80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

tv karşısı yapmak büyük bi avantaj.benim evim küçük tv karşında yapma şansım yok.sen şanslıymışsın.ama ne olusa olsun azim olmazsa olmazdı.tekrar tebrik ederim.
banu gelmişsin.dişçiyle randevu nasıl geçti?iyimisin şimdi?

Kronik_unutkan Canim Dogum Günün Kutlu Olsuuuuuuuun

Nice Mutlu Yillaraaaaa

Gecmis olsun tatlim, iyi olucaksin insaAllah..
IYIKI DOGDUN GÜZEL INSAN, RABBIM HERSEYI GÖNLÜNE GÖRE VERSIN,MUTLU YILLAR

doğum günün kutlu olsunn canım

kronik unutkan mutlu yıllar canım .yeni yaşın sana bol sağlık mutluluk huzur ve dilediğin kiloyu getirsin inş

dilekcim iyi ki doğdun herşeyin gönlünce olması dileğiyle...

Kronik unutkan doğum günün kutlu olsun şeker nice sağlıklı huzurlu mutlu fit yıllara

kronik dogum günün kutlu olsun allah saglik ,mutluluk versin nice yillara

Teşekkürler arkadaşlar iyiki varsınız ihmal ediyorum burayı bir türlü bilgisayar başına geçmeye fırsat bulamıyorum Mart 31 den sonra işler bir kaç haftalığına rahatlıyacak o zaman daha sık vakit ayırabileceğim
Evdeki bilgisayarımda zorluk çıkarıyor bir kaç gündür yarın icabına bakıcam bakalım

benimkide hareketli canım yaa
ama bizim odamız küçük olduğundan sıkılıyor, arada bir tv seyrediyor
önüne bişiyler koyuyorum onları yiyor biraz çadırına giriyor biraz dans ediyoruz beraber
işte zaman geçiyor, kapıyı kendi çok rahat açıp baba baba addaaa diye çıkıp gidiyor
koridora, yatak odasında benim dolabı mimledi artık girip kapısını kapatıp benim onu aramamı bekliyor
sıpacık biz gelince ne güzel oynarlar artık

nasıl memleketmiş kız öle o, ayda bir gidebiliyorsun :26::26:
sorun değil listeye girersin , 2 hafta paylaşım ve bildirim yapman gerekiyor
daha sonrasında cumalar bildirim yaparsan listede kalırsın canım

kekik bende çok seviyorum
ben 10dk demliyorum nilgün, fazl kaldımı içemiyorum
banunun verdiği diyeti yapabilirsin

birde sana hep yazıcam yazıcam unutuyorum, kızlara tavuk yaptım ben patates yicem demiştin ya o zaman, nasıl üzüldüm tavuk protein bol bol ye nilgün
özellikle haşlamasını, farkı kendin göreceksin

harikaa, emeklerinin karşılığını almıştın tatlım tebrikler
işte caba sarfedince oluyor yani er yada geç

Son 4 gündür menüler aldı başını gitti benim yazmaya utanıyorum o yüzden yazmıyorum pazartesi tekrardan start alacağım yarında görüşemediğim yakın arkadaşlarıma davetliyim geçmiş doğumgünümün uzantıları bitmiyo sabah 1 salatalık yer kursa giderim ordanda arkadaşlarıma geçicem
Bugün kurstan sonra biraz kozmetik alışverişine çıktım
Kryolan kapatıcı uyduramadık göz altlarıma o kadar koyu göz altlarım
Max factor eraser stick concealer aldım medium renk
Max factor second skın fondoten 080 bronze (Koyu bi renk ama tene sürünce öyle durmuyo gibi )
İnnova göz altı için krem
İnnova yüz bakım kremi ( nemlendirici olarak fondoten altına önerdiler )
İnnova cleansing lotion ( makyaj çıkarmak için )
Bunları aldım 1 tanede innova kalem hediye ettiler
145 baydım
Bu ürünlerden kullanan çevresinde kullananı gören varmı doğru seçimlermi yaptım acaba

selaamm bende geldim aaraniza.bende 85 den yukariyim.yani tam bilmiyom buara tartim öldü.
bende bugün sabah basladim diyete.sabah yediklerimi yaziyim size,
kepekli kizarmis tost ekmegi doyana kadar.yani 4 tane felan
sinirsiz domates ve salatalik sögüsü
sürme peynir
1 cay bardagiyla cay azcik sekerli.
3-4 zeytin.

öglen yediklerim
1 kepce corba
bol domates ve salatalik
ve 1 litre su ama öncesinde yarisini sonrasinda yarisini ictim

aksam yemegindede
pirasa yemegi az yagli yine domates ve salatalik
ve kücük otlar türkcesini bilmiyom .d
ve arada findik atistirdim.
bide canim cikolata isterse %7o lik yiyom.,hic zarrarri yok.su olmadan olmaz bence.icmek lasim.simdilik bölle.bide bana bu diet cizelgesini gösteren seyi nasil yabtinizi sölermisiniz.linkini alsam yeterr..

güle güle kullan aldıklarını canım
kendine güzel bir doğum günü hediyesi yapmışsın :92::92:
max factorun ürünleri güzeldir, tenine cildine deneyerek almışsındır zaten
içine sinsin, iyi güzel günlerde kullan...
göz altı kapatıcı stik bende çok kullanırım

ah canım ah, ayrı şehirlerde olunca insan dayanamıyor aile özlemine memleketim afyon. ankarayla 3 saat arası. geçtiğimiz haziran evlendim. ilk başta her ay gidiyordum ama şimdi iki aya çıkardım. alışmam gerekir artık
sana sadece cuma kilo ve boy bildirimi yapıcaz dimi. kusura bakma biraz fazla soru sordum

menüm

5i bir yerde çay

domates salatalık 1 yumurta 2 dilim kepek ekmeği limonlu maydonoz

1 muz

1 kase şehriye çorbası boll salata

1 şekersiz nescafe, 1 eti cin

1kepçe yeşil, mercimek yemeği salata

2lt su, şekersiz çay, yarım saat spor

ne güzel...

bildirim yaparken

başlangıç kilo

geçen hafta

bu hafta

vveilen

toplanmda verilen

hedef

boy

kaç beden giydiğin

akşam akşam aralıklarla 2 tabak dolusu pilav ve kadınbudu köfte yedim hemde sadece bunlar deqil mercimek çorbası ve nohutta vardııı ya walla kafayı sıyırcam noluyoo böylee yemek yiyorum biraz sonra sanki günlerdir hiç yememişim gibi acıkıyorum ve yine yiyorum walla deliricem yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.................

selam, duygusal açlık yaşıyorsun sanırım. ben de de çok olduğu için aldım bu kiloları. çok güzel vermişsin ama

selam, duygusal açlık yaşıyorsun sanırım. ben de de çok olduğu için aldım bu kiloları. çok güzel vermişsin ama

slm cnm ayy yok hayatım duyqusal açlık falan deqil ben normalde 5ten sonra aqzıma su ve çay dışında bişey sürmem ne olduysa geçen hafta bileqim kesildikten sonra oldu ogünden sonra hiç doymak bilmedim ne bulduysam yiyorum biraz sonra bidaha acıkıyorum kan kaybından dolayı bu durumu yaşadıqımı söylüyorlar ama artık ben çok sıkıldım eski düzenime dönmek istiyorum aqlıcam hırsımdannn :84::84: bu saate yemekmi yenir yaa

Son düzenleme:
selamm akşamlarrrr hatunlarrr

aklımda kalanları yzayım önceee

kronikkk
cnm dogum günündü snaırım kaçırmışımmm iyiki dogdunn hediyeleirnide güle güle kullan
ben bayılıım kozmeitk alışverişi yapmayaa macfaktor çok iidir cnm

izlem
cnm ayakkabıları ben niden görmeidm ya ben kaçırıyorum bu ara hepp:26::26::26:
liste içinde eline saglık cnmm

sevgicimmm
aklımdasın cnm gelicem en kısa zmandaa
nasıl erdem ? ameliyat ne zmandı

unuttugum varmı bilmiyorum

kızlar dişimin biri çürümüş ama kurtulabilirmiş
2 igne yaptı içini oyup geçicii doldu yapıldı şimdilik ama 1 ay sonra asıl dolgu için gitcemm

nilgüncümmm saol cnmm iyiyimmm
izlemin dedidigi gibi tavuku bol bol yiyebilirisn cnmm kendisi zararsızdırr
yiyiin gariiiiii

canım tavuğu her zaman tavsiye ediyorsun biliyorum da o akşam için ben tuz,yağ ve kekik ve pul biberle soteleyerek pişirdim tavukları.bi de kanat yapmıştım.sonra pirinç pilavının yanına salatayla verdim çocuklara.yani yağlı olur diye yememiştim.ama yarın kipadan lacağım 4 lü galiba tavuk göğsü 9 tl den 5 e düşmüş.sadece yarın için.reklemda görüm.sanırım senin ye dediğinde tavuk göğsüydü.

ben sabah akşam içiyorum 5 i 1 yerdeyi.sen de mi öyle içiyorsun.çok güzel tadı ama değil mi?

kronikciğim geçmiş doğum günün kutlu olsun.ve aldıkların da ne güzelmiş.ay sıra sıra diz ve kullan ne güzel.kolay gelsin.bi de foto koysan artık diyorum.

feryalciğim uğramadın tatlım.aklım sen de.en az senin kadar heyecenlıyım.Allah zihin açıklığı versin ve sıkıntısız sınavını bitir inşallah..

bügünkü menümm
sabah
3 dlm tb ekmegi
peynir zeytin yeşillik

öglen
2 elma
200 ml süt

ara
2 çatal ciger

akşam
1 kase yogurt

ara
kuru meyve

biraz saçma oldu ama kaçamak yapmaktan iidir

nilgüncümm
bak tavugu soslu ben de seviyorumm ama yag koydugumd ayemiyorudm şimdi şöle yapıyorum

azcık yogurt
biraz salça
baharat
bir kasede karıştrıp tavukların üzerine döküyorum
karıştıryorum bi kaç saat böle bekletim teflon tavaya atıyorum 0 yag ile kızarıyorlar cnm tavsiye ederim kanat,but,baget her şekilde olur

topigimizinnnnn sevimli çıtırı feryallll
cnmm yarın için sana başarılar diliyorumm herşeyyy gönlünce olsun inşşş

canım nasıl oldun?iştah iyi falan da ama elin nasıl oldu?doktor ne diyor?

deryacığım nasılsın tatlım?görünmedin uzun zamandır.yoğun bir gün mü bugün?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…