80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar bende alıcam kendime şöyle toz pembe dar paça pantolon o hani basma desenli üstlerden adı ne bilmiyorum ama alıcam altınada topuklu ayakkabı evelsi gün gördüm bi tane harikaydı ya siyahtı arkasında taşlar vardı küçük küçük çok beğendim mutlaka almam lazım onlardan ama en çok istediğim şu pembe pantolon ama 63 kilo olayım öyle olcam herşeyi şart koştum kendime

canım spiral ve benzeri yöntemler hormonlu olduğu için bazı bünyelere ters tepki yapabiliyor,bazısı kilo verirken bazısı kilo alıyor,bazısına yarıyor bazısına yaramıyor işte,en iyi yöntem partner korunması tabi ama biz bayanlar garanti altına almak istiyoruz bazı durumları,erkeklere güven olmaz
zararlı tabi ki bende geçen ay taktıracaktım tekrar bu aya kaldı sanırım spiral taktırıcam bende tırsıyorum kilodan daha önce taktırdım 7 ay kaldı pek fark yapmamıştı ama bakalım...eşime güvenemiyorum o konuda takmaz,unutur,yada kalkadı der boşver böyle olsun bu seferlik der,hem bende hoşlanmıyorum o iğrenç şeyden..malesef biz kadınlar bu konularda çok şanssızız...

beni düşün,ilk 3 hafta sadece 100 gram vermiştim ne ağlamıştım ama pes etmek yok dedim,sizin desteğinizle de pes etmedim çok şükür 4. hafta kilolar gitmeye başladı...etrafın bu sözleri seni daha çok kamçılaması lazım,ayrıca bir bebeğin boğumlarıyla senin bacakları karşılaştırmaları da çok komikmiş,iyi sende emeklemeye,yürümeye başlayınca kilolar gider o zaman merak etme

evet pembe pantalon dar paçaaa,mor,pembe,lilaaa,maviiiiiii....
conversss rengarennkkkk

dün bende giydim converslerimi çektim taytımı,ama henüz baldırlar tavuk budu porsiyon şeklinden kurtulmadığı için hemen taytı çıkarıp pontul giydim

evet pembe pantalon dar paçaaa,mor,pembe,lilaaa,maviiiiiii....
conversss rengarennkkkk

bayılırım ya hep hayalimdir rengarenk pantolonlar alıcam bende yaz gelsin bi hele istediğim kiloya ulaşayım hayallerim var ama converse sevmiyorum ayaklarımı büyük gösteriyo daha çok ya sanki hiç rahat edemiyorum 39 numara ayaklarım

huriiii

geldinmi kuşummm,vc işinide kısmen halletmişsin arkası da gelir inşallah cnım...şimdi de bende başladı vc problemi daha doğrusu form içmessemçıkamıyoprum ona da sinir oldum illa form mu içicem çıkmak için allah allaaahhhhh...deme alıştırmışım yakında buda fayda etmeyecek..tembelleşmiş bağırsaklar..bende 60 olmuşum geri kuşum yaa..ayvayı yedim yani bugünde regl oldum inşallah diyorum vc ye çıkmamamnın ve reglin marifetidir bu da biraz dikkat ve regl bitince iner geri...yoksa uğraş gene üç ay 59 a düşmek için offffffffffffffffffff.......sınavın ne zamna yarınmıydı sınavları takip edemiyorum canım ..ben girmeyin çok ilgisiz oluyorum aklımda kalmıyor ne zaman kim hangisine giriyor...

muhabbetiniz çok iyi ama az inceleyin bakalım
bu hafta genel olarak iyi
ilkay sende üzülme şekerim, spora azıcık ucundan başlasan
tıkır tıkır gider kimse tutamaz senii
tülay bildirim yapmamışsın tatlım
haftaya bomba gibi düşersin listemize
meloşum sende belli bir süre yapmıycam dediğin için, sildim ismini, kendini hazır hissettiğinde tekrar girersin canım, listemiz senin gibi azim abidesini ağırlamaktan gurur duyar

ilkay listeyi bu hafta güncelleme görevi senin dostum

zemindeki hatunlarda benden size gelsin

aa tülaycım beğenmene sevindim
deryadan başka kimse yazmayınca bende kimsenin ilgisini çekmedi sandım
gerçekten çok güzel ve değişik modeller var, bi kaç tanesine hergün bakıyorum
ayakkabı fiyatları inanılmaz uygun ama işte, kargo çok tutuyor
arkadaşlarımdan bazıları alıyor bu siteden, resimlerdeki gibi çok güzelmiş

burçinin vallahi motorlu bir metası var, asansör gibi
bi iniyor bir çıkıyorr

bi biz olamadık öle, 1 aydır spor diyet halaa 59u göremedim
nasıl bir direnç bu anlamıyorum ayol

çok uyuz bir durum tuvalete çıkamamak,eşim gülüyor tuvalete koşarken "yanlış alarmm boşuna koşmaaa" köpeekkk
sınav haftaya cumartesi 2 dersten pazar 3 dersten giricem bakalım...pazartesi akşamına kadar iktisat çalışıcam pazartesiden cumaya kadar uygarlık tarihi çalışcam

kaptan liste harika eline sağlık zaminde ki hatunları ben tanımıyorum bir ara 4. sıradaydım şimdi 13 . sıraya düşmüşüm Allah aşağı etmesin

izlem ellerine sağlık canım tamam canım ben güncellerim listeyi artıkın bu hafta ...

izlem

bi linl paylaşmışsın ayakabılar varmış ben kaçırdım göremedim tühhhh..şimdi geri gitmek hiç istemiyorum tatlım ama eminim hepsi çok güzeldir..

ya benim oğaLN çok hareketlendi metinegeyi geçmiş olabilir çok hızlı dolap dökmeye başladı,çekmeceler anneyi görünce özellikle toptan boşaltılıyo..erzak dolabını günde kaç kere topladığımı bilemiyorum..ayrıca pc başında oturamamı istyemiyor yada kucağıma gelip klavye ile oynamak istiyor o yüzden bi rezil giriyorum buraya az önce uyudu kayınvalidem aradı tel sesine uyandı geri uyumadı sadece bir saat uyudu...sinirden köpürrrrrdümmmm o uyurken buraya takılıcaktım yeşilçayımı alıp keyif yapıcaktımmmm anam bana huzur rahat yohhhhh...

bi ara bende de öyleydi,şimdi çok şükür oturtuyor beni,yoruyorum biraz onu yorulunca oturuyor dinleniyor,birde t.v. izlemeye başladı çok şükür arada bakıyor yine...çekmece dökme huyumuz da bitti şükür artık çekmeceleri boşaltmıyor,telefona da uyutunca cebi kısıyorum cebime koyuyorum,ev telefonunu da kısıyorum yanıma alıyorum gıık derken numaraya bakmadan açıyorum hemen

herkese iyi hafta sonları. çoklu alıntı nasıl yapılır bilmiyorum. o yüzden aklımda olanları yazayım.
öncelikle kilo verenleri tebrik ederim
yarın izmir buluşması varmış sanırım. buluşacaklara iyi eğlenceler. resimlerinizi görmek isterim :79:
izlemcim grip olmuşsun geçmiş olsun.ben de listenize girmek isterim. bunun için kilo bildirimi yapmak lazımmış sanırım. ben dün kilo bildirim yapmaya başladım. ayda yada 2 ayda bir memleketime gidiyorum, bir haftalığına falan. o zamanlar dışında günlük menülerimi ve sporumu bildiririm.memleketimde olduğum zamanlar, cuma günleri de internet cafeye gidip kilomu bildirsem olur mu? listenize girmek için başka yapmam gereken var mı?
Cindy_Black akrabana sitedeki bu bölümü tavsiye et, belki onda da etkili olur
nemesis_18 sınavda başarılar canım.
masumm şimdiden geçmiş olsun..dişçi maceram çok olduğu halde hala korkarım dişçiden

güncelleme...

haftasonu diye kaçamak oldu biraz ama telafi ederim sorun etmiyorum.evde çok fazla yeşillik var.bitireyim de banunun verdiği 2 günlük diyeti yapayım diyorum.sizlerin nasıl gidiyor kaçamak var mı?

bu arada 3 ü bir yerde çayım vardı ya (biberiye,yeşil çay,mate) acı diye içemiyordum,aktardan kekik,kiraz sapı ve funda yaprağı aldım ekledim bu sefer 6 sı bir yerde oldu ama çok güzel ya.ferah ferah içiyorum özellikle kekik inanılmaz iyi geliyor.tavsiye ederim.ama şu form çayları etki etmiyor artık ya.wc için çözüm bulmam lazım.

bu arada 4 senedir spiral var bende.kilo mu yapıyormuş anlamadım?

çıtırlar hafta sonu ya geziyosunuz dimee :84::84:
bende bende gezmek istiyorum
üzerimde bi buhran var
atamıyorum
sıkıldım içim daraldı
yarın annem gelince bi iki saat dışarı çıkmayı düşünüyorum belki alışveriş yaparım
böyle sıkılgan halimde yaptığım alışverişlerden hep pişman olurum genelde ma bakiim ne olacak

izlem liste çok güzel ellrine sağlık
bende sana özele bildirim yapmadım diye hatırladım açtım pcyi
ama sen yazmışsın yinede sağol
65.900 benim kilo 100gr fazla görünüyor listede olsun haftaya ona göre bildirim yapiim

banuuuu
sen önce iade ziyaretini yap bakem sonra hatunlarla buluşalım
havalarda düzeliyor
bak haftanın 4 günü evdeyim ne zaman istersen gel bekliyorum

heeeeeee valla 4x4 motor taktırdımmmmmm.....

kısssssssssssss bu hafta 2 birinci varr bir bennn bir sevgiii....

ikimizde 1700 vermişizzzzzzzzzzzzz....

inşallah devam ederümm bozmammmm artıkkkk böyle eksileri görünce azutuyommmmmmmmm...

vay be ağzım açık kaldı ..süpersin ama emek veriyorsun maşallah.zatenkilo verenler boşuna vermiyorlar.bende de koşu bandı var ama kullanmıyorumm.aslında kullansam harik olacak.sıkılmıyor musun 1 er saat tv mu seyrediyorsun yaparken?

ewt cnm sabah zaten mutlaka 9 gibi sabah proğramları oluyo akşamda 8 gibi yapıyorum hemde dizi seyretmiş oluyorum eğer duvara baka baka yaparsan inan 15 dk bile ölüm gibi gelir ya benim bi avantajım tek yaşıyorum o yüzden salonun ortasına koydum bisikleti :) tvninde karşısına bugün annemlerle görüştüm annem inanamadı inanılmaz bi mutluluk :) neyse kızlar ben zayıflama çayının zamanı geçmeden içim yarım saat sonra spor yapcam aksatmamak lazım LALE DEVRİ manzaralı koşacam

arkadaşlar bu arada ben şimdiden herkese iyi geceler diyim ben spordan sonra uyumalıyım yarın nöbetim var herkese ii sohbetler sağlıklı zayıflamalar

eline saqlık liste çok güzel olmuşş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…