dün akşam misafirlikte bi akrabamızın kızı vardı 150 kg falandır 20 yaşındaa bana bayramdan bu aya kadar fark var baya dedi evet 15 kg verdim dedim annesi görüyomusun 15 kg vermiş dedi bayramda sana üzülmüştüm dedi bi takım vardı üstümde etek gömlek falan isteyerek almadın belliydi dedi şimdi çok iyi olmuşsun dedi ne yaptın sölede benim kızım versin üzülüyorum onun için dedi kızda yaşımı duyunca o yaşta aklıma kilom gelmezdi bile dedi üzüldü inşllah oda verir :93::93:
günaydın
İşte Greyfurt'un Başlıca Faydaları:
En önemli antioksidanlardan biri olarak vücudu serbest radikallerin zararlı etkilerinden koruyor.
Kötü kolesterolü düşürücü özelliğe sahip
Yapılan araştırmalara göre, mide ve pankreas kanserine yakalanma riskini büyük ölçüde engelliyor
İçerdiği yüksek C vitamini sayesinde vücudun hastalıklara karşı dirençli olmasını sağlıyor, diş etini koruyor, diş eti kanamalarını engelliyor.
İçerdiği yüksek potasyum sayesinde yüksek tansiyonu kontrol altına alıyor.
Metabolizmayı hızlandırıyor. Kilo verme güçlüğü ve özellikle metabolizmasının yavaşlığından şikayetçi olanların yemesi gerekiyor.
Sindirim sisteminin çalışmasına katkı sağlayarak, hazım problemlerine iyi geliyor.
Vücutta biriken su ve zehirli atıkların dışarı atılmasını sağlıyor.
Karaciğerin düzenli çalışmasını sağlıyor
Fiziksel etkilerin yanı sıra zihinsel yorgunluklara da iyi geliyor.
Greyfurt yağı, aromaterapi yağı olarak kullanılıyor.
ilaçların etkisini en az iki katına çıkardığı için ilaç kullananların yememesi söyleniyor..
canım ben greyfurt çok tüketiyorum ara öğünlerde fakat suyunu içmiyorum portakal gibi soyup yiyorum.2 greyfurtu sıkıp suyunu içmek mi dah afaydalı birde hangi saatler içilmeli sabah aç karnına mı?
Ona destek ol bence elinden geldiği kadar
[/COLOR][/I][/B]
benim minikler durmuyorlar..biraz baktım geçmişe..
izlem canım çok geçmiş olsun üzüldüm yaşadıklarına..yeni deneyeceğin şeylerde dikkatli ol canım..hoşuna gitmediyse zorlamasaydın keşke..neyse olan olmuş artık dikkat edersin..ben de günde 2 greyfurt suyunun zayıflattığını duydum..doktor teyzeme söylemiş...hatta bi yakınım 2 ayda 14 kg verdi demiş..dün gittim 5 kg greyfurt aldım..deniycem bakalım..
melocum Allah nazarlardan esirgesin yavrucuğunu...çok tatlı maşallah
gülçiiiiiiin maşallah sana da harika görünüyorsun...
İşte Greyfurt'un Başlıca Faydaları:
En önemli antioksidanlardan biri olarak vücudu serbest radikallerin zararlı etkilerinden koruyor.
Kötü kolesterolü düşürücü özelliğe sahip
Yapılan araştırmalara göre, mide ve pankreas kanserine yakalanma riskini büyük ölçüde engelliyor
İçerdiği yüksek C vitamini sayesinde vücudun hastalıklara karşı dirençli olmasını sağlıyor, diş etini koruyor, diş eti kanamalarını engelliyor.
İçerdiği yüksek potasyum sayesinde yüksek tansiyonu kontrol altına alıyor.
Metabolizmayı hızlandırıyor. Kilo verme güçlüğü ve özellikle metabolizmasının yavaşlığından şikayetçi olanların yemesi gerekiyor.
Sindirim sisteminin çalışmasına katkı sağlayarak, hazım problemlerine iyi geliyor.
Vücutta biriken su ve zehirli atıkların dışarı atılmasını sağlıyor.
Karaciğerin düzenli çalışmasını sağlıyor
Fiziksel etkilerin yanı sıra zihinsel yorgunluklara da iyi geliyor.
Greyfurt yağı, aromaterapi yağı olarak kullanılıyor.
ilaçların etkisini en az iki katına çıkardığı için ilaç kullananların yememesi söyleniyor..
yok hayatım neden iptal olsunGÜNAYDIN KISLARRR
TÜKKAN AÇILMIŞ :) DERYA BENDEN ÖNCE DAVRANMIŞ
İZLEM GEÇMİŞ OLSUN CANIM GRİP OLDUYSAN BİZİM YARINKİ BULUŞMA İPTALMİ OLACAK YANE ŞİMDİ:26:
BANUCUM 64 Ü GÖRMÜŞSÜN ÇOK SEVİNDİM
İŞLER ÇOK YOGUN GELEMİYORUM BUARA FAZLA
Ooooo yarın buluşuluyor demek
Fotoğraflarınızı koyun bari,hiç kıskanmadım
günadyınlarr efenmmmmmmmm
nhr cim özletiyorsun valla kendini
ben dişçiye gidiyorum kıslar hazırlanıp çıkaryım hemennn
çekmez sanmıyoum bugün ama antibiyotik vericektirrr
birde kendimee kot alıcma bugün bakalım kaç bedne oldum
ama düşük bel almıycam orta bel daha hoş duruyor bende
gelince grşş yavruşlarrr bye
dün akşam misafirlikte bi akrabamızın kızı vardı 150 kg falandır 20 yaşındaa bana bayramdan bu aya kadar fark var baya dedi evet 15 kg verdim dedim annesi görüyomusun 15 kg vermiş dedi bayramda sana üzülmüştüm dedi bi takım vardı üstümde etek gömlek falan isteyerek almadın belliydi dedi şimdi çok iyi olmuşsun dedi ne yaptın sölede benim kızım versin üzülüyorum onun için dedi kızda yaşımı duyunca o yaşta aklıma kilom gelmezdi bile dedi üzüldü inşllah oda verir :93::93:
teşekkür ederim canımm
kıss bendenmi özendin lahmacunaae hani künefe nerdee
[/COLOR]
herkese günaydınlar kızlarr
yarın yine izmir buluşması varmış ama ben yine yokum resmen sınav varya resmen sınav geldi çattı artık herkesi heyecan bastı ve sınava gireceğim okul evimize uzakta yaa
nasılsınzı kızlar..
ben ders çalışmakla meşgulüm valla bu ders çalışmak bu sene çok zevk veriyor bana bakalım...
bildirimi bile unutmuşum yahuuuu...
dün tartıldım ama bildirimi unuttum...
bildiğiniz gibi sınavdan ötürü dikkat etmiyorum yediklerime,kafam çalışsın azcık :)) ama çok ta yemiyorum..
dün akşam kuzenimin doğum günü vardı,uzun zamandır dargındım teyzemlere görüşmüyordum,kuzenimin ricası üzerine gittim,yengem; çooook zayıflamışsın napıyorsun falan dedi..
dedim üzüntüden olduuu..
hahay lafta sokmuş oldum arada :))
neyse güzeldi ,deli gibi yiyiyorlar yahuuu,allahım pastalar çörekler..ben yine salatalardan aldım birazda pasta yedim...sen böyle yersen tabii verirsin diyorlar...
hiç konuşmadım eve geldim eşim diyo tamam çık arttık şu psikolojiden artık konuşup gülebilirsin
baş:81.5
geç.haf:75.8
bu hafta:75.8
giden gelen yok
top.giden:5.700
hedef:65
spor yok
beden:46
boy:167
canım ben greyfurt çok tüketiyorum ara öğünlerde fakat suyunu içmiyorum portakal gibi soyup yiyorum.2 greyfurtu sıkıp suyunu içmek mi dah afaydalı birde hangi saatler içilmeli sabah aç karnına mı?
EVET deryacım bugün regl oldum canım,reglim bitince başlıycam burda havalarda çok güzelleşti yaa uykuya yenilmeyip sabah kalkabilsem de yürüsem ırmak kenarında mikemmmel olacakkkk,mekiğe de başlasam çok iyi olucakCanım aletin varsa bence gün de 10 dakika da olsa yap bak o simitler mutlaka şekle girer o şekilde.Zaten başka kilon yok senin bir onlar var.Eritirsen harika olur.
aaa doktora giderken sen beni görücen,ne doktoruna gittiğim önemli değildir tepeden tırnağa paklanırım zaten temiz karuyumdur ama genede doktora giderken çok dikkat ederim temiz olmaya..o yüzden sana braaaavo kuşummmmojemi sürdümmmmm kurutucumu sıktım bekliyorummm
sabahta duş alır saçlarımı düzleştirimmm
dişçiye gitcem bakımsız gitmeyimmm amcaya ayıp olarr
yaz başı gribi desen daha doğru olur heralde,bacım sana nazarmı değdi ne oldu bu üstüste geldi herşey dikkat et tototnu kaşı arada bir (nazara iyi gelirmişbu kışın ilk gribini oldum hadi hayırlı olsun
burnum hiç baskı altında kalmadan şıp şıp damlıyor :2::2::2:
gözlerimden yaş akıyor
yatarken ilaç alayım da yatayım, sabaha toparlanırım herhal
herkese günaydınlar kızlarr
yarın yine izmir buluşması varmış ama ben yine yokum resmen sınav varya resmen sınav geldi çattı artık herkesi heyecan bastı ve sınava gireceğim okul evimize uzakta yaa
ahhh canımmm
o varya yapamayacağına inandığı için o kadar ilgisizdir
aslında içinde ne fırtınalar kopuyor kimbilir kıyamam
işte bu durumlarda aile faktörü çok önemlii, bu yapamaz edemez iyice şiştii
gibilerinden dahada moral bozucu konuşulursa
psikolojik destek alsa da hayatı kurtulsa ya, kıyamam 20 yaş ne kii
Kizlar kesinlikle posasi ile yemeniz en iyisi ve en yararli yag yakici oldugunu tüm doktorlar söylüyor.
En iyisi direk soyup yemek
ahhahhahhahha
ayy çok güldüm
demek eve geldin halaa moddan çıkamadın haa
iyi yerleştirmişsin lafı, hakettiyse tabii
tuvaletin ne alemde, 10. günü bulmadı inşallah
selam kizlar..... dün biraz kacamakli gecti günüm ama bugün toparliyorum ...
carsiya gidicem yarin bir arkadasinin kizinin mc donalds da dogum günü var hediye almaliyim,bende bu yil insallah yapicam kizima orda paylonca felan geliyor,güzel oluyor gecen yil yasi tutmamisdi.salatasinin sevmiyorum oranin,1 fishmac yerim artik patatesininde kizima veririm o yesin,davetli olan cocuklarin anneleri hic bakmiyorlar kendine biri baseninden gidiyor biri göbeginden....bir arkadasim var o cok siki diyet yapti 2-3 hafta tatli hic yememis sporda yapiyordu ama sonuc 0 hic gram verememis,bende sasirdim,hergün konusuyoruz yediklerni söylerdi bana,spiral var onda ,onu taktiktan sonra 6-7 kg almis ve birdaha veremiyor.nasil is anlamadim:26::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?