nilgüncümm
bak tavugu soslu ben de seviyorumm ama yag koydugumd ayemiyorudm şimdi şöle yapıyorum
azcık yogurt
biraz salça
baharat
bir kasede karıştrıp tavukların üzerine döküyorum
karıştıryorum bi kaç saat böle bekletim teflon tavaya atıyorum 0 yag ile kızarıyorlar cnm tavsiye ederim kanat,but,baget her şekilde olur
canım nasıl oldun?iştah iyi falan da ama elin nasıl oldu?doktor ne diyor?
deryacığım nasılsın tatlım?görünmedin uzun zamandır.yoğun bir gün mü bugün?
slm cnm ayy yok hayatım duyqusal açlık falan deqil ben normalde 5ten sonra aqzıma su ve çay dışında bişey sürmem ne olduysa geçen hafta bileqim kesildikten sonra oldu ogünden sonra hiç doymak bilmedim ne bulduysam yiyorum biraz sonra bidaha acıkıyorum kan kaybından dolayı bu durumu yaşadıqımı söylüyorlar ama artık ben çok sıkıldım eski düzenime dönmek istiyorum aqlıcam hırsımdannn :84::84: bu saate yemekmi yenir yaa
selamm akşamlarrrr hatunlarrr
aklımda kalanları yzayım önceee
kronikkk
cnm dogum günündü snaırım kaçırmışımmm iyiki dogdunn hediyeleirnide güle güle kullan
ben bayılıım kozmeitk alışverişi yapmayaa macfaktor çok iidir cnm
izlem
cnm ayakkabıları ben niden görmeidm ya ben kaçırıyorum bu ara hepp:26::26::26:
liste içinde eline saglık cnmm
sevgicimmm
aklımdasın cnm gelicem en kısa zmandaa
nasıl erdem ? ameliyat ne zmandı
unuttugum varmı bilmiyorum
kızlar dişimin biri çürümüş ama kurtulabilirmiş
2 igne yaptı içini oyup geçicii doldu yapıldı şimdilik ama 1 ay sonra asıl dolgu için gitcemm
elim çok iyi canım aıqr birşey kaldırmazsam sorun yaşamıyorum içi dolu poşet tuttuqum zaman içi acıyor içeri doqru derin girdiqi için sanırım neyse ben buna aldırmıyorum sorunum iştahımla yarın Allahın izniyle ne kadar acıkırsam acıkayım ana ve ara öqünlerin dışında yemicem inşallah bu savaşı ben kazanıcam sen nasılsın canım
NisanAnkara hoşgeldin aramıza bende afyonluyum afyon özlenmezmi ya yazları iple çekiyorum dağ tepe gezip duruyorum herşeyi ayrı güzel memleketimin
Aldıklarım konusunda şimdi rahat etti içim başa bir markayı almak için gitmiştim araştırmasınıda yapmıştım renkler tutmayıp bunları alınca huzursuz hissetmiştim
İzlem deneyerek aldım canım ama kapatıcısı yinede tatmin etmedi hiç biri üstün başarı sağlamıyo bende bu da yeter şimdilik
masumm teşekkür ederim
Nilgüncüm teşekkürlerama resim konusunu anlamadım aldıklarımın resminimi koyayım kendi resmimimi
nisan sen nerede oturuyorsun cnm hangi semtte?
Az falan değil çookk sevinmen hakkın canım her sözü sonuna kadar hakediyosun bencekızlar bugün beni görenler şokkk oldu
ne iltifatlar ne iltifatlarrrrr
nasıl yaptın ne güsel olmuşsun
eskiden daha kötüydünn
hiç çocuk dogurmamış gibisinn
sevindimmm accıkk
ankara sincandayım canım, sen de mi ankara dasın?
Az falan değil çookk sevinmen hakkın canım her sözü sonuna kadar hakediyosun bence
Hepimiz o günleri görürüz inşallah
Kizlar kesinlikle posasi ile yemeniz en iyisi ve en yararli yag yakici oldugunu tüm doktorlar söylüyor.
En iyisi direk soyup yemek
ben yeterince destek olurum ama kilo vermek istemiyo hiç belli kilo konusu açılınca direk telefonla oynamaya başlıyo dinlemiyo bile azimim yok diyip konuyu geçiştirmeye çalışıyoo
herkese günaydınlar kızlarr
yarın yine izmir buluşması varmış ama ben yine yokum resmen sınav varya resmen sınav geldi çattı artık herkesi heyecan bastı ve sınava gireceğim okul evimize uzakta yaa
ah o platformlu ayakkabılar yok mu
ahh o yüksek topuk ayakkabılar yok muuuuuu
az kaldı 10 kg daha versem alıcam inşallahhhh....
şimdi giydiğimde tam yarmagül oluyorum yaaa,biraz kilo vermem şart...
spiralla ne alaka anlamadım...bilmediğimden soruyorum.kızlar korunmann en ii yöntemi partnerin korunması değil mi ?spiral, doğum kontrol hapı ... hep kadınlara zarar değil mi?diyet bölümünde sorduklarıma bak:)Kesin arada kaçamaklar yapmıştır.diyete başlayında tabii sürdürmekte lazım kesin gidiyor kilolar...bazı kadınlar kilo veremeyince o şekil yaşamaya alışıyor ve hallerinden memnun gibi havalarından geçilmiyor...benim içinde konuşuyorlar hatta bir komşumuz anneme kuzey aynı annesine benziyor bacaklarına bak tombul tombul dedmiş:)o daha bebek tabii tombul boğumlu olacak...diğer komşuyada annemin yanındakızı güzelde kilolu demiş.kendine bak benimle yaşıtsın 10 yaş büyük duruyor:)artık gülüp geçiyorum.en azından bende çaba var. vermeye çalışıyorum kendi çapımda bişeyler yapıyorum dimi...
bayılırım ya hep hayalimdir rengarenk pantolonlar alıcam bende yaz gelsin bi hele istediğim kiloya ulaşayım hayallerim varama converse sevmiyorum ayaklarımı büyük gösteriyo daha çok ya sanki hiç rahat edemiyorum 39 numara ayaklarım
aa tülaycım beğenmene sevindim
deryadan başka kimse yazmayınca bende kimsenin ilgisini çekmedi sandım
gerçekten çok güzel ve değişik modeller var, bi kaç tanesine hergün bakıyorum
ayakkabı fiyatları inanılmaz uygun ama işte, kargo çok tutuyor
arkadaşlarımdan bazıları alıyor bu siteden, resimlerdeki gibi çok güzelmiş
burçinin vallahi motorlu bir metası var, asansör gibi
bi iniyor bir çıkıyorr
bi biz olamadık öle, 1 aydır spor diyet halaa 59u göremedim
nasıl bir direnç bu anlamıyorum ayol
arkadaşlar mrb sizinle bişe paylaşmak istiyorum günde mutlaka 200-300 gr veriyorum ben subatın16 sından beri diyetteyim şu anda 80 kğ ile başladım bugün sabah 68,500 gr dım lütfen mutlaka 3 lt minimum su için sporu ihmal etmeyin ben sabah 1 saat akşam 1 saat eliptik bisikleti en düşük zorlukta saatte 12 km hızla kullanıyorum yani günde toplam 24 km yol ediyo mutlaka en az 3 lt su ve 4 bardakta 5i1 yerde zayıflama çayı içiyorum yani toplamda 4 lt sıvı yapıyo lütfen su için yakılan yağlar idrar yoluyla atılıyo
Son 4 gündür menüler aldı başını gitti benim yazmaya utanıyorum o yüzden yazmıyorumpazartesi tekrardan start alacağım yarında görüşemediğim yakın arkadaşlarıma davetliyim geçmiş doğumgünümün uzantıları bitmiyo sabah 1 salatalık yer kursa giderim ordanda arkadaşlarıma geçicem
Bugün kurstan sonra biraz kozmetik alışverişine çıktım
Kryolan kapatıcı uyduramadık göz altlarıma o kadar koyu göz altlarım
Max factor eraser stick concealer aldım medium renk
Max factor second skın fondoten 080 bronze (Koyu bi renk ama tene sürünce öyle durmuyo gibi )
İnnova göz altı için krem
İnnova yüz bakım kremi ( nemlendirici olarak fondoten altına önerdiler )
İnnova cleansing lotion ( makyaj çıkarmak için )
Bunları aldım 1 tanede innova kalem hediye ettiler
145 baydım
Bu ürünlerden kullanan çevresinde kullananı gören varmı doğru seçimlermi yaptım acaba
selaamm bende geldim aaraniza.bende 85 den yukariyim.yani tam bilmiyom buara tartim öldü.
bende bugün sabah basladim diyete.sabah yediklerimi yaziyim size,
kepekli kizarmis tost ekmegi doyana kadar.yani 4 tane felan
sinirsiz domates ve salatalik sögüsü
sürme peynir
1 cay bardagiyla cay azcik sekerli.
3-4 zeytin.
öglen yediklerim
1 kepce corba
bol domates ve salatalik
ve 1 litre su ama öncesinde yarisini sonrasinda yarisini ictim
aksam yemegindede
pirasa yemegi az yagli yine domates ve salatalik
ve kücük otlar türkcesini bilmiyom .d
ve arada findik atistirdim.
bide canim cikolata isterse %7o lik yiyom.,hic zarrarri yok.su olmadan olmaz bence.icmek lasim.simdilik bölle.bide bana bu diet cizelgesini gösteren seyi nasil yabtinizi sölermisiniz.linkini alsam yeterr..
canım nasıl oldun?iştah iyi falan da ama elin nasıl oldu?doktor ne diyor?
deryacığım nasılsın tatlım?görünmedin uzun zamandır.yoğun bir gün mü bugün?
ewet cnm bende ankaradayım ama ben abidinpaşadayım biliyormusunn buraları bilmiyorum ama
ikea açılcakya cnm ordayım ben
çokkkk güselll bir duygu valla cnmmm eminim hepiniz yaşıycaksınızzz
kızlar bugün beni görenler şokkk oldu
ne iltifatlar ne iltifatlarrrrr
nasıl yaptın ne güsel olmuşsun
eskiden daha kötüydünn
hiç çocuk dogurmamış gibisinn
sevindimmm accıkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?