80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bugün tam tatildi bana yaa yemeği biraz kaçırdım sporumuda yapmadadım =( yarın 1 saat yapabilirsem ne ala
eşim neskafe diye tutturdu bu saatte mecbur yapıp ona eşlik edicem şeker atmıyorum ama içindeki süt bilem zarar bu saatte yaa :84: ama olsun canım eşimle keyf yapıyım biraz

günaydınn kızlarrr akşamı çikolata yiyerek kapattım ve sabah 69.4le güne merhaba dedim neyse bugün öylesine kararlıyımki kaldıqım yerden devam etmeye artık 10 günlük ara yeter yicemi yedim eski moduma dönme vaktidir cumaya kadar çizelgemdeki kiloma dönücem inşallahh erken rezervasyon için tatil beldelerine bakıyorum netten okulun kapandıqı hafta çıkıcaz inşallah 1 ay tatilimiz var ramazan ayı gelmeden eve dönmeyi planlıyoruz sanırım ilk olarak armutlu tatil köyünden başlıcaz şimdiden tatil heyecanı başladı kendimi hiç zorlamadan tatile 65le çıkıp gelincede kalan 5 kilomu vermek istiyorummm

geçmiş olsun canım, biran önce sağlığına kavuşursun inşallah

teşekkür ederim cnmm..

Canım ben bu kadar hiç abartmamıştım hemde tam 10 günn neyse bugünde eski moduma dönüyorum ve çok mutluyummm :119:

Son düzenleme:
günaydınnnnn
sankiiiiii bir izlem gördüm aşagıdaa

hemide bu saat teee

kızlar saatlr alınımııı yaa bizim d-smartın saati alınmış ama nette bu gece alıncagı söyleniyor kafam karıştı?

canım ben greyfurt çok tüketiyorum ara öğünlerde fakat suyunu içmiyorum portakal gibi soyup yiyorum.2 greyfurtu sıkıp suyunu içmek mi dah afaydalı birde hangi saatler içilmeli sabah aç karnına mı?
yemesi biraz zor..herkes yemeyebiliyor..o yüzden suyunu demiş doktor..tabi yersen posası da çok faydalı..aç tok farketmiyormuş..ama ben böyle şeyleri sabah aç karnına tercih etmem
tebrik ediyorum gerçekten..yanlış anlama ama biraz hızlı vermişsin..yani sen bu sporu diyeti bıraktığında da yapabilecekmisin..yaptığın spor fazla geldi bana...tabi sen bilirsin ama böyle hızlı kilo vermeyi diyetisyenler de tavsiye etmiiyor..yine de bravo tabi zoru başarmışsın walla..
kızlar bugün beni görenler şokkk oldu
ne iltifatlar ne iltifatlarrrrr
nasıl yaptın ne güsel olmuşsun
eskiden daha kötüydünn
hiç çocuk dogurmamış gibisinn
sevindimmm accıkk

canım sen o iltifatları fazlasıyla hakediyorsun..
geçmiş olsun bu arada..zor iş bu dişlerle uğraşmak..neyse iyi ki çekilmemiş..artık son çare çekiyorlar zaten..

ben 2-3 gündür menümü de yazamıyorum..dünkünü yazayım bari..
sabah kalkınca 2 hurma
kahvaltı
2 dilim çok tahıllı
3-4 çatal sucuklu patatesli omlet
2 zeytin
1dilim b peynir
domates
maydonoz
ara
türk kahvesi
öğle
4 kaşık bol otlu bulgur pilavı
yoğurt
ara
küçük bi dilim kek
akşam
3 kaşık tavuklu pilav
salata
yoğurt
ara
3hurma

izlem ellerine sağlık canım liste çok güzel olmuş...:81::81:
zemindeki hatunlara da bittim yani..

ohhhhh yafrummm, sefan olsun
keyf yap tabii, yeme içme nereye kadar, hemde eşinle :92::92:

izlem ellerine saglik ....dankeschönnnn

rica ederim kızlarrr
şurdan az bizede bikaç kelime almanca öğretseniz ne güzel olur kız
en büyük hayalim ana dilim gibi bir dil daha bilmek
hiç önemli değil ne olduğu, ingilizce almanca çince
oğlana hamileyken boş vaktim vardı, çince kursuna yazılacaktım ama sınıf eksikmiş
uzak doğuu kültürünü çok seviyorum

yeniii saatimiz hayırlı olsun hanımlarrrr

bu kadar önemli bir sınavın olduğu gün, bu saat alımı ne alaka yahuu
inşallah kimse saat kurbanı olmaz, o kadar emek çaba boşa gidecek

allahım herkese emeğinin karşılığını versin inşallah

bizde bugün nehirle buluşucaz
hava çok güzelll, ege de gelicek benle biraz baharın tadını çıkaralım

günaydinnnnnn izlem amannnn kendileri kadar dilleride soguk ögretieym kiz sen sor ben tercüme edeyim

dün markette bir aile gördüm,kari koca 30 yaslarda adam kadindan bakimli kadin adamdan .adam yakisikli 20 lik gibi ,kadinda öyle sapsari saclar fizik giyim muhtesemdi,bosnaliydi sanirim dillerinden anladim.ama bide ne göreyim .....bir 6 yaslarinda kiz cocugu bir 4 yasladinda erkek cocugu birde 3 yas civari yine kiz ve kadin 4.cüye hamile sanirim 6-7 aylik ama kadin o haliyle bile en fazla 70 kg dir toplu cizmeler deri ceketler....beni sasirtan 4 cü cocuga hamile olup hale kendine öyle bakmasina imrandim valla ben iki cocukla bas edemiyorum bazen aksamlari üzerimden otobüs gecmis gibi yigiliyorum buldugum yere....yani herkes istese kendine bakar zayiflar 1 veya 4 cocukla alakasi ypok yani.cevremde okadar varki cocuksuz süper bakan kendine 1 cocukdan sonra 10 yas birden yaslanip kilosunu salan giyimini salan....birde memnun halleri sergileyen

bende kalkayim yemegimi yapayim ....evi temizleyim kizimin saclarini balik sirti yapicam bugün cicislerimizi giyip cikalim disari .....dogüm günü var ....ay insallah kizim orda bende hediye istiyorum hadi banada al al demez ...pazar pazar nereyi bulucam

dün seline oyun hamuru aldim,nede zevkli oluyormus onunla oynamak ,esimde oynadi bizimle,oglum uyumusdu yoksan yerdi hamurleri........

izloşş heç kıskanmadım siziii

bacım saatler alnmamış sanıırm tv saatleir hala eski saati gösteriyor ama pc saati degişmş

bende kaçıyım işleirmi yapmaya

günaydın canım senin resimlerini görmek istemiştim.aldıklarının değil

dediklerinde ne kadar haklısın.ben de çocuklu ve zayıf birini görsem utanıyorum kendimden.aferin o kadına valla.

ay şu an sınav var ve kaç milyon genç ter döküyor.Allah onların yanında olsun.zihinlerini açık etsin.feryalciğim inşallah sorularda zorlanmıyordur.ay bu arada eski saate göre giriyorlar değil mi benim bilgisayar güncellmiş kendini de saatleri şaşırdım.

lilicim makinan hayırlı olsun canım .güzel karelerini bizimlede paylaş arada

Seve seve

O keyif her şeye değer boşver :92:

Kaptanım saatler sınavda karışıklık olmasın diye bu gece alınacak.Yani ygs için 1 gün ertelendi.
Buluşun bakalım,foto da koyun sonra

Süreyyacım bence her şey maddiyatla alakalı.O kadının evine düzenli gelen bir gündelikçisi,bakıcısı varsa kendine bakması neden zor olsun ki? Eğer maddiyat yoksa çocuksuz bile bakamazsın kendine. Yani bence çocukla alakalı değil tamamen maddiyat.O kendini salan anneler ne zorluklar içinde büyütüyorlar acaba çocuklarını tek başına..
Ama kimisi de var mesela bir çocuğu var sadece, arada sırada vakti olduğu halde yapmıyor,içinden gelmiyor onlara kızıyorum evet.Bir örnekte benim ablam.Eskiden çok bakımlı biriydi.Hatta ben ondan özenip makyaja başlamıştım hep
Geçen sene bir gittim yeğenim 6 aylıktı tanıyamadım ablamı kaşlarını almamış aylardır saç baş allaha emanet inanamadım bu sen misin diye,içinden gelmiyordu işte..Bilemeyiz neden..
O yüzden maddiyatı olanla olmayanı bir tutmam bakım açısından..Takdir de edemem öylesini çünkü herkes bakımlı olur bir yardım edeni olduktan sonra..

Son düzenleme:
Günaydın kızlar..
Bu sabah 80.2 çıktım
Ne yapayım diye düşünüyorum,kahvaltıdaki 2 dilimi 1 dilim yapayım,öğlen sebze yiyeyim bol bol leblebi filan yemeyeyim.Akşam da haşlama tavuk filan yiyeyim yani karbondan uzak durayım nihayetinde pizza yüzünden oldu bunlar.Ne diyorsunuz,var mı başka öneriniz? :26:

Son düzenleme:
deryaa cım makinan hayırlı olsun cnm
kilon içinde 2 gün proteine agırlık ver tatlm birde bol su

mesela sabah yumruta ye ,ögln tavuk filan yee
eger dayanabilirsen ekmek yeme 2 gün
yumruta ile doyarmısın bilmiyoum ben ilk zmanlar doymazdım şimdi 1 yumurta dooyuruyor beni

2 yumurta beni doyurur fakat burada yeme imkanım yok. Dükkanda kaynatsam çok kötü kokuyor rahatsız oluyor müşteriler.Bilseydim sabah biraz erken kalkar kaynatırdım
Bu sabah 1 dilim yiyeyim madem ondan sonra cumaya kadar öyle yaparım.
Öğlen dediğim saat 3 oluyor zaten o zaman da sebze meyve yerim,akşam tavuk yerim.Sabah çorbasını da kestim.Greyfurt-portakal sıkacağım şimdi kendime.

Teşekkür ederim canım Sizin sayeniz de doğru yolu buluyorum

günaydınn çok güzel bi pazar günü güneş falan bu gün 2 saat yürüyüş yaparım

Günaydın canım,evet hava çok güzel tam yürüyüş havası..Ben de çıkacağım inşallah..

Günaydin fistiklar,
Dün o kadar cok yorucu, kosusturmali, KALORISIZ,bol bolll yürüyüslü bir gündü ki, aman Allah'im.
Kayinvalidem cagirdi dün, bir sürü de misafirleri geliyormus.
Bende ilk oraya gitmeden esime kahve ismarladim,bende bir kahve iciyim de orada acligimi hissetmiyim dedim.
Hatun neler hazirlamis neler...:84::84:
O kadar güzel kisir yaparki... Offffffff
Börekler, mezeler vs..kadayif tatlilari, bir sürü yani..
Ama ben ne yaptim, sadece herkese hizmet etmeyi tercih edip hiiiiiiiiiiiiiiiiiiic birine dokunmamayi tercih ettim, nefsim ve annem " -Olsun kizim ya amaaaan zaten o kadar zayiflamissin, hic degilse bari bugün boz " desede - Annem, bugün sen ve nefsim bir olmus beynimi en sevdgim yemeklerle kemirirken, sizin güzellginize kapilarak diyetimi bozar miyim ? Bugün senin icin, yarin baskasi icin
bozarsam nerde benim azimim ASLAAAAAAA yemem afiyet olsun sizlere diyip kapadim kulaklarimi.
Allah biliyor ya, hala aklim o kisirda
Kendimi de biliyorum, bir kasecik kadar yesem doyarmiydim , yine -ASLA..
O yüzden ne azi yarar nede cogu zarar atasözünü hatirlamak istemedim

Ama mutluyum, coooooooooooooooooooooooooooooooooook mutluyum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…