Kronik_unutkan Canim Dogum Günün Kutlu Olsuuuuuuuun
Nice Mutlu Yillaraaaaa
Gecmis olsun tatlim, iyi olucaksin insaAllah..
IYIKI DOGDUN GÜZEL INSAN, RABBIM HERSEYI GÖNLÜNE GÖRE VERSIN,MUTLU YILLAR
doğum günün kutlu olsunn canım
kronik unutkan mutlu yıllar canım .yeni yaşın sana bol sağlık mutluluk huzur ve dilediğin kiloyu getirsin inş
dilekcim iyi ki doğdun herşeyin gönlünce olması dileğiyle...
Kronik unutkan doğum günün kutlu olsun şeker nice sağlıklı huzurlu mutlu fit yıllara
kronik dogum günün kutlu olsun allah saglik ,mutluluk versin nice yillara
izlem
bi linl paylaşmışsın ayakabılar varmış ben kaçırdım göremedim tühhhh..şimdi geri gitmek hiç istemiyorum tatlım ama eminim hepsi çok güzeldir..
ya benim oğaLN çok hareketlendi metinegeyi geçmiş olabilir çok hızlı dolap dökmeye başladı,çekmeceler anneyi görünce özellikle toptan boşaltılıyo..erzak dolabını günde kaç kere topladığımı bilemiyorum..ayrıca pc başında oturamamı istyemiyor yada kucağıma gelip klavye ile oynamak istiyor o yüzden bi rezil giriyorum buraya az önce uyudu kayınvalidem aradı tel sesine uyandı geri uyumadı sadece bir saat uyudu...sinirden köpürrrrrdümmmm o uyurken buraya takılıcaktım yeşilçayımı alıp keyif yapıcaktımmmm anam bana huzur rahat yohhhhh...
nasıl memleketmiş kız öle o, ayda bir gidebiliyorsun :26::26:herkese iyi hafta sonları. çoklu alıntı nasıl yapılır bilmiyorum. o yüzden aklımda olanları yazayım.
öncelikle kilo verenleri tebrik ederim
yarın izmir buluşması varmış sanırım. buluşacaklara iyi eğlenceler. resimlerinizi görmek isterim :79:
izlemcim grip olmuşsun geçmiş olsun.ben de listenize girmek isterim. bunun için kilo bildirimi yapmak lazımmış sanırım. ben dün kilo bildirim yapmaya başladım. ayda yada 2 ayda bir memleketime gidiyorum, bir haftalığına falan. o zamanlar dışında günlük menülerimi ve sporumu bildiririm.memleketimde olduğum zamanlar, cuma günleri de internet cafeye gidip kilomu bildirsem olur mu? listenize girmek için başka yapmam gereken var mı?
Cindy_Black akrabana sitedeki bu bölümü tavsiye et, belki onda da etkili olur
kekik bende çok seviyorumgüncelleme...
haftasonu diye kaçamak oldu biraz ama telafi ederim sorun etmiyorum.evde çok fazla yeşillik var.bitireyim de banunun verdiği 2 günlük diyeti yapayım diyorum.sizlerin nasıl gidiyor kaçamak var mı?
bu arada 3 ü bir yerde çayım vardı ya (biberiye,yeşil çay,mate) acı diye içemiyordum,aktardan kekik,kiraz sapı ve funda yaprağı aldım ekledim bu sefer 6 sı bir yerde oldu ama çok güzel ya.ferah ferah içiyorum özellikle kekik inanılmaz iyi geliyor.tavsiye ederim.ama şu form çayları etki etmiyor artık ya.wc için çözüm bulmam lazım.
bu arada 4 senedir spiral var bende.kilo mu yapıyormuş anlamadım?
arkadaşlar mrb sizinle bişe paylaşmak istiyorum günde mutlaka 200-300 gr veriyorum ben subatın16 sından beri diyetteyim şu anda 80 kğ ile başladım bugün sabah 68,500 gr dım lütfen mutlaka 3 lt minimum su için sporu ihmal etmeyin ben sabah 1 saat akşam 1 saat eliptik bisikleti en düşük zorlukta saatte 12 km hızla kullanıyorum yani günde toplam 24 km yol ediyo mutlaka en az 3 lt su ve 4 bardakta 5i1 yerde zayıflama çayı içiyorum yani toplamda 4 lt sıvı yapıyo lütfen su için yakılan yağlar idrar yoluyla atılıyo
Son 4 gündür menüler aldı başını gitti benim yazmaya utanıyorum o yüzden yazmıyorumpazartesi tekrardan start alacağım yarında görüşemediğim yakın arkadaşlarıma davetliyim geçmiş doğumgünümün uzantıları bitmiyo sabah 1 salatalık yer kursa giderim ordanda arkadaşlarıma geçicem
Bugün kurstan sonra biraz kozmetik alışverişine çıktım
Kryolan kapatıcı uyduramadık göz altlarıma o kadar koyu göz altlarım
Max factor eraser stick concealer aldım medium renk
Max factor second skın fondoten 080 bronze (Koyu bi renk ama tene sürünce öyle durmuyo gibi )
İnnova göz altı için krem
İnnova yüz bakım kremi ( nemlendirici olarak fondoten altına önerdiler )
İnnova cleansing lotion ( makyaj çıkarmak için )
Bunları aldım 1 tanede innova kalem hediye ettiler
145 baydım
Bu ürünlerden kullanan çevresinde kullananı gören varmı doğru seçimlermi yaptım acaba
benimkide hareketli canım yaa
ama bizim odamız küçük olduğundan sıkılıyor, arada bir tv seyrediyor
önüne bişiyler koyuyorum onları yiyor biraz çadırına giriyor biraz dans ediyoruz beraber
işte zaman geçiyor, kapıyı kendi çok rahat açıp baba baba addaaa diye çıkıp gidiyor
koridora, yatak odasında benim dolabı mimledi artık girip kapısını kapatıp benim onu aramamı bekliyor
sıpacıkbiz gelince ne güzel oynarlar artık
nasıl memleketmiş kız öle o, ayda bir gidebiliyorsun :26::26:
sorun değil listeye girersin , 2 hafta paylaşım ve bildirim yapman gerekiyor
daha sonrasında cumalar bildirim yaparsan listede kalırsın canım
kekik bende çok seviyorum
ben 10dk demliyorum nilgün, fazl kaldımı içemiyorum
banunun verdiği diyeti yapabilirsin
birde sana hep yazıcam yazıcam unutuyorum, kızlara tavuk yaptım ben patates yicem demiştin ya o zaman, nasıl üzüldüm tavuk protein bol bol ye nilgün
özellikle haşlamasını, farkı kendin göreceksin
harikaa, emeklerinin karşılığını almıştın tatlım tebrikler
işte caba sarfedince oluyor yani er yada geç
ah canım ah, ayrı şehirlerde olunca insan dayanamıyor aile özleminememleketim afyon. ankarayla 3 saat arası. geçtiğimiz haziran evlendim. ilk başta her ay gidiyordum ama şimdi iki aya çıkardım. alışmam gerekir artık
sana sadece cuma kilo ve boy bildirimi yapıcaz dimi. kusura bakma biraz fazla soru sordum
teşekkür ederim
ne güzel...
bildirim yaparken
başlangıç kilo
geçen hafta
bu hafta
vveilen
toplanmda verilen
hedef
boy
kaç beden giydiğin
akşam akşam aralıklarla 2 tabak dolusu pilav ve kadınbudu köfte yedim hemde sadece bunlar deqil mercimek çorbası ve nohutta vardııı ya walla kafayı sıyırcam noluyoo böylee yemek yiyorum biraz sonra sanki günlerdir hiç yememişim gibi acıkıyorum ve yine yiyorum walla deliricem yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.................
selam, duygusal açlık yaşıyorsun sanırım. ben de de çok olduğu için aldım bu kiloları.çok güzel vermişsin ama
benimkide hareketli canım yaa
ama bizim odamız küçük olduğundan sıkılıyor, arada bir tv seyrediyor
önüne bişiyler koyuyorum onları yiyor biraz çadırına giriyor biraz dans ediyoruz beraber
işte zaman geçiyor, kapıyı kendi çok rahat açıp baba baba addaaa diye çıkıp gidiyor
koridora, yatak odasında benim dolabı mimledi artık girip kapısını kapatıp benim onu aramamı bekliyor
sıpacıkbiz gelince ne güzel oynarlar artık
nasıl memleketmiş kız öle o, ayda bir gidebiliyorsun :26::26:
sorun değil listeye girersin , 2 hafta paylaşım ve bildirim yapman gerekiyor
daha sonrasında cumalar bildirim yaparsan listede kalırsın canım
kekik bende çok seviyorum
ben 10dk demliyorum nilgün, fazl kaldımı içemiyorum
banunun verdiği diyeti yapabilirsin
birde sana hep yazıcam yazıcam unutuyorum, kızlara tavuk yaptım ben patates yicem demiştin ya o zaman, nasıl üzüldüm tavuk protein bol bol ye nilgün
özellikle haşlamasını, farkı kendin göreceksin
harikaa, emeklerinin karşılığını almıştın tatlım tebrikler
işte caba sarfedince oluyor yani er yada geç
slm cnm ayy yok hayatım duyqusal açlık falan deqil ben normalde 5ten sonra aqzıma su ve çay dışında bişey sürmem ne olduysa geçen hafta bileqim kesildikten sonra oldu ogünden sonra hiç doymak bilmedim ne bulduysam yiyorum biraz sonra bidaha acıkıyorum kan kaybından dolayı bu durumu yaşadıqımı söylüyorlar ama artık ben çok sıkıldım eski düzenime dönmek istiyorum aqlıcam hırsımdannn :84::84: bu saate yemekmi yenir yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?