- 2 Mart 2009
- 2.322
- 7
- 356
geçmiş olsun canım, biran önce sağlığına kavuşursun inşallah
İyi geceler herkesee
İzloşum ellerine sağlık liste süper olmuş herkes azda olsa bişiler vermiş süper =) ben özelden bildirimi unuttum yine yaazaten bende 2 hafta bildirim yapıp öyle giriyim dimi kuralları çiğnemek olmaz
sanane .. maşallah çok güzel kilo vermişsin ve ayrıca spor başarınıda tebrik ederim. bende salonuma koydum koşu bandımı süper oldu açıyorum tv yi hiç anlamıyorum nasıl vakit geçiyor =)
banucum biz resimlerden bile anlıyoruz sendeki mütiş değişimi yakındakiler tabki şok olurlar az değil yani yarım banuyu attın çöpe =)
İlkaycım çoçukların hemen hepsinde oluyor böyle dökme saçma huyları . benim oğlumda aynıydı .sabırla ona dağıtmaması gerektiğini söyleyip düzenlerdim şimdi etrafta bişey görsün gidip dolaba tıkıyo ne bu topluyo =)
onlar öğrenrken annelerede boll sabır gerek malesef
senacım arada böyle açlık krizleri banada oluyor yaa ben çok steresli veya sinirli olursam olur genelde ama :26:
lilicim makinan hayırlı olsun canım .güzel karelerini bizimlede paylaş arada
Feryalcim başarılar tatlım. inş çok güzel sonuçlar alıp geleceğinin temelini sağlam atarsındualarım seninle canım .benim kardeşimde giricek yarın sınava . pamukkale üni. okuyo aslında ama bu sene ist a gelmek için şansını denicek bakalım nasip herkes için hayırlısı
yemesi biraz zor..herkes yemeyebiliyor..o yüzden suyunu demiş doktor..tabi yersen posası da çok faydalı..aç tok farketmiyormuş..ama ben böyle şeyleri sabah aç karnına tercih etmemcanım ben greyfurt çok tüketiyorum ara öğünlerde fakat suyunu içmiyorum portakal gibi soyup yiyorum.2 greyfurtu sıkıp suyunu içmek mi dah afaydalı birde hangi saatler içilmeli sabah aç karnına mı?
tebrik ediyorum gerçekten..yanlış anlama ama biraz hızlı vermişsin..yani sen bu sporu diyeti bıraktığında da yapabilecekmisin..yaptığın spor fazla geldi bana...tabi sen bilirsin ama böyle hızlı kilo vermeyi diyetisyenler de tavsiye etmiiyor..yine de bravo tabi zoru başarmışsın walla..arkadaşlar mrb sizinle bişe paylaşmak istiyorum günde mutlaka 200-300 gr veriyorum ben subatın16 sından beri diyetteyim şu anda 80 kğ ile başladım bugün sabah 68,500 gr dım lütfen mutlaka 3 lt minimum su için sporu ihmal etmeyin ben sabah 1 saat akşam 1 saat eliptik bisikleti en düşük zorlukta saatte 12 km hızla kullanıyorum yani günde toplam 24 km yol ediyo mutlaka en az 3 lt su ve 4 bardakta 5i1 yerde zayıflama çayı içiyorum yani toplamda 4 lt sıvı yapıyo lütfen su için yakılan yağlar idrar yoluyla atılıyo
kızlar bugün beni görenler şokkk oldu
ne iltifatlar ne iltifatlarrrrr
nasıl yaptın ne güsel olmuşsun
eskiden daha kötüydünn
hiç çocuk dogurmamış gibisinn
sevindimmm accıkk
bugün tam tatildi bana yaa yemeği biraz kaçırdım sporumuda yapmadadım =( yarın 1 saat yapabilirsem ne ala
eşim neskafe diye tutturdu bu saatte mecbur yapıp ona eşlik edicem şeker atmıyorum ama içindeki süt bilem zarar bu saatte yaa :84: ama olsun canım eşimle keyf yapıyım biraz
izlem ellerine saglik ....dankeschönnnn
NisanAnkara hoşgeldin aramıza bende afyonluyum afyon özlenmezmi ya yazları iple çekiyorum dağ tepe gezip duruyorum herşeyi ayrı güzel memleketimin
Aldıklarım konusunda şimdi rahat etti içim başka bir markayı almak için gittim araştırmasınıda yapmıştım renkler tutmayıp bunları alınca huzursuz hissetmiştim
İzlem deneyerek aldım canım ama kapatıcısı yinede tatmin etmedi hiç biri üstün başarı sağlamıyo bende bu da yeter şimdilik
masumm teşekkür ederim
Nilgüncüm teşekkürlerama resim konusunu anlamadım aldıklarımın resminimi koyayım kendi resmimimi
günaydinnnnnn izlem amannnn kendileri kadar dilleride sogukögretieym kiz sen sor ben tercüme edeyim
dün markette bir aile gördüm,kari koca 30 yaslarda adam kadindan bakimli kadin adamdan .adam yakisikli 20 lik gibi ,kadinda öyle sapsari saclar fizik giyim muhtesemdi,bosnaliydi sanirim dillerinden anladim.ama bide ne göreyim .....bir 6 yaslarinda kiz cocugu bir 4 yasladinda erkek cocugu birde 3 yas civari yine kiz ve kadin 4.cüye hamilesanirim 6-7 aylik ama kadin o haliyle bile en fazla 70 kg dir toplu cizmeler deri ceketler....beni sasirtan 4 cü cocuga hamile olup hale kendine öyle bakmasina imrandim valla ben iki cocukla bas edemiyorum bazen aksamlari üzerimden otobüs gecmis gibi yigiliyorum buldugum yere....yani herkes istese kendine bakar zayiflar 1 veya 4 cocukla alakasi ypok yani.cevremde okadar varki cocuksuz süper bakan kendine 1 cocukdan sonra 10 yas birden yaslanip kilosunu salan giyimini salan....birde memnun halleri sergileyen
lilicim makinan hayırlı olsun canım .güzel karelerini bizimlede paylaş arada
bugün tam tatildi bana yaa yemeği biraz kaçırdım sporumuda yapmadadım =( yarın 1 saat yapabilirsem ne ala
eşim neskafe diye tutturdu bu saatte mecbur yapıp ona eşlik edicem şeker atmıyorum ama içindeki süt bilem zarar bu saatte yaa :84: ama olsun canım eşimle keyf yapıyım biraz
yeniii saatimiz hayırlı olsun hanımlarrrr
bu kadar önemli bir sınavın olduğu gün, bu saat alımı ne alaka yahuu
inşallah kimse saat kurbanı olmaz, o kadar emek çaba boşa gidecek
allahım herkese emeğinin karşılığını versin inşallah
bizde bugün nehirle buluşucaz
hava çok güzelll, ege de gelicek benle biraz baharın tadını çıkaralım
günaydinnnnnn izlem amannnn kendileri kadar dilleride sogukögretieym kiz sen sor ben tercüme edeyim
dün markette bir aile gördüm,kari koca 30 yaslarda adam kadindan bakimli kadin adamdan .adam yakisikli 20 lik gibi ,kadinda öyle sapsari saclar fizik giyim muhtesemdi,bosnaliydi sanirim dillerinden anladim.ama bide ne göreyim .....bir 6 yaslarinda kiz cocugu bir 4 yasladinda erkek cocugu birde 3 yas civari yine kiz ve kadin 4.cüye hamilesanirim 6-7 aylik ama kadin o haliyle bile en fazla 70 kg dir toplu cizmeler deri ceketler....beni sasirtan 4 cü cocuga hamile olup hale kendine öyle bakmasina imrandim valla ben iki cocukla bas edemiyorum bazen aksamlari üzerimden otobüs gecmis gibi yigiliyorum buldugum yere....yani herkes istese kendine bakar zayiflar 1 veya 4 cocukla alakasi ypok yani.cevremde okadar varki cocuksuz süper bakan kendine 1 cocukdan sonra 10 yas birden yaslanip kilosunu salan giyimini salan....birde memnun halleri sergileyen
deryaa cım makinan hayırlı olsun cnm
kilon içinde 2 gün proteine agırlık ver tatlm birde bol su
mesela sabah yumruta ye ,ögln tavuk filan yee
eger dayanabilirsen ekmek yeme 2 gün
yumruta ile doyarmısın bilmiyoum ben ilk zmanlar doymazdım şimdi 1 yumurta dooyuruyor beni
günaydınnçok güzel bi pazar günü güneş falan bu gün 2 saat yürüyüş yaparım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?