80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım harikasın iyi oldu söylediğin .artık böyle yaparım..

canım nasıl oldun?iştah iyi falan da ama elin nasıl oldu?doktor ne diyor?

deryacığım nasılsın tatlım?görünmedin uzun zamandır.yoğun bir gün mü bugün?

elim çok iyi canım aıqr birşey kaldırmazsam sorun yaşamıyorum içi dolu poşet tuttuqum zaman içi acıyor içeri doqru derin girdiqi için sanırım neyse ben buna aldırmıyorum sorunum iştahımla yarın Allahın izniyle ne kadar acıkırsam acıkayım ana ve ara öqünlerin dışında yemicem inşallah bu savaşı ben kazanıcam sen nasılsın canım

gidip yatıyım kızlar biraz daha kalırsam dolaptaki çikolatayıda yicem 10 dakikadır çikolata yeme fikrini atamadım aklımdan ama yatakodasına giderken mutfaqın önünden geçiyorumm :84::84:

geçmiş olsun canım, biran önce sağlığına kavuşursun inşallah

geçmiş olsun tatlım, ben korkumdan geçici dolguları ihmal ettim hep. ağrıyınca gidebildim tekrardan.

bugünkü menüm
sabah: maydonoz, dereotu, 1 haşanmış yumurta, 2 dilim kepek ekmeği, 2 tatlı kaşığı pekmez( pekmezi kansızlık olduğu için içiyorum. hiç hoşlanmıyorum aslında)
günboyu: 1 tane piko, 1 bardak süt,1 tane meyve
akşam: 1 tabak kuru fasulye, biraz pilav, salata
ara:1 tane elma, biraz çilek
spor :1 saat

iyiyim sağol öpüyorum..

NisanAnkara hoşgeldin aramıza bende afyonluyum afyon özlenmezmi ya yazları iple çekiyorum dağ tepe gezip duruyorum herşeyi ayrı güzel memleketimin
Aldıklarım konusunda şimdi rahat etti içim başka bir markayı almak için gittim araştırmasınıda yapmıştım renkler tutmayıp bunları alınca huzursuz hissetmiştim
İzlem deneyerek aldım canım ama kapatıcısı yinede tatmin etmedi hiç biri üstün başarı sağlamıyo bende bu da yeter şimdilik
masumm teşekkür ederim
Nilgüncüm teşekkürler ama resim konusunu anlamadım aldıklarımın resminimi koyayım kendi resmimimi

Son düzenleme:

teşekkürler canım sıcak karşılaman için. güzeldir afyonum ankara da çok güzel, ama 30 yıl yaşadığım şehri özlüyorum

kızlar bugün beni görenler şokkk oldu
ne iltifatlar ne iltifatlarrrrr
nasıl yaptın ne güsel olmuşsun
eskiden daha kötüydünn
hiç çocuk dogurmamış gibisinn

sevindimmm accıkk

kızlar bugün beni görenler şokkk oldu
ne iltifatlar ne iltifatlarrrrr
nasıl yaptın ne güsel olmuşsun
eskiden daha kötüydünn
hiç çocuk dogurmamış gibisinn

sevindimmm accıkk
Az falan değil çookk sevinmen hakkın canım her sözü sonuna kadar hakediyosun bence
Hepimiz o günleri görürüz inşallah

ankara sincandayım canım, sen de mi ankara dasın?

ewet cnm bende ankaradayım ama ben abidinpaşadayım biliyormusunn buraları bilmiyorum ama
ikea açılcakya cnm ordayım ben

Az falan değil çookk sevinmen hakkın canım her sözü sonuna kadar hakediyosun bence
Hepimiz o günleri görürüz inşallah

çokkkk güselll bir duygu valla cnmmm eminim hepiniz yaşıycaksınızzz

Kizlar kesinlikle posasi ile yemeniz en iyisi ve en yararli yag yakici oldugunu tüm doktorlar söylüyor.
En iyisi direk soyup yemek

Gülçinim ben hep suyunu sıkıyorum ama böyle bir tek incecik kabuğu kalıyor o kadar sıkıyorum elekte kalan posasını da suyun içine atıyoum.Farkı var mıdır ki? :26:

ben yeterince destek olurum ama kilo vermek istemiyo hiç belli kilo konusu açılınca direk telefonla oynamaya başlıyo dinlemiyo bile azimim yok diyip konuyu geçiştirmeye çalışıyoo

Canım çevresinin baskısından sıkılmış olabilir ama öyle değil de kendisi uğraşmak istemiyorsa ayrı. Sen yine de çek kenara herkesi boşver kendin için bunu istiyor musun diye bir sor. Eğer hala istemezse yapacak bir şey yok tabi

herkese günaydınlar kızlarr

yarın yine izmir buluşması varmış ama ben yine yokum resmen sınav varya resmen sınav geldi çattı artık herkesi heyecan bastı ve sınava gireceğim okul evimize uzakta yaa

Feryalim sınavda başarılar tatlım,hayırlısıyla güzel sonuçlar alacaksın inşallah. Sınavdan hemen sonra gelip anlat bize nasıl geçtiğini..

ah o platformlu ayakkabılar yok mu
ahh o yüksek topuk ayakkabılar yok muuuuuu
az kaldı 10 kg daha versem alıcam inşallahhhh....

şimdi giydiğimde tam yarmagül oluyorum yaaa,biraz kilo vermem şart...

Ah senin önün de engel sadece kiloların..Ben zayıflasam da giyemeyeceğim

Spiral ve doğum kontrol hapı tabi ki kadınlara hormonal yönden bir kere bir sürü zarar veriyor.Ama erkekler bu konuda bencil olduğu için maalesef çoğu kadın kullanıyor bunları

Hayatta hap da kullanmam o spirali de takmam.Ablam ne ağrılar çekti neler yaşadı o spiral yüzünden Uyuz oluyorum bu türkiyenin bencil ataerkil öküzlerine

Ay ben dar paça kot bile giyemiyorum feryalim ayaklarım 40 numero diye
Anca çizmeyle..Babet bile giysem bebek mezarı gibi.Çok hevesleniyorum ama kötü duruyor işte ne yapayım

zemindeki hatunlarda benden size gelsin

Kaptanımm ellerine sağlık
3. cüyüm yaşasın yaşasın
Sık sık güncelleyin bari göreyim bol bol çünkü bu hafta üstlerde olmama imkan yok

İzloşum oradaki bir kaç model gitti gidiyorda var görmüştüm.Oraya da bakabilirsin.Zaten netten alışverişte gg'nin üstüne tanımıyorum..

Tebrik ederim fakat günde 4 kupa fazla değil mi?:26:
Benim bildiğim 2 defa içilir form çayı en fazla. Tabi sen bilirsin ben şaşırdım sadece

Dilekçim güle güle kullan yeni ürünlerini.Hiç max factor kullanmadım o yüzden yorum yapamayacağım ama şunu diyeyim benim de vazgeçilmezimdir göz altı kapatıcısı. Hiç makyaj yapamasam bile hafif onu sürerim kurtarır beni. Gözlerimin altı zaten mor sinir oluyorum iyi ki şu makyaj var yoksa bir halta benzemiyorum

Aramıza hoşgeldin
Bence kepek ekmeği de olsa dengeli yemelisin.4 dilim çok fazla.Çünkü onlarda ekmek en nihayetinde..Azmin daim olsun..

canım nasıl oldun?iştah iyi falan da ama elin nasıl oldu?doktor ne diyor?

deryacığım nasılsın tatlım?görünmedin uzun zamandır.yoğun bir gün mü bugün?

İyiyim nilgünüm,sen nasılsın..
Evet yoğun bir gündü birazdan anlatacağım

ewet cnm bende ankaradayım ama ben abidinpaşadayım biliyormusunn buraları bilmiyorum ama
ikea açılcakya cnm ordayım ben

çokkkk güselll bir duygu valla cnmmm eminim hepiniz yaşıycaksınızzz

biliyorum canım, eşimin akrabaları oturuyor. birkaç kez geldim oraya. ama ikea nın oraya açılacağını bilmiyordum

İyi akşamlar kızlar,
Bu sabah bir baktım makinem gelmiş karacabeye kadar Aradım hemen yurtiçini bugün teslim eder misiniz dedim belli olmaz edemeyebiliriz dedi.Dedim tamam biz gelir alırız sakın dağıtıma çıkarmayın

Gittik aldık mesutla makineme kavuştum sonunda
Ardından arkdaşla çıktık hem 2 saat yürüdük hem de deneme çekimleri yaptım.Tabi ilk fotolarım pek başarılı değildi makineyi çözmediğim için ama zamanla daha iyi olacak biliyorum

Ama bir tanecik topkek yedim ona çok canım sıkıldı sadece..Dün zaten karbonun ağa babasını almışken bugün de kek olmadı ama ne yapayım midem bulandı yolda 2 saat yürüyüşten sonra dükkana geldim hiç bana göre bir şey yok eşimin kekleri vardı bir tane yiyiverdim

Neyse işte böyle kızlar bugün çoooook mutlu bir gündü.Yarın da çıkacağız yaşasın yürüyüş

Bugünkü Menüm

Sabah

1 kupa çabuk çorba

Ara

1 portakal + 1 greyfurt suyu

Öğle

2 dilim uno tam buğday ekmeği
50 gr labne
3 dilim salam

Ara

1 topkek
1 elma
Yarım çay bardağı beyaz leblebi
1 bardak kefir

Akşam

1 porsiyon yumurtalı ıspanak
30 gr yoğurt
50 gr kırmızı biber közleme

2 litre su

Toplam : 1006 kalori

Spor : 120 dakika yürüyüş

Kızlar bugün marketi geziyordum ay sosisler nasıl güzel geldiler gözüme bayılırım zaten.Bir baktım 100 gramı 200 kalori
Ama karbon değeri 7
Dedim derya hadi şu an geç karbon diyetine
Sonra dedim kendime derya kaşınma hazır veriyorken oynama işte

Son düzenleme:
İyi geceler herkesee

İzloşum ellerine sağlık liste süper olmuş herkes azda olsa bişiler vermiş süper =) ben özelden bildirimi unuttum yine yaa zaten bende 2 hafta bildirim yapıp öyle giriyim dimi kuralları çiğnemek olmaz

sanane .. maşallah çok güzel kilo vermişsin ve ayrıca spor başarınıda tebrik ederim. bende salonuma koydum koşu bandımı süper oldu açıyorum tv yi hiç anlamıyorum nasıl vakit geçiyor =)

banucum biz resimlerden bile anlıyoruz sendeki mütiş değişimi yakındakiler tabki şok olurlar az değil yani yarım banuyu attın çöpe =)

İlkaycım çoçukların hemen hepsinde oluyor böyle dökme saçma huyları . benim oğlumda aynıydı .sabırla ona dağıtmaması gerektiğini söyleyip düzenlerdim şimdi etrafta bişey görsün gidip dolaba tıkıyo ne bu topluyo =)
onlar öğrenrken annelerede boll sabır gerek malesef

senacım arada böyle açlık krizleri banada oluyor yaa ben çok steresli veya sinirli olursam olur genelde ama :26:

lilicim makinan hayırlı olsun canım .güzel karelerini bizimlede paylaş arada

Feryalcim başarılar tatlım. inş çok güzel sonuçlar alıp geleceğinin temelini sağlam atarsın dualarım seninle canım .benim kardeşimde giricek yarın sınava . pamukkale üni. okuyo aslında ama bu sene ist a gelmek için şansını denicek bakalım nasip herkes için hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…