spiralla ne alaka anlamadım...bilmediğimden soruyorum.kızlar korunmann en ii yöntemi partnerin korunması değil mi ?spiral, doğum kontrol hapı ... hep kadınlara zarar değil mi?diyet bölümünde sorduklarıma bak:)Kesin arada kaçamaklar yapmıştır.diyete başlayında tabii sürdürmekte lazım kesin gidiyor kilolar...bazı kadınlar kilo veremeyince o şekil yaşamaya alışıyor ve hallerinden memnun gibi havalarından geçilmiyor...benim içinde konuşuyorlar hatta bir komşumuz anneme kuzey aynı annesine benziyor bacaklarına bak tombul tombul dedmiş:)o daha bebek tabii tombul boğumlu olacak...diğer komşuyada annemin yanındakızı güzelde kilolu demiş.kendine bak benimle yaşıtsın 10 yaş büyük duruyor:)artık gülüp geçiyorum.en azından bende çaba var. vermeye çalışıyorum kendi çapımda bişeyler yapıyorum dimi...
kızlar bende alıcam kendime şöyle toz pembe dar paça pantolon o hani basma desenli üstlerden adı ne bilmiyorum ama alıcam altınada topuklu ayakkabı evelsi gün gördüm bi tane harikaydı ya siyahtı arkasında taşlar vardı küçük küçük çok beğendim mutlaka almam lazım onlardan ama en çok istediğim şu pembe pantolon ama 63 kilo olayım öyle olcam herşeyi şart koştum kendime
evet pembe pantalon dar paçaaa,mor,pembe,lilaaa,maviiiiiii....
conversss rengarennkkkk
herkesee güzel günler mutlu hafta sonrarıııı
izlemcim şu verdiğin linkteki ayakkabılara bittim yaa dün eşimede gösterdim ben bunları istiyorum diye kargo parasını uçağa verelim hem tatil yaparız diye dalga geçtiama süperler gerçekten
burçin valaha sana helal olsun kuzum yaa ben o kadar yemedim 240 dk spor yaptım gide gide 400 gram gittidemekki senin bünyen motorlu
hepinizi öptümmm ben kaçar
huriiii
geldinmi kuşummm,vc işinide kısmen halletmişsin arkası da gelir inşallah cnım...şimdi de bende başladı vc problemi daha doğrusu form içmessemçıkamıyoprum ona da sinir oldum illa form mu içicem çıkmak için allah allaaahhhhh...deme alıştırmışım yakında buda fayda etmeyecek..tembelleşmiş bağırsaklar..bende 60 olmuşum geri kuşum yaa..ayvayı yedim yani bugünde regl oldum inşallah diyorum vc ye çıkmamamnın ve reglin marifetidir bu da biraz dikkat ve regl bitince iner geri...yoksa uğraş gene üç ay 59 a düşmek için offffffffffffffffffff.......sınavın ne zamna yarınmıydı sınavları takip edemiyorum canım ..ben girmeyin çok ilgisiz oluyorum aklımda kalmıyor ne zaman kim hangisine giriyor...
muhabbetiniz çok iyi ama az inceleyin bakalım
bu hafta genel olarak iyi
ilkay sende üzülme şekerim, spora azıcık ucundan başlasan
tıkır tıkır gider kimse tutamaz senii
tülay bildirim yapmamışsın tatlım
haftaya bomba gibi düşersin listemize
meloşum sende belli bir süre yapmıycam dediğin için, sildim ismini, kendini hazır hissettiğinde tekrar girersin canım, listemiz senin gibi azim abidesini ağırlamaktan gurur duyar
ilkay listeyi bu hafta güncelleme görevi senin dostum
zemindeki hatunlarda benden size gelsin
bi ara bende de öyleydi,şimdi çok şükür oturtuyor beni,yoruyorum biraz onu yorulunca oturuyor dinleniyor,birde t.v. izlemeye başladı çok şükür arada bakıyor yine...çekmece dökme huyumuz da bitti şükür artık çekmeceleri boşaltmıyor,telefona da uyutunca cebi kısıyorum cebime koyuyorum,ev telefonunu da kısıyorum yanıma alıyorum gıık derken numaraya bakmadan açıyorum hemenizlem
bi linl paylaşmışsın ayakabılar varmış ben kaçırdım göremedim tühhhh..şimdi geri gitmek hiç istemiyorum tatlım ama eminim hepsi çok güzeldir..
ya benim oğaLN çok hareketlendi metinegeyi geçmiş olabilir çok hızlı dolap dökmeye başladı,çekmeceler anneyi görünce özellikle toptan boşaltılıyo..erzak dolabını günde kaç kere topladığımı bilemiyorum..ayrıca pc başında oturamamı istyemiyor yada kucağıma gelip klavye ile oynamak istiyor o yüzden bi rezil giriyorum buraya az önce uyudu kayınvalidem aradı tel sesine uyandı geri uyumadı sadece bir saat uyudu...sinirden köpürrrrrdümmmm o uyurken buraya takılıcaktım yeşilçayımı alıp keyif yapıcaktımmmm anam bana huzur rahat yohhhhh...
aa tülaycım beğenmene sevindim
deryadan başka kimse yazmayınca bende kimsenin ilgisini çekmedi sandım
gerçekten çok güzel ve değişik modeller var, bi kaç tanesine hergün bakıyorum
ayakkabı fiyatları inanılmaz uygun ama işte, kargo çok tutuyor
arkadaşlarımdan bazıları alıyor bu siteden, resimlerdeki gibi çok güzelmiş
burçinin vallahi motorlu bir metası var, asansör gibi
bi iniyor bir çıkıyorr
bi biz olamadık öle, 1 aydır spor diyet halaa 59u göremedim
nasıl bir direnç bu anlamıyorum ayol
arkadaşlar mrb sizinle bişe paylaşmak istiyorum günde mutlaka 200-300 gr veriyorum ben subatın16 sından beri diyetteyim şu anda 80 kğ ile başladım bugün sabah 68,500 gr dım lütfen mutlaka 3 lt minimum su için sporu ihmal etmeyin ben sabah 1 saat akşam 1 saat eliptik bisikleti en düşük zorlukta saatte 12 km hızla kullanıyorum yani günde toplam 24 km yol ediyo mutlaka en az 3 lt su ve 4 bardakta 5i1 yerde zayıflama çayı içiyorum yani toplamda 4 lt sıvı yapıyo lütfen su için yakılan yağlar idrar yoluyla atılıyo
muhabbetiniz çok iyi ama az inceleyin bakalım
bu hafta genel olarak iyi
ilkay sende üzülme şekerim, spora azıcık ucundan başlasan
tıkır tıkır gider kimse tutamaz senii
tülay bildirim yapmamışsın tatlım
haftaya bomba gibi düşersin listemize
meloşum sende belli bir süre yapmıycam dediğin için, sildim ismini, kendini hazır hissettiğinde tekrar girersin canım, listemiz senin gibi azim abidesini ağırlamaktan gurur duyar
ilkay listeyi bu hafta güncelleme görevi senin dostum
zemindeki hatunlarda benden size gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?