorum, kucağımda leğen elimde mendil ağlıyorum
ibo yanımda elinde su bekliyor ben kusmak için çabalıyorum
halaa bulanıyor saat 10dan beriii çok kötüyüm
geçen günde bahsetmiştim, çok zorladı beni diye ama form çayı ile karışımına yormuştum
şimdi daha kötüsü oldu ben öyle kolay kusamamda, zorrrla kustum halaa boğazım acıyor
halaa tam rahatlayamadım, bi daha mıı töğbelerrr töğbesiii :84::84::84::84:
herkesde farklı etki ediyor demekki, ibo benden fazla yedi onda tık yok
gülçinnnnnnnn
cnmmmm çok hoşsun valla azcık kalmış ku sneinnnnn boylu olmanın avantajları
bu arada ayakkabılarıda begendim öyle bir ayakkabı alcma kendimeee yarın
bol dügün var malum bu yazzzz
evinde siyah beyaz hakim gördügüm kadannnn ama çok hoş durmuş evinde sende çok hoşsunuz cnm
hey ankaralılarrrrrrrrr
yaırn kızılaydımmmmmm görüşmek isteyen varsaaa buluşalımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?