80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Ona destek ol bence elinden geldiği kadar

Günaydın

herkese günaydınlar kızlarr

yarın yine izmir buluşması varmış ama ben yine yokum resmen sınav varya resmen sınav geldi çattı artık herkesi heyecan bastı ve sınava gireceğim okul evimize uzakta yaa

nasılsınzı kızlar..
ben ders çalışmakla meşgulüm valla bu ders çalışmak bu sene çok zevk veriyor bana bakalım...
bildirimi bile unutmuşum yahuuuu...
dün tartıldım ama bildirimi unuttum...
bildiğiniz gibi sınavdan ötürü dikkat etmiyorum yediklerime,kafam çalışsın azcık :)) ama çok ta yemiyorum..
dün akşam kuzenimin doğum günü vardı,uzun zamandır dargındım teyzemlere görüşmüyordum,kuzenimin ricası üzerine gittim,yengem; çooook zayıflamışsın napıyorsun falan dedi..
dedim üzüntüden olduuu..
hahay lafta sokmuş oldum arada :))
neyse güzeldi ,deli gibi yiyiyorlar yahuuu,allahım pastalar çörekler..ben yine salatalardan aldım birazda pasta yedim...sen böyle yersen tabii verirsin diyorlar...
hiç konuşmadım eve geldim eşim diyo tamam çık arttık şu psikolojiden artık konuşup gülebilirsin

baş:81.5
geç.haf:75.8
bu hafta:75.8
giden gelen yok
top.giden:5.700
hedef:65

spor yok
beden:46
boy:167

canım ben greyfurt çok tüketiyorum ara öğünlerde fakat suyunu içmiyorum portakal gibi soyup yiyorum.2 greyfurtu sıkıp suyunu içmek mi dah afaydalı birde hangi saatler içilmeli sabah aç karnına mı?

canım ben greyfurt çok tüketiyorum ara öğünlerde fakat suyunu içmiyorum portakal gibi soyup yiyorum.2 greyfurtu sıkıp suyunu içmek mi dah afaydalı birde hangi saatler içilmeli sabah aç karnına mı?

Kizlar kesinlikle posasi ile yemeniz en iyisi ve en yararli yag yakici oldugunu tüm doktorlar söylüyor.
En iyisi direk soyup yemek

teşekkür ederim eflatun, canım ben öle önüme gelen herşeyi yiyip içmem, aman bu karışım şöyle böyle diye
ama sinemaki çayı arada içiyordum, zorda kaldığım zamanlarda hiç mideme dokunmuyordu
siz greyfurt diyince, 2 tane greyfurt yemiştim o gün, ama onun etkisi olmaz yaa, sanırım karışım bana ağır geldi, birde midem hassasda değildir, çok nadir bilirim midemin ağrıdığını, eşim bişiy yedin hemen gaz yapar midesi ekşir, o benden fazla yedi tık yok adamda

evet bende çok seviyorum ve severek yiyorum

yok hayatım neden iptal olsun
ben hasta oldum muu, enerjim tavan yapar
eşimin işi varmış yarın sabahtan sanırım ege bey de bize eşlik edecek

Ooooo yarın buluşuluyor demek
Fotoğraflarınızı koyun bari,hiç kıskanmadım

hadi hayırlısııı
dene bakam 38bedenleriii

ahhh canımmm
o varya yapamayacağına inandığı için o kadar ilgisizdir
aslında içinde ne fırtınalar kopuyor kimbilir kıyamam
işte bu durumlarda aile faktörü çok önemlii, bu yapamaz edemez iyice şiştii
gibilerinden dahada moral bozucu konuşulursa

psikolojik destek alsa da hayatı kurtulsa ya, kıyamam 20 yaş ne kii

teşekkür ederim canımm

kıss bendenmi özendin lahmacunaa e hani künefe nerdee

[/COLOR]

yok senden özenmedim
tülay canımı çektirtti
künefeye daha var, onu mersinde yerinde yiycem

yarın yine izmir buluşması varmış ama ben yine yokum resmen sınav varya resmen sınav geldi çattı artık herkesi heyecan bastı ve sınava gireceğim okul evimize uzakta yaa

başarılar diliyorum canım
relax ol, heyecanlanmamaya çalış

ahhahhahhahha
ayy çok güldüm
demek eve geldin halaa moddan çıkamadın haa
iyi yerleştirmişsin lafı, hakettiyse tabii

tuvaletin ne alemde, 10. günü bulmadı inşallah

yok tatlım yaa
herşeyin posasından faydalanmak lazım
o içindeki lifler vücut için çok önemli, ortamın uygunda soy soy kemir

Canım aletin varsa bence gün de 10 dakika da olsa yap bak o simitler mutlaka şekle girer o şekilde.Zaten başka kilon yok senin bir onlar var.Eritirsen harika olur.
EVET deryacım bugün regl oldum canım,reglim bitince başlıycam burda havalarda çok güzelleşti yaa uykuya yenilmeyip sabah kalkabilsem de yürüsem ırmak kenarında mikemmmel olacakkkk,mekiğe de başlasam çok iyi olucak
ojemi sürdümmmmm kurutucumu sıktım bekliyorummm

sabahta duş alır saçlarımı düzleştirimmm
dişçiye gitcem bakımsız gitmeyimmm amcaya ayıp olarr
aaa doktora giderken sen beni görücen,ne doktoruna gittiğim önemli değildir tepeden tırnağa paklanırım zaten temiz karuyumdur ama genede doktora giderken çok dikkat ederim temiz olmaya..o yüzden sana braaaavo kuşummmm
yaz başı gribi desen daha doğru olur heralde,bacım sana nazarmı değdi ne oldu bu üstüste geldi herşey dikkat et tototnu kaşı arada bir (nazara iyi gelirmiş) geçmiş olsun yanıma sağlam gel

canım BAŞARILARRRRR......

seher bişiy dikkatimi çekti tatlım
sende eski coşkuyu göremiyorum ben
acaba yanlış mı gözlemliyorum daha durgunsun bu ara :26::26::26:

ailesi zayıflamasını çok istiyo oda istiyodur ama inanmıyodur zayıflayacagına 20 yaşında
daha biraz daha alırsa çok zor nefes alır artık bi diyetisyene falan gitse kilo çok oldugu için 6 ayda 30 40 kg verir
ama şuan öyle düşünmüyo çokta genç 20 yaşında tam gençlik çagında

Son düzenleyen: Moderatör:
KIZLAR

greyfurt yerken yada suyunu içerken dikkatli olun, tabii eğer herhangi bir ilaç kullanıyorsanız greyfurt bazı ilaçların üzerinde farklı etkiler yapıyor etkilerini artırıyo yada kimyasını değiştiriyor bu nedenle zehirlenme vakaları görülüyormuş...kulağınıza küpe olsun..bunlar ilaç kullananlarda ve her ialca karşı değil ama hangi ilaca bunu yaptığını ancak zehirlenince anlıyorsun ..birde gene fazla miktarda almak gene iyi değilmiş bende suyunu çok severim bir tanesinin suyunu sıkarım bir de portakal suyuyla karıştırır içerim...

bilginize....

greyfurt yiyemiyorum ben ya bana acı geliyo tadı bana sıkılmış meyve suyu gibi satılıyosa alıp içerim bende sabahları işe yarar belkii

selam kizlar..... dün biraz kacamakli gecti günüm ama bugün toparliyorum ...

carsiya gidicem yarin bir arkadasinin kizinin mc donalds da dogum günü var hediye almaliyim,bende bu yil insallah yapicam kizima orda paylonca felan geliyor,güzel oluyor gecen yil yasi tutmamisdi.salatasinin sevmiyorum oranin,1 fishmac yerim artik patatesininde kizima veririm o yesin,davetli olan cocuklarin anneleri hic bakmiyorlar kendine biri baseninden gidiyor biri göbeginden....bir arkadasim var o cok siki diyet yapti 2-3 hafta tatli hic yememis sporda yapiyordu ama sonuc 0 hic gram verememis,bende sasirdim,hergün konusuyoruz yediklerni söylerdi bana,spiral var onda ,onu taktiktan sonra 6-7 kg almis ve birdaha veremiyor.nasil is anlamadim:26::44:

Kizlar kesinlikle posasi ile yemeniz en iyisi ve en yararli yag yakici oldugunu tüm doktorlar söylüyor.
En iyisi direk soyup yemek

bööööööö azıma sürmem

ahhahhahhahha
ayy çok güldüm
demek eve geldin halaa moddan çıkamadın haa
iyi yerleştirmişsin lafı, hakettiyse tabii

tuvaletin ne alemde, 10. günü bulmadı inşallah

çok hak etti hemde,arkamdan birazcık konuşmuşlar da,iki teyzeler dedikodumu yapmışlar yani bende bayramdan beridir görüşmüyordum,işte kuzen rica etti gel diye,annemde yakın akraba ,o senin teyzen anne yarısı kırgınlık olmaz madem çağardılar uzatma sende dedi..gitmeyecektim de bu seferde " biz çağardık o gelmedi,biz görevimizi yağtık " v.s.v.s. saçmalayacaklardı gittim ama eskisi gibi olmadım işte...

tuvalet durumum şöyle tilaks diye birbitki çayı varmış aktarım onu verdi,akşam kaynanam gelmişti ona dedim böle böel tuvalet sorunum var die,kaynanamda tilaks var eczacılar yapıyor çok iyi 1 tanesi bile yetiyor dedi dedim aktarda onu verdi.
9. günün sabahı ve akşamı içtim bişey olmadı 10.günün sabahı içtim hepsini çıkaramasam da ara ara rahat şekilde çıkarıyorum,tam randımanlı olmasa da yinede oluyor bişeyler ,en azından içimin yarısı boşalmış gibi tartıya çıktığım da da kilomda sabitlik görünce rahatladım,çünkü bu hafta hiç dikkat etmedim yedim yani...
5 nisan pazartesi yi bekliyorum tam gaz devam...

herkesee güzel günler mutlu hafta sonrarıııı

hafta sonun sessizliği topiği vurmuş sanırım =)

dün akşam geç geldim menümü yazamadım ondan ama hiç kaçak yok süperdi .ablamla birlikte bol bol otladım
bugünde anneme gidcem kalkıp evi toparladım bide tatlı yaptım annemin sevdiğinden giderken getiricem . size bakmadan çıkmıyım dedim

izlemcim şu verdiğin linkteki ayakkabılara bittim yaa dün eşimede gösterdim ben bunları istiyorum diye kargo parasını uçağa verelim hem tatil yaparız diye dalga geçti ama süperler gerçekten

burçin valaha sana helal olsun kuzum yaa ben o kadar yemedim 240 dk spor yaptım gide gide 400 gram gitti demekki senin bünyen motorlu

hepinizi öptümmm ben kaçar

bu akşam kaynanam da gün var.aradım menüyü sordum,

börek
kısır
dolma
kabak tatlısı
yapmış
böle sevindiğime bakmayın biliyorum yiyemeyeceğim yine,midem almıyor çok seviniyorum masaya en son oturan ben oluyorum,ipekten dolayı onunula uğraşmaktan 10 kere kalkıyorum ilk bitirip kalkan da ben oluyorum bu beni çok mutlu ediyor,ama nereye gitsem bir kişide benden feyz almıyor kardeşim,öyle mutlular ki hallerinden yemek sonrası
"ay çok yedim, ay midem, o son dilimi yemeyecektim" diyorlar..sonra mezdeke,roman açıp oynuyorlar

ah o platformlu ayakkabılar yok mu
ahh o yüksek topuk ayakkabılar yok muuuuuu
az kaldı 10 kg daha versem alıcam inşallahhhh....

şimdi giydiğimde tam yarmagül oluyorum yaaa,biraz kilo vermem şart...

spiralla ne alaka anlamadım...bilmediğimden soruyorum.kızlar korunmann en ii yöntemi partnerin korunması değil mi ?spiral, doğum kontrol hapı ... hep kadınlara zarar değil mi?diyet bölümünde sorduklarıma bak:)Kesin arada kaçamaklar yapmıştır.diyete başlayında tabii sürdürmekte lazım kesin gidiyor kilolar...bazı kadınlar kilo veremeyince o şekil yaşamaya alışıyor ve hallerinden memnun gibi havalarından geçilmiyor...benim içinde konuşuyorlar hatta bir komşumuz anneme kuzey aynı annesine benziyor bacaklarına bak tombul tombul dedmiş:)o daha bebek tabii tombul boğumlu olacak...diğer komşuyada annemin yanındakızı güzelde kilolu demiş.kendine bak benimle yaşıtsın 10 yaş büyük duruyor:)artık gülüp geçiyorum.en azından bende çaba var. vermeye çalışıyorum kendi çapımda bişeyler yapıyorum dimi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…