herkese selam. daha önce 104 ten 77 ye düşmüştüm, ama korumayı başaramayınca 92 kiloya geldim tekraryeniden başlamak bir türlü içimden gelmiyordu. k.k. da diyet bölümünde gezinirken Kilo verdikten sonra nasıl görünüyorsunuz? Motivasyon için resimlerimizi paylaşalım bölümünü gezerken çok etkilendim. sanırım ilk orada gördüm darkolive nin başarısını. onun başarısı çok etkiledi beni. 7 martta diyete tekrar başladım.bu sefer çok zor gidiyor kilolar ama zorlandıkça başarı öykülerini okuyup moral buluyorum. bugün 90.2 yim. bu bölümü birkaç gündür takip ediyorum. beni de aranıza alır mısınız? kilo çizelgesine katılmam için ne ler yapmalıyım?
izlem
sen bi butik açsana
ama öyle basit bi tükan değil
kendi tasarımlarınıda yaparsın
sende bu konularda yetenek var
bak bunu düşün bence
hosgeldin canim....takil bize yasa hayatinihergün takip edersen bizi motivasyonun iyice artar,buraya takildikca kacamak yapmakdanda utaniyor insan cumaya kac kg cikicam korkusuyla
sen beyninde baslattiysan bu yarisi emin ol hedefe ulasirsin
evet izlem en büyük örnek cok basarili,ah o izlem gacisi yokmu hepimizi gaza getiriyorbenim rakipimdindir kendileri .....
kızlar şöyle profillere baktımda ne kadar eski üyeler varmış, tabii aile gibi olunması normal 2008-2009 çok bizler tabii 2011 yeniler.yıllardır takip edip bu şekil yazışıyorsunuz ne güzel...bende merak ettim 27-25 nerdeyse 30 kilo verilmiş ne kadar sürede 2 yıl mı 3 yıl mı?? ne kadar sürede verdiniz kızlar?ben çok yavaş veriyorum...:44:
leslie beni sıkıyor artık yaalesli ablayla 3 mil yürüdüm ama bacaklarım iyi ağrıdı bi ara yok dedim yeter bu kadar ama ı ı üşenme derya hadi 5 dk kaldı hadi 3 dk kaldı baktımki bitmiş.ama gerçekten eğlenceli bi şekilde spor yapmış oluyor insan
ben gelürümmmmgülçinnnnnnnn
hey ankaralılarrrrrrrrr
yaırn kızılaydımmmmmm görüşmek isteyen varsaaa buluşalımm
gülçinnnn
evet canım vc ye bugünde çıkamadım çıkamadan da tartıldımmm işte bildirimim
başlangıç:70
geçen hafta:59
bu hafta:60
gelen:500 gr
toplamda giden:10
beden:40
spor :yok
kilo verenleri ki çoğunuz vermiş sanırım artıdaki tek kişi benim,tebrik ediyorum devamını diliyorum
sanıırm ben artık çalışmak istiyorum
ama bebeler ne olcka yaa 1 tane ols sıgdırırsın ir yere bide 2 tane:82::82:
gelelümmm banaaaaaaaaaaaaaa
çarşamba günü:55.6
bugün:53.9
3 günde giden:1700 gr
şoooooooooooooooooookkkk diyettt...........
boy:155
beden:36-38
spor:yokkkkkkkk
gelelümmm banaaaaaaaaaaaaaa
çarşamba günü:55.6
bugün:53.9
3 günde giden:1700 gr
şoooooooooooooooooookkkk diyettt...........
boy:155
beden:36-38
spor:yokkkkkkkk
nisan ankara ncikli arkadaşın aşağıda paylaştığı linkten bulabilirsin bende ordan buldum ve çok etkili olduğunu düşünüyorum bacaklarımda hala bi gerginlik var camıda açtım sonuna kadar miss ohhtam olarak ne diyerek aratılıyor google da ve kaç mille başlamak neye göre artırmak gerekiyor.şu lesli ile bir ben tanışamadım...:)
evet arkadaşım eğlenceli geldi banada kadını anlamadığım için taktım kulaklıkları baktım baya geçmişim kendimdenselam dery.a ben de iki gündür yürüyorum onunla3 mili denemedim daha. 1 mil yürüdüm. gerçekten çok eğlenceli ve etkili
sen azimlendirebildiysem ne güzel canım
benim de amacım tam buydu
inşallah hedefine çok az kaldığı günleri de görürüz hep beraber
aslında hep hayalimdir ama zor be tatlım
üzerine gitsem herşeyi dikerim aslında elim yatkın ama
esnaflık zor stresli birşey
belkii olabilir hiç belli olmaz ama yarı kafe yarı butik
wayyy way wayyy rakibemm benim hakkımda ne gözel şeyler söylemişşş
ahh canım 2 haftadır inanılmaz dikkat edip spor yapıyorum halaa 59u göremedim
ben 1 senede verdim canım
oğlum emmeyi bıraktı, ben başladım
leslie beni sıkıyor artık yaa
inşallah sen hiç sıkılmazsın canım
ben gelürümmmm
kuzuuumm o nasıl karamsar konuşma öle
senin canın saolsun, yüzünden gülümsemen eksik olmasın
tek eksiğin kilo fazlan olsun kuşummm, sen 46 kiloları görmüş kadınsın,
herşey olur az spor yapıcan artıkın
kız burçinnnnnnnnnnn
ne yaptında bu kadar kilo verdin üçgünde şok diyet mi detoks mu ...söyle hele bu bacında gerisingeri 60 a fırladıvalla misafirler varken biraz kaçamaklarım oldu da anacım 60 olacağımı da düşünmemiştim...neyse acilen toparlanmalıyım üstümden koca bir 60 geçti,bikaçgün diyet yapmalıyım,cumaya bomba gibi gelmeliyimmm...dındın dın dın rararaaa laylaylay dındın dın dınn...
ilkayyy yeni alınan kilollar için birde meta yı çalıştımak için
geçenlerde benim yaptıgım listeyi deneyebilirisin cnm
bugünkü menümmm
SABAH:
1 kk peynir,salatalık,domates,1 dilimkepek ekmeği
ÖĞLE:
1 yk kısır,2 yaprak marul,1 kase buğdaylı yoğurt
2 yk bezelye yemeği
AKŞAM:
1 tabak bezelye yemeği
ARA:
1 havuç,1 elma
az sütlü neskafe.
çoooook çok az yaaa toplasan 500 kal.yapıyormu ,burcin nasıl dayanıyorsun çok acıkmıyormusun???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?