deryacım 7 li rakanlara geçtiğin için seni ayrıca tebrik ediyorum darısı 6 lı rakamlara:)
Teşekkür ederim filizcim
Yok 6'larla işim yok 70'de biter benim işim
Herkese merhaba ortalardan kayboldum farkındayım normalde hiç bi yere devam etmem devamlılık fobisi gibi bişey var bende ama burayı bırakmaya niyetim yok takibimdesiniz ama oturup yazıcak hatta nefes alıcak zaman yok bu aralar
Öncelikle geçmiş olsun diyen herkese teşekkür ederimsürekli gelen oluyor iş yerine tek tek alıntılamaya kalksam saatlerimi alır o yüzden toplu yapayım
Ayağım daha iyi biraz daha rahat yürüyebiliyorum hızım kaplumbağa hızını geçti en azından bunada şükür
Bugün benm doğumgünüm acayip mutluyum gece 2 de kardeşm aradı en çok ona sevindim
Face te duvara yazılan tebrikler beni hep sinir etmiştir şükür öyle arkadaşlarım yokiki kişi arasında olmalı bence böyle şeyler o yüzden mesaj ya da aranılmak daha benlik sabahtan bu yana telefonum susmadı şımardım
Eskişehirdeki amcamın kızı kargoyla eşarp,şal yollamış bendeki bu göklerde yürüme hissi 1 hafta yeter artık
Kilo verenleri tebrik ediyorum darısı başıma
Ben bu hafta sabitim
Işıl ışıl bir gün geçirmeniz dileğiyle iyi günler
Canım daha iyi olmana sevindim.
:92: Doğum günün kutlu olsun dilekçim,nice huzurlu,mutlu yaşlara inşallah
:92:
Derya'mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm beeeennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnniiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Cok sevindim tatlim, coook.
InsaAllah beraberce 6'li sayilari da görmeyi nasip etsin Rabbim saglikli bir sekilde kuzum benim!
Azminin karsiligini aldigin icin,süpersin iste.
Aman gözünü seviyim sakin elin, gözün,aklin,kolun tüm uzantilarina DUR de,
sakin ola kacamak yapma ( Sen onu anladin annem, pizzaaaaaaaaaaa)
Iyiki varsin fistigim
Gülçinimmmmmmmmm sağol tatlım
Ama ben yidim bile
Kilo veren hatunlari tebrik ediyorum,
veremeyenleri de cok cok tebrik ediyorum, insaAllah diger haftaya
Kilo bildirimimi yapiyim,
K.h diyeti yapiyorum daha simdiden faydasini gördüm cok sükür
Baslangic Kg: 87.7
Gecen Hafta: 78.4
Bu hafta: 77:4
Giden: 1 Kg
Toplam Giden: 10.3
Hedef: 60
Yapilan: 240Dk
Beden: 42-44
Boy: 1.70
Gülçiiiiiinnnnn
Bu hafta da yüzümüz güldü çok şükür
herkese selam. daha önce 104 ten 77 ye düşmüştüm, ama korumayı başaramayınca 92 kiloya geldim tekraryeniden başlamak bir türlü içimden gelmiyordu. k.k. da diyet bölümünde gezinirken Kilo verdikten sonra nasıl görünüyorsunuz? Motivasyon için resimlerimizi paylaşalım bölümünü gezerken çok etkilendim. sanırım ilk orada gördüm darkolive nin başarısını. onun başarısı çok etkiledi beni. 7 martta diyete tekrar başladım.bu sefer çok zor gidiyor kilolar ama zorlandıkça başarı öykülerini okuyup moral buluyorum. bugün 90.2 yim. bu bölümü birkaç gündür takip ediyorum. beni de aranıza alır mısınız? kilo çizelgesine katılmam için ne ler yapmalıyım?
Aramıza hoşgeldin
Burada bir daha almamak üzere kilolarını verirsin inşallah,azmin daim olsun.
baş:83
geç.haf:67,600
bu hafta:65,900
giden:1,700
top.giden:17,100
hedef:65
spor yok
beden:40
boy:167
Canım maaşallah çok güzel vermişsin gene.
Birinciliğimi aldın elimden hiç kıskanmadım
deryoşş
tatlişkom send eçok güsel zyaıflamışsın cnmmmmmm tebrik ediyorumm
Teşekkürler banuşum
kızlar cnm bişiyler içmek istiyorrr ama evde dgeişik bişiy yok yaaaaa
yeşil çaya talimmmmmm
durr bakıyım bi derya çayı yapayım ben
Çayın patenti bana kaldı yaşasın
lesli ablayla 3 mil yürüdüm ama bacaklarım iyi ağrıdı bi ara yok dedim yeter bu kadar ama ı ı üşenme derya hadi 5 dk kaldı hadi 3 dk kaldı baktımki bitmiş.ama gerçekten eğlenceli bi şekilde spor yapmış oluyor insan
Tebrik ederim canım çoğu kişi ilk zamanlardan 3 mil yapamıyor.Evet başta yok yapamayacağım deyip bırakmak istiyor insan ama biraz üstüne gidince görüyor ki o kadar da zor değilmiş.
deryacım
demek fiziklerimiz benziyor evet düşük bel giyemeyiz rAHATLIKLA göbek ikiye katlar...mekik dediğin gibi offfff zor gidecek amaaaaaaa
İlkayım ben mekik aleti almayı düşünüyorum ileride belki daha kolay olur.Bizim gibi simitlilere mekik şart
sanıırm ben artık çalışmak istiyorum
ama bebeler ne olcka yaa 1 tane ols sıgdırırsın ir yere bide 2 tane:82::82:
Banuşum kreş düşünsen acaba maddi olarak çok mu zorlar?
gülçinnnn
evet canım vc ye bugünde çıkamadım çıkamadan da tartıldımmm işte bildirimim
başlangıç:70
geçen hafta:59
bu hafta:60
gelen:500 gr
toplamda giden:10
beden:40
spor :yok
kilo verenleri ki çoğunuz vermiş sanırım artıdaki tek kişi benim,tebrik ediyorum devamını diliyorum
Canım neden böyle oldu ki :26:
gelelümmm banaaaaaaaaaaaaaa
çarşamba günü:55.6
bugün:53.9
3 günde giden:1700 gr
şoooooooooooooooooookkkk diyettt...........
boy:155
beden:36-38
spor:yokkkkkkkk
Tebrikler burçin
iyi akşamlar
geçen hafta:83.6
bu hafta : 83.1
giden :-500 gr
menümü birazdan yazarım.kilo verenleri tebrik ederim.
Tebrikler nilgünüm
bugün baharaçıya yani aktara gittim çiçek tozu istedim.öyle bir şey yok dediler.anlamadım siz ne dediniz de aldınız?başka bir adı mı var acaba?
Canım bir de çiçek unu deniliyordu sanırım ama bilmesi lazım tozu deyince.Başka aktara sor istersen. :26: