80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

menümü yazayım bende

1 dilim ekmek üzeri fındık ezmesi

1 haşlanmış patates yarım salatalık domates şekersiz çay

1haşlanmış patates üstü yumurta

1 greyfurt 1 havuç

1 lehmacun

2lt su 1 yeşil çay 1.5 saat spor

bu kışın ilk gribini oldum hadi hayırlı olsun
burnum hiç baskı altında kalmadan şıp şıp damlıyor :2::2::2:
gözlerimden yaş akıyor

yatarken ilaç alayım da yatayım, sabaha toparlanırım herhal

derya süpersin bu hafta yine maşallahhh...ohhh götürmüşsün pizzayıda afiyet olsun :)

yidim valla Ama mideme oturdu orası ayrı.Feleği şaştı midemin

Geçmiş olsun kaptanım,kışın ilk gribini yazın başında olduysan helal olsun sana ne diyeyim
İlaç al hemen dikkat et kendine
:92:

nehir nasılsın tatlım işler yoğun herhalde
hiç gelemiyorsun artık

sevgi vallahi maşşallahh kız şaka maka 65e ulaştın haa
allah nazardan korusun şeker

deryaaa
, önemli olan vicdanının rahat olması zaten canım
arada bir kendini ödüllendireceksin kiii, yaptığın işten zevk alasın

banuuu harikasın, 65in altına indin ya ggerisi gelir artık korkma :92::92::92:

nilgün ismi çiçek tozu, yada çiçek unu her aktar bilir sen başka birine daha sor
içinde yüksek oranda öğütülmiş sinemaki var, önce az bi ye dene kendini, benim mideme dokundu canım

ilkaycımmm
şu banunun verdiğ diyeti bi dene bakalım
belki vücut hööyyytt ne oluyor der de kendine gelir

sena sana da maşallah, sende bu metebolizma varken, kimse tutamaz seni
sırtın yere gelmez artıkın

izlem nasılsın canım?çiçek tozu mahvetmiş seni okudum.geçmiş olsun.ben de kayısılı form çayı içiyordum ama 2tane de içsem etkilemiyor.o yüzden çiçek tozunu deneyeyim dedim.

bu arada bugün arkadaşım inceliyorsun,belin oyuğu oluşmaya başlamış dedi.demek önceden bi kıvrımı yoktu...

çiçek tozu tam olarak ne işe yarıyo acaba..benim kız sağolsun sabah 6 da uyandı oturuyor
geçmişe gözattım bende çok hoşuma gitti birbirinize ne kadar güzel destek olmuşsunuz

günaydın..ay çatladım iki gündür..net gitti gelmedi...perşembe günü geldim alıntı yaptım yazacaktım ki dondu gidiş o gidiş...
kalkar kalkmaz kendimi pcnin başına attım..hele şükür yapılmış..
önce bi kilo bildirimi yapayım
başlangıç--88
geçen hafta--82.3
bu hafta--81.6
bu hafta giden--700gr
toplam giden--6.4kg
hedef--70
spor--90 dak yürüyüş
şimdi geçmişe bi göz atayım..
ne kadar verdiniz meraktan öldüm ayol..

benim minikler durmuyorlar..biraz baktım geçmişe..
izlem canım çok geçmiş olsun üzüldüm yaşadıklarına..yeni deneyeceğin şeylerde dikkatli ol canım..hoşuna gitmediyse zorlamasaydın keşke..neyse olan olmuş artık dikkat edersin..ben de günde 2 greyfurt suyunun zayıflattığını duydum..doktor teyzeme söylemiş...hatta bi yakınım 2 ayda 14 kg verdi demiş..dün gittim 5 kg greyfurt aldım..deniycem bakalım..
melocum Allah nazarlardan esirgesin yavrucuğunu...çok tatlı maşallah
gülçiiiiiiin maşallah sana da harika görünüyorsun...

İşte Greyfurt'un Başlıca Faydaları:

En önemli antioksidanlardan biri olarak vücudu serbest radikallerin zararlı etkilerinden koruyor.
Kötü kolesterolü düşürücü özelliğe sahip
Yapılan araştırmalara göre, mide ve pankreas kanserine yakalanma riskini büyük ölçüde engelliyor
İçerdiği yüksek C vitamini sayesinde vücudun hastalıklara karşı dirençli olmasını sağlıyor, diş etini koruyor, diş eti kanamalarını engelliyor.
İçerdiği yüksek potasyum sayesinde yüksek tansiyonu kontrol altına alıyor.
Metabolizmayı hızlandırıyor. Kilo verme güçlüğü ve özellikle metabolizmasının yavaşlığından şikayetçi olanların yemesi gerekiyor.
Sindirim sisteminin çalışmasına katkı sağlayarak, hazım problemlerine iyi geliyor.
Vücutta biriken su ve zehirli atıkların dışarı atılmasını sağlıyor.
Karaciğerin düzenli çalışmasını sağlıyor
Fiziksel etkilerin yanı sıra zihinsel yorgunluklara da iyi geliyor.
Greyfurt yağı, aromaterapi yağı olarak kullanılıyor.

ilaçların etkisini en az iki katına çıkardığı için ilaç kullananların yememesi söyleniyor..

çiçek tozu tam olarak ne işe yarıyo acaba..benim kız sağolsun sabah 6 da uyandı oturuyor
geçmişe gözattım bende çok hoşuma gitti birbirinize ne kadar güzel destek olmuşsunuz

Canım çiçek tozu sinameki ağırlıklı bir bitki karışımı.Ağır şeyler yediğimiz günlerde ya da normalde de tuvalet problemimiz varsa alıyoruz.Günde silme 1 tatlı kaşığından fazlası zararlı çünkü direk müshil etkisi yapıyor hani kayısı ya da form çayları gibi değil.Ben eskiden her gün kullanırdım ama bağırsakta ki yararlı bakterileri de öldürdüğünü ve tembelleştirdiğini öğrenince bıraktım.Şimdi sadece başka hiçbir şey çözüm olmazsa ya da ağır bir yemek yediysem alıyorum.Sen de öyle yap.Aktarlardan bulabilirsin.Kınaya benziyor maalesef görüntüsü de kokusu da.
Yoğurda ya da meyve suyuna karıştırıp yiyebilirsin ama yoğurdu tavsiye ederim.

Sana da öyle destek olacağız artık

Günaydın..Tebrik ederim

GÜNAYDIN KISLARRR

TÜKKAN AÇILMIŞ :) DERYA BENDEN ÖNCE DAVRANMIŞ

İZLEM GEÇMİŞ OLSUN CANIM GRİP OLDUYSAN BİZİM YARINKİ BULUŞMA İPTALMİ OLACAK YANE ŞİMDİ:26:

BANUCUM 64 Ü GÖRMÜŞSÜN ÇOK SEVİNDİM

İŞLER ÇOK YOGUN GELEMİYORUM BUARA FAZLA

Ooooo yarın buluşuluyor demek
Fotoğraflarınızı koyun bari,hiç kıskanmadım

günadyınlarr efenmmmmmmmm

nhr cim özletiyorsun valla kendini

ben dişçiye gidiyorum kıslar hazırlanıp çıkaryım hemennn
çekmez sanmıyoum bugün ama antibiyotik vericektirrr
birde kendimee kot alıcma bugün bakalım kaç bedne oldum
ama düşük bel almıycam orta bel daha hoş duruyor bende

gelince grşş yavruşlarrr bye

dün akşam misafirlikte bi akrabamızın kızı vardı 150 kg falandır 20 yaşındaa bana bayramdan bu aya kadar fark var baya dedi evet 15 kg verdim dedim annesi görüyomusun 15 kg vermiş dedi bayramda sana üzülmüştüm dedi bi takım vardı üstümde etek gömlek falan isteyerek almadın belliydi dedi şimdi çok iyi olmuşsun dedi ne yaptın sölede benim kızım versin üzülüyorum onun için dedi kızda yaşımı duyunca o yaşta aklıma kilom gelmezdi bile dedi üzüldü inşllah oda verir :93::93:

Son düzenleyen: Moderatör:
sen yedikçe zayıflıorsun tebrikederim canım sağlığın ve moralin daima yerinde olsun inş

teşekkür ederim canımm

teşekkürler cnmm

Rabbim hayırlı uzun saqlıklı ve istediqin güzellikte bir hayat nasip etsin cnm

tebrik ederim canım çok güzel vermişsinn

keşke öyle olsaa

kıss bendenmi özendin lahmacunaa e hani künefe nerdee

yok canım yaa herkes kan kaybının fazla olduqundan dolayı böyle olduqunu söylüyor zaten normal zaman olsa kesin 1.5-2 kilo artıda olmam lazımdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…